Virkatut tuttinauhat

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: reseptitvirkkausJulkaistu seuraavalla sivustolla

Näitä tuttinauhoja on näkynyt useissa blogeissa ja kun noita tarvikkeita edellisestä tuttinauhaprojektista löytyi kaapista, niin päätinpä sitten käyttää nekin pois .Virkkaamalla syntyi nyt nauhat. Nämä on kivoja välipalatöitä, kun valmistuvat ihan hetkessä ja näille minun käsille vaan pitää aina olla jotain pientä puuhattavaa.Nyt pitäisi vaan olla vauvoja, joille näitä…
Läheiset reseptit

Virkatut tuttinauhat

Näitä tuttinauhoja on näkynyt useissa blogeissa ja kun noita tarvikkeita edellisestä tuttinauhaprojektista löytyi kaapista, niin päätinpä sitten käyttää nekin pois .Virkkaamalla syntyi nyt nauhat. Nämä...

Voiko pieni blogi olla hyvä? Nämä ainakin ovat!

...ihastellut Henskun käsitöitä ja muun muassa nämä virkatut lumihiutaleet ovat ihanat ja juuri vuodenaikaan sopivat. Myös esimerkiksi kankainen muistipeli, 3+1 herkkua omenasta ja virkatut pöllöt kannattaa käydä kurkkaamassa! Konveksi on...

Oikein & Nurin- risteily

...virkkauksesta, virkatut bikinit ja tietenkin me bloggarit. Auditorion puolella oli sitten Katariinan tuotteet (langat, puikot yms.) ja Maa- ja kotitalousnaisten pöytä. Risteilylle osallistujat saivat nauttia lämpöisiä juomia, keksejä ja hedelmiä...

Suuri Käsityö 7/2015

...kuuluvat pienet ja helpot kesätekemiset, joiden takia ei suuria lankakeriä tarvitse kesäkassiin tunkea. Nämä virkatut hedelmäkuviot ovat juuri sellaisia. Näiden tekemiseen voi jäädä vaikka koukkuun! Onneksi käyttötarkoituksia on monia, vain...

Harmaa talous

...Valkoinen. Kellertävä. Mulle iski heti tuo jälkimmäinen (mielessä myös neliönmuotoiset virkatut sängynvierusmatot…). Mutta väri tietysti väärä :/ Ravasin useamman liikkeen ennen kuin löysin Dylonin konevärjäykseen sopivaa antiikinharmaata.Halusin tulokseksi vaaleanharmaan, en...

Jokirapu-avokadopasta

...tomaatti, kurkku ja kastikkeet. Voitte uskoa, että oli taiteenlaji, että hampparit sai jotenkin syötyä. Mutta mukava kesäruoka grillin ääressä valmistettavaksi. Helmi sai myös upeat virkatut prinsessakruunut Vilukissalta, jotka ovatkin olleet...

ASUNTOMESSUT 2015: KIVAT LASTENHUONEET

...pojan huoneessa sininen) sekä tietenkin lastenhuoneen värimaailmoihin sopivat tekstiilit.Käsinkudotut matot eri-deco.fi, seinä toteutettu Uula-tuotteilla.Yksilölliset virkatut pehmolelut on taiteillut Tarja Kanninen Keski-Suomesta (kohde 26). – Mielestäni näiden messujen KIVOIN LASTENHUONE löytyy...