Kevään suosikit. Koti.

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: Kevään suosikitKotireseptitsisustusJulkaistu seuraavalla sivustolla

Anteeksi että tää postaus nyt menikin maanantaille ja kesän ensimmäiseen päivään, olin eilen illalla vaan aivan poikki.. siis aivan todella poikki. kun pääsin kotiin niin avasin läppärin muttei ajatuskulkenut.. ei sitten yhtään.

Tässä postauksessa kaikki on kevään aikana hankittua joihin olen todella tykästynyt.
Meillä on ympäri vuoden vaalea…
Läheiset reseptit

Kevään suosikit. Koti.

...paitsi kesällä.Ikean tuoksukynttilät on ihan parhaita.Sisustus tarrat PRISMAstaValkoiset kukat kuuluu aina mun kevääseen.En tedä miksi mutta valkoiset kukat tuo mun mielestä putaan tunteen kotiin ja kun meidän koti on niin...

Meidän koti Unelmien talo ja koti lehdessä

...Unelmien talo ja koti lehteen. Jännitin aika paljon, mutta hyvin se meni, vaikka joka paikka ei ollutkaan niin justiinsa. Oli huikea seurata ammattilaisten työtä. Hauskaa oli myös se, että todellakaan...

Asuntomessukohde: Hartman Koti Salmiakki

...kiinnitti huomioni kauniilla sisustuksella, lämpimillä väreillä ja modernilla ulkoasulla. Kerrosalaa tässä kodissa on 206m2 ja huoneistoalaa 171m2. Itse kuvailisin tätä Asuntomessukohdetta sanoilla harmooninen, rauhallinen ja kodikas.Hartman Koti Salmiakki on koti,...

ASUNTOMESSUT 2016: SUOSIKIT + TÄRPIT

...pihasauna– Tämä pienen perheen koti on kuin suloinen lintukoto ja meinaa sijaintinsa vuoksi jäädä helposti messukävijältä huomaamatta!Paina siis kohdenumero mieleesi ja suuntaa heti sisääntulon ja tuoteteltan jälkeen vasemmalle tai poikkea...

Suomen kaunein koti?

... Kirjosiepon koti.Työpaikkani pihapiirissä kasvavassa vanhassa omenapuussasijaitsee tämä kaunis koti.Ympärillä omenankukat.Itse asunto rustiikkisesti harmaantunut. Pihalla ja luonnossa tapahtuu nyt kaikkea suorastaan pakahduttavan paljon.Kuvaaminen on silti jäänyt aika...

Unelmien talo & koti lehden sivuilla

... Osa teistä olikin huomannut että Unelmien talo & koti lehdestä löytyi juttu meidän kodistamme. Hirmuisen paljon kiitoksia kaikille mukavista kommenteistä ja viesteistä! Mukava kuulla että piditte...

Unelmatalon tarina: Valkoinen koti

...ei juuri seuraa sisustustrendejä, vaan hänellä on aina ollut musta-valkoinen koti. Koti on Miran perheelle paikka yhdessäololle ja rauhoittumiselle. Kangasalta Mira ja Saku ovat ostaneet uuden talon, josta osa on...

Kevään makuja

...Olin jo suunnitellut päivän ruuan ja hankkinut sitä varten muunmuassa espanjalaisia varhaisperunoita ja parsaa. Tuoreessa Koti ja keittiössä oli mukava ohje, joka pisti suunnitelmat uusiksi. Perunat ja parsa pääsivät salaattiin....

Pääsiäispupun koti

... Missähän se pääsiäispupu asuu? Onko se hobittien talon näköinen kolo vai ihan oikea mökki? Tokkopa se maakolossa asustelee niin kuin maalaiset serkkunsa. Pääsiäispupun koti pitää näyttää...

Kasvis-caesarsalaatti & Brightonin koti kuvina

...kiitos tämän järjestelyn mahdollistamisesta. Ruokablogi CV:ssä – uhka vai mahdollisuus? 🙂 Kollegoille kiitos joustavuudesta, kun osallistun toimintaan pienenä etäyhteysruutuna. Sellanen. Ihan kiva koti tästä saatiin omasta mielestä aikaiseksi. Itse olen...

Lämpöä kevään alun alla

Kaksi päivää tuntui siltä, että kevät on täällä. Kaksi päivää. Ja sitten pakkanen tuli takaisin ja pilvet peittivät auringon. Minä toivon jo lämpöä ja lumien...

Paras juustokakku kevään juhliin

Elämme jälleen ihanien keväisten juhlien aikaa. Meillä juhlakausi alkaa vapusta ja jatkuu synttäreiden kautta koulun päättäjäisiin. Syntymäpäiväkakuksi valmistui tällä kertaa oikein perinteinen juustokakku aidolla vaniljalla...

INSTRUN KEVÄÄN 2016 KEHYSMUOTI

BLOGIYHTEISTYÖKevään Indiedays blogipäivässä Helsingissä meillä bloggaajilla oli mahdollisuus tutustua Instrumentariumin tämän kevään kehysmallistoon. Suvilahden Kattilahallilla järjestetyssä tilaisuudessa Instrulla oli esittelyssä herkullisen värikkäät Fuzion Step in to...

Vegeleivät kevään kunniaksi

Kesä on tulossa ja reseptien kokeiluinto alkaa taas innostaa. Raaka-aineiden saanti on tietenkin aika oleellista :). Plantaasin korianteri ei ole vielä iskukunnossa, mutta onneksi kaupasta...

