#loveyourself – day 12

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: #loveyourself2015AamupalamyslireseptireseptitJulkaistu seuraavalla sivustolla


Tämän päivän haasteesta löytyy jotain erittäin herkullista:

Eilen tunsin taas onnistuneeni keittiössä, kun 9-vuotias pikkusiskoni tuli pytämään, että voisinko taas valmistaa sitä ”sikke herkullista mysliä, jossa on niitä mulbereita”, kun se on niin hyvää? Ei kai siinä muu autanut, kuin suunnata kauppaan ostamaan…
...raakakookoslastuja2dl pähkinöitä (käytin saksan, pekaani ja parapähkinöitä)1dl siemeniä (auringonkukan, pinjan sekä kurpitsansiemeniä)1dl mulpereita3rkl kookosöljyä3rkl hunajaakanelia, vanilijaa sekä ripaus suolaan. 50 g raakasuklaata (72%) Pilko pähkinät pienemmiksi paloiksi ja sekoita ne...

Läheiset reseptit

#loveyourself - day 12

Tämän päivän haasteesta löytyy jotain erittäin herkullista: Eilen tunsin taas onnistuneeni keittiössä, kun 9-vuotias pikkusiskoni tuli pytämään, että voisinko taas valmistaa sitä ”sikke herkullista mysliä,...

Äitienpäivä/Mother's Day

...perinyt ulkonäköni äidiltäni mutta valitettavasti en ole perinyt hänen järjestelmällisyyttään…). This year we again celebrated Mother’s Day according to our own schedule, that is to say already on Saturday. This...

Vappuaatto/May Day Eve

...vuonna vappuaatto valkeni melko aurinkoisena, joskaan ei kovin lämpimänä. Sää oli kuitenkin sen verran hyvä, että saatoimme viettää alkuillan Lintuvaaran talon kauniissa puutarhassa. Our May Day Eve and the actual...

#loveyourself - day 14

Päivän haasteena olisi jakaa jokin sinua motivoiva lause, sanonta tai elämänohje. Mulle oli hankalaa päättää vain yhtä hyvää quotea (näin vapaasti suomentaen siteerausta?), joten saatte...

Arjen luksusta salatussa Helsingissä | Every day luxury in secret Helsinki

...It does not have to be expensieve or rare, but those little things that give every day life a silver lining. Morning latter, a hand cream with lover scent, a good...

Vappupäivä/May Day

...tavata kaverit yhdeltä Kaivohuoneen edessä. May Day was certainly not especially sunny and certainly not very warm. Even though we had taken it easy the day before, I still lay...

LONDON DAY 3

...ja kävimme pikaisesti kahvilassa(Costa!), josta sai aivan uskomattoman hyvää hedelmäjääsmoothiejuomaa. :p Laitan tämän päivän ostoksista huomenna kuvia! Third day was rainy but luckily only rainy day. There was a perfect...

Vinkkejä juhannustaioista juhlapäiviin | Tips from Midsummer magic to fun calendar days

...(amerikkalaisten) hassuista päivistä; on hammaskeijun päivää, mansikan, sihteerin ja juustopizzan päivää. Sitten on olemassa myös World Cucumber Day. Kurkkupäivän kunniaksi kävin kierroksella Marjon kanssa Hendricksin kurkkuratikalla. Nautimme gin tonicit -kurkun kera, totta...

Winter Day´s Pie

...an extra portion of sleep every day (and an extra portion of food as well)? But hey, have you already noticed the mornings and evenings getting lighter? Do you bake...

LONDON DAY ONE!

...aina yhdestä päivästä. Tänään on siis ensimmäisen päivän vuoro. So, as I promised this week is gonna come new post every day. Last week a big dream of mine came...

LONDON DAY 2

...to my promise of posting every day…. oops. Well now I’m gonna continue anyway. Second day was full of shopping. Mostly in Primark that my sister had told everything about....

Juureen leivottu pähkinäinen sekaleipä – Sourdough Bread with Walnuts

...separate but complement each other at the same time. Mixed grain bread with walnuts (4 pieces):1st day:rye starter (about 2 dl or 3/4 cup)8 dl (1 3/4 pt) water6 dl...

Ravintolapäivä 16.8.2015 | Restaurant day August 2015

...yakitoria ja ranskalaista mustikkakakkua tuli maisteltua. Ihmisiä oli paljon liikkeellä, kaikki hyvällä mielellä. Yesterday’s Restaurant day was sunny and warm. I and Marjo toured in two pop up restaurant areas...

Helsinki-päivä Hernesaaressa | Helsinki day in Hernesaari

...mielenkiintoisia kuvauspaikkoja, omat ilmeeni ”tyylikuvissa” olivat sen verran oudot, etten niitä nyt liitä tähän. Sunday was the Helsinki day. Despite many activities in city center, we headed to Hernesaari. We...

Pictures of the day

... Pictures of the day… Kaunis Morsian with love! Helmitoppi 499 euroa.Hunnut 49-169 euroa, vintage-tyylin tiarat ja pannat alkaen 49 euroa.”Think outside of the box”  Kiedo helmet...

