Mansikkakakku

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: kakutreseptitJulkaistu seuraavalla sivustollaÄitienpäivään tuli tehtyä myös pari kakkua, toinen anopille ja toinen itselle. Löin nk. kaksi kärpästä yhdellä iskulla ja leivoin molemmat kakkupohjat samaan aikaan ja laitoin kakkuihin myös samanlaisen täytteen, eli näiden teko oli oikeestaan yhtä helppoa ja nopeeta, kuin yhdenkin kakun teko.  Kakuissa täytteenä mansikkamoussea,…
...dl turkkilaista jogurttia3 dl kevyesti sokeroitua mansikkasurvosta (n. 1 l mansikoita, 1/2 rkl sokeria)2 rkl sitruunamehua n. 1/2 litraa tuoreita mansikoita paloiteltuna Laita liivatteet pehmenemään kylmän veteen 5-10 minuutiksi. Vatkaa...

Läheiset reseptit

Pomminvarma mansikkakakku

... Unikeonpäivänä vietetään meillä sattumoisin myös nimipäiväjuhlia ja silloin tapanani on ollut tehdä aina kesän ensimmäinen mansikkakakku. Mansikkakakku valmistuu seuraavalla luottoreseptilläni, joka on peräisin jostakin vanhasta Kodin...

Suussa sulava raaka-mansikkakakku

...jääkaappiin hyytymään.  Koristele kakku vaikkapa tuoreilla mansikoilla. Kakku on parhaimmillaan, kun päällisenä on raikasta tuoretta marjaa. Nauti! Inspiraatiota ja suuntaviivoja The taste of revelation: No-Bake Blueberry Cheesecake Ekoloinen: Mansikkakakku raakana...

Kesän mansikkakakku

... Kesän herkkuihin kuuluu myös mansikkakakku, joka maistuu parhaalta suomalaisista mansikoista tehtynä! Mansikkakakku sopii joko jälkiruuaksi tai juhlapöytään.Tässä ohjeessa on käytetty tavallista sokerikakkupohjaa, joten voit käyttää sitä...

Nakuileva Mansikkakakku

... Mansikkakakku kuuluu meidän kesäperinteisiimme, ja äkillisestä lämmöstä johtuen päätti tämä kakku alkaa nakuilemaan, eikä saanut sivuilleen peittävää kermakerrosta. Tämä rustiikkinen, mutta kaunis ilmestys on gluteeniton ja...

Helppo kesäinen mansikkakakku

... Äidillä oli tuossa kesän kynnyksellä synttärit ja päätin, että nyt on aika tehdä kesän ensimmäinen mansikkakakku! Kakun piti olla gluteeniton, jotta se käy kaikille syöjille, enkä...

Kesän ensimmäinen mansikkakakku

...vuorollaan. Mansikka-aika alkaa olla kohta parhaimmillaan ja niinpä ostimme 5 kg laatikon mansikoita ihan tuoreeltaan syötäviksi ja tietenkin suunnitelmissa oli myös kesän ensimmäinen mansikkakakku. Poikani olisi halunnut jonkinlaisen paistettavan juustokakun...

Perinteinen mansikkakakku ♥

... Tein eilen tämän kesän ensimmäisen mansikkakakun. Itse en päässyt tätä kakkua maistelemaan, kun kakku meni työkaverille, mutta täytyy tehdä pian pieni mansikkakakku itsellekin ihan vaikka alkavan...

Mansikkakakku kaurakeksipohjalla

... Mansikkakakku kuuluu ehdottomasti kesään! Tässä hyvä vaihtoehto perinteiselle täytekakulle. Tämä kakku on erittäin helppo ja nopea valmistaa. Viime kesänä teimme siskoni kanssa saman kakun vadelmista. Halusimme...

Mansikkakakku

... Tämä mansikkakakku herkuteltiin mökillä viime viikonloppuna kesäloman alkamisen kunniaksi. Namskis! Täytteenä on lime curdia, vaniljasoossia (Blå Band vanhan ajan vaniljakastike) ja kermavaahtoa.  Pohjan tein tällaisella ohjeella,...

Ihan simppeli mansikkakakku (raw)

...yksimielisen äänestyksen päätteeksi jälkimmäinen vei voiton. Halutessaan voi kuitenkin käyttää lähes mitä tahansa marjaa tai hedelmää sen tilalta. Mansikkakakku (20cm irtopohjavuokaan)Pohja: 2½ idätettyä tattaria tai manteleita2½ pilkottuja taateleita ja/tai rusinoita2 rkl...

Rasvaton ja sokeriton mansikkakakku

... Tämä mansikkakakku sai kehuja vaikkakin leipuri on aina kriittinen omia luomuksiaan kohtaan. Ensimmäisillä pohjilla olisin heittänyt leppäkeihästä jos niiden rakenne vaan olisi ollut heitettävissä. Niistä tuli...

Herkullinen mansikkakakku

...  Mansikkakakku valmistui tänään hetkessä. Katselin Nigellan kokkausta aamullaja sain sieltä inspiraation tähän kakkuun. Oikeastaan appelsiinin mukaantulo oli Nigellan idea.Oma kakkuni oli huomattavasti kevyempi. Käytin vain desin...

Mansikkakakku

... Kyllä tämä mansikkakakku on, vaikkakin punaherukat loistavat paraatipaikalla 😉 Muuten samanlainen kakku kuin tuo Mustikkakakku, mutta nyt siis mansikoilla, n. 55 hlölle, gluteeniton ja laktoositon. Pohja:...

