Puuhääpäivä

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: hääpäiväkaurarieskamätiPuureseptitsiikaSmetanaJulkaistu seuraavalla sivustolla

Perjantaina vietin vaimoni kanssa 5-vuotis hääpäivää, eli puuhääpäivää. Viime vuonna kun vietimme keramiikkahääpäivää vierailimme Iso-Pahkalan keramiikkapajassa Kalajoella, josta ostimme pienen keraamisen esineen muistoksi. Ajattelin tehdä tästä meidän vuosipäivän perinteen, että viettäisimme päivää aina kyseisen hääpäivän nimityksen mukaisesti. Tänä vuonna kun oli vuorossa puuhääpäivä, ajattelin järjestää vierailun johonkin puusepänverstaaseen….
Läheiset reseptit

Puuhääpäivä

Perjantaina vietin vaimoni kanssa 5-vuotis hääpäivää, eli puuhääpäivää. Viime vuonna kun vietimme keramiikkahääpäivää vierailimme Iso-Pahkalan keramiikkapajassa Kalajoella, josta ostimme pienen keraamisen esineen muistoksi. Ajattelin tehdä...