Pääsiäisen Alevinkit

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: Ajatuksialifestyleoma elämäreseptitVinkkejäyhteistyöJulkaistu seuraavalla sivustolla

Tässä pari vinkkiä pääsiäisen ajan alennuksiin.

Hyvinvoinnin Tavaratalossa koko valikoimasta -20%

Yves Rocherin koko tilauksesta -30% + ilmainen toimitus ja yllätyspakettiKäytä koodia: EASTER30H

Mukavaa pääsiäistä! 🙂
Sisältää mainoslinkkejä.


Läheiset reseptit

Pääsiäisen Alevinkit

Tässä pari vinkkiä pääsiäisen ajan alennuksiin. Hyvinvoinnin Tavaratalossa koko valikoimasta -20% Yves Rocherin koko tilauksesta -30% + ilmainen toimitus ja yllätyspakettiKäytä koodia: EASTER30H Mukavaa pääsiäistä!...

Pääsiäisen minisuklaakakku

Heippa! Siitä onkin jo pitkä aika, kun olen viimeksi täytekakkua leiponut. Pidän täytekakkujen leipomisesta, mutta useimmiten täällä on korkeintaan kolme ihmistä niitä syömässä, eikä yhtä...

Pääsiäisen raakasuklaamunat

En ole vielä kaupoista löytänyt raakasuklaamunia joten olen joskus ennenkin tehnyt niitä itse.Tein aikaisemmin mignon munan tyyliin kokonaiseen kananmunan kuoreen niin että tyhjensin munan munan...

Pääsiäisen näkymiä kasvihuoneesta

Lähes viikko takana kasvihuoneviljelyä ja säät ovat suosineet kasvua. Kasvua on tapahtunut jopa siinä määrin, että uudelleen ruukutuksiin oli jo hyvä tarttua. Uudelleen ruukutukset pyrittiin...

Pääsiäisen rahkapullat, laktoositon

Heips! Vielä yksi pääsiäisaiheinen resepti olisi tarjolla. Pidän pullan leipomisesta, ja se onkin meillä parhaiten kaupaksi menevä leivonnainen. Tällä kertaa tein rahkapullia, joihin tuli pashatyylinen...

Ehdotus pääsiäisen menuksi

Odotan tulevaa pääsiäistä melkein yhtä paljon kuin lapset joulua. Ruokajuhlanahan pääsiäinen onkin ainakin yhtä mahtava ja runsas kuin joulu. Meillä pääsiäisen ruokiin kuuluu lammas monessa...

Pääsiäisen leivonnaisia!

Pääsiäisen leivonnaisista ehkä suosituin ja perinteinen herkku on rahka täytteinen leivonnainen.  Tässä kaksi hyväksi todettua ohjetta. Ananas rahkapiirakka pohja100g margariinia1 dl sokeria1 muna2 1/2 dl...

Juustokakku kera vadelmakastikkeen pääsiäisen juhlapöytään

Pääsiäislounas appivanhempien luona on jo meidän perheelle perinne.Jälleen kerran ruoan laitosta jälkiruoka on minun työlistallani. Pitkästä aikaa halusin tehdä jotain ”vanhaa” ja hyväksi todettua.Perinteinen juustokakku...

Pääsiäisen rahkapiirakka

Nyt on kulunutkin jo tovi, kun olen viimeksi postannut tänne. On kovin nyt ollut kiirusta, jotten ole inspiroitunut leipomiseen. Mutta nyt pääsiäiseksi leivoin tälläisen rahkapiirakan...

Pääsiäisen sitruspullat

Ihmeiden ihme! Olen tämän juhlan kanssa suorastaan ajoissa ja ehdin yhden sesonkiherkku-ajatuksen heittää ennen pääsiäistä. Tuunasin tavallisista pikkupullista keväisiä ja hieman juhlallisempia veivaamalla taikinan joukkoon...

Pääsiäisen mämmihyydykekakku

Pääsiäisenä herkuteltiin mitä ihanimmilla herkuilla – ihania ruokia loihti niin äitini kuin miehenikin. Minä sain jälleen toteuttaa jälkiruokapuolen, jota mietinkin pitkään. Ideat muuttuivat useampaan otteeseen,...

Pääsiäisen paras herkku – pasha!

Julkaistu seuraavalla...

Pääsiäisen värikkäin keitto

Voi jestas, kun aika rientää! Tiedättekö, en ole juurikaan ehtinyt puuhata keittiössä, sillä pääsykokeisiin luku on todellinen urakka ja vie aikaa ja voimavaroja. Tällä hetkellä...

Pääsiäisen Rocky road ja askarteluideoita lapsille

Mikään ei piristä päivää niin kuin pieni puhuri. Sellainen, että yhtäkkiä kuulet ulkoa hirvittävää räminää ja tajuat, että se ei ole teinipojan rokkiauto eikä roskakuskikaan,...

Pääsiäisen juustokakku

Pohja:Digestiveä80g voita Täyte:1 prk Lime-valkosuklaarahka3 dl kuohukermaa3 rkl sokeria1tl vaniljasokeria4 liivatetta Kiille:2 prk Aurinkoinen-hedelmäpilttiä2 liivatetta Murenna digestivet, sulata voi. Sekoita.Asenna irtoreunavuoka haluamasi tarjoilulautasen päälle.Painele keksimurusekoitus...

