Suklaa-appelsiinikakku

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: reseptitTäytekakutJulkaistu seuraavalla sivustolla

Kakku on gluteeniton.

6 munaa
2 dl sokeria
2 dl gluteenitonta jauhoseosta
1 dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää siivilän läpi keskenään sekoitetut kuivat aineet. Voitele ja jauhota kakkuvuoka (halkaisija 24cm) gluteenittomilla jauhoilla. Paista 175 asteessa alatasolla 40…
...aineet. Voitele ja jauhota kakkuvuoka (halkaisija 24cm) gluteenittomilla jauhoilla. Paista 175 asteessa alatasolla 40 minuuttia.Kostutus:n.2 dl appelsiinitäysmehua Täyte:n.4 dl appelsiinimarmeladia4 dl Flora vispiä2 pkt Pirkka appelsiinituorejuustoa Vatkaa kerma vaahdoksi ja...

Läheiset reseptit

Suklaa-maapähkinämuffinssit

...koristeluun:rouhittuja suolapähkinöitä Ohje:Tee muffinit. Pilko suklaa mikron kestävään pieneen kulhoon, kaada joukkoon kerma. Lämmitä mikrossa varovasti n. 15 sekuntia kerrallaan välillä kunnolla sekoittaen, kunnes suklaa on kokonaan sulanut. Anna jäähtyä...

Suklaa-Mansikka Naked Cake +ohje

...kyllä tekee kauppansa.   kun siihen lisää tuoreista mansikoista ja kermasta tehdyn pehmeän moussen. Ja päälle laittaa kukkurallisen mansikoita ja suklaa ganachen täydentämään suklaan makua. Kakku olikin todella herkullinen ja...

Suklaa-appelsiinikakku

...tl vaniljasokeria1 levy Fazerin sinistä suklaata Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää tuorejuusto. Vatkaa toisessa astiassa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita vaahdot keskenään. Lisää viimeiseksi sulatettu suklaa. Koristeet tehty sokerimassasta....

Suut makiaks! - Cointreaulla maustettu rosepippurinen suklaa-mansikkahillo

...eihän? Tämä oli nimittäin oikeasti aika jännää. Keittovaiheessa mansikat imaisee aika kivasti itseensä Cointreaun tuoman sitruksisen maun, kun taas lopuksi lisätty tumma suklaa taittaa hieman hillon makeutta. Suklaa kannattaa jättää...

Suklaa-kesäkurpitsamuffinssit

...toiseen kulhoon kananmunat, sekoita kevyesti. Lisää öljy munien joukkoon.– Huuhtele ja kuivaa kesäkurpitsa. Sitä ei tarvitse kuoria. Raasta kesäkurpitsa raastinraudan pienikoloisella terällä. Rouhi suklaa veitsellä karkeasti. – Lisää kuivien aineiden joukkoon...

KOLMEN JÄLKIRUOAN SUNNUNTAINA: LIME & SUKLAA & VADELMA & APPELSIINI

...dl kuohukermaa170-180′ uuninlämpötilaSulata voi ja suklaa, sekoita tasaiseksi, lisää joukkoon sokeri ja sekoita kunnes on sulanut. Riko kananmunien rakenne, lisää suklaa seos kokoajan sekoittaen kunnes seos on tasainen. Kaada seos...

Äidille kakkua! Koristelu vinkkejä ja mansikka suklaa hyydykekakun ohje

...myös halkaista näin että jätät vihreät lehdet paikoilleen aika nättiä vai mitä. Tämä mansikka – suklaa hyydykekakku on varmasti äidin mieleen, hieman raikkaampi versio perinteisestä kermakakusta. Mansikka – suklaa hyydykekakkupohja10...

Suklaa-cashewpiirakka

...suklaa, voittamaton yhdistelmä.Maultaa tämä piirakka on todella suklainen ja cashew pähkinät taittavatki mukavasti tätä makautta, varsinkin kun niiden kanssa käyttää ripauksen suolaa, myös silkkisen pehmeään täytteeseen saa tuotua kivaa rouheuttaa...

Suklaa – Appelsiinikakku resepti

... Ainekset 200 g voita 2 1/2 dl sokeria 4 kananmunaa 3 1/2 dl vehnäjauhoja 2 tl leivinjauhetta 1 1/2 dl rouhittua suklaata 1 appelsiinin mehu ja...

