Juusto-salvia schnitzel

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: liha -possureseptitTomi BjörckJulkaistu seuraavalla sivustolla

Syntymäpäivälahjaksi saamani Tomi Björckin kirjan selailu on vielä pahasti kesken, mutta pääruokaosiosta jo toinen resepti päätyi toteutukseen. Klassinen wiener schnitzel  maistuu jälkikasvulle ja Björckin versio vei sen uudelle tasolle. Lisäkkeenä tarjoiltava fenkolisalaatti taittaa mukavasti leikkeen rasvaisuutta. Minulle tyypilliseen soveltamiseen päädyttiin taas. Vaikka olen aiemmin ostanut pankojauhoja käyttämästäni marketista, nyt…
...JUUSTON MAUSTAMANAsekä FENKOLISALAATTI(kuudelle-kahdeksalle)1,4kg possun ulkofileetämustapippuriasuolaasinappia250g parmesaania (nyt Västerbottensostia)tuoretta salviaaleivitys:3 dl vehnäjauhoja5 kananmunaa3 dl pankojauhoja (t. korppujauhoja)Friteeraamiseen:1 1/2 l rypsiöljyätarjolle:sitruunanlohkoja1. Leikkaa ulkofilee 100g paloiksi ja mausta palat suolalla ja mustapippurilla2. Raasta...

Läheiset reseptit

Juusto-salvia schnitzel

...juusto, hienonna salvia (tarvitaan n. 1dl)3. Levitä sinappi lihojen pintaan. Sekoita juustoraaste ja salvia ja painele seos lihojen pintaan. Anna maustua 30 min4. Kuumenna öljy kattilassa 175-asteeseen5. Jaa leivitysaineet kolmeen...

Paneer-juusto

...– juuston valmistukseen kului aktiivista valmistusaikaa alle 20 minuuttia ja se onnistui ihan keittiön perusvälineillä. Kun juusto vielä maksoi vähemmän kuin kotijuusto, jota olen tähän asti käyttänyt ja kesti kuumennusta...

Lohi-piparjuurirulla, punajuuricarpaccio ja pähkinäinen manchego-juusto (Yhdeksäs luukku)

...Kypsennä punajuuria 220-asteisessa uunissa  noin 50 minuuttia. Kuori ja leikkaa punajuuret ohuiksi siivuiksi Pähkinäinen manchego-juusto100 g Manchego-juustoa 50 g Saksanpähkinöitä 3 tl Hunajaa  Leikkaa juusto pieniksi kuutioiksi ja pyörittele sitten...

Tehtiimpä sitten mustikkapiirakka, kinkku-juusto- sarvia ja pikkupizzoja :)

...seurauksena, mutta en valita hyviä oli. 🙂 Kinkku-juusto- sarvien aineet: (3×8=24 kpl) 7 1/2 dl vehnäjauhoja200 g voita2 1/2 dl maitoa1/2 hiiva1 tl suolaakinkkusuikaleita ja juusto täytteeksi Kinkku-juusto- sarvien ohje:...

Nostalginen juusto-savukalasalaatti

...sitruunanmehuhienonnettua tilliäValmista ensin kastike, että se ehtii makuuntua. Valmista sitten salaatti. Kuutioi juusto ja meloni, revi salaatti sekä leikkaa sipuli ohuiksi renkaiksi. Kokoa salaatti laakealle astialle tai suoraan lautasille. Koristele...

Vegejuustot esittelyssä

...Juusto on kuitenkin suurta herkkuani, joten juustosta luopuminen tuntui aluksi hankalalta, vaikkakin erityisesti ekologisessa mielessä niin tärkeältä, että aloin tutustua vegejuustotarjontaan. Onhan juuston hiilijalanjälki hyvin lähellä naudanlihan hiilijalanjälkeä, joten jos kasvissyö ekologisten...

Kauraiset juusto-porkkanasämpylät

... Mikä onkaan sen herkullisempaa kuin tuoreet, juuri uunista tulleet sämpylät! Juusto sekä porkkanaraaste antavat näille sämpylöille sekä hyvää makua, väriä että kosteutta. Vehnäjauhojen lisäksi käytän sekä...

lampaan ulkofile,polentaa, valkosipulipyrettä ja salvia-punaviinikastiketta

...pieni lanttu (150g)½ dl tuoreita salvianlehtiä2 rkl mustaherukkahyytelöä½ dl punaviinietikkaa4 rkl balsamicoa 1 rkl voitasuolaa ja mustapippuria (Tarvittaessa 1rkl Maizenaa) Lisää kasvikset ja salvia lihaliemeen.Keitä puoli tuntia hiljaisella lämmöllä, siivilöi...

