Rapeat letut

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: aamiainen iltapala tai välipalareseptitsuolaistaJulkaistu seuraavalla sivustollaLetut katoaa meiltä ihan hetkessä, kun niitä tekee. Tämä on mielestäni paras lettu ohje.
Ohjeesta tulee 12 kpl

Ohje:

2 kananmunaa
8dl maitoa
4dl vehnäjauhoja
1½tl suolaa
1dl öljyä

Riko kananmunien rakenne rikkki, lisää 4dl maitoa, öljy vehnäjauhot ja suola….
...vehnäjauhoja1½tl suolaa1dl öljyä Riko kananmunien rakenne rikkki, lisää 4dl maitoa, öljy vehnäjauhot ja suola. Sekoita hyvin sekaisin ja lisää loput 4dl. Näin tulee sileä paakuton taikina 🙂 Paista öljyssä...

Läheiset reseptit

Rapeat letut

... Letut katoaa meiltä ihan hetkessä, kun niitä tekee. Tämä on mielestäni paras lettu ohje.Ohjeesta tulee 12 kpl Ohje: 2 kananmunaa8dl maitoa4dl vehnäjauhoja1½tl suolaa1dl öljyä Riko kananmunien...

Letut

... Nämä helpot ja nopeatekoiset letut maistuvat aina. Letut sopivat sekä makeasta että suolaisesta pitävälle. Letuista saa suolaiset versiot jättämällä sokerin pois taikinasta. Alkuperäinen ohje täältä: Peruslettutaikina Letut...

Munattomat letut - Aquafaba Pancakes

...paistoonSokeria ripoteltavaksi lettujen päälleVaahterasiirappiaTomusokeria HUOM! VEGAANIT letut saat vaihtamalla kevytmaidon esimerkiksi mantelimaitoon tai soijamaitoon tai vastaavaan. Ja käyttämällä lettujen paistoon voin tilalla esim. kookosöljyä tai muuta kasviöljyä. Mittaa kulhoon Aquafaba...

Letut, lätyt, ohukkaat, räiskäleet, pannukakut...

... Meillä syötiin vuosia vain pannukakkua, sillä en osannut tehdä hyviä lettuja. Viimeistään kääntövaiheessa letut menivät palasiksi tai niistä tuli epämääräinen kasa, tai sitten maku ei vaan...

Paperinohuet letut kylmäsavukirjolohitäytteellä - Paberiôhukesed pannkoogid külmsuitsuvikerfolli täidisega

... Paperinohuet letut kylmäsavukirjolohitäytteellä on mainio kesäruoka. Se ruoka ei valmistu heti käden käänteessä, mutta se palkitsee valmistamisen. Käytin lettujen paistamiseen hyvin vähän rasvaa, periaatteessa tapahtui rasvan...

Gluteenittomat Letut

... Huomasin, että gluteenittomien ohjeiden joukosta puuttuu aika merkittävä perusohje, nimittäin letut. Tyytyväisenä olen täällä kotikolossa niitä vain paistellut, mutta ohjetta en ole hoksannut tänne rustailla – mikä...

Vegaaniset letut

... Kesällä ulkona paistetut letut kuoharin kera – suorastaan ällöttävän idyllistä. Vegaaniset letut 7 dl kauramaitoan. 3,5 dl vehnäjauhojaripaus suolaaloraus vissyä/kuoharia kasvimargariinia paistamiseen Sekoita kaikki ainekset vissyä...

Viljattomat letut (gluteeniton, sokeriton, maidoton)

... Yhden kinkkisimmäksi kokemani viljaton kokeilu on ollut letut. On tullut tehtyä varmasti toistakymmentä kokeilua. Suurin ongelma on, etteivät ne pysy kasassa. Pannukakut ovat vielä suhteellisen helppo...

Rapeat kanankoivet ja korealainen dippikastike

... Rapeat kanakoivet syntyvät vähällä vaivalla uunissa. Tarjoa ne voimakkaan makuisen dipin kanssa. Rapeat kanankoivet: 1 rs (8 kpl) kanan koipinuijia (myös siivet käyvät) 1 tl srirachaa...