Pinkki Medinilla ja kevään juhlintaa

Tadaa. Tältä se sitten tuntuu, kun viikko menee matalalentoa.  Yritän laittaa laput silmille keittiön ja pyykkikasan luona, sillä niille ei ole tällä viikolla uhrattu sekuntiakaan....

Kevään taika ja kiire

Minusta usein tuntuu, että kevät on ristiriitainen vuodenaika. Se on ihanaa, täynnä uutta vihreyttä luonnon puhjetessa uuteen elämään. Aamu-yöstä kuuluu hieno lintujen konsertti ja puitten...

Lisää kevään lempihajuvesiä

Kirjoittelin teille noin kuukausi takaperin ihanan keväisistä Marc Jacobsin hajuvesistä. Marcin lisäksi on tullut muitakin ihastuksia ja tällä kertaa haluan kirjoittaa teille Calvin Kleinin CK2...

Kevään edetessä

Huh! Blogitauko tuli ihan vahingossa! Minä en käsitä mihin tämä aika menee… Minä olen juossut asioilla, järjestänyt, suunnitellut, askarrellut ja valmistellut. Iltatyhdeksältä olen niin puhki,...

Voikukka - kevään ensimmäisiä salaattiaineksia

Tässä yksi viime kesänä toteutuneista puutarhahaaveista – ”rikkaruohopenkki” salaattitarpeiksi. Villivihannekset tuovat oman kirpakan lisänsä mietoaromisiin virallisiin salaattiaineksiin. Sekin etu vielä, että ne ovat monivuotisia –...

Kevään piirakka

 Pääsiäisen lähestyessä luoksemme asetin essuni eteeni ja tartuin kippoihin. Lähtö etelä- Suomeen lomalle kutkutti mielessä hyvältä, vaikka keittiössä oleminen tuottikin ristiriitaisia tuntemuksia. Ja niiden pääsiäiseen...

Kevään jäätelömaut 3 Kaverilta ja Jymyltä

...mukana olevan, niin eipä sitä olisi maistanut. Toisessa uutuudessa mango jäi vähän paitsioon. Molemmat olivat joka tapauksessa hyviä ja varmasti niitä tulee toistekin hankittua. Toinen hyvien jäätelöiden kotimainen tekijä, Jymy, toi uutuusmakunaan...

Tasapainoilua kevään ja talven välillä

Tämä on hassu vuodenaika. Tekisi mieli vain keskittyä nauttimaan täysillä talvesta, joka on nyt viimein näyttänyt hiihtolomalaisten iloksi parhaat puolensa. Ja toisaalta olisi syytä suunnata...

Appelsiini-vuohenjuustopasta - kevään ensimmäinen tuulahdus

Treffimittakaava ™ on täällä taas!Vuosi on kulunut siitä kun vuohenjuustocannelonit veivät jalat alta, joten nyt onkin aika taas kantaa kortemme kekoon kaikille niille, jotka haluavat...

Voileipäkakku kuin kevään kuningatar

Viime viikolla postipoika toi mukavan yllätyksen – laatikollisen Mimis-versoja ja syötäviä kukkia, jotka olin voittanut Supper Fest -kilpailussa. Tuotteet olivat minulle toki jo entuudestaan tuttuja,...

Härkäpapu on kevään herkku

Härkäpapu on papuruokien kohdalla minulle se suurin herkku. Se on kevään tuoja, sillä huhtikuussa se on toreilla parhaimmillaan. Jos näet pulleita, keväisen vihreitä silkoisia papuja,...

Kevään suosikkikeittoni

Tämän tutun klassikkokeiton ohjeen olen jo postanut tänne aiemminkin, mutta laitetaan nyt vielä kerta kiellon päälle… Crème ninon4:lle400 g pakasteherneitä5 dl kanalientä1 salottisipuli20 g voita1...

Naudan kuvepaistia, kevään kasviksia ja basilikaöljyä

Näin alkukesästä tulee houkutus syödä enemmän kasviksia ja hieman vähemmän lihaa, vaikka grillaus onkin lähes jokapäiväistä. Tässä sapuskassa ei vielä vihreys kovin paljon loista, vaikka...

Kevään ekalla veneretkellä

Hiiohoi ja vene vesille!Aurinkoisen aamun inspiroimina päätettiin lähetä tänään kevään ensimmäiselle veneretkelle. Parituntisenretken aikana alitimme kolme siltaa ja näimme palankauneinta Naantalia mereltä käsin. Pääsimme ihailemaan reissun...

Kuinka saisin rikki kookospähkinän.. eli flunssa- ja satokauden suosikit

...hedelmien kera.  Paprikaa, ohueksi pilkottua perunaa ja sipulia harsossa, niistä saa hyvän pikalounaan. Niin, ja munia tietysti!Toinen vinkki sekä sato- että flunssakauteen liittyen on sipuli! Sipulit ovat varastokasviksina talven kotimaisia...

Salaatinkastikekimara eli tämän kesän suosikit. Kerro omasi!

Salaatit ovat ihania. Niihin voi tunkea mitä tahansa, niitä voi syödä lämpimänä tai kylmänä tai sekaisin. Salaatti voi olla kevyt suupala tai tuhti ateria. Vaan...