Itämainen Lehtikaali-Nuudelikulho (Gf, V)

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: AvocadogluteenitonlehtikaalilifestylenuudelipääruokaPinaattiRavintoreseptitruokaSiemenet ja pähkinätSieniSuolainentofuJulkaistu seuraavalla sivustolla


Pääsiäinen meni vauhdilla töissä ja opinnäytetyötä tehdessä. Nyt kun suklaat on syöty, voisi pitää pienen terveystauon ennen vappuherkkuja, äitienpäivää, synttäreitä… Onnistuukohan?
Lehtikaalia on jälleen näkynyt kaupoissa ja ihmisten lehtikaalikuume senkun tuntuu jatkuvan. Hyvä niin, sillä kyseessähän on todella ravinnerikas ja monipuolinen juttu. En lähde lehtikaalin ravinnerikkauden…
...lopuksi vielä sienien ja tofun ruskistaminen.  Kaikki lisätään kypennettyyn riisinuudeliin. (Huomaako että joku on kirjoittanut työn vaihteita opinnäytetyöhön?) Lehtikaali Nuudelikulho 200g paksumpia riisinuudeleita, voit myös käyttää vermiselliä Avokadokastike:1 avokado 1/2...

Läheiset reseptit

Itämainen Lehtikaali-Nuudelikulho (Gf, V)

...lopuksi vielä sienien ja tofun ruskistaminen.  Kaikki lisätään kypennettyyn riisinuudeliin. (Huomaako että joku on kirjoittanut työn vaihteita opinnäytetyöhön?) Lehtikaali Nuudelikulho 200g paksumpia riisinuudeleita, voit myös käyttää vermiselliä Avokadokastike:1 avokado 1/2...

Lehtikaali-Quinoapata (Gf, V)

...kimppuina. Vaikka se on hyvää smoothiessa ja sipseinä, niin iso nippu vaatii vielä lisää käyttökohteita. Suolaisiin ruokiin lehtikaali sopii mainiosti, mutta se kannattaa paistaa kunnolla jotta suutuntuma jää mukavaksi. Tällaisia sekoituksia...

Lehtikaali-pekonipasta

... Lehtikaali on ehdottomasti viimeisen parin vuoden nousija vihannesten joukossa. Vielä muutamia vuosia sitten en muista koko kasvista kuulleenikaan. Sitten reseptejä alkoi äkkiä pursua joka tuutista ja...

Raikas Parsakeitto Vappupöytään (V, Gf)

... Huomenta kaikille!Huhtikuu alkaa olla lopussa ja olen odottanut toukokuuta jo jonkun aikaan. Voiko samaan aikaan olla aivan poikki yhdestä kuukaudesta ja toisaalta ei edes tajuta, kuinka...

Rouskuva Tattarigranola Arkeen (Gf, V)

... Muistatteko vielä mun myslihehkutuksen suklaagranolasta? Ja kertomukset siitä,  miten myslihuuruissani minulla ei ole mitään itsekontrollia. Koska omaa elämää ei ole kiva tehdä liian helpoksi, kehitin lisähaastetta...

Helppo Raakasuklaa-Mansikkatorttu (Gf, V)

... Nyt voin ihan oikeasti toivottaa kaikille AURINKOISTA huomenta!Aurinkohan tuolla paistaa ihan oikeasti ja eilen pyyhin ensimmäisen hikipisarat nenältä vähän turhan runsaan vaatetuksen ansiosta. Sunnuntaina on äitienpäivä...

MANSIKKA-RAPARPERIPAISTOS (GF, V)

... Hups en olekaan tainnut aiemmin kirjoittaa tänne ainuttakaan raparperiohjetta. Tilanne korjaantuu onneksi juuri! Tätä ohjetta voisi kutsua piirakaksikin, mutta mielestäni kyseessä on enemmän paistos, tai crumble...

Mausteiset Nythökaura Sloppy Joet (Gf, V)

... Heippa vaan teille kaikille! Mä olen ollut jo muutaman päivän ajan ihan innosta piukkana näistä luomuksista. Somessa ei ole varmaan voinut mennä ohi nyhtökaurahypetys, multa ei ainakaan....

