Bataatti-pinaattimuhennos kanatäydennyksellä

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: kevätnopeat ja helpotPienennysreseptitruokaJulkaistu seuraavalla sivustolla

Heissan palmusunnuntailta! Yhden yhtä virpojaa ei käynyt, vaikka olin varannut ison purkillisen erilaisia suklaamunia. Viime vuonna kävi useampikin, mutta sitä ennen meni monta vuotta, jolloin sain syödä munat itse. Halusin kuitenkin pääsiäiseksi niitä koristeltuja oksia, joten otin päiväkävelylle mukaan pari euroa ja pysäytin ensimmäisen näkemäni trullisakin ja pyysin…
...punasipuli1 dl vettäpussi tuoretta pinaattia (500g)1 rkl balsamiviinietikkaasuolaamustapippuria Kuori ja kuutioi bataatit ja silppua sipuli. Huuhdo pinaatti.Kuumenna öljy suurella pannulla. Lisää bataattikuutiot ja kypsennä kymmsenisen minuuttia, kunnes kuutiot alkavat ruskistua...

Läheiset reseptit

Bataatti-pinaattimuhennos kanatäydennyksellä

...ja pehmentyä. Lisää joukkoon curry ja sipuli ja hauduta vielä hetki.  Lisää pannulle vesi. Sekoittele, kunnes vesi on haihtunut ja bataatti on kypsää. Hauduta tuore pinaatti nopeasti kahdessa erässä teflonpannulla...

Rapeat Bataatti-Mantelipyörykät (Gf, V)

...2rkl soijakastiketta2rkl sweet chili kastiketta 1-2tl kurkumaa1tl cajun mausteseostamustapippuria 2dl mantelijauhoja Paistamiseen öljyä 1. Kuori ja pilko bataatti. Höyrytä bataatti kypsäksi tai kypsennä se uunissa niin pehmeäksi, että    ...

Bataatti-maapähkinäbrowniet

...tehdä mitään dieettiherkkuja vaan kaikille maistuvia vaihtoehtoja. Tämä ohje on liisalla.blogspot.fi blogista, jossa näyttää olevan paljon mielenkiintoista! Bataatti-Maapähkinävoi Browniet2.5dl vaaleaa riisijauhoa1.25dl mantelijauhetta3-4rkl kaakaojauhetta 1/2tl leivinjauhetta1 bataatti 500-600g1/2dl maapähkinävoita0.8dl + 3rkl hunajaa...

Syntisen hyvä bataatti-suklaakakku

...tl suolaaKuori bataatti ja pilko palasiksi. Keitä kattilassa pehmeäksi, kunnes veitsi menee bataattipalasta helposti läpi. Valuta vesi pois ja siirrä batut kulhoon.Sulata suklaa ja margariini miedolla lämmöllä kattilassa. Vatkaa bataatti...

11. päivä bataatti - palsternakka laatikko

...kuorittuna1 tl suolaareilu ripaus jauhettua mustapippuriaripaus muskottipähkinää2 dl kuohukermaa2 kananmunaakorppujauhoja päälle ripoteltavaksi Kuori ja pilko bataatti ja palsternakka. Keitä erittäin pehmeiksi. Ota 1 dl keitivettä talteen ja kaada loput pois....

Bataatti-hallouminyytit

...nyytit kuiva liikaa eivätkä tartu kiinni folioon. Nyytit sopivat hyvin muiden grilliruokien kylkeen, kuten lihalle tai kalalle. Idea nyytteihin on peräisin Peggyn pieni punainen keittiö- blogista.Nyyttien ainekset:1 iso bataatti tai...

Kookoksinen bataatti-kasviskastike

...    soijaa½ tl    valkosipulijauhetta½ tl    suolaa öljyä paistamiseen Kuori ja pilko bataatti ja porkkana. Kuutio bataatti sopivan kokoisiksi paloiksi ja viipaloi porkkana. Keitä niitä noin 5 minuuttia....

Palsternakka-bataatti keitto

...netissä googlettaen päädyin sosekeittoon. Jääkaapista löytyi bataatti niin päädyin yhdistämään ne. 5 kpl palsternakkaa1 bataattivettä2 kasvisliemikuutiotamustapippuria rouhittunasuolaa2 dl kermaa Kuorin palsternakat ja bataatin ja lohkosin pieniksi. Keitin kasvisliemikuutioilla maustetussa vedessä...

