APPELSIINI-VALKOSUKLAAKAKKU

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: appelsiini-valkosuklaakakkuHyydyke- ja juustokakutMakeat leivonnaisetreseptitJulkaistu seuraavalla sivustolla

En löytänyt mieleistäni kakun ohjetta mistään, niinpä piti itse koota mieleinen.Tuli kyllä hyvää, vaikka itse sanonkin :).

Pohja:16 kpl LU Bastogne – keksejä50 g voisulaa
Täyte:2 dl vispikermaa500 g maitorahkaa200 g maustamatonta tuorejuustoa6 liivatetta130 g valkosuklaata2 appelsiinin liha + mehu1 dl sokeria
Kiille:2 appelsiinia2 dl appelsiinimehua4 liivatetta


Läheiset reseptit

Herkulliset appelsiini-suklaabrowniepalat

...testailemaan uudistuneita Valio Viola® tuorejuustoja. Suklaa ja appelsiini ovat mainio pari, joten nappasin innoissani käsiini appelsiinin makuisen tuorejuustopurkin ja aloin leipomispuuhiin. Lopputulos palkitsi, jälleen! Tahmaisen kostea suklaabrownies on normaalisti todella...

Gluteeniton appelsiini-valkosuklaakakku

... Tämä appelsiinikakku on raikas ja mehevä. Kaikenlisäksi se on vielä gluteeniton! Tämä kakku katosi nopeasti parempiin suihin, koska se oli jotain niin hyvää. Jos kakusta haluaa...

APPELSIINI-VALKOSUKLAAKAKKU

...vispikermaa500 g maitorahkaa200 g maustamatonta tuorejuustoa6 liivatetta130 g valkosuklaata2 appelsiinin liha + mehu1 dl sokeriaKiille:2 appelsiinia2 dl appelsiinimehua4 liivatetta Hienonna keksit ja sekoita niihin voisula.Vuoraa irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla ja voitele vuoan...

Appelsiini-sitruuna-marenkimuffins

...viitsinyt tehdä munkkeja vaan jotain muuta. Löysin Kotilieden sivuila mukavan kuuloisen muffins-reseptin.Kokeilemaan.  Appelsiini-sitruuna-marenkimuffinsTäyte oli mukavan raikas ja tuo muffins mehevä, hyviä! Hieman arvelinkin ettei teini-ikäisemme pitäisi tuosta täytteestä, hänen mielestä...

Appelsiini-inkivääri-vaniljakakku - HUV 2016!

...takaa. Halusin tehdä tällä kertaa huikean korkean kakun, jonka täytteissä vuorottelevat pehmeän lempeä vaniljamousse ja kirpakka appelsiini-inkiväärimousse. Korkea tästä tulikin: 13 cm! Kakun leikkaaminen onnistui kuitenkin yllättävän hyvin tukevan mutta...

KOLMEN JÄLKIRUOAN SUNNUNTAINA: LIME & SUKLAA & VADELMA & APPELSIINI

...ota kulho pois kylmästä ja vatkaa vielä hetki huoneenlämmössä. Kun vaahto näyttää löysältä kermavaahdolta, se on valmis! Appelsiini-suklaakakku 125 g appelsiinisuklaa (70%-80%)1 dl voisulaa2 kananmunaa1 dl sokeria1,25 dl maizenaa0,5 tl...

Appelsiini cupcakes

...mutta samalla raikkaita. Taisi niistä useampi kadota samantien tämän leipojan suuhun, hups! 🙂 Mitat ovat jenkkiläisittäin cupseina, mutta laitan mitat myös grammoina/deseinä. appelsiini cupcakesAppelsiini cupcakes 12 kpl: 1 1/4 cups...

Appelsiini-salmiakki cupcakes

...voi, jogurtti ja keskenään sekoitetut kuivat aineet joukkoonLopuksi lisää salmiakki hiput Paista 200 asteisessa uunissa noin 15-20 minuuttia       Appelsiini-salmiakki kuorrute100 g appelsiini tuorejuustoa2 dl tomusokeria2 rkl salmiakki hippuja...

Pieni appelsiini-chili-mutakakku

...appelsiinin makua paremmin esiin. Voin luvata, että toimii. 🙂Appelsiini-chili-mutakakku1 iso appelsiini130 g tummaa suklaata130 g voita1,5 dl tomusokeria0,5 dl vehnäjauhoja2 munaachilijauhettaripaus suolaa+ tomusokeria Pese appelsiini hyvin ja raasta sen kuori...