TÄYTTÄVÄ KVINOAPUURO (GF, V)

... Tässäpä trendi joka meinasi mennä itseltäni ihan ohi. Eli siis puuro, johon keitellään kaurahiutaleiden lisäksi kvinoaa. Testasin ihmepuuroa viimein muutamia viikkoja sitten, ja sen jälkeen olen...

Kookos-Matcha Latte & Keksit (Gf, V)

... Kaupallisessa yhteistyössä K-Ruoan kanssa. Hyvää tiistaita! Matcha on noussut viime vuosina kovasti esille blogeissa ja kaupoissa. Kyseessä on siis japanilainen vihreä tee, joka on jauhettu hienoksi...

Mansikkahillo-Kauraruudut (Gf, V)

... Hyvää perjantaita kaikille! Huomasin yhtenä päivänä että hupsista, on tainnut olla pienoinen tauko viimeisimmästä reseptistä? Aika vierähtää nopeasti ja yhtäkkiä huomasinkin, että maaliskuu alkaa olla lopussa. Tervetuloa...

Tattari-Suklaa Granola (Gf, V)

...se sitten se vehnä + sokeri + rasva trio, joka muromysleissä tekee minusta ihan järjettömän narkin. Mene ja tiedä mutta helpoimmalla pääsee, kun ei edes osta sellaisia kotiin. Ei edes...

Viljattomat Pinaattiletut (Gf, V)

... Hyvää perjantaihuomenta kaikille! Olen aamuihmisiä, joten jälleen kerran istun koneen ääreen ja julkaisen reseptin aamusta, ennen töihin lähtöä. Tänään matkaan töihin raakaherkkujen kera, sillä olen viimeistä...

Herkullista Mantelifetaa Salaatissa (Gf, V)

... Aurinkoista sunnuntaita! Todellakin aurinkoista, sillä olen jo koko eilisen päivän nauttinut valoisasta kodista ja auringon paisteesta. Toivottovasti viikonloppu jatkuu yhtä lämpimissä tunnelmissa. Kevät on tulossa, jesjes! Ihan...

Tajunnanräjäyttävät Fudgesiclet Vaniljakuorrutteella (Gf, V)

...jäätelöfriikki, mutta näiden myötä, minusta on vahvasti sellainen kehittymässä. Olin tässä hetki sitten vakuuttunut kevään tulosta ja visioin itseni kirmaamasssa kevättakissa ja converseissa pitkin idyylistä Tikkurilan asfalttia. Elämä ei nyt kuitenkaan...

4 Raaka-aineen Mutapalat (Gf, V)

... Eilen touhusin kotona, tein ruokaa ja kuvailin. Yksinkertaiset ohjeet saavat aina hyvän vastaanoton, joten minun pitää ehdottomasti jakaa myös tämä teille. Istuin ystävieni kanssa sohvalla, söimme...

Mustikka-Aamupalamuffinssit (gf, v)

... K&K toivottaa kaikille tiistaihuomenta muffinssitunnelmissa.Aamupalamuffinssien idea on olla helposti mukaan tai kahvin kaveriksi napattava ruoka. Varsinkin arkiaamuisin haluan aamupalaksi ensimmäisenä pinaattismoothien, mutta aamun kahvitauolla tai miksei...

Kardemumma-Kauravohvelit (Gf,V) KitchenTimen Jälkiruokakilpailu

... Yksi sana. Vohvelit. Oikeastaan useampia sanoja, ei pidä nimittäin unohtaa kardemummaa, vaahterasiirappia ja mustikoita, jotka ovat näiden luomusten ydin. KitchenTime.fi lähestyi minua ja kysyi, haluaisinko luoda kesäisen jälkiruoan...

Kinuski-Omenapiirakka Chiavanukas (Gf, V)

...aina parasta. Suklaalle lämpenen, mutta kinuskisuklaa saa hulluksi. Kaava on selvä. En ole itse vegaanista kinuskia kovin usein keitellyt, sen sijaan olen nauttinut taatelikinuskista yhä useammin. Koska taateleista ei vaan...

