Vanilja-marjapiirakka

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: Erikoisruokavaliotmaidotonmarjaiset herkutpiirakat ja tortutreseptitJulkaistu seuraavalla sivustolla


Tein vappupöytään vanilja-marjapiirakan samaan tapaan kuin aikaisemmin tekemäni marjatartaletit. Itse pidän ehkä enemmän pienistä tartaleteista, mutta yksi iso piirakka on vaivattomampi tehdä. Täytteenä on leipurinkermaa, eli creme patissieria, jonka tein maidottomana korvaamalla maidon soijamaidolla. Maku oli tosi hyvä, eikä soijamaitoa erottanut mausta lähes ollenkaan. Hyydytin…
...jääkaapissa ollessaan. Päälle laitoin sulatettuja pakastemarjoja, joiden päälle tein hyytelösokerista kiilteen.  Ainekset, 8-10 palaa: Pohja: makea murotaikina Täyte, Creme Patissiere:4 dl maitoa TAI  soija-, riisi- tai kauramaitoavaniljatanko4 munankeltuaista80g hienosokeria50g maissitärkkelystä25g margariinia...

Läheiset reseptit

Vanilja minikuppikset vanilja-vadelmakuorrutteella (Mini Vanilla cupcakes with vanilla-rasberry frosting), vegaani/gluteeniton/maidoton/munaton

...🙂 Kokeilin tällä kertaa kuorrutteeseen makuyhdistelmää vanilja-vadelma, näytti maistuvan oikein hyvin. Vanilja minikuppikakut (24kpl)2,35dl soijamaitoa1 tl omenaviinietikkaa2,4dl Sunnuntai gluteeniton jauhoseos (vaalea)n. 0,5dl Provena kaurajauhoa2 rkl maizenaa (laitoin No-Egg jauhoseosta)3/4 tl...

Vanilja-marjapiirakka

... Tein vappupöytään vanilja-marjapiirakan samaan tapaan kuin aikaisemmin tekemäni marjatartaletit. Itse pidän ehkä enemmän pienistä tartaleteista, mutta yksi iso piirakka on vaivattomampi tehdä. Täytteenä on leipurinkermaa, eli...

Helppo marjapiirakka ilman vatkainta

... Marjapiirakka vadelmista ja mustikoista on mun lempparini! Tämä aika vuodesta onkin aivan huippua: sekä mustikkaa että metsävadelmaa löytyy heti pihan laitamilta. Tänä vuonna perheen lapsetkin ovat...

Vanilja-kuppikakut (vegaani/munaton, maidoton)

...omenaviinietikka kupissa ja anna seistä pari minuuttia. Vatkaa soijamaito-seos, öljy, sokeri ja vanilja (ja muut mahd maku-uutteet) isossa kulhossa. Sihtaa joukkoon kuivat aineet ja sekoita kunnes taikina on tasaista. Annostele...

VANILJA-RUUSUKUPPIKAKUT

... KUPPIKAKUT12 kpl 2 dl Vehnäjauhoja1 tl Leivinjauhetta½ tl Suolaa90 g Voita huoneenlämpöisenä2 Kananmunaa150 g Hienoa sokeria1 rkl Vanilja-aromia1 dl Maitoa1-2 rkl Ruusuvettä1. Yhdistä vehnäjauhot, leivinjauhe ja...

Kanelilla maustettu omena-vanilja ProteinSmoothie-kakku

...pystyy puhdasta kauraa nauttimaan. Hiilihydraattejakin Proegg Smoothiessa on suhteellisen vähän + – 7. Smoothie makuja on 2. Omena-vanilja, sekä mustikka-mustaherukka. Smoothieissa on käytetty aitoa marjaa ja hedelmää. Proegg Smoothiet löytyvät kaupan...

Suklaa-vadelma- ja Vanilja-mansikka tartaletit

...työtä ja hommia. Onneksi nyt on jälleen  aikaa kirjoitella! 🙂  Tässä olisi nyt kaksi ihanaa täytettä tartaletteihin; Ensimmäisenä täytteenä on ihana vanilja-mansikkatäyte. Vanilja-mansikka tartaletit ovat ihanan raikkaita ja sopivat kaikkiin...

Mansikkainen vanilja-mascarponekakku

...1 prk (250 g) mascarponejuustoa 1 prk (200 g) maustettua rahkaa, vanilja (Valio)½ dl sokeria2 tl vaniljasokeria2 rkl vettä tai mansikkamehuaKiille250-300 g kotimaisia mansikoita1 dl hyytelösokeri Multia1 dl mansikkamehutiivistettä½ dl vettäMurustele...

