SELVÄSTI HYVÄÄ

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: alkoholittomia juomiajuomareseptejäreseptitruokaRuoka + juhlaJulkaistu seuraavalla sivustolla

Tässä neljä hyvää alkoholitonta vaihtoehtoa kevään ja kesän juhlien viettoon, kun sima alkaa kyllästyttää eivätkä muutkaan perinteiset juhlajuomat maistu.

VIRGIN MARY6 dl tomaattimehua4 rkl sitruunamehua3 tl worcestershire kastikettapari tippaa tabascoa1,5 tl tuoretta piparjuurta raastettunasuolaa maun mukaanmustapippuria myllystäsitruunankuorta suikaleinalehtisellerin varsia
Sekoita tomaattimehuun sitruunamehu, worcestershire kastike, tabasco, piparjuuriraaste,…
...Julkaistu seuraavalla sivustolla Tässä neljä hyvää alkoholitonta vaihtoehtoa kevään ja kesän juhlien viettoon, kun sima alkaa kyllästyttää eivätkä muutkaan perinteiset juhlajuomat maistu. VIRGIN MARY6 dl tomaattimehua4 rkl sitruunamehua3 tl...

Läheiset reseptit

SELVÄSTI HYVÄÄ

Tässä neljä hyvää alkoholitonta vaihtoehtoa kevään ja kesän juhlien viettoon, kun sima alkaa kyllästyttää eivätkä muutkaan perinteiset juhlajuomat maistu. VIRGIN MARY6 dl tomaattimehua4 rkl sitruunamehua3...

Kasvis-feta-kuskuspannusta vahingossa hyvää

KUSKUSMÖMMÖKSI mies nimesi tämän ruuan, joka syntyi oikeastaan vahingossa. Se oli kuulemma kuitenkin niin hyvää, että kannattaa tallentaa blogiin. Näistä (alla) aineista oli tarkoitus tehdä...

Helppoa ja hyvää Seljankaa Harasoo

Seljanka on yksi venäläisen keittiön helmistä. Suomessa seljanka mielletään usein kalakeitoksi Mannerheimin mieliruokiin kuuluneen kalaseljankan mukaan. Tosiasiassa kalan lisäksi seljankaa voi tehdä lähes mistä tahansa...

Helppoa, hyvää ja halpaa = täydellinen jälkiruoka?

Seuraava ohje ei vaadi paljoa, mutta antaa sitäkin enemmän. Valmiin jälkiruoan hakeminen kaupasta on työläämpää, kuin tämän valmistus itse. Kolmella ainesosalla pystyy oikeasti laatimaan aika...

Hyvää joulua!

Ha! Näin sitä sorruttiin taas vanhaan jouluhössötykseen. Tämän päivää on touhotettu ympäriinsä aamukuudesta alkaen. Vaan onpas kauppa-asiat hoidettu, mökillä lämpöä ehkä jo kaksi astetta ja...

Kevyttä ja hyvää SORBETTI !!

Tammikuussa herkutellaan kevyesti! Olen vallan unohtanut tämän  raikkaan ja kevyen herkun.Nyt täälläkin vietetään hieman kevyempää tammikuuta, ei nyt ihan sokeritonta, mutta vähä sokerisempaa ainakin. Sorbetti...

Vähän hyvää tahtoa

PortaatJokaisen sanan tulisi kulkea kolmen portin läpi ennen kuin se lausutaan. Ensimmäisen portin vartija kysyy: onko se totta? Seuraavalla portilla kysytään: onko se tarpeellista ja...

Helsinki, hyvää seuraa ja herkkuja

Tehtiin toissaviikonloppuna kohtalaisene extemporereissu Helsinkiin puoliskon ja yhteisen kaverin kanssa. Tarkoituksena oli vaan päästä jonnekin kauemmas arkiympyröistä, syödä hyvin, shoppailla, käydä kivannäköisissä paikoissa ja katsella...

Syntisen hyvää hieroa tällaista karamelliä muualle, kuin suuhuni

LushOletko peseytyessäsi miettinyt sitä pullojen määrää, mikä sinulta ja perheeltäsi tulee vuodessa? Muovijätettä? Voisiko muovijätteen ja luonnon kuormittamisen sijaan olla jokin toinen keino? Kyllä voi! Tiny handsLush pyrkii...

kardemumma kakku on niin hyvää!

 Heippa pitkästä aikaa! Kyllä täällä ollaan hengissä..muutaman päivän tämä bloggari on viettänyt sängyn pohjalla kuumeessa. Nyt näyttää siltä että toipuminen on alkanut kun sai kunnon...

Kale - Kaikkea hyvää lehtikaalista -kirjan innoittama minestrone

Tässä on kirja, jota olisin kaivannut jo kuutisen vuotta sitten kun aloin lehtikaalta kasvattamaan! Ensimmäisinä vuosina lehtikaalit jäivät nimittäin lähes koristekasvin asemaan, kun en niitä...

Juhlaa, lämpöinen kohtaaminen, puheita ja hyvää hiljaisuutta*

Olipa ihana maanantaipäivä espanjattaren eli bloggarin Vivi Vinnan kanssa ja iltakävely lämpöisessä Helsingin illassa ♡ Käveltiin pitkin upeita Ullanlinnan katuja ja katseltiin ulapalle merenrannalta,kerrottiin juttuja elämästä...

Hyvää Äitienpäivää

Meidän keittiötä koristaa tänä Äitienpäivänä vaaleanpunaiset kukkaset. Vaaleanpunaisen kerrotun tulilatvan toi enon vaimo, kun pyörähti kylässä ja leikkokukat löytyivät Lidlistä. Leikkokukat ovat olleet yllättävän kestäviä,...

