Inkkari-mokkapalat

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: reseptitJulkaistu seuraavalla sivustolla

Tein mokkapaloja, koska halusin testata kuorrutetta intiaanisokerilla. Korvasin vaan tomusokerin inkkarisokerilla. Toimi loistavasti! Koostumus oli ihan samanlainen kuin tomusokerillinen kuorrutus. Makueroa oli vähän eli tämä oli vähän tummempi ja voimakkaampi, kun vertaa tomusokerillisen kuorrutteen kissanmakeampaa kuorrutetta. Nyt huomasin intiaanisokerissa myös lakritsaista makua, kuorrutteessa. Varmaan johtuu ihan siitä, että…
...Inkkari-mokkapalat 4 kananmunaa 3 dl intiaanisokeria 1 1/2 dl maitoa 150 g voita 5 dl puolikarkeita spelttijauhoja 3 rkl kaakaojauhetta 1 tl vaniljasokeria 2 tl leivinjauhetta Vatkaa munat ja intiaanisokeri...

Läheiset reseptit

Inkkari-mokkapalat

...Muissa leipomuksissa en olekaan vielä tuota lakritsaisuutta huomannut, enkä myöskään kun intiaanisokeria maistaa sellaisenaan. Täältä löytyvät aiemmin tekemäni mokkapalat, joissa pohja on tehty intiaanisokeria käyttäen, mutta kuorrutteessa on käytetty tomusokeria....

Pipariset mokkapalat

...kuorrute hieman jäähtyneen pohjan päälle. Jos haluat, voit koristella mokkapalat perinteiseen tapaan nonparelleilla, kun kuorrutus on vielä kosteaa. Anna kuorrutteen hyytyä kunnolla jääkaapissa, mokkapalat ovat valmiita leikattavaksi parin tunnin kuluttua.Halutessasi...

Pipari-mokkapalat

... Mokkapalat ovat jokaisten synttäreiden/juhlien/illanistujaisten/lohtupalojen kestosuosikki. Tein nämä mokkapalat jo joulun alla, mutta joulumausteista pitäville nämä sopivat mihin tilanteeseen vain!Mokkapalat ovat mukavan helppoa tarjottavaa joulukiireiden lomassa ja...

Mokkapalat is back!

... Mokkapalat ovat pitkään olleet mielessäni ”ei koskaan enää” -listalla. Mokkapaloja väännettiin yläasteen kotitaloustunneilla kyllästymiseen saakka. Mokkapalat kuuluivat myös ex-työpaikan kahvitusten vakiolistalle ”kun piti tehdä nopeasti jotain...

Parhaat mokkapalat

... Mokkapalahoukutuksia on tullut vastaan joka puolella, joten viimein annoin houkutukselle periksi ja leivoin viime viikonloppuna klassikkoleivoksia, mokkapaloja. Tällä kertaa kokeilin kuuluisaa Helsingin Sanomien Parhaat mokkapalat reseptiä....

Ihanat mokkapalat!

... Mikäpä olis parempaa sunnuntaipuuhaa kuin leipominen? Siispä mokkapaloja tänä sunnuntaina! 🙂Mokkapalat on kyllä sellanen ikisuosikki jo lapsuusajoilta, johon ei voi mitenkään kyllästyä. ♥Ohjeen nappasin tällä kertaa...

Blondin mokkapalat – blond mocha squares

... Herkulliset mokkapalat ovat kahvipöydän klassikko! Tällä reseptillä teet taatusti parhaat mokkapalat, sillä pohja jää ihanan kuohkeaksi ja pehmeäksi. Erona normaaleihin mokkapaloihin, jätin kaakaojauheen pois taikinasta, jolloin...

Sees ja sanaton | Vegaaniset kardemumma-mokkapalat

...sanoja sitä suoristamaan.  Raukeudeltani en jaksa rakentaa edes sen kummempaa siltaa tuolta mereltä tämänpäiväiseen reseptiiin. Sanon vain, että kaikessa yksinkertaisuudessaan nämä mokkapalat ovat sykähdyttävän ihania. Sellaisia, että niitä syödessään ajattelee,...

