Suklaiset mansikkakukat

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: alkupalat ja naposteltavatJälkiruoatmakeiset ja konvehditmuutreseptitruokablogitJulkaistu seuraavalla sivustolla

Tee itse kukkakimppu mansikoista !
Kevät ja kesä on yhtä juhlaa. Äitienpäivä, yo-juhlia, valmistujaisia ja rippijuhlia.
Mitäpä jos tänä vuonna tekisit kukat ihan itse?


Suklaiset mansikkakukat

Tarvitset:
tuoreita mansikoitasuklaatapuisia grillitikkuja
Pistä grillitikku jokaiselle mansikalle varreksi. Sulata suklaa vesihauteessa tai mikrossa. Itse käytin sokerittomia


Läheiset reseptit

Suklaiset mansikkakukat

... Tee itse kukkakimppu mansikoista !Kevät ja kesä on yhtä juhlaa. Äitienpäivä, yo-juhlia, valmistujaisia ja rippijuhlia.Mitäpä jos tänä vuonna tekisit kukat ihan itse? Suklaiset mansikkakukat Tarvitset:tuoreita mansikoitasuklaatapuisia...

Suklaiset kuppikakut

... Ystävänpäivä lähestyy ja mikäs olisikaan sen suloisempaa ystävänpäiväkahvitarjottavaa kuin suklaiset kuppikakut! Jos ystäväpiirissäsi on erityisruokavaliota noudattavia, sopivat nämä kuppikakut täydellisesti myös heille, sillä pohja on täysin...

Suklaiset jättimarengit

... Marenki on rapea, suussa sulava, ja erittäin makea leivonnainen. Valkuaista jäi leipoessa, joten päätin tehdä niistä jättimarenkia, jotka saivat lisämakua tummasta suklaasta. Suklaiset jättimarengit(12 kpl)4 kananmunan...

Suklaiset kirsikkamuffinit

...nämä suklaiset kirsikkamuffinit kyllä siltikin namia!16 isoa muffinia 150 g voita1 dl maitoan. 250 g tuoreita kirsikoita100 g maitosuklaata100 g mantelijauhetta2 dl vehnäjauhoja1 tl leivinjauhetta2 munaa1,5 dl sokeria päälle maitosuklaata...

Éclair, suklaiset tuulihatut

...vaniljakreemi ja suklaakuorrute hyviä olivat, oikein hyviä 🙂 Ja hyvin näyttivät maistuvan myös vieraille. Myös töihin päätyneet loput tuulihatut hävisivät tarjoilulautaselta sen siliän tien 😉 Tässäpä tämä ohje kokonaisuudessaan:Éclair, suklaiset...

Suklaiset kuppikakut kinuskikuorrutuksella

...kokeilemaan tätä Pullahiiren ohjetta. Tiesin, että tähän ohjeeseen voisin luottaa! Enkä pettynyt. Näistä tuli ihanan mehevän suklaiset olematta kuitenkaan liian tuhdit. Kuorrutteeksi päädyin tekemään kinuskikuorrutetta, sillä sitä olen halunnut jo...

Suklaiset "minnihiiri" cupcakeit

... Ihanan suklaiset cupcakesit mieheni ”kummitytön” 1-vuotis bileisiin. Pohjana on tämä reseptini.Taikina:3dl vehnäjauhoja1dl tummaa kaakaojauhoa tai 50/50% vaaleaa ja tummaa2dl sokeria2tl vaniljasokeria 1tl leivinjauhetta 0,5tl soodaa2tl suolaa1pss (100g) suklaahippuja1...

Suklaiset maapähkinävoimuffinssit

... Maapähkinävoilla ja suklaalla ei voi mennä vikaan. Ei tälläkään kertaa. Suklaiset maapähkinävoimuffinssit 6 dl vehnäjauhoja1,5 dl kaakaojauhoa2 dl sokeria3 tl leivinjauhettaripaus suolaa200 g margariinia2 dl maapähkinävoitan....

Suklaiset mokkamuffinit

... SUKLAISET MOKKAMUFFINIT 12 kpl3 dl vehnäjauhoja3 rkl kaakaojauhetta1,5 tl leivinjauhetta2 dl sokeria2 kananmunaa100g margariinia1 dl kahvia100g suklaata rouhittunaSekoita kaikki ainekset keskenään ja jaa taikina muffinivuokiin. Paista...

Piknikin makea päätös | Suklaiset tuulihatut

Suomen kesä on jo ehtinyt tänäkin kesänä näyttää niitä parhaita puoliaan. Erityisen hereillä piknikille halajavan pitää silti olla. – Kaunis auringonpaiste ja helteiset lukemat voivat...

Suklaiset laskiaispullat

Laskiainen on kyllä ihan parasta aikaa, kun saa nauttia herkullisia laskiaispullia! Joka vuosi aina kysytään perinteisesti; mansikkahillolla vai mantelimassalla? Itse olen enemmänkin mansikkahillolla täytettyjen laskiaispullien...

Suklaiset mudcakemuffinit ja toffeepopcorn

Kodin Kuvalehdessä oli ohje otsikolla Täydellinen turmio. Ehdottomasti kokeilun arvoinen ohje ja herkkupala vaikka Ystävän päivän kunniaksi. 150 g tummaa suklaata (Block)100 g voita1 dl...

SUKLAISET KAURAKEKSIT (G)

Kokeilin yhtenä iltana vähän extempore tehdä gluteenittomista kaurajauhoista keksejä. En oikein osaa päättää muistuttavatko nämä enemmän meheviä cookieseja vai rapeampia keksejä, mutta ihan sairaan hyviä...