Niin ysäriä, niin hyvää (banaani-suklaakääretorttu)

Kaakaolla maustetulla kermavaahdolla ja banaanilla täytetty kääretorttu oli yksi äitini vakioleipomuksista kun olin ala-asteella. Siitä tykkäsivät kaikki ja se oli helppo tehdä. Juhliin sen saattoi...

Hyvää treeniä kirpeässä syyssäässä - IWELLOjengin lukijatreeni!

Viime viikon torstaina saimme treenata IWELLOjengin kanssa vähän totuttua suuremmalla kokoonpanolla, kun Tuomiojärven rannassa pidettiin lukijatreeni, jonne meidän lisäksemme kokoontui parisenkymmentä blogiemme lukijaa. Ilta oli...

Juhannuskalenterin 24. luukku: Hyvää juhannusta!

Onhan kaikilla nyt kumpparit kaivettuna kellarista? Eihän vain tullut untuvatakkia jo laitettua varastoon? Onhan tarpeeksi Finrexiniä varattu lääkekaappiin? Kaikille on nimittäin käyttöä: Suomen keskikesä on...

Hyvää huomenta!

Kuulin eilen banaaniletuista kaverilta ja päätin kokeilla ja tehdä niitä aamupalaksi! Oon kyllä maailman huonoin letunpaistaja. Joko ne palaa, käännän liian aikasin ja me repee...

Hyvää juhannusta!

Kesän juhlan kynnyksellä on tullut leivottua marjatorttujaja piiraita, sillä hinnat ja valikoima alkaa olemaan jo kohdillaan.Keittiön ikkunalaudallekin istutin yrttejä: Ne kasvaahyvin siinä auringon lämmössä ja...

Piknikillä - kvinoasalaattia, tahnoja ja hyvää seuraa

Mitä mahtaa tiirailla? Kauniit kelit innostivat meidätkin kavereiden kanssa suunnittelemaan ulkoruokailua rannan ja puiston suunnalla. Perinteisestihän siinä kävi… Kun me olemme lähdössä piknikille, luvataan sadetta. Aina,...

Hyvää Juhannusta!

Erittäin ihanaa Juhannusta teille murusilleni!...

Jäätävän hyvää

En tänään aamulla meinannut uskoa silmiäni kun katsoin lämpömittarin lukemaa – miinus kaksikymmentä seriously? Oon yks niistä ihmisistä jotka vihaavat kylmää yli kaiken, rakastan talvea...

Pehmeä smoothie, hyvää sun masulle!

Oijoi ny tuli hyvä smoothie… Joutuu tehä lisää. Jos sulla on hyviä smoothie ohjeita niin laittakaas tulee, voisin testailla ja lisää parhaimmat tänne blogiin. Lähetä...

Hyvää joulua -kirja - Joululahjavinkki #1

Ensimmäinen joululahjavinkkini on jouluihmisen joululahja itselle. Tai no miksei jouluihmisen joululahja toiselle jouluihmiselle myös. Tämä lahja on siitäkin erinomainen, että se kannattaa hankkia jo tänään...

HYVÄÄ JUHANNUSTA!

Toivotan kaikille oikein ihanaa ja rentouttavaa juhannusta!Tänään on aurinko paistanut ja mukavasti lämmittänytkin.Pihahommia on tänään tullut tehtyä ja vuosia vanha havupenkki putsattu ja leikattu kuosiinsa.Illalla...

LAHOA RAUTAA ja hyvää KEMIAA

Vielä huominen töitä ja sitten alkaa kolmen viikon kesäloma! Palataanpa nyt kuitenkin hetkeksi viime viikonloppuun ja muihin turinoihin. Viime lauantaina Lahoa rautaa täytti 4v! Samaisena...

Niin hyvää ettei sanotuksi saa!

Myslileivän ohjeen olen julkaissut joskus aiemminkin täällä blogissa, nyt taas tuli leivottua sitä pitkästä aikaa. Myslileipä on helppoa tehdä, ei siinä paljon leipomistaitoja tarvita. Yleiskoneella...

Yksinkertaista, nopeaa ja hyvää pastaruokaa

Alle 10 minuutin herkullinen kylmäsavulohipasta.Kyllä se hyvä pastaruoka valmistuu ilman suurempia kikkailuja. Tässä kylmäsavulohipastassa ei monia raaka-aineita ole ja kaikki onnistuvat tämän valmistamisessa. Alle kymmenessä...

Metsällä –kirja, hyvää kesälukemista

Tämä kesä kulkee itselläni pitkälti työn merkeissä ja varsinainen lomakausi alkaa sitten samaan aikaan metsästyskauden kanssa. Vapaa-aika koostuu pienistä pätkistä, niinpä sopiva kesäkirja löytyi Metsällä-kirjoituskilpailuun...

Herkullinen aprikoositorttu ja hyvää Juhannusta!

Juhannus on aivan juuri ja ilmojenkin pitäisi helliä juhlijoita. Ihanaa. Juhannuksen meinaan pitää leivontavapaata. Saas nähdä pitääkö lupaukseni. Leivoin kuitenkin hieman ennakkoon teitä lukijoita silmälläpitäen....

Näin hyvää saa sitruunaa ja omenaa yhdistämällä!

Mitä saa kun sitruunan ja omenan yhdistää? No siitäpä tulee ihanan raikas ja keväinen makupari, vielä jos ohuet omenasuikaleet taiteilee ruusun muotoon. Nämä keväiset kukkaisleivokset...