Lomapäivä Tallinnassa * A vacation day in Tallinn

...viikolla suuntaan taas Tallinnaan, mutta nyt työasioissa.  Tässä kuitenkin viihtyisän lomapäivän fiiliksiä trendikkään rouhealta Telliskiveltä ja vanhasta kaupungista. Ruoka-aiheista Tallinna-postausta tulossa myöhemmin. Feelings of a relaxed vacation day in Tallinn, Estonia.http://signatures.mylivesignature.com/54488/90/FF565266F4F536609F3373C696FA806F.png...

Kööpenhamina 8. - 12.6. (1/2)

Hei kaikki! 🙂Olen nyt kotiutunut Kööpenhaminan lomalta ja täytyy sanoa, että matka sujui todella hyvin! Sää oli aivan upea ja ehdin jopa hieman palaakin, kun...

Appelsiinimuffinit (noin 12 kpl)

...paista muffineja 200 asteessa noin 12 – 15 min, uunista riippuen. Jäähdytä ja koristele sulasta suklaasta muotoilluilla koristeilla, jos haluat hifistellä. Ja muista käyttää muffinipeltiä, jos semmoinen kotoa löytyy! 🙂...

Runebergintorttu 12 kpl

200g voita2 dl sokeria2 munaa3 dl vehnäjauhoja2 tl leivinjauhetta2 tl kardemummaa100g mantelia hienoksi hakattuna2 dl korppujauhoja2 dl kuohukermaa Kostutukseen:punssia+sokerivettä Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää...

Osa 12 - Keittoja

...vartta selleriän. 12cm pala purjoa1/2pkt ruohosipulituorejuustoa Kuori perunat ja pilko ne muiden kasvisten kanssa kattilaan. Lisää vesi ja keitä kasvisliemikuution kanssa kannen alla n. 20min. tai kunnes perunat ovat pehmenneet....

Valkosuklaa-mustikkamuffinssit (noin 12 isoa)

Tämäkin mustikkamuffinssiohje, kuten varmaan muutkin vastaavat mitä netistä on löydettävissä, on sovellettu Marien ohjeesta. En käsitä miten nämä onnistuvat lähes aina ja maistuvat aivan mielettömiltä!...

Kööpenhamina 8. - 12.6. (2/2)

...pääsymaksu on 25 kruunua, joka on mielestäni ihan kelpo hinta näistä maisemista! Toinen mukava kokemus oli kuninkaanlinnan vartionvaihto, joka suoritetaan joka päivä kello 12. Keskustan liikenne hidastuu, kun autot odottavat...

12 makeaa reseptiä kesän juhliin

...noin 12 minuuttia. Ripottele valmiiden pullien päälle kaakaojauhetta. KOOKOSPIKKULEIVÄT (gluteeniton)25 g voita tai margariinia1 kananmuna¾ dl ruokokidesokeria100 g kookoshiutaleita3 rkl perunajauhojanoin 50 g paistonkestävää aprikoosimarmeladiaSulata rasva. Vatkaa muna ja sokeri...

12-vuotis synttäreiden perustäyskäri

Perustäyskäri suklaisella kuorrutteella ja masikkamousse täytteellä. Värjäsin suklaakermapursotuksen reunalle ja tein koristeen vaahtokarkkimassasta. Suklaakermapursotus:  1½ dl Flora Vispyä75 g tummaa suklaata Vaahdota Flora Vispy, jätä...

12. päivä pienet mantelipiiraat

Vuorossa on mantelipiiraat joiden valmistus voi vaikuttaa vaikeammalta kuin todellisuudessa on. Taikina on ”pika” taikia joka valmistuu melkein itsestää yleiskoneella josta löytyy silppuava terä. Resepstistä...

12: Pestopyörteet

40-50 KPL AIKA: 40-50 min  4 levyä pakastettua voitaikinaa1/2 dl pestoa Kuumenna uuni 200 asteeseen. Anna voitaikinan sulaa 10 minuuttia.Kauli voitaikinaa ohuemmaksi.Levitä pestoa voitaikinalevyjen päälle tasaisesti. Rullaa niin tiukasti kuin pystyt pitkältä sivulta ja kääri...

Pikapullat 12 kpl (gluteeniton, maidoton, munaton, soijaton, hiivaton)

Kaiketon pulla on ollut sellainen akilleen kantapää, että olen jo aikaa sitten antanut periksi. Nämä valepullat kuitenkin onnistuivat lunastamaan paikkansa täältä blogista. Aiemmat pullakokeilut ovat...

Joulukalenterin 12. luukku

L. Lontoo.Mikä ihana kaupunki. Haluan päästä tänne jälleen, ja pian. MUTTA. Mutta haluan, että matka tulee olemaan palkinto itselleni asetettuihin tavoitteisiin pääsemisestä. Lopulliset tavoitteet on...

Ajattele lukua 10:n ja 12:n välissä

Nyt ollaan tiukkojen kysymysten äärellä. Sain haasteen Jos sun lysti on -blogin Johannalta. Päivän luku taitaa olla 11, koska minun täytyy kertoa itsestäni 11 asiaa,...

Zeiss Victory V8 2.8-20x56 ja Conquest DL 3-12x50 testi

...kiertämällä voidaan säätää optimaalinen tarkkuus kaikille osumaetäisyyksille ja välttää parallaksin aiheuttamat osumavirheet. 12 Tähtäimen valon kirkkaussäätö 13 Tähtäimen valon päälle/poiskytkin Zeiss Conquest DL 3-12×50 Siirryttäessä markkinoiden parhaasta puolet halvempaan, mutta...