Suklaa-banaanikakku ja maapähkinä-kuorrute

...koko ajan vatkaten. Lisää muusatut banaanit. Yhdistä toisessa kulhossa vehnäjauhot, rouhittu suklaa, sooda ja leivinjauhe. Lisää ne taikinaan. Kääntele joukkoon kerma. Vuoraa irtopohjavuoka leivinpaperilla. Levitä taikina vuokaan. Paista suklaa-banaanikakkua 175-asteisen...

Suklaa-piparikahvikakku

...lähtölaskenta jouluaattoon alkaa. Mitähän sitä tänä vuonna tarjoaisi joulupöydässä? Halusin tänään testata suklaa-piparikahvikakkua, sillä kaikkihan me tiedämme, että joulun syvin olemus on piparit ja konvehdit! Kakun päämaku on suklaa ja...

Grand Canyon eli suklaa-suklaa-dekadenssia

... Tässä on oltu viime aikoina niin kovin kallellaan terveelliseen suuntaan, että vastapainoksi piti tehdä jotain toooosiiii dekadenttia. Mikä siihen paremmin sopisi kuin suklaakakku suklaakuorrutuksella? Siis voi-kerma-sokeri-suklaakuorrutuksella…...

Appelsiini-suklaa cupcakes

... Nämä appelsiininkuorella maustetut ihanan mehevät kuppikakut ovat nopea valmistaa. Tällä ohjeella tulee 12 kuppikakkua. Appelsiini-suklaa cupcakes:2 kananmunaa1dl sokeria½dl fariinisokeria2½dl vehnäjauhoja2tl leivinjauhetta ½dl kaakaojauhetta120g tummaa suklaata1 appelsiinin...

Kolmen suklaan kakku

... Tämä kakku on taas sarjassamme, kokeilujen kokeilu, yhdistettynä kolme lempi kakkuani, mutakakku, juustokakku ja moussekakku. Kakusta tulee kyllä mitä herkullisinta, mutta suklaa kiintiö tulee itselläni ainakin...

Suklaa-unelmakakku

...Voita200g Tummaa suklaata5 Kananmunaa2,5dl Sokeria3,5dl Vehnäjauhoja4rkl Kaakaojauhetta0,5dl Perunajauhoja2tl Leivinjauhetta3tl Vaniljajauhetta0,5tl Suolaa200g Ranskankermaa0,5dl Maitoa KostutusMaitokaakaojuomaaTäyte ja Kuorrutus200g Maitosuklaata100g Tummaa suklaata300g Voita3dl TomusokeriaKoristeluMansikoitaSuklaakoristeitaMintunlehtiäSuklaarouhettaPohja; Sulata voi kattilassa. Nosta joukkoon suklaa. Siirrä kattila syrjään ja...

Suklaa naked cake marjoilla/ Chocolate naked cake with berries

...esimerkiksi suklaalla ja  tuoreilla marjoilla. Helppoa ja herkullista siis! Tämä suklaa naked cake marjoilla on todella herkullinen ja sopivan suklainen. Pohja on mehevä suklaapohja, jonka ohje on täältä Suklaapossun blogista. Samaa...

Suklaa-kanelikakku ♥

...vehnäjauhoa ½ dl ohratärkkelystä 2 tl leivinjauhetta Voitele kakkuvuoka huolellisesti. Sulata paloiteltu suklaa mikrossa varovasti, välillä sekoittaen. Vaahdota pehmeä voi, fariinisokeri ja mausteet vaaleaksivaahdoksi. Lisää munat yksitellen sekä hiukan jäähtynyt...

Suklaa-vadelmakakku

...kaikki suklaa on sulanut kerman joukkoon. Kerman ei tarvitse kiehua! Laita kerma jääkaappiin vähintään kolmeksi tunniksi, tai niin kauan että kerma on täysin kylmää. Vatkaa kerma vaahdoksi.2. Valmista suklaakakkupohja: Sulata suklaa...

Suklaa-mansikka-semifreddon selätys

...Erottele keltuaiset ja valkuaiset varovasti toisistaan ja laita erillisiin kulhoihin. Lisää kumpaankin kulhoon 2 rkl sokeria. Pilko suklaa ja sulata varovasti mikroaaltouunissa, anna hieman jäähtyä. Sekoita keltuaiset ja sokeri hyvin,...

