Vaahtokarkkikakku

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: hyydykekakutMakeat piirakatmakeisiapuolukkareseptitJulkaistu seuraavalla sivustolla

Tämä oli nin hyvältä kuullostava ohje jota piti kokeilla. Ainut muutos oli sokereiden kanssa vaihdoin suhteet toisinpäin. Pidän enemmän tuosta fariinisokerista. Jauhot meni myös kun harvemmin noita vehnäjauhoja mihinkään käytän.

100 g voita½ dl sokeria1 dl fariinisokeria1 kananmuna1½ dl ohrajauhoja1 dl kaurajauhoja1 dl mantelijauhetta1 tl leivinjauhetta½ maitoa


...noita vehnäjauhoja mihinkään käytän. 100 g voita½ dl sokeria1 dl fariinisokeria1 kananmuna1½ dl ohrajauhoja1 dl kaurajauhoja1 dl mantelijauhetta1 tl leivinjauhetta½ maitoatäyte:200 g vaahtokarkkeja2 dl maitoa200 g puolukoitaVatkaa pehmeä rasva, sokeri...

Läheiset reseptit

Mustikka-vaahtokarkkikakku

Oijoi joi, nyt tuli tehtyä herkullista täytekakkua tai juustokakkua tai miksi tätä nyt kutsuisi…Läpimitaltaan 24 cm, korkeutta 5 cm;)Pohja on suklainen; tehty ohjeella lasillinen(2 kpl)...

Pet Shop -vaahtokarkkikakku

 Fiinu 8v toivoi mansikkakakkua. Siitä tuli tällainen.Täyte on Pullahiiren mansikkakakusta, vaihdoin vaan tomusokerin mansikkatomusokeriksi.Kakkulevyt on tavallista sokerikakkupohjaa, 5 munan taikinasta.Täytyy kehua täytettä, todella hyvän makuista!! Tässä...

Vaahtokarkkikakku

Tämä oli nin hyvältä kuullostava ohje jota piti kokeilla. Ainut muutos oli sokereiden kanssa vaihdoin suhteet toisinpäin. Pidän enemmän tuosta fariinisokerista. Jauhot meni myös kun...

AAAgoesSaoPaulo – Day 5

...haarukallista maistaa. Tajuttoman hyvää! Moni kakku päältä kaunis. Nämä ei niinkään, mutta maistuivat kyllä sitäkin paremmilta! Mansikkakakkua vaahtokarkkikuorrutteella, Dolce Do Leite-kakkua ja vanijatäytteinen suklaa-vaahtokarkkikakku. Autossa istutaan päivän aikana paljon, tavalliset...