Yllätyksellinen muscovado-mansikkakakku

...Maku paranee ja syvenee seuraavaksi päiväksi. LAKRITSILLA MAUSTETTU MUSCOVADO-MANSIKKAKAKKU (10:lle)Kakku:100 g voita1,5 dl muscovadosokeria120 g ranskankermaa3 dl hasselpähkinäjauhetta1 dl perunajauhoja1 rkl lakritsinjuurijauhetta1 tl leivinjauhetta2 kananmunaa voita tai margariinia voiteluuntai leivinpaperia...

Mansikkakakku koululaisten loman kunniaksi

...on vain mukavaa mitä enemmän on syöjiä.Ihanaa, onnellista ja huoletonta kesää, sen on jokainen koululainen ansainnut todistukseen katsomatta! Mansikkakakku Valmista pohja tällä ohjeella 4 munan kakkupohja Uuni 200 astetta, n. 25...

Paras kakku on mansikkakakku!

... Nautimme tätä ihanaa kakkua jo lähes kaksi viikkoa sitten, mutta kiireiden takia se on jäänyt päivittämättä tänne blogiin.Kyllä täytyy taas kerran todeta, että mansikkakakku on se paras...

Helppo mansikkakakku - ja terveellinenkin (sokeriton ja gluteeniton)

...seuraksi ripottelin kermavaahdon pinnalle kaakaonibsejä (superfoodia koristeluunkin!!) ja muutamia sitruunamelissan lehtiä sekä keskustaksi pienen sievän orvokin. Herkullisia viikonlopun kahvihetkiä!! VHH mansikkakakkun. 2 dl manteleita n. 1,5 dl cashew-pähkinöitä> jauha tehosekoittimen terällä jauheeksi...

Naked nutella strawberry cake - alaston nutella-mansikkakakku

Viileestä kesästä ei ihan herkästi ylisanoja keksi, mutta on siinä sellainen iloinen puoli kuin pitkä ja hyvä marjakausi. Olkoonkin, että sadot ovat vähintään viikon myöhässä,...

Gluteeniton mansikkakakku

Löysin torilta tosi isoja ja komeita mansikoita, joten ajattelin tehdä kesäisen mansikkakermakakun. Tässä vähän erilainen pohjaohje täytekakuille. Kannattaa kokeilla. Väliin laitoin kermaa ja mansikoita, sekä...

Hääpäivän minttuinen mansikkakakku

Hääpäivä, mikä ihana tekosyy taas leipoa! Vietettiin mieheni kanssa tänään siis kolmatta hääpäiväämme ja koska sovimme, ettemme osta toisillemme mitään, päätin tehdä päivästä hieman juhlavamman leipomalla...

Mansikkakakku

Kakkupohja:7 kananmunaa 2½ dl sokeria 3 dl vehnäjauhoja ½ dl perunajauhoja 1 tl leivinjauhetta Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää varovasti keskenään sekoitetut kuivat...

Suklaa-Mansikkakakku

Tämä kakku valmistui äitini syntymäpäiville. Kakku on ihanan kesäinen, vaikkakin suklaa on melko tuhtia tavaraa, tuo kakkuun keveyttä ohuempi kerros mansikkarahkakakkua ja itse ihka oikeat...

Marianne-mansikkakakku

Kakkupohja: 7 kananmunaa 2½ dl sokeria 3 dl vehnäjauhoja ½ dl perunajauhoja 1 tl leivinjauhetta Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää varovasti keskenään sekoitetut...

Mansikkakakku

Mitä äiti ei tekisi lapselleen? Poika soitti iltapäivällä ja pyysi tekemään mansikkakakun, seuraavaksi aamuksi! Hän halusi viedä synttäreiden kunniaksi kakun työkavereilleen. No, ei muuta kuin...

Valkosuklaa mansikkakakku

Tämä kakku on tehty muistotilaisuuteen. Minulla oli tätä kanssani tekemässä yksi ihana ihminen jota opetin koko ajan kakkua tehdessä,innostui kovin kakun teosta ja varsinkin koristeiden...

Mansikkakakku synttäreiden kunniaksi

...kakun perään ja taitaapa tuo kulkea muutenkin vähän suvussa. Mikään ei kyllä voita perinteistä mansikkakakkua.  Tuumasta toimeen. Mittaa johonkin lasiin 6 kananmunaa. Toiseen samankokoiseen lasiin mitataan täsmälleen saman verran sokeria....

Mansikkakakku

... Bongasin jokin aika sitten täältä blogista ihanan näköisen mansikkarahkakakun, joka pääsikin nyt kokeiluun kun löytyi valmiita sokerikakkupohjia.  Niitä oli hyvä hyödyntää tähän, herkulliseen mansikkakakkuun. Ohje tulee...

Konjakkilla maustettu valkosuklaa-mansikkakakku

...vain blogosfääreihin pääsyään.. Joten, aloitetaan niiden purkaminen tästä ohjeesta!Veljeni vaimolla oli parisen viikkoa sitten synttärit, ja kun he tulivat käymään meillä, väsäsin iki-ihanalle kälylleni mansikkakakun. Perinteistä mansikkakakkua en tehnyt, sillä...

Mansikkakakku

Tein viime lauantaiksi työkaverini tyttären ylioppilasjuhliin kaksi tälläistä mansikkahyydykekakkua ♥POHJA:200g digestivekeksejä75g voitaTÄYTE:2,5dlFlora Vanillaa2,5dl Flora Vispiä400g pakastemansikoita3/4dl sokeria2tl vaniljasokeria1rkl sitruunamehutiivistettä5 liivatelehteä1/2dl mansikkamehua PÄÄLLE:400g mansikoita1/2dl sokeria1dl mansikkamehua4...

Suklainen mansikkakakku, gluteeniton

Tästä ohjeesta tulee noin 6:lle henkilölle tarjottavaa * Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen 1 kananmuna3/4 dl sokeria50 g sulatettua voita tai margariinia3/4 dl gluteenittomia jauhoja1/4...