Spicy tuna – Rieskarullat

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: leivätreseptitJulkaistu seuraavalla sivustolla

Ohje Hannan Sopalta. Oli vallan mainiota.

tonnikalatahna:
1 prk John West Tonnikalafilépaloja auringonkukkaöljyssä
1 tl misotahnaa (jätin pois)
1 rkl majoneesia
pari tippaa srirachaa
1-2 tl sitruunamehua
suolaa

asian slaw:
n. 250 g varhaiskaalia
1 porkkana
suolaa
1 tl riisiviinietikkaa
2 tl sesamöljyä (laitoin tavallista öljyä…
...Julkaistu seuraavalla sivustolla Ohje Hannan Sopalta. Oli vallan mainiota. tonnikalatahna:1 prk John West Tonnikalafilépaloja auringonkukkaöljyssä1 tl misotahnaa (jätin pois)1 rkl majoneesiapari tippaa srirachaa1-2 tl sitruunamehuasuolaa asian slaw:n. 250 g...

Läheiset reseptit

Spicy tuna - Rieskarullat

Ohje Hannan Sopalta. Oli vallan mainiota. tonnikalatahna:1 prk John West Tonnikalafilépaloja auringonkukkaöljyssä1 tl misotahnaa (jätin pois)1 rkl majoneesiapari tippaa srirachaa1-2 tl sitruunamehuasuolaa asian slaw:n. 250...

Spicy tuna - Rieskarullat

Ohje Hannan Sopalta. Oli vallan mainiota. tonnikalatahna:1 prk John West Tonnikalafilépaloja auringonkukkaöljyssä1 tl misotahnaa (jätin pois)1 rkl majoneesiapari tippaa srirachaa1-2 tl sitruunamehuasuolaa asian slaw:n. 250...

Rieskarullat hevosenpaistista

... Rieskarullat ovat varmasti monelle tuttua evästä. Ne ovat helppoa ja herkullista sormisyötävää ja sopivat siksi hyvin esimerkiksi piknikille syötäväksi. Olin aluksi tekemässä rieskarullia savuporosta, mutta huomasinkin...

Veget rieskarullat

...vääryyden, ja tässä on kokenemattomillekin kokeille sopiva resepti! Nämä rieskarullat ovat todella yksinkertaisia, mutta sitäkin maukkaampia! Jokainen pystyy tekemään näitä rieskarullia tai voitpa vaikka pyytää lastasikin niitä sinulle valmistamaan, vink...

Kana Rieskarullat

... Rieskarullat ovat helppoa ja herkullista tarjottavaa. Ne sopivat vappu syötäviksi tai cocktail-juhliin tarjottaviksi. Voit valmistaa näitä myös grillijuhliin grilliherkkujen kaveriksi tai piknikille evääksi. Rieskarullia voi myös...

Rieskarullat (gluteeniton)

...tuorejuustoa sekä ranskankermaa, mutta esim. kalkkuna tai kinkkuleike sopisi tähän varmaan aika mukavasti.Rieskarullat (gluteeniton)Ennen uuniaRieskaan4 isohkoa perunaa (noin 5 dl muussattuna, ja vähän vettä lisättynä)1 tl suolaa2 kananmunaa1 dl kaurahiutaleita...

Broileripiirakka ja tonnikala-rieskarullat

...esipaistetun pohjan päälle. Levitä pohjan päälle seuraavaksi broilerinfileesuikaleet, punasipuli ja ananaspalat. Ripottele päälle juustoraaste, sinihomejuusto ja oregano. Paista 200 asteessa noin 20-30 minuuttia. Anna jäähtyä ja paloittele. Tonnikala-rieskarullat 6-7 rullarieskaa2 prk tonnikalaa...

Kasvis ja kinkku rieskarullat

... Täytetyt rieskarullat on helppo suolainen isommissa juhlissa. Meilläkin oli monta valmista rullaa jääkaapissa odottamassa iltaa ja aina tarpeen tullen lisäilin syötävää pöydälle. Varsinkin yömyöhään nämä tekivät...

Krepit/Crepes

...have already been asking after them, so here they are. I made three different kinds of fillings for last weekend’s birthday party: vegetarian, tuna and Tex Mex. It may be...

Täytetyt rieskarullat (katkarapu, kylmäsavulohi ja kinkku)

Rieskarullista syntyy helppoa tarjottavaa vaikka loppuvuoden juhlasesonkia varten. Täytevaihtoehtoja voi itsekin sommitella omaan makuun sopivaksi. Itse tykkään tehdä täytteet valmiiksi edellisenä iltana ja sitten noin...

Rieskarullat

Monesti tulee tehtyä muusia reilusti, eikä ikinä ole liikaa jatkojalostus ohjeita.Tästä saa loistavan iltapalan tai tarjottavaksi illanistujaisiin.Rieskaann. 5 dl tähteeksi jäänyttä muusia (tai 4 isohkoa perunaa...

Spicy Hot Beans

2 tlk tomaattimurskaa2 tlk kidneypapuja tomaattikastikeessa400gr pekonia (tai pekonikuutiot)1 chorizo-makkara2 sjalottisipulia silputtuna4 kynttä murskattua valkosipulia1 tl paprikamaustetta2 tl Worcesterkastiketta1 rkl fariinisokeria2 rkl jauhettua kuminaa2 ps...

Hot & spicy chicken soup - Mausteinen kanakeitto

Kivaa viikonloppua kaikille! Meidän keittiössä leijaili tänään huumaavat tuoksut. Pitkästä aikaa kerkesin kokkailla niin, ettei tarvinnut lähteä kiireellä minnekkään. Flunssaiseen oloon keitto oli oiva ratkaisu...

