Kanaviillokki

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: KanaruoatKastikkeetreseptitriisiJulkaistu seuraavalla sivustolla


Lapsuuteni lempiruokia oli kanaviillokki, joten retrorunnelmissa ryhdyin kokkaamaan sitä suurella innolla. Se oli siis nimenomaan lempikouluruokiani, koulussahan sitä syötiin. Huomasin, että ihan kaikilla ei näin taida olla, koska sain hieman ristiriitaisia reaktioita, kun kerroin aikovani valmistaa sitä viikonlopuksi. En tiedä, millaista kanaviillokkia heidän kouluissaan on syöty, mutta…
...curryjauhetta1 laakerinlehti8 kokonaista maustepippuria1 tl suolaa2 rkl sitruunamehua½ – 1 dl vehnäjauhoja2 dl ruokakermaa1 dl vettäPoista kypsästä broilerista nahka ja luut. Voit pilkkoa lihaa hieman tai sen voi jättää hyvinkin...

Läheiset reseptit

Kanaviillokki. Antaumuksella tehtynä lunastaa jopa ala-asteen traumaviillokin.

... Aitoa kanaviillokkia antaumuksella tehtynä.            Kanaviillokki jota niin moni suomalainen inhoaa kouluruokalan kanaliisterin aiheuttamien traumojen takia, on oikein laitettuna todella hyvää. Alunperin...

Perinteinen, herkullinen kanaviillokki

... Jos kanaviillokki on sinulle synonyymi pahasta kouluruoasta, heitä mielikuva romukoppaan nyt! Kanaviillokki on nimittäin hyvää, tosi hyvää varsinkin kun sen tekee alusta alkaen itse, keitetystä kanasta...

Kanaviillokki

... Lapsuuteni lempiruokia oli kanaviillokki, joten retrorunnelmissa ryhdyin kokkaamaan sitä suurella innolla. Se oli siis nimenomaan lempikouluruokiani, koulussahan sitä syötiin. Huomasin, että ihan kaikilla ei näin taida...

Oliverin broileri-maissikeitto

...keitto, joka suurustui maissin ja perunan voimin. Meillä pottu on pannassa, mutta maissi ei ihan niin kovin. Tosin en ole kummankaan kovin suuri ystäväkään.Keiton mausta tuli hennosti mieleen kanaviillokki, josta...