Liptai-juusto (Saksa,Itävalta, peräisin Unkarista) resepti

...Laita tahna kylmään pariksi tunniksi. Muotoile pyöreäksi juustoksi ja kiertele ruohosipulisilpussa. Tai pakkaa juusto ruukkuun ja ripottele ruohosipulisilppu pinnalle. Pidä kylmässä tarjoamishetkeen asti. Säilyvyys: 2-3 vrk jääkaapissa. The post Liptai-juusto...

Piimäjuusto

...sekä itse tehty juusto. Päätinkin tänä vuonna kokeilla juhannuspöytään jotain uutta juusto-ohjetta, ja koska Pohjois-Pohjanmaan perinteisen juhannusjuuston keittämiseen ei aikaa tai hermoja vielä löytynyt, valmistui keskikesän juhlapöytääni tällä erää tämä...

Vegaaninen banaani-maapähkinä"juusto"kakku

...siitä tule ähky olo vaikka sitä söisi miten paljon. Tässä ohjeessa juusto korvataan cashew-pähkinöillä ja silken-tofulla. Resepti: Pohja: 200 g digestive-keksejä 75 g (vegaanista) margariinia ”Juusto”kakkumassa: 3 dl (250 g)...

Juusto-makaronilaatikko

...makaronit paketin ohjeen mukaan. Kaada keitetyt, valutetut makaronit uunivuokaan ja murustele sinihomejuusto päälle. Mausta kerma valkopippurilla sekä tarvittaessa ripauksella suolaa ja kaada vuokaan. Levitä juustoraaste pinnalle. 200°C  n. 40 min....

Paras pekoni-juusto-salaatti

...todella ruokaisaa, mutta samalla kertaa raikasta. Salaattiin tarvitaan: Pekoni-juusto-salaattiPekonia 1-2 pktEdamjuustoaCashewpähkinöitäPinjansiemeniäSalaattia (esim jäävuorisalaatti, mutta kaikki muutkin käyvät)Hunajamelonia tai cantaloupemelonia Pekonit pilkotaan ja paistetaan. Pinjansiemenet paahdetaan puolestaan pienessä tilkassa oliiviöljyä. Juusto kuutioidaan,...

Juusto-paprikamuffinit

... Kasvissyöjätytär lomaili syyslomalla ilonamme pari päivää, joten äityli leipaisi sen kunniaksi juusto-paprikamuffineja. Maistuivat ne toki meille lihansyöjävanhemmillekin.  Paprikajauhe oli päässyt loppumaan, mutta sen korvasi hyvin chilimausteseos...

Juusto-pekonipiirakka munakoiso-tomaattipaistoksella

... Melkein kaikki meidän perheessä syödyt juustot ovat yleensä kovia ja aika voimakkaan makuisia. Kulutus on aika pientä ja panostamme tässä asiassa enemmän laatuun, mutta sitä huolimatta...

Taivaallinen kesäjuusto

... Voi taivas mikä juusto! Osataan se juustojen tekeminen Suomessakin ja hyvin osataankin. Enkä yhtään epäile, etteikö tämä juusto maistuisi myös talvella. Uusien perunoiden ja sillin ensimmäinen...

Paneer-juusto

...maitoa riittää.-Maito kannattaa valita oman maun mukaan. Juustoa voi tehdä vaikka rasvattomasta maidosta, mutta rasvaton juusto on usein aika mautonta. Juustoa varten voi hankkia kevytmaitoa, tai jopa, ehkä, kukaties! –...

Juusto-kalkkunasarvet

... Mietin, mikä olisi hyvää evästä koko perheen pitkälle automatkalle syötäväksi tien päällä. Siitä syntyivät nämä suolaiset sarvet. Tuoreina näistä ei tule muruja takapenkillekään. Case closed. Juusto-kalkkunasarvet...

Juusto-Melonisalaatti

...ja suikaloi kurkku. Viipaloi retiisit.Kuori melonit ja poista siemenet. Tee melonista sopivan kokoisia paloja.Leikkaa myös juusto kuutioiksi.Huuhtele salaatinlehdet ja asettele ne kulhon reunoille. Sekoita ainekset ja laita salaattikulhoon. Jogurttikastike 300g...