Maisemakahvilan marjapiirakka

...ja munat sekä vaniljasokeri. Kaada seos marjojen päälle. Ripottele lopuksi pinnalle muruseos ja paista piirakkaa 175 -asteisen uunin alaosassa noin 45 minuuttia.Tarjoile maisemakahvilan marjapiirakka vaniljakastikkeen tai -jäätelön kera 😉...

Herkullinen marjapiirakka

...Maijan marjapiirakka, joka on erittäin helppo ja nopea valmistaa. Ohjeen oon joskus siskoltani ottanut ja sellainen kuva on, että se on alkujaan K-ruoan resepti.  Maijan marjapiirakkaPohja:150 g voita/margariinia1½ dl sokeria2...

Mamma Mian marjapiirakka & eilisiä keikkatunnelmia

... Marjapiirakka on jo viikon parin takaa, kun käytiin Marttilan tilan emännän kanssa Pappadiippa blogia kirjoittavan Johannan tykönä talkoilemassa. Oli kyllä hauska ilta ja näitä tulee toivottavasti...

Vanilja-mansikkasmoothie

... Tehän tiiätte että meikkis tykkää smoothie-juomista, varsinkin aamupala. No tääkin sopii aamupalaksi, tosin on hieman makeampi kuin edelliset smoothiet mitä oon tehnyt. Toi vaniljajogurtti on älyttömän...

Vanilja-suklaamoussekakku

...”pakko kokeilla” -reseptiä. Joten menin kauppaan ja ostin tunteen mukaan jotain.Täytteestä tuli positiviista palautetta, kehuttiin täyteläiseksi ja parhaaksi moussetäytteeksi ikinä. 200g philadelphia tuorejuustoapurkki Violan Vanilja tuorejuustoa2,5dl kermaa200g maitosuklaata2 liivatelehteä Vatkaa kerma vaahdoksi.Vatkaa...

Mustikka-vanilja-kerroskakku

...syövereissä etsimässä ratkaisua. Päädyin lopulta tekemään Kinuskikissan reseptillä vaniljaisen panna cotta -kerroksen, joka osoittautui mustikalle loistavaksi pariksi. Tästä kakusta tuli lempeän marjainen ihanuus, jota kyllä kelpaa katsella. Taidan mennä ottamaan...

Gluteeniton raparperi-vanilja juustokakku, pala raparperitaivasta?

...makea, ei yhtään liian ällö. Koostumus on pehmeä ja päällisen ansiosta ja rapareprin rouheaakin rakennetta näkyvissä. Pidän myös siitä että vanilja ja raparperi näkyy ja maistuu myös juustomassasta. Lisäksi tuli...

Marjapiirakka ja muita kesän makuja

...ja metsämansikoitakin löytyy. Keräsin siinä sitten rasiallisen vadelmia, joten kotona oli pistettävä heti piirakka tulille, ihan perusaineista mitä kaapista löytyi. Ja onneksi kaappiin oli jäänyt yksi vaniljakastikeainespussikin. Piirakka tuhottiin miehen...

Ehkä parhain marjapiirakka

...sekä punaisia ja valkoisia herukoita.  rahka-marjapiirakka muruseos8 dl jauhoja3 dl sokeria2 tl leivinjauhe2 tl vaniljasokeri250 g voita sulatettuna pohjataikina2/3 muruseoksesta2 dl piimää1 kananmuna täyte1 l marjoja/hedelmiä500 g maitorahkaa2 dl sokeria2...

Vegaani marjapiirakka

...ostaa kaappiin varalle, kun ne säilyy lämpimässä avaamattomina.Marjapiirakka kinuskikastikkeella: 200g vegaanista margariinia, 1 dl sokeria, 1 tl van.sokeria, 1/4 tl suolaa, 1 tl leivinjauhetta, 5 dl vehnäjauhoja, 6 dl marjoja...

Talviliikuntakauden marjapiirakka

...lisääntyessä ulkoiluinto on noussut ja leivontainto (väliaikaisesti) vähentynyt.  Eilen alkoi kuitenkin kovasti tehdä mieli marjapiirakkaa. Nautiskelin ajatuksella, että hiihtolenkin jälkeen juon kahvia ja syön ihanaa perusmarjapiirakkaa, ihan ilman mitään twistejä...