Suklaa-sitruunaleivokset

...dl vehnäjauhojaSulata suklaa ja voi kattilassa miedolla lämmöllä.Kaada sukla suklaavoiseos sokerin päälle kulhoon ja sekoita tasaiseksi.Jäähdytä kädenlämpöiseksi.Lisää kananmunat yksitelle ja sekoita koko ajan.Lisää jauhotKaada taikina n. 20×30 cm vuokaan.Paista 180...

Suklaa-vadelma- ja Vanilja-mansikka tartaletit

...Suklaa ja vadelma hyvin klassinen ja herkullinen makupari. ValmistusMuropohja (30 kpl)400g Vehnäjauhoja140g Tomusokeria200g Voita60g KananmunaaNypi voi ja kuivat aineet keskenään. Lisää sekaan kananmunat ja sekoita tasaiseksi massaksi. Laita taikina lepäämään...

Suklaa-espresso kuppikakut

... Tässä on ihana ohje kaikille suklaan ja kahvin ystäville. Taikinassa ja kuorrutteessa yhdistyvät tumma suklaa sekä vahva espresso. Niiden liitto on onnistunut ja vastustamaton. Valmistus (12...

Gluteeniton suklaa-vadelmaunelma

...tummaa suklaata1 rkl voitaSulata voi ja paloiteltu sulkaa omissa kulhoissaan mikrossa. Varo, ettet polta suklaata. Yhdistä sula voi, suklaa ja mangosose.Sekoita keskenään kuivat aineet ja siivilöi ne suklaamassaan. Sekoita tasaiseksi.Vaahdota...

Sitruuna & Suklaa

...4 kananmunaasulata voi ja suklaa, lisää joukkoon sokeri, kerma ja kananmunatpaista 180 ’ noin 40 min.Suklaakakku250g voita ja 250g suklaata sulatetaan keskenään. Lisätään joukkoon keskenään vaahdotetut 3 dl sokeria ja...

Viisikerroksinen suklaa-vadelma-kinuskikakku (gluteeniton)

...suklaa kattilaan ja sulata ne. Voit laittaa kattilan kylmään veteen, jotta se jäähtyisi nopeammin. Vatkaa sekaisin munat ja sokerit. Lisää hieman jäähtynyt voi-suklaaseos. Lisää jauhot ja suola. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun...

Suklaa-sitruunamuffinssit

...dl sokeria3 kananmunaa3 dl vehnäjauhoja4 rkl kaakaojauhetta1½ tl leivinjauhetta3 tl vaniljasokeria1½ dl maitoa120g tummaa suklaata / makusuklaataTäyten. 1 dl lemon curdiaKuorrutus180g suklaata1 dl kermaa50g tuorejuustoaSulata suklaa. Vaahdota voi ja sokeri....

Gluteenittomat suklaa-toffeepalat

...levitä sen jälkeen toffeetäyte pohjan päälle. Nosta vuoka jääkaappiin puoleksi tunniksi.Sulata suklaa ja levitä se jähmettyneen toffeetäytteen päälle. Anna suklaan kovettua ja leikkaa levy sen jälkeen leivospaloiksi.Koristele tuoreilla mansikoilla....

Suklaa-salmiakkijuustokakku

... Salmiakkisuklaa on herkkua! Ihan se perus Fazerin salmiakkisuklaa toimii ja myös kun laittaa suklaata ja salmiakkia samaan aikaan suuhun. Myös laku toimii 🙂 Tästä makumaailmasta lähdin...

Syntisen ihanaa suklaa-appelsiinikakkua

...suorakaiteen mallista vuokaa). 2. Sulata suklaa miedolla lämmöllä kattilassa tai alhaisella teholla mikrossa. 3. Mittaa kuivat aineet kulhoon. Lisää rasvasula, kananmunat, appelsiininkuoriraaste ja -mehu. 4. Sekoita aineet lastalla tasaiseksi taikinaksi....

Suklaa-banaanikahvikakku

...ja lisää kermaviilin / turkkilaisen jogurtin kanssa vuorotellen kakkutaikinaan. – Sulata suklaa vesihauteessa. Muussaa banaani ja sekoita suklaasulan joukkoon. Lisää suklaa-banaaniseos taikinaan.Kaada kakkutaikina vuokaan ja paista uunin alatasolla175 asteessa noin 1...