Dumlekakku

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: KakkureseptitsuklaaJulkaistu seuraavalla sivustolla

Tarjosin sukulaisille kakkukahvit synttäreitten kunniaksi ja leivoin Dumlekakun. Tein kakun vuokaan, jonka halkaisija oli 23cm, mutta olisi ollut ehkä kivempi tehdä pienempään vuokaan, nyt kakusta tuli aika lätty. En myöskään laittanut kuorrutteen suklaaseen kermaa, mutta sitä voisi kyllä laittaa vähän, jotta päällynen ei olisi liian kovaa. Kakun kuorrutteeseen voi…
...itse laitoin suklaakrokantin paloja.  Dumlekakku150g voita2 dl sokeria3 kananmunaa3,5 dl vehnäjauhoja1 dl kaakaojauhetta (leivonta)13-18 Dumlekarkkia (riippuen vuuan koosta)Kuorrute: 200g suklaatavähän kermaakarkkeja/vaahtokarkkia/suklaakrokanttia Uuni 200 asteeseen. Sulata voi mikrossa. Vatkaa kananmunat ja sokeri...

Läheiset reseptit

Vuosi kakuissa: Helmikuun Dumlekakku

Helmikuussa tein kaksi kakkua: kolmen suklaan synttäritäytekakun sekä Tintinin 9 kk-päivän Dumle-täytekakun. Kolmen suklaan kakusta en ehtinyt ottaa kuvia, mutta siinä oli tumma suklaapohja, valkosuklaamoussea...

Dumlekakku

...itse laitoin suklaakrokantin paloja.  Dumlekakku150g voita2 dl sokeria3 kananmunaa3,5 dl vehnäjauhoja1 dl kaakaojauhetta (leivonta)13-18 Dumlekarkkia (riippuen vuuan koosta)Kuorrute: 200g suklaatavähän kermaakarkkeja/vaahtokarkkia/suklaakrokanttia Uuni 200 asteeseen. Sulata voi mikrossa. Vatkaa kananmunat ja sokeri...