Helpot perunarieskat

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: leivätreseptitJulkaistu seuraavalla sivustolla


Kotikirppistarjottavat jatkuvat. Makeiden leivosten kaveriksi leivoin kirppisvierailleni myös näitä Kinuskikissan helppoja perunarieskoja. Kuten leivät aina, nämäkin ovat parhaimmillaan aivan uunituoreina!


n. 15 kpl

800 g perunoita
1 tl suolaa
3 dl vehnäjauhoja
50 g pehmeää voita
1 muna

voiteluun sulaa…
...tl suolaa3 dl vehnäjauhoja50 g pehmeää voita1 muna voiteluun sulaa voita Kuori ja keitä perunat. Muussaa ne perunasurvimella ja mausta suolalla. Lisää vehnäjauhot, pehmeä voi ja muna. Sekoita tasaiseksi taikinaksi....

Läheiset reseptit

Helpot perunarieskat

En ole leipuri, joten pidän helpoista ja nopeista resepteistä. Tämän keseptin otin jostakin netistä ja sovelsin hiukan itse. Reseptissä oli mukana öljyä mutta sen jätin...

Helpot perunarieskat

Kotikirppistarjottavat jatkuvat. Makeiden leivosten kaveriksi leivoin kirppisvierailleni myös näitä Kinuskikissan helppoja perunarieskoja. Kuten leivät aina, nämäkin ovat parhaimmillaan aivan uunituoreina! n. 15 kpl 800 g...

Gofio-perunarieskat

...suomalaisena vastineena voisi pitää talkkunaa. Tällä kertaa laitoin sitä perunarieskataikinaan. Gofio-perunarieskat0,5 l perunasosetta2 kananmunaa1 tl suolaa0,5 dl gofio- tai talkkunajauhoja2–3 dl vehnäjauhojaLisää perunasoseen joukkoon muut aineet. Sekoita tasaiseksi. Painele taikinasta...

Gluteenittomat perunarieskat

...ja nautiskelen yhden. Toisen. Vielä kolmannenkin. Kuin huomaamatta pellit tyhjenevät… Gluteenittomat perunarieskat5 keitettyä perunaa2-3 keitettyä keskikokoista porkkanaan. 2dl Provenan gluteenitonta kaurajauhoa3-4 rkl sulaa voita/öljyävettä/keitinlientäripaus suolaaKeitä perunat ja porkkanat kypsiksi. Surauta...

Perunarieskat

...tytöt pyytävät tekemään ohrapuuroa iltapalaksi. Ja hyväähän se onkin. Tässäkin ohjeessa ohra tuo mukaan omaa makuaan.Perunarieskat(12 pientä) 3 dl perunamuusia1 tl suolaa1 kananmuna2 dl ohra(täysjyvä)jauhoja1 dl vehnäjauhojaSekoita perunamuusiin ohra- ja...

Perunarieskat jääkaapin jämistä

...laskea 1+1 ja päättää, mihin nämä hävikit käyttäisi. Ne suorastaan huutavat päästä uunipellille perunarieskoina paistumaan.Perunarieskat ovat loistava herkku, sillä niiden joukkoon pystyy kätkemään muusin ja puuron lisäksi myös vaikka porkkanaraasteen...

Helpot viipalepikkuleivät (munaton, maidoton)

... Tein tuossa pari iltaa aiemmin nopeita ja helppotekoisia pikkuleipiä, että olisi jotain kahvin kanssa. Jos vaikka sattuisi joku poikkeamaan. Pikkuleivät olivat toki nopeat ja helpot, mutta...

♥ Helpot täytettävät sämpylät aamiaispöytään tai evääksi

...kymmenen muuta sämpyläreseptiä. Miten olisi vaikkapa tuoreet porkkanasämpylät, muhkeat yön yli sämpylät tai sydämenmuotoiset sämpylät viikonlopun aamiaispöytään? Helpot aamiaissämpylät 9 kpl 5dl kädenlämpöistä vettä 1tl suolaa 1rkl chiansiemeniä 1dl ruisjauhoja...