♥ Mehevä ja herkullinen marjapiirakka

...Pohja on mielettömän pehmeä ja pysyy sellaisena vielä muutamankin päivän leipomisen jälkeen. Mehevä marjapiirakka  pellillinen, n.24 palaa Pohja: 4 munaa 3dl sokeria 1dl fariinisokeria 150g voita 2dl kermaa 2dl luonnonjogurttia...

Hyvinkin perinteinen piirakka, mamman marjapiirakka

... Meidän mummolasta tuttu kahvipöydän herkku, mamman marjapiirakka, on päässyt minun erityiseen suosioon.Mummollani on aina, vielä  nykyäänkin, tapana leipoa kyseinen piirakka, kun olemme menossa siellä käymään.Tällä kertaa...

Kesäinen Marjapiirakka (Gluteeniton)

...kätevästi pakastaa osan vaikka yllärivieraita varten. Kesäinen Marjapiirakka (Gluteeniton):(pellillinen) Pohja:– 4 kananmunaa- 1 dl fariinisokeria- 3 dl sokeria- 200g voita- 4 dl maustamatonta jogurttia- 2 dl kaurahiutaleita- 5-6 dl jauhoja (voit...

Mummon marjapiirakka resepti

...kermaviiliin.Levitä ensin hillo tai marjat piirakkapohjan päälle ja niiden päälle kermaviiliseos.paista 225 astessa noin puoli tuntia,kunnes pinta hyytyy.Tarjoa vanilijajäätelön sekä makean jälkiruokaviinin kera.Oi mikä herkku. The post Mummon marjapiirakka resepti...

Marjapiirakka (munaton ja maidoton)

...huomata; marjojen kanssa ei kannata pihdata. Niitä kannattaa laittaa valtava kasa piirakkapohjan päälle.  Marjapiirakka (munaton)1 1/2 dl sokeria1 dl sulatettua margariinia (tarvittaessa maidotonta)2 dl mehua4 dl vehnäjauhoja1 1/2 tl vaniljasokeria3 tl...

Superhelppo vanilja-raparperipiirakka

...halunnut turvautua vanhoihin resepteihin, vaan kokeilla jotain uutta. Löysin Kinuskikissalta herkullisen kuuloisen reseptin, jota sitten kokeilin – tosin aikapulan vuoksi turvauduin kaupan piirakkapohjaan. Superhelppo vanilja-raparperipiirakka(täytteen ohje Kinuskikissa) Pohja:kaupan valmispohja (tai...

Vanilja-kinuskisuukkokakku

...eri täytettä: kinuski ja vanilja. Päällä tuoreet mansikat ja hyytelösokerikiille.    Pohja: 65g voita sulatettuna 200g kaurakeksejä murskattuna Kinuskitäyte: itse keitetty kinuski vaahdotetaan jäähtyneenä (2dl kuohukermaa, 1½dl fariinisokeria, ripaus suolaa)...

Vanilja-Mustikkamuffinssit:

...muffinssit,Kiitos pikku ”kokkikerholaisille” <3 Nappasin vinkkejä netistä ja muokkasin taas ohjeen meille sopivaksi.(hieman olin tyttöjen apukäsinä) VANILJA-MUSTIKKAMUFFINSSIT: 100 g margariinia 1 dl sokeria 2 tl vaniljasokeria 1 kanamuna 2 dl...

Red Velvet Cheesecake

...philadelphia tuorejuustoa3,5 dl sokeria0,6 dl maissitärkkelystä (Maizena)1 rkl vanilja aromia2 munaa2 munan valkuaista1,2 dl kuohukermaa Lämmitä uuni 175 asteeseen. Ota kaksi irtopohjavuokaa ja vuoraa pohjat foliolla ja kiinnitä pohja. Voitele...

Hertsun ihanat vanilja-suklaasuukot

...oli ihana ohje näiden herkkujen valmistukseen. Alkuperäinen resepti tästä. Minusta se on oiva lahja ystävälle herkuksi. Muuntelin reseptiä hieman omanlaiseksi.Hertsun suukot Tarvitset:1pkt mariekeksejäTäyte:3kpl kananmunan valkuaisia1rkl sokeria1tl vaniljasokeria1tl vanilja-aromia1 3/4 sokeria1/2dl glukoosisiirappia1/2dl...

Pieni vanilja-valkosuklaajuustokakku

... Päätin tehdä pienen juustokakun kauniin kesäpäivän kunniaksi. Täytteeseen käytin Valion makeutettua vaniljatuorejuustoa, joten jätin lisäsokerit suosiolla pois. Toki kakun voi tehdä myös tavallisesta tuorejuustosta sokeria ja...