Nizzan salaatti – Salad Niçoise

...Sekoita tai järjestele kauniisti, oma valinta. Kaada salaatin päälle jäljellä oleva kastike ja koristele yrteillä. The Niçoise is a classic of the Provence. Usually it’s made with tuna, haricots verts,...

Linssicurry / Red lentil curry

...if you like delicious, spicy and easy food, then you’ve totally found your recipe to try.I served my lentil curry with naan-bread, but you can use whatever sides you want...

Lohiceviche – salmon ceviche

...kaikki ainekset ja oliiviöljy. Mausta suolalastuilla ja mustapippurilla. Tarjoa pienten tortillojen kanssa. Ceviche is a South-American fish dish. THe fish is semi-cooked with lime juice. Ceviche works best with tuna...

Kotitekoinen pizza (taikina myös!)

...     vehnäjauhoja Meiän pizzan täytteet (saat valita itse omasi) 500 g             tomaattimurskaa3 prk              tonnikalaa (we like tuna)2 prk             ...

Itsenäisyyspäivä herkkuja

...leipomuksia ja minä ilmottauduin ystäväni Ainon kanssa heti vapaaehtoiseksi. Teimme sekä suolasta että makeaa: lohi-rieskarullia ja itsenäisyyspäivä cupcakeksejä. Lohi-rieskarullat Suorakaiteen muotoisia rieskojaruohosipuli tuorejuustoa kylmäsavulohtasalaattiapunasipuliatilliämustapippuria Voitele rieska tuorejuustolla. Lisää päälle salaatti,...

Vau mikä vappu!

...rucolan kera paprika-chilituotejuustoa ja meetvurstia, ja osaan kylmäsavulohta ja ruohosipulituorejuustoa. Lisäksi seurueemme tarjoiluihin kuului muun muassa kana-caesar-salaattia, pestoleipiä, pekoni-kinkkupiirakkaa ja mansikkatäytekakkua. Nam! Rieskarullat (n. 40 kpl)4 rieskaa (yhdestä Lapin rieskasta...

Tunnelmia vaaleanpunaisista ristiäisistä

...näytteli rieskarullat – tai kooltaan oikeastaan wrapit, jotta nälkä lähtisi paremmin. Lihansyöjille äitini valmisti pororullia ja vegeille oli tarjolla herkullisia wrappejä, jotka oli täytetty mm. aurinkokuivatuilla tomaateilla, basilikalla, mozzarellalla ja...

Itämainen Lehtikaali-Nuudelikulho (Gf, V)

...herkku on vielä vieras. Spicy Kale Chips – resepti tässä! Kuten mikä tahansa muukin kaali, lehtikaali sopii hyvin paistettavaksi wokin tyyppisiin ruokiin tai lisukkeeksi. Tällöin rakenne pehmenee ja maustamalla voit...

Mausteista kanaa

... Vihaan kovin keksityn kuuloisia otsikoita. Meinasinkin aluksi laittaa otsikoksi ”spicy chicken” mutta mitä helvettiä? Koko stoori olisi kuitenkin suomeksi joten miksi otsikon pitäisi olla englanniksi? Ärsyttää...

Taste of London vs Taste of Helsinki

...otimme Black cod, crab and crayfish dumplings- annoksen. Nyt alkoi olla jo makua ja mielenkiintoakin.  Aqua Kyotolta otimme Karage of stuffed chicken wings with spicy ginger lime mitsuba miso- annoksen....

Hitaat ribsit/Slow Ribs

...monta kertaa uudestaan! These spicy ribs were very delicious! The meat was very tender and it came off the bone beautifully, just as it should. The coriander, chili and lime...

Solstice, Sibelius & Soup

...like: Penny Skateboards Pattern Bakery ”Ilona” plates (by Huhtamäki) & Vogel Herbamare Original & Spicy Pikant Twist & Tango Sky Tunic, with asymmetric hem and one long sleeve, 100% recycled material XXX, Katja K....

Tuliset napostelukikherneet

...kun niitä kaapissa oli pyörimässä.Sweet&spicy -kikherneet uunissa3 dl kikherneitä0,5 dl vaahterasiirappiaTexas Pete -kastiketta oman maun mukaan (itse taisin laittaa n. 0,25 dl)2 rkl maissitärkkelystä1 rkl öljyäMikäli käytät kuivia kikherneitä, liota...

Kimchi- Inspired Pickled Cabbage – Kimchi- Inspiroima Säilötty Kaali

...3 cloves of garlic 1 tbsp of ginger 1 spicy red chilli-pepper (e.g. habanero) 2-3 tbsp of coarse salt 1 tsp of sugar PREPARATION: Chop the cabbage and cauliflower into...

Feisty Tomato Chicken Soup / Ärhäkkä Tomaatti- Kana Keitto

...tomatoes 3 cloves of garlic 2 spicy chillies 1 carrot 1 red pepper 1 tbsp fresh ginger 2 small onions 2 celery sticks ground cumin salt 1 tbsp corn flour...

Arjen luksusta salatussa Helsingissä | Every day luxury in secret Helsinki

...Afican bbq) food and to a group of bloggers. Wings and full bodied, spicy Allesverloren Cabernet Sauvignon go well together. There is just a hint of oak as according to...

Upside-down aubergines

...ourselves too. The recipes are delicious and spicy, not in a hot but more like soft and aromatic way. We tried couple of the recipes already on our trip in...