Keväinen Pinaatti-Parsapiiras (Gf, V)

...juttu, mutta entäpä jos kerron, että vegepiirakoissa kananmunaa ei edes tarvitse korvata millään? Tällä hetkellä markkinoilla on ihan todella hyviä tuotteita, joilla piirakoiden teko sujuu käden käänteessä. Tämä johtuu sitä,...

Appelsiini-Pistaasi Raakadonitsit (Gf, V, R)

... Ihanaa huomenta teille kaikille!Vappu tekee tulojaan ja munkkikattilat kaivetaan kohta kaappien kätköistä. Se kattila kannattaa kuitenkin jättää sinne kaappiin, sillä minulla on teille mukavaa kerrottavaa!Tulevana vappuna...

Viljattomat Mantelikeksit (V, Gf)

... Olen kehitellyt pidemmän aikaa ohjetta hirssikekseistä ja suunta alkaa olemaan mieluisa. Sillä välin kuitenkin ohje näistä ihanista viljattomista kekseistä, jotka käyvät täydellisesti iltateen pariksi. Ohje on...

Raaka Suklaajuustokakku (Gf, V, R)

... Oikein mahtavaa ja aurinkoista äitienpäivää jokaiselle äidille ja äitienpäivää viettävälle! Tervetuloa myös uusille seuraajille.Pitkään ovat kelit olleet harmaita ja märkiä, mutta nyt kuin tilauksesta aurinko paistoi...

Tattari-Hasselpähkinäleipä (Gf, V)

... Mikä onkaan täydellisempää vapaaviikonloppuna kuin tehdä uunituoretta leipää. Olen tänään leiponut myös täydellisen makuisia Snickers ruutuja. En ole ikinä syönyt niin hyvää raaka nougatia, kun Snickerpaloissani...

Pääsiäismenu ja Paahdettu Mantelifeta (V, Gf)

... Perjantaina söimme perheeni luona pidemmän kaavan mukaisesti. Olin niin mielettömän vaikuttunut äitini tekemistä ruoista, että käytin kohtuuttoman pitkän ajan valokuvaamiseen, ihan varmuuden vuoksi. Mieheltä kysyttiin, eikö...

Artisokka-Kurpitsasiementahna (Gf, V)

... Huh apua mikä vauhti on päällä! Nyt on niin monta rautaa tulessa, etten enää itsekään pysy perässä. Kouluhommat vievät tällä hetkellä enemmän energiaa kuin koskaan. Ihanasti...

Kevyt (mutta sitäkin parempi) Kesäkurpitsakeitto (Gf, V)

... Iloista keskiviikkoaamua teille kaikille! Minä otan kohta suunnan kohti viimeistä työharjoitteluani, joten voiton puollella ollaan. Aivan kohta on vappu ja kun omaa kalenteria katsoo, niin edessä on...

Raparperi-Mansikka Välipalamuffinit (Gf, V)

... Kaupallisessa yhteistyössä K-Ruoan kanssa.Raparperista tulee mieleen kesä. Kiisselit ja kermavaahto, raparperipaistokset ja ulkona syöminen. Ehdoton terassiruoka siis! Koska parveke ei ihan ole terassikunnossa vielä, jouduin tyytymään...

Tofu-Mustikkapiiras Mökkitunnelmiin (V, Gf)

... Keskiviikkoiltaa kaikille! Olin viime viikonlopun mökillä perheeni kanssa. Kuljin ulkona ja katselin mustikoita. Pakkaseen asti en jaksanut kerätä, mutta kyllä harmitti että piirakka-aineksia ei ollut valmiina,...

Jääkylmä Mocha Latte (Gf, V)

...  Iso latte, grande mukiin, ekstra kuumana, puolet soijamaidolla, puolet kookosmaidolla, ekstra annos maitovaahtoa, ei rasvaa, 2 pumpullista vaniljasiirappia, ripaus kanelia, ei sokeria, päälle kermavaahtoa ja kolme...