Gluteenittomat letut

...gluteenittomista jauhoista. Tein pienehkön taikinan ettei niitä tule ihan valtavaa kasaa. Letut onnistuivat todella hyvin! Olen niin tyytyväinen sekä makuun että koostumukseen. Laitoin hieman psylliumia, jotta pysyisivät hyvin kasassa ja...

Kesäiset chia-letut

... Tervehdys taas pitkästä aikaa! Loma alkaa olla lopuillaan ja paluu arkeen jo tosi lähellä. Kesäloman päättymistä helpottamaan tein mökkireissulla ihania chia-lettuja. Letut tein  perinteisellä valurautapannulla puilla...

Letut

...🙂 Säänkin kesäiseksi muututtua, terassilla ilta-auringossa nautittuna rapsakat letut maistuivatkin kovin makoisilta. Naminami! 2 munaa5 dl maitoa 2,5 dl vehnäjauhoa 0,5 tl suolaa2 rkl voisulaa1tl vaniliinisokeria 1. Riko kananmunat kulhoon...

Jauhelihatäytteiset letut - Minced meat Crêpes

...suolaa Öljyä paistamiseen Täyte: 400g jauhelihaa2 sipulia½ lihaliemikuutiomausteita esim. mustapippuria, oreganoa yms.ketsuppia Juustoraastetta                1. Riko kananmunat maitoon ja riko rakennen huolellisesti vispilällä. 2. Lisää taikinaan jauhot ja suola. Paista letut pannulla kullanruskeiksi.                3. Kuori ja silppua...

Rapeat kauralastut

...tuo haitannut. Yksi muna säilyi ehjänä ja siitä leivottiin puolikas annos rapeita kauralastuja. Ja kyllä maistui pikkuiselle. Rapeat kauralastut (50 kappaletta) 4  dl kaurahiutaleita2  dl sokeria1  tl vaniljasokeria2  rkl  vehnäjauhoja2  tl leivinjauhetta100 g voita2 munaa...

Todella rapeat vohvelit

...jotka pysyivät rapeina viimeiseen suupalaan asti. Ohjeen runko Viirun ja Pesosen keittokirjasta, mutta rasvan ja suolan suhteen muokkailin. Rapeat vohvelit 10kpl 40g voita3dl vehnäjauhoja2dl kylmää vettä0,5tl suolaa3dl kuohukermaa Vaihtoehtoisesti 2dl...

NOPEA OMENAHILLOKE JA IHANAN RAPEAT VOHVELIT

...hyvin tehtyä sillä välin kun vohvelitaikina vähän turpoaa ja sitten se taas jäähtyy juuri sopivaksi samalla kuin vohvelit paistuvat.Rapeat speltti-jugurttivohvelit3 kananmunaa1dl (125g) turkkilaista jugurttia 1,5dl spelttijauhoja1dl vehnäjauhoja1tl leivinjauhetta0,5dl sokeria2tl vaniljasokeria1-1,5dl maitoa2rkl...

Rapeat Bataatti-Mantelipyörykät (Gf, V)

...pyöryköillä täytetystä mehevästä leivästä! Koska minulla ähisee pieni viiden viikon ikäinen poika sylissä ja vaatii ehdottomasti kaiken huomion, lopetan jorinan ja siirrytään reseptiin n-y-t. Rapeat Bataatti-Mantelipyörykät 1 bataatti1tlk valkoisia papuja1 sipuli...

Hävikistä herkuksi - Rapeat leipätikut

...kynnen valkosipuliakin. RAPEAT LEIPÄTIKUT n. 1,5 L (ruis)paahtoleivistä leikattuja reunapalojan. 2 rkl oliiviöljyäSuolaa, mustapippurian. 1 tl Herbes de Provence -yrttiseosta Laita uuni kuumenemaan 210 asteeseen, kiertoilma 190 asteeseen. Päällystä uunipelti...