Appelsiini-suklaa kääretorttu

...Maizenaa, eli maissijauhoja. Peruajauholla ja maissijauholla pitäisi olla samantapainen käyttäytyminen ruoassa. Täytteeseen halusin ehdottomasti…mitä muutakaan kuin suklaata J olin kuullut, että suklaa ja appelsiini toimivat hyvin keskenään, joten valmistin hieman appelsiinimarmeladia,...

Jouluinen appelsiini-suklaajuustokakku

...kokonaisuuden viimeistelee vielä päälle asetellut appelsiini Noblesse-lastut ja rapea mantelirouhe. ♥ Jouluinen appelsiini-suklaajuustokakku(n. 10 annosta)Pohja200 g piparkakkuja75 g margariinia tai voitaSuklaatäyte2 liivatelehteä 125 g tummaa suklaata2 dl vispikermaa200 g maustamatonta tuorejuustoa200...

Pientä makeaa kahvipöytään: appelsiini-mantelikeksit

...300 g vehnäjauhoja150 g mantelijauhetta100 g sokeria1 rkl vaniljasokeria0,5 tl kardemummaa ripaus suolaa 150 g voita + muutama pala tummaa suklaata Pese appelsiini ja raasta oranssi kuoriosa hienolla terällä. Sekoita...

Appelsiini-daim-vadelma-valkosuklaa-kerrosjuustokakku!

...vispikermaa250g mascarpone-juustoa200g appelsiinituorejuustoa75g appelsiini-mangojogurttia4 palaa fazerin tumma suklaa -patukasta1 daim-patukka (56g)2prk lasten vadelma-omenasosetta50g valkosuklaata2tl vanilja-aromia6 liivatelehteä2rkl maitoa2rkl appelsiinimehua2rkl appelsiini-vadelmamehua Otin suoraan kolme kulhoa käyttöön, ettei tarvitsisi liikaa  kikkailla. Yhdessä vatkasin...

Valkosuklaakakku browniella

... Kodin Kuvalehden sivuilta löytyi maukkaan kuuloinen valkosuklaakakku resepti, jossa pohja oli suklaabrownieta. Käsittääkseni resepti oli voittanut Kodin Kuvalehden suklaaherkkukilpailun, eikä ihmekään, koska kakku oli herkullista! Browniepohja...

Weekendsafkaa: Appelsiini-rosmariinifocaccia

... Löysin tämän appelsiini-rosmariinifoccacia -reseptin sattumalta Rillan koti -blogista (klik), ja se kuulosti niin herkulliselta, että kirjoitin ohjeen välittömästi itselleni muistiin. Tein kyseistä focacciaa muutama päivä sitten,...

Appelsiini-uunibroileri - Omenapiirakka

...kpl broilerin rintafileitä 1 rkl rypsiöljyä1 tl suolaaMarinadi 1 dl omenamehua (ap ohje ananastäysmehua) 1 rkl Kikkoman makeaa soijakastiketta2 rkl Rajamäen Hunaja-omenaviinietikkaa3 valkosipulinkynttä murskattuna ja kuorittuna1/2 tl currya, hienonnettua persiljaaLisäksi1/2 appelsiini pestynä ja...

Joulukalenteri 2. luukku Appelsiini-valkosuklaa viipalepikkuleivät

...viipalepikkuleipiä raastetulla appelsiinin kuorella, valkosuklaahipuilla ja siirapin tilalle kokeilin laittaa muscovadosiirappia. Hyviä ja herkullisia tuli ja nämä pikkuleivät kestävät hyvin vaikka pakastamistakin.  Tällä kertaa apurina leipomisessa oli ihana suloinen esikoispoikani...

Appelsiini muffinssit

...hyväkseni. Alkuperäinen resepti löytyy täältä; klik. Paitsi että olen edelleen niin laiskalla tuulella, etten siis tee yhtään niin kun reseptistä käsketään, vaan koko homma menee soveltaen. Appelsiini muffinssit4 dl vehnäjauhoja, 2½...

Appelsiini-mansikkakakkuja kinuskilla

... Äidin 60v. kakku. Appelsiini-mansikkamousse: – 2rs appelsiini tuorejuustoa – 2 prk vispikermaa (a 2dl) – n. 500g mansikoita (maun mukaan, itsellä oli omasta pakasteesta otettuja ja...