Mehevät mokkapalat

... Ja onkohan siitä edes kahta viikkoakaan kun julistin miten mokkapalat ovat niin lastenkutsutasoa, auttamatta tämän ysäriskidin lapsuus ja sen takia totaalisen passé. Ja jotain mitä ei...

Pätkiksellä tuunatut mokkapalat

...liian voimakkaana. Pätkiksellä tuunatut mokkapalatUunipellillinen (mikäli haluat tehdä mokkapalat piirakkavuokaan, puolita taikina) 4 kananmunaa3 dl sokeria2 dl maitoa5 dl vehnäjauhoja3 rkl kaakaojauhetta3 tl leivinjauhetta2 tl vanilja- tai vanilliinisokeria150 g margariiniapussillinen...

Mokkapalat

... Nämä olivat tosi hyviä, sopivat mainosti makeannälkään kahvin kanssa.Alkuperäinen ohje bongattu Parhaimmat mokkapalat mihin olet törmännyt Haaveena Kahvila -blogista.Aineksia olen hieman muokannut. Mokkapalat Pohja5dl sokeria5dl jauhoja2tl vaniljasokeria2...

Maailman ihanimmat mokkapalat!

... Maailman ihanimmat mokkapalat koko perheen mielestä löytyi kotikokki.net sivuilta Bulbulilta. Kerrankin mokkapaloista tuli kuohkeita ja kuorrutus onnistui todella hyvin! Päälle vielä ihania vihreitä koristenonparelleja niin avot....

Mehevät mokkapalat

... Onpas vierähtänyt aikaa, kun olen viimeksi postannut! Ei vain ole ollut aikaa leipomiselle tai kuvaamiselle! Nämä mokkapalat ovat minulle tuttuja jo lapsuudesta, sillä äiti aina teki...

Suklaapiirakka eli kaikkien tuntemat mokkapalat :)

... Veissulihei heissulivei!Leivoin tuossa viime sunnuntaina mokkapaloja, joista viimeinenkin meni suuhun eilen. 🙂 Varmasti melkein kaikki ovat joskus leiponeet mokkapaloja. Nämä mokkapalat olivat hieman normaaleja vaaleampia. valmistusaineet:pohja:5dl...

Mokkapalat Jouluun (gluteeniton ja maidoton)

...keskitasolla noin 15 minuuttia. Sekoita kuorrutteen ainekset (tomusokeri, kaakaojauhe, kahvi ja margariini) keskenään. Levitä kuorrute vielä lämpimän pohjan päälle.Ripottele pinnalle koristerakeita. Leikkaa mokkapalat kolmioiksi, kuusen malliseksi. Lisää piparminttutangon pätkät kuusen jalaksi....

Muhkeat mokkapalat

...ja makuun muokattu. Suosittelen! MOKKAPALAT: 18 palaa 200 g voita Sulata.  1 1/2 dl maitoa3 munaaSekoita voin joukkoon. 5 1/2 dl vehnäjauhoja4 dl sokeria2 tl vaniljasokeria1 1/2 tl leivinjauhetta3 rkl kaakaojauhettaSekoita...

Mokkapalat

...päälle ja tasoita lastalla. Jos haluat käyttää koristeluun nonparelleja, levitä ne kuorrutteen päälle kun se on vielä kosteaa. Anna jähmettyä ja leikkaa levy paloiksi. Koristele mokkapalat vaihtoehtoisesti tomusokerilla ja tuoreilla marjoilla!...

LEIVO: Lähes kaikille sopivat mokkapalat!

...pystyy kuitenkin hyvin leikkaamaan ja siirtämään ehjänä lautaselta toiselle. Kuorrutuksen makeus myös korostuu näissä enemmän, joten itse ehkä laittaisin seuraavalla kerralla vielä ohuemman päällikerroksen. Mokkapalat on tehty n. A4-kokoiseen vuokaan,...

Mokkapalat

... Mokkapalat… mun ainainen sokerinen heikkous! Voisin syödä koko pellillisen kerralla, mut tiiän et varmaan oksentaisin lopulta. Monille varmasti tosi tuttu leivos muutenkin!En nyt enempää jaksa höpistä,...