Tässä vaihtoehto pääsiäisen perinneruoille

Pääsiäisenä lammasta vai broilerin fileetä? Miten olisi, jos ainaisen broilerinkoiven korvaisikin broilerin maksalla? Juhlavuutta ja sävyä makuun tuo ruokaan lisätty valkoviini, pinot gris viinirypälelajikkeesta.Valitsin viiniksi...

Pääsiäisen raikas jälkiruoka

Tämä raikas jälkiruoka on raikas tarjottava  pääsiäiseen. Helppo tehdä pakastimeen valmiiksi jo monia päiviä aikaisemmin, ja nostaa vain hetkeksi pehmenemään huoneenlämpöön ennen tarjoilua.Makuvariaatioita voi tehdä...

Pääsiäisen jauhelihamureke

600g jauhelihaa1dl korppujauhoja1pss sipulikeittoaineksiamausteita, esim. paahdettua sipulia, maustepippuria, suolaa1 kananmuna1prk kermaviiliä3 puolikovaksi keitettyä kananmunaaSekoita korppujauho, sipulikeittoainekset, kanamuna, kermaviili ja mausteet, lisää jauheliha. Muotoile massasta mureke,...

Pääsiäisen pashajälkiruoka

Kiinnostaisi tehdä ihan aitoa pashaa, mutta nyt tein arkipäivien jälkkäriksi tällaista pasha-rahkajälkiruokaa. Pashan maku syntyy kermasta, rahkasta, kanamunista, voista, rusinoista tai korinteista (ja kuivatuista hedelmistä)...

Lakritsipasha - pääsiäisen uudet tuulet

Pääsiäisen rohkeimmassa pashassa maistuu sitruunan lisäksi suolaisenmakea lakritsa. Lakritsipasha (n. 12 hengelle)Tarvitset:2,5 dl sokeria2 kananmunan keltuaista200g voita400g maitorahkaa1 dl mantelirouhetta1 sitruunan mehu1 appelsiinin mehu2 dl...

Pääsiäisen Baileys-suklaamousse

Joka tuutista on pursuillut erilaisia ”töhnämunien” reseptejä ja mitä muut edellä, niin minä perässä. Mielessäni oli pitkän aikaa hautunut idea Baileysilla maustetusta suklaamoussesta ja ajattelin,...

Pääsiäisen herkut

Tässä edellisten vuosien pääsiäisherkkuja helpottamaan pääsiäiskiireitä. Moni levonnainen toki muuntautuu pääsiäisteemaan..miltä kuulostaisi esimerkiksi brita torttu mangorahkalla ja vaikkapa säilykehedelmillä ryyditettynä..ja tietysti pääsiäiskarkeilla koristeltuna!Täälä on jo...

Pääsiäisen suklaayllätysmunat!

Nämä söpöt tuorejuustokermalla ja appelsiinihillolla täytetyt suklaamunat ovat pääsiäisen hauskin jälkkäri. Jo viime vuonna ihailin näitä pinterestissä ja nyt päätin tarttua härkää sarvista ja toteuttaa...

Pääsiäisen sanoja ja pastaa

Oman ruokablogin kirjoittaminen kärsii siitä, että tutkii muita ruokablogeja. Selvitän maisterintutkielmassani ruokablogien tekstilajeja ja kerrontaa, ja mitä enemmän niitä pähkäilen, sitä vaikeammaksi käy osallistumiseni tähän...

pääsiäisen pirteä sitrus-mangokakku

Pääsiäinen on kaikkien ihanien herkkujen juhlaa! Minusta se on sellainen merkki keväästä ja keittiöön saa astua raikkaat fressit maut ja kirpeät hedelmät väreineen! Tästä syystä...

PÄÄSIÄISEN HERKKUKANA

Päätettiin pääsiäisenä kokeilla pitkästä aikaa kokonaisen uunikanan valmistusta ja lopultakin aikaisempien ”no joo”-yritysten jälkeen, osuttiin naulan kantaan. Tähän on yksiselitteisesti oikeastaan kaksi syytä: oikeanlainen kana...

Pääsiäisen jälkeen herkutellaan raakamustikkaleivoksilla!

Nyt on meikän loma vietetty Lapin maisemissa. Voi vitsit, että  nautin hiihtelystä. Tulipahan reissussa syötyä myös luvattoman paljon suklaata. Nyt on arki palannut ja se...

Pääsiäisen karitsaa ja muuta mukavaa

Ensimmäinen merkintä tähän blogiin tuli tehtyä viime vuoden pääsiäsateriasta, joten tavallaan vuosipäivää vietettiin tuossa pari viikkoa sitten. Melkosia muutoksia on elämäntilanteessa tapahtunut mutta kokkailu on...

Pääsiäisen Suklaa-Mandariinimousse kakku

Pääsiäisen aika on ihanaa, kun voi leipoa kaikkea raikasta, sitruunaista ja rahkaista. Ja kuuluuhan tähän juhlaan tietysti pääsiäiskakkukin. Pääsiäisvieraita ajatellen piti tehdä moussekakkukin, johon hiljattain...

Pääsiäisen kakku

Rauhallinen pääsiäinen mökillä on takana, ohjelmassa ei ollut saunomista, pelailua, kävelyä ja nuotiolla istuskelua kummenpaa. Nuoriso käväisi rinteessäkin. Perhelounaalla nautimme kalakeittoa ja jälkkäriksi papallekin sopivaa...