Reseptivinkki: Terveellinen suklaakuorrutettu appelsiini-suklaa mutakakku

...”sattumiksi”. Pese ja kuivaa appelsiini hyvin ja raasta kuori taikinan joukkoon. Voit lisätä joukkoon myös appelsiinin mehua. Voitele ja jauhota irtopohjavuoka mantelijauholla ja laita kakku paistumaan 200 asteiseen uuniin noin...

Appelsiini-porkkanakakku

...hunajaa -blogin herkullisenoloista appelsiini-porkkanakakkua, mutta eksyin ihan sivuraiteille jo kauppalistaa tehdessä. Jaelin mainion idean ja luottoreseptini pohjalta syntyi kuitenkin mitä muhevin ja kostein porkkanakakku, jossa oli mukavan mausteinen maku ja...

Appelsiini-suklaaraakakakku

...Reunakalvot tai vuoan reuna kannattaa voidella kookosöljyllä. Laita vuoka jääkaappiin.2. Appelsiinitäyte: Valuta cashewpähkinöistä vesi pois. Sulata kookosöljy esimerkiksi pienessä emalikipossa kuumavesihauteessa. Raasta appelsiinista kuori. Halkaise sitten appelsiini ja kuori siitä...

Fazerinakakku eli Appelsiini-suklaajuustokakku

...oli fazerina kakusta vinkannut :)Kakun pohjaan käytin fazerina-keksejä ja pohjasta tuli aivan ihanan makuinen! Täytteessä puolestaan maistui selvästi suklaa ja appelsiini, appelsiini ehkä jopa hieman liikaa minun makuuni, mutta kakku...

Appelsiini-juustokakut ja arvonta!

...eli appelsiini-juustokakut. Sen kunniaksi pistetään pieni arvonta pystyyn. Arvon 31.7. leivonta-aiheisen yllätyspaketin, joten muistathan jättää alle myös s-postiosoitteesi. Kommentoi alle, millaisia ohjeita ja reseptejä kaipailisit. Yritän toteuttaa niitä jossakin aikataulussa....

Appelsiini-suklaakakku

... Tämän kakun mainostettiin olevan ”ehkä paras kuivakakku ikinä”, joten täytyihän sitä kokeilla! Hyvää tämä onkin! Ehkä olisi saanut tuo appelsiini maistua hivenen enemmän, joten seuraavalla kerralla...

Anopin appelsiini-suklaakakku

...   Tämän ohjeen olen saanut anopiltani, jolla tämä appelsiini-suklaakakun ohje on ollut hyvin kauan. En tiedä tarkemmin, mistä kakkuohje on anopille aikanaan päätynyt, mahdollisesti jostain lehdestä...

Appelsiini-valkosuklaamuffinssit

... Olimme joulukuussa lomamatkalla Marokossa, missä appelsiini- ja mandariiniaika oli parhaimmillaan.  Hedelmäpuut olivat todella kauniita väriloistossaan ja piristivät mukavasti muuten kuivaa ja hiekkaista maisemaa. Paikallisissa ravintoloissa jälkiruokana...

Porkkana-appelsiini muffinssit

...riittävästi. Porkkana-appelsiini muffinssit (n.10kpl) 3 ½ dl vehnäjauhoa1 ½ dl sokeria1 tl leivinjauhetta½ tl soodaa2 tl kanelia½ dl rypsiöljyä1 ½ dl maustamatonta jugurttia1 munan. 2 dl porkkanaraastetta1 appelsiinin mehu puristettuna1...

Macaronsit ja appelsiini-suklaaganache

...pikku noidille sekä muille hirviöille Halloweenina. Macaronsit vrjäsin oranssilla pastavärillä ja täytteeksi tein appelsiini-suklaaganache joka oli muuten superhyvää! Macaronsien ohjeen löydät täältä.APPELSIINI-SUKLAAGANACHE1,5dl kermaa1 kpl appelsiinin kuori raastettuna sekä mehu250g maitosuklaataRaasta...

Angry Birds-kakku appelsiini-valkosuklaatäytteellä

... Muutama viikko sitten sain tehdä Angry Birds -kakun 7 vuotta täyttävälle päivänsankarille.Täytteenä on toiveesta appelsiini-valkosuklaatäyte. Teen aika usein täytteeksi kahta eri moussea, mutta tällä kertaa oli...