Rapeat parmesaanilastut

...vaikka viipale graavilohta ja ihanaa keväistä parsaa.    Rapeat parmesaanilastut n. 8 viipaletta120 g raastettua parmesaania 1 rkl vehnäjauhoja Sekoita ainekset keskenään. Kaada seos leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja painelemalla ja...

Rapeat JättirapuWrapit

...kuin siitä itselleen tekee.Kysessä on helppo,pikainen ja vaivaton resepti joten löpinät sikseen ja ulos haukkumaan helteet. On sitten kivempi valittaa talvella kun on kylmä!Rapeat Jättiravut2:lle, 3 wrappia per kasvo12 tiikeriravun...

Crispy n' Crunchy - ihanat, rapeat valkosipuliperunat

...sitten omalle lautaselleen. Mun perunat olisivat saaneet olla hieman kauemmin uunissa, mutta muuten nämä oli lähes täydellisiä! Seuraksi simppeli possun lehtipihvi, maustevoi ja salaatti. Nam! Rapeat valkosipuli-yrttiperunat1 kg (uusia) perunoita50...

Rapeat bataattiranskikset

...määrää ja mausteliemessä vähentänyt paistoliemen ja ginger alen määrää. Rapeat bataattiranskalaiset 2-3 keskikokoista bataattia3 rkl oliivilöjyä0,5 tl suolaa0,5 tl pippuria0,5 tl valkosipulijauhetta1 rkl maissitärkkelystä (Maizena) Pese, kuori ja leikkaa bataatit...

Rapeat patongit

...iltapalalle tai makealle herkuttelulle! Nauti!Tässä tulee resepti todella helppoihin patonkeihin, vaikka se jo aikaisemmin on täällä blogissa.Rapeat patongit (4 kpl)4 dl vettä1 pss kuivahiivaa0,5 tl sokeria2 tl suolaan. 10 dl...

Maailman parhaimmat letut

... Letut kuuluvat joka kesään. Ne ovat helppo tapa ruokkia nälkäisiä vieraita ja maistuvat niin lapsille kuin aikuisille. Voit valmistaa jälkiruoka lettuja lisäämällä sokeria tai vaniljasokeria taikinaan....

BANAANILETUT

... Tässä hyvä vinkki vaikka aamu- tai iltapalalle nautittavaksi. Herkulliset ja terveelliset banaaniletut syntyvät nopeasti ja helposti sauva- tai tehosekoittimen avulla. Letut on hyvä paistaa samantien, sillä...

Karpit letut

... Kaivoin jo pölyttyneen Karppaus — opas & keittokirja (tri Annika Dahlqvist) -opuksen kaapista inspiraatiota etsien. Tyttäreni osallistui selailuun ja bongasi jauhottomat letut, joita olikin pakko seuraavana...

Viljattomat Pinaattiletut (Gf, V)

...kurkkaa ainakin nämä ohjeet:Viljattomat mantelikeksit Socca Flatbread Pizzapohja Kikhernejauhoista Suklaisat proteiinipannarit Pinaattiletut kikhernejauhoista ovat tällä ohjeella jämäkämpiä kuin tavalliset ja se on syy miksi niistä erityisen paljon pidän. Letut ovat...

I wished and kissed my little golden horseshoe - pienet, rapeat hevosenkenkäkeksit

Yllätys, yllätys, taas sataa. Aamupäivällä uskaltauduin lenkille ja sen jälkeen sade yltyikin sellaiseen mittakaavaan, että parempi on pysytellä toistaiseksi sisällä. Herra 4v. meinaa vaan tulla...

Rapeat vohvelit

Mikäpäs olisi mukavampaa sadepäivänä, kuin rentoutuminen ja herkuttelu hyvässä seurassa. Vohvelit ovat helppoja ja nopeita valmistaa sekä maistuvat aina hyvältä, joten ne ovat juuri sopivia...

Rapeat pizzakiekot pestotäytteellä

Sain joululahjaksi yleiskoneen ja siitä se ajatus sitten lähti. Olen leiponut vaikka mitä noin viikon aikana. Onneksi kuopuksen syntymäpäivät ovat tulossa niin on leipomuksille syöjätkin...