Legendaariset mokkapalat!

...aineet.4)Sekoita muna-sokerivaahtoon voi-maitoseos sekä kuivat aineet sihdin läpi. (Jos omistaa sihdin..)5)Sekoita varovasti tasaiseksi (älä vatkaa!)6)  Kaada leivinpaperille uunipannulle.7)Kypsennä mokkapalat uunin keskiosassa 200 asteessa n. 15 min.8) Odota jäähtymistä malttamattomana..Kuorrutus1) Keitä...

Mokkapalat

...                         OIKEIN HYVÄÄ JA RAUHALLISTA ITSENÄISYYSPÄIVÄÄ 6.12! Tänään juhlitaan Suomen itsenäisyyspäivää, mikä on todella arvokasta. Silloin on syytä kunnon herkutteluun ja muihin juhlallisuuksiin. Nämä mokkapalat eivät...

Pehmeät mokkapalat

... Kunnon perinteiset mokkapalat… pehmeät ja mehevät… melkein murenevat.. Etsin ja hain ohjetta millä saisin juuri sitä mitä nyt hain. Ja Suklaapossun blogista löysin sen, mikä kuulosta...

Mintunmakuiset mokkapalat (gluteeniton)

...25 cm x 30 cm kokoisena.  Kuorrutetta tein täyden määrän eikä sitä tullut yhtään liikaa. Minttuiset mokkapalat Pohja uunista oton jälkeen. Huomaa kummassapäässä on pätkikset.2 munaa3 dl sokeria0,75 dl vettä0,75dl...

Vegaaniset mokkapalat

...on tehty kaksinkertaisena tästä ohjeesta, mutta pienin muutoksin. Esimerkiksi kahvin määrää lisäsin.   ASTETTA SUKLAISEMMAT MOKKAPALAT (pellillinen) Pohja:2,5 dl vahvaa kuumaa kahvia200 g margariinia1dl kaakaojauhetta2,5 dl kauramaitoa tai muuta kasvimaitoa2...

Mokkapalat kuin lapsuuden synttäreillä

...kannattaa lisätä jauhoja ja maitoa vuorotellen ja sitä siivilää kannattaa oikeasti käyttää, muuten jauhot jäävät helposti möykyiksi. Mokkapalat 4 munaa2 1/2 dl sokeria200 g voita tai margariinia2 dl maitoa5 dl...

Pikkusen paremmat mokkapalat

...pitää olla reilusti.Mokkapalat – tai niinkuin minä tunnen ne – rakkauden ruudut saavat tässä ohjeessa kakun muodon ja kuorrutettakin tuplasti normaalia enemmän. Kuorrutteeseen on piilotettu pieniä suklaaylläreitä ja kaiken kruunaa...

Perinteiset mokkapalat

... Perinteiset, mutta aina yhtä herkulliset mokkapalat, arkeen tai juhlaan. Ohjeella tulee uunipellillinen (50 cm leveä uuni). Itse olen käyttänyt ohjeen kahvikuppina (kkp) tavallista mukia, eli 1,5...

Mokkapalat

... MOKKAPALAT4 kananmunaa2,5 dl sokeria200g voita2dl maitoa5 dl vehnäjauhoja0,5 dl kaakaojauhetta3 tl leivinjauhetta3 tl vaniljasokeriaVaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sulata voi ja sekoita sen joukkoon kylmä...

Maailman parhaimmat mokkapalat

... Mokkapalat Pohja:200 g margariinia1 ½ dl sokeria3 munaa 1 ½ dl maitoa 4 dl vehnäjauhoja4 rkl kaakaojauhetta 2 tl leivinjauhetta– Vaahdota pehmennyt margariini ja sokeri- Lisää...

Kahviset mokkapalat.

 Suorakaiteen muotoinen vuoka koko n. 28 x 18 cm  3 kananmunaa0,5 dl ruokosokeria0,5 dl vahvaa kahvia0,5 dl pehmeää voita2 rkl kaakaojauhoa1 dl kookosjauhoa1 tl leivinjauhetta...