Suklaiset kuppikakut

Päätin jättää tällä kertaa tyttären synttärijuhlilta perinteisen täytekakun väliin ja korvata ne kuppikakuilla. Vielä kun 5v. antoi idealle siunauksen ja oli innoissaan auttamassa, ei asia...

Suklaiset korvapuustit

Perinteiset korvapuustit ovat yksiä parhaimmista pullista, mutta mitäpä jos niiden väliin laittaisi välillä ihan pelkkää suklaata? Lopputuloksena ihanan suklaisia korvapuusteja! Nämä korvapuustit sopivat erinomaisesti suklaan...

I feel like makin' a cake - mukavan suklaiset pätkisleivokset

Viikonloppuna oli pakko kaivaa taas leivontatarvikkeet kaapista ja leipoa jotain hyvää. Vaikka nykyään tuleekin leivottua noin kerran viikossa, niin ilmeisesti se on liian harvoin, sillä...

SUKLAISET KAKKUTIKKARIT

n. 20 kpl Kakkutaikina:1 muna1,25 dl sokeria 75 g voita tai margariinia3/4 dl maitoa2,5 dl vehnäjauhoja0,5 dl tummaa kaakaojauhetta 1 tl leivinjauhetta2 tl vaniljasokeria Kuorrutus:100...

Suklaiset minimuffinssit

Hui hai. Jänskää tämä elämä.Sain ajokortin (jihuu!) tuossa kolmisen viikkoa sitten. Enää auto puuttuu. Toinen iso juttu: kirjotukset alko viime keskiviikkona. Kirjotin nyt terveystiedon ja loput sitten...

Suklaiset briossit

Tein taas viikonloppuna briosseja, nyt vaihteeksi suklaisia. Nämä maistuvat kahvipöydässä, eivät ole liian makeita, mutta kuitenkin hurjan hyviä. Taikina on sama kuin edellisissä briosseissa, tehdään...

Suklaiset laventelikeksit

Muistatteko kun muutama vuosi sitten tekivät Strömsössä laventelikorppuja. Silloin tein niitä muutaman kerran ja myyjäisiinkiin ja ne oli ihan hitti. Ohje on minulla tallessa, että...

Suklaiset taatelinamit

Lumituiskuun kaipaa kaakaon tuomaa lämpöä… Nämä näyttävät ihan joltain eläimen ulosteelta, mutta mehän emme anna ulkonäön pettää. Emmehän? Vaikka inspiraationi keittiössä onkin lähtenyt hulluuttani karkuun,...

Suklaiset Browniet

Ihanat suklaabrowniet sisältävät valkosuklaasattumia. Browniet ovat kotoisin jenkeistä ja ovat rantautuneet aikoja sitten Suomeen. Suomalaiselle suklaan rakastajalle tämä herkku onkin valloittava elämys.Tarvikkeet:200g tummaa suklaata180g voita2dl...

Suklaiset muffinit

Ihanat suklaamuffinit suklaisella tuorejuustokuorrutuksella…nam! Resepti löytyi ruokasuosikit kirjasta ”Muffinit ja leivonnaiset” sivulta 76. Tuorejuusto kuorrutuksen bongasin täältä ”Gluteeniton muumimamma” blogista. Ainekset (n.18kpl)6rkl voita tai margariinia...

Vive la France ja Suklaiset voisarvet!

Vietin kesän 1998 Etelä-Ranskassa. Siellä tuli tutuksi sekä voisarvet, NUTELLA (jota ei Suomesta silloin vielä löytynyt) että ranskalaisten lasten välipala, eli ”goûter”. Välipala koostui lähes...

Suklaiset banaani-mustikkamuffinssit gluteenittomana

* Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen* Taikinaa varten paloittele 200 g tummaa suklaata ja muussaa 2 hyvin kypsää banaania Taikina 2 kananmunaa1,5 dl sokeria1 tl...

Suklaiset kauracookiesit

Tänään on tullut lenkkeiltyä ja jumppailtua kovasti. Siitä innostuneena teki mieli tehdä jotain hiukan terveellisempää herkkua. Meillä kun  menee herkkuja arkenakin. Leipoessa on helppo sujauttaa kuitupitoisempia...

Suklaiset Dajmkuppikakut

Meillä tykätään hirmuisesti Dajmista ja olen kehitellyt jo jonkin aikaa mielessäni ideaa näihin kuppikakkuihin. Dajmia, maitosuklaata ja tumma suklainen kuppikakku, jonka sisällä maitosuklaata, eli paljon...

Suklaiset Muffinsit

Lapsen kanssa on hauskaa leipoa. Ei rentouttavaa, mutta hauskaa (koska sotku).Meillä Neiti Herkkusuu aina innolla osallistuu leipomiseen, varsinkin jos kyseessä on kuivakakut tai muffinsit (luultavasti...

Härkäpapubrowniet

... Minulla oli tarkoitus avaussanoiksi hehkuttaa, kuinka tällaiset suklaiset herkullisuudet ovat ihan parasta lohtua kylmän kesän harmaana sadepäivänä. (ja paistaessa uuni lämmittää taloakin) No mutta…tämä aamu loistaakin...

Leivontainspistä äitienpäivään

...mansikkaista ja lasillinen skumppaa. Tunnusta rakkautta. Maistuisiko suklaiset murokupit? Juustokakku puolustaa aina paikkaansa. Saisiko olla suklaamoussea piirakassa? Vinolla pinolla amerikkalaisia pannareita päivä ei voisi paremmin alkaa. Suussasulavia suklaabrownieita kermavaahdolla, vadelmilla ja mintulla....