Lipstikka-ohrariisi ja juusto-punajuurikastike

... Tämän ruuan koko nimi voisi olla Uunivihannekset, lipstikka-ohrariisi ja juusto-punajuurikastike. Pääruoka, joka toimii myös lisäkkeenä porkkanan tai ainakin punajuuren määrää vähentämällä. Helppo tunnin homma. Uunivihannekset (neljälle)6 punajuurta2...

Juusto-ruohosipulileipä

...sellaiseen aika ei aina riitä. Onneksi on olemassa muitakin leipäreseptejä, kuten tämä makoisa juusto-ruohosipulileipä, jonka ohjeen jaan teille nyt. Jauhoina tässä leivässä käytin sekä speltti- että ohrajauhoja. Erikoisempaa makua saadaan...

Juusto-olutkeitto

...ja anna keitä kunnes peruna on syötävän pehmeää. Koska olet kuutioinut ne pieniksi, tämän ei pitäisi viedä kauaa.Sekoita soppaan juustoraasteet ja sekoita kunnes juusto on sulanut ja soppa sileää.Sekoita joukkoon...

Ahven ja salvia ratsastavat jälleen

...ja raparperi-istutuksista. Viime viikolla saimme yrttipenkkiin ensimmäiset taimet ja päätin oitis napata muutaman salvianlehden ruoanlaittoon.Jaan tässä samalla mielestäni parhaan tapaan valmistaa parsaa. Keittäessä parsasta tulee helposti vetelää ja iso osa...

Tortelloni con crema di formaggio con burro e salvia con pancetta

... Suomalaisittain tuorejuustotuorepastaa salviavoikastikkeella pekonin kera. Ricottatäytteellä tämä oli tarkoitus tehdä mutta kun ei taaskaan tuppukylästä löytynyt tarvittavaa niin piti tyytyä tuorejuustoon. Pastan. 4,5 dl durumvehnäjauhoja3 munaa2-3...

Kesäinen perunasalaatti salviaöljyllä

...syöjillä oli niin mahdoton nälkä, ettei kameraa ehditty kaivaa esille. Kuvan saatte ehkä juhannuksena, tätä nimittäin tilattiin uusintakierros juhannuspöytään! Perunasalaatti salviaöljyllä (alkupalana kuudelle)1 kg varhaisperunoitaloraus oliiviöljyä2 sitruunan kuori1 sitruunan mehusormisuolaakalamata...

Salvia-sitruunavoilla maustettu broileri

...sitruuna½ nippua salviaa2 valkosipulinkynttämustapippuria myllystä1rkl suolahiutaleitan. 50g voita Pintaan: suolaamustapippuria Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Huuhtele ja kuivaa broileri ja irroittele sitten nahkaa lihoista varovasti, nahka ei saa mennä rikki. Irroittelin...

Sattumus juusto-kinkkupasteijat

...Tein nämä pasteijat tähteillä jotka löysin jääkapista: ne olivat ihanan maukkaita ja totally sattumanvaraisia! Ainekset (9 pasteijaa):3 torttutaikinalevyän. 80 gr kinkkusuikaleita½ pkt (n. 100 gr) maustamatonta tuorejuustoa2-3 rkl juustoraastetta½ punainen...

RAW /// ALOITTELIJAN HERKULLINEN VADELMAINEN RAAKA"JUUSTO"KAKKU

...tehnyt, niin sehän tuntui kuin juuri minulle räätälöidyltä ohjeelta. Kun katsoit noita kuvia, niin mahdoitko arvella kyseessä olevan taas yhden tavallisen juustokakun? Siltähän se näyttää, ainakin minun silmiini, mutta juustoa...

Kinkku-juusto korvapuustit

... Suolaiset korvapuustit ovat jo pitkään olleet kokeiltava juttujen listalla.  Tein vain tavallisen sämpylätaikinan, jonka kaulitsin suorakaiteen muotoon. Päälle levitin maustettua tuorejuustoa, kinkkurouheta ja juustoraastetta. Sitten vain...

Juusto-seesamileipäset

...1,5 dl mantelijauhoa 1 rkl kookosjauhoa 0,5 dl kuorittuja seesaminsiemeniä + ylimääräisiä koristeluun 1 rkl psylliumia 2,5 dl juustoraastetta Vatkaa munat, jogurtti, öljy ja juustoraaste. Sekoita kuivat aineet keskenään ja...