Haukiburger ja helpot ruissämpylät

...vähän suuremmille. Haukipihvit reseptin löydät täältä! Helpot ruissämpylät Taikina (10 kpl) 5 dl vettä2 tl suolaa2 rkl sokeria1/2 dl öljyä11 g kuivahiivaa5 dl ruisjauhoja5 dl vehnäjauhoja (koristeeksi siemeniä) Sekoita jauhot sekä...

Helpot kinuskitäytteiset keksit ja tuotearvonta! (gluteeniton, maidoton, munaton, vegaaninen)

...voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti! Ja ei kun osallistumaan, onnea kaikille arvontaan! Halusin arvonnan kunniaksi valmistaa tähän postaukseen myös jotain hyvää käyttäen tuotekorin aineksia ja valmistin nämä helpot, herkulliset ja rapeat kinuskikeksit....

Synttärikakku+helpot haamukoristeet

...sitten osui silmiin nuo valkoiset vaahtokarkkipussit ja välähti että nuistahan saa helpot haamut tehtyä mustaa elintarviketussia käyttäen. Joten pääkalloja ja vaahtokarkkeja kärryihin ja hopeatoffeeta lakritsikinuskin tekoon. Haamut pääsi uimaan lakritsikastikkeeseen...

Helpot lohineliöt

...mutta kokoa on helppo muuttaa mielensä mukaiseksi. Ohje Valiolta.Helpot lohineliöt, 24 kpl3 kpl lehtitaikinalevyjä1 munaseesaminsiemeniä tai unikonsiemeniä200 g raputuorejuustoa75 g kylmäsavulohta1/4 tl rouhittua mustapippuria0,5 rkl sitruunamehua1/4 dl hienonnettua tilliä tai...

Helpot kaurasämpylät auringonkukansiemenillä

...kännykkäotoksilla 🙂 Käyhän tykkäämässä Ruokausrffauksesta myös Facebookissa saat kaikki uudet reseptit uutisvirtaasi ja pääset mukaan kivaan kokkailevaan porukkaan! Helpot kaurasämpylät auringonkukansiemenillä (12 kpl) 5 dl vettä (42 asteista)1,5 pussia kuivahiivaa10-11 dl vehnäjauhoja3...

Jenni Höijerin helpot macaronit

...Helpot macaronitn.30 valmista leivosta150g, eli n. 4 ison munan valkuaiset45g, vajaa ½ dl hienoa sokeria180g tomusokeria90g tomusokeria135g mantelijauhetta30g maissitärkkelystäMittaa ainekset tarkasti. Vaahdota valkuaiset ja hienosokeri pehmeäksi kiiltäväksi vaahdoksi. Lisää hiljalleen...

Helpot pikasämpylät

...tuoretta leipää pöytään, eikä maku mielestäni juurikaan eroa ”normaalisämpylästä”. Sämpylöitä tulee n. 8 kpl ja aikaa menee kokonaisuudessaan puolisen tuntia. 🙂 HELPOT PIKASÄMPYLÄT 4 dl vehnäjauhoja 1 dl perunajauhoja 3...

Helpot kaakaomuffinit

...jotka vielä muutamankin päivän jälkeen olivat meheviä. Salaisuutena koostumuksessa on se että taikinaan lisätään viimeisenä voisula-kermaseos joka mehevöittää taikinan. Helpot kaakaomuffinit( 12 kpl )3 dl vehnäjauhoja½ dl tummaa kaakaojauhetta2 tl...

Tooooodella herkulliset ja helpot raakabrowniet

...sitä pikkiriikkisen. Herkulliset ja helpot raakabrowniet:3 dl pähkinöitä4 dl taateleita1dl rusinoita3/4 dl raakakaakaojauhettaJauha monitoimikoneessa hienorakeiseksi.0,5 dl kaakaovoisulaa (myös kookosöljy käy)0,5 dl päärynämehua juisserista (voi käyttää myös esim. appelsiinimehua, jota on...

Kuppikakut-kirja & Helpot suklaakakut

...on kirja jossa on kaikki muffinireseptit