Bataatti-porkkanakakku

...ja jauhot. Lisää jauhoseos vähitellen kananmunavaahtoon.3. Raasta bataatti ja porkkana. Pilko taatelit pieniksi. Lisää taikinaan ja sekoita.4. Voitele vuoka ja kaada seos vuokaan. Paistele uunin keskiosassa 175 asteessa noin 45...

Oma viikonloppu: Lämmin bataatti-papusalaatti ja banaanismoothie

...olisi voineet enemmänkin pehmetä, mutta smoothiesta tuli kyllä jotakin uskomatonta, samaan aikaan kirpeä, pehmeä ja raikas. Lämmin bataatti-papusalaatti (kasvis) http://www.yhteishyva.fi/ruoka-ja-reseptit/reseptit/lammin-bataatti-papusalaatti/014383 Millähän vegaanisella ainesosalla voisi korvata raejuuston? Banaani-smoothie (vegaaninen, 2 pientä...

Bataatti-tattarisalaatti tahinikastikkeella

...juoksevampaa tahinia, älä lisää kaikkea ohjeen määrää kerralla vaan maistele tiesi perille ja lisää tarvittaessa tilkka lisää nestettä! 🙂 Bataatti-tattarisalaati ja tahinikastike1 iso bataatti viipaloituna1 rkl seesami/oliiviöljyäSuolaa ja pippuria2 dl...

Bataatti tekee porkkanaletuista maukkaammat

... Mielestäni porkkana ja bataatti kuuluvat yhteen. Porkkana on raikas ja makeahko juures, jonka makeudesta bataatti tekee asteen maukkaamman ja täyteläisemmän. Yhdistelen näitä kahta juuresta usein myös...

Unelmaiset kuhaquenellit ja nokkos-pinaattimuhennos

...mausteet. Anna keittyä kokoon n. 10 minuutin ajan. Tarjoa kuhaquenellit ja pinaatti-nokkosmuhennos keitettyjen perunoiden kanssa. With ♥ from beach house kitchen The post Unelmaiset kuhaquenellit ja nokkos-pinaattimuhennos appeared first on...

Bataatti-omenasosekeitto

... Muistan joskus nähneeni jossain bataattia yhdistetyn omenoihin ja ainakin silloin maistajat kehuivat kovasti yhdistelmän sopivuutta. Minkäänlaista muistikuvaa ei ollut enää tarkoista aineista tai siitä minkä verran...

Bataatti pannari

...porkkanasoseella terästettynä. Porkkanasosetta ei löytynyt valmiina, juures- ja bataattisosetta kyllä. Päädyin jälkimmäiseen ajatellen sen olevan makeaa. Taikinaan lensi myös päiväyksen ylittänyt raejuustopurkki. Juuressoseen tilalle sopisi muuten hyvin myös laatikoiden tähteet;...

Soijapihvejä ja bataatti-perunamuusia / Bistec de soya con pure de camote y papas

...15 minutos o hasta que se ven listos en 200 grados.Bataatti-perunamuusi / Pure de camote y papas2 bataattia / 2 camote4 peruna / 4 papassuolaa / salmaitoa / lechenokare voita...

Bataatti-omenasosekeitto

... Muistan joskus nähneeni jossain bataattia yhdistetyn omenoihin ja ainakin silloin maistajat kehuivat kovasti yhdistelmän sopivuutta. Minkäänlaista muistikuvaa ei ollut enää tarkoista aineista tai siitä minkä verran...

Bataatti-porkkanasosekeitto

...kevytmaitoa ½tl suolaa2 rkl kurpitsansiemeniäKuori ja kuutioi sipuli, bataatti ja porkkanat.Lisää ne kiehuvaan kasvisliemeen valkosipulinkynnen kanssa.Keitä kypsäksi n. 30 minuuttia.Soseuta keitto sauvasekoittimella.Lisää juusto nokareina sekä maito.Sekoittele ja anna kiehua kunnes juusto...

Lämmin bataatti-papusalaatti

...mustapippuria Ohjeet Kuori ja kuutioi bataatti pieneksi. Kuumenna öljy kasarissa. Paista bataattikuutioita, kunnes ne pehmenevät (noin 15 minuuttia). Poista chilistä siemenet, hienonna palko. Lisää bataatin joukkoon, jatka paistamista muutama minuutti. Kuori...

Bataatti-peruna-porkkanalaatikko

... Joskus monta vuotta sitten maistoin Saarioisten bataattilaatikkoa ja muistikuvieni mukaan  se oli ihanan makea ja samettinen. Bataatti maistui juuri sopivasti, mutta pystyin erottamaan myös porkkanan ja...

Bataatti-perunalaatikko

... Jouluiseen ruokapöytään sopii lisäkkeeksi bataatti-perunalaatikko. Tarvitset:2 keskikokoista bataattia3 jauhoista perunaa1 pieni sipuli1 kasvisliemikuutiovettä keittämiseen niin, että kasvikset peittyvät2 munaa2 dl ruokakermaa0,5 tl kaneliapeukalonpään kokoinen pala tuoretta...

Juhannusherkkuja - grillattu jerk-kana bataatti-mangosalaatin kera

...innostus tuntuu jatkuvat tänäkin vuonna. Harmillisesti tosin tämä yksilö unohtui grilliin aavistuksen liian pitkäksi aikaa, eikä ollut ihan niin mehevä kuin olisi voinut olla. Lintu sai kaverikseen raikkaan bataatti-mangosalaatin. Ohje...

Bataatti-maapähkinä-kookoskeitto

...kookosmaitoa n. 1 dl maapähkinöitä (vedessä likoomassa hetken)½ limetin mehu 1 chili (miedohko)½ ruukku tuoretta korianteria lehtipersiljaa1 dl rouhittuja suolapähkinöitä Silppua sipulit ja valkosipulinkynnet. Kuori ja paloittele bataatti. Pilko tomaatit...

Kevyt Raparperipiirakka Bataattipohjalla (Gf, V)

...kehittäneeni oman suosikkini! Tässä suolaisessa piirakassa testasin ensimäistä kertaa perunaa ja ei perhana… koukussa ollaan. Makeaan luonnollisesti valitaan bataatti! Plussana ihana väri tietenkin. Taikinaa oli niiiin ihana muotoilla, että räpelsin...

Jerk-maustetut grillikyljykset ja bataattisalaatti

...minuuttia per puoli. Pidä kyljykset lämpiminä ja anna niiden vetäytyä hetki ennen tarjoilua. Bataattisalaatti1 bataatti4 timjaminoksaamerisuolaamustapippuria0,5 punasipuli2 tomaattia1 pieni nippu korianteria1 limettivastaraastettua muskottipähkinää Halkaise pesty bataatti ja hiero leikkuupintoihin öljyä,...

Bataatti-Kookoskeitto

...tulta. Jos tarvitset vähän balansoitumista tämä keitto on siihen oivallinen. Keitosta riittää 4-6 hengelle. 2 Bataattia kuorittuna, pilkottuina lohkoiksin.5 dl vettäÖljyäSuolaa, kasvisfondia (voi jättää poiskin)2 chiliä pieniksi pilkottuna, ja osa...

Falafelit X3

...pehmeäksi ja meheväksi.  Teen harvoin perusfalafelia, sillä lisään taikinan sekaan kotoa löytyviä  ainesosia. Bataattifalafel on ihanan täyttävää ja maukasta. Jos teet bataattiruokaa, paista ylimääräinen bataatti jo valmiiksi ja voit tehdä seuraavina...

Tuunattu bolo de caco - inspiraatiota nettiohjeista

...laittaa yrttejä jo itse leipätaikinaan!Leivän maussa oleellinen tekijä on bataatti. Maistelin omaa keitettyä bataattiani ja tuumasin, että kyseessä ei ollut mikään erityisen maukas yksilö. Tarkempi analyysi osoitti, että bataatista puuttui...

Täytettyä maissikananrintaa ja kuohuvaa roseeta

...vuotisessa vappumenuun kuului täytettyä maissikananrintaa, bataatti-cashewpähkinäsalaattia ja vadelmavinaigrettea, ja juomapariksi ehdotettiin itävaltalaista Szigeti Pinot Noir Rosé Brut 2011-kuohuviiniä. Vuohenjuustolla ja serranokinkulla täytetty maissikana kuullosti helpolta, ja resepti oli lisukkeitaan myöten valmiiksi minunkin...

Lehtikaali-Quinoapata (Gf, V)

...noin 30min. Jos quinoa ei ole mieluisaa, myös tattari toimii hyvin. Bataatti ja raikas ruohosipuli tekevät tästä erityisen herkullista. Ehdottomasti yksi lempiruoistani! Jos olet mausteisemman ruoan ystävä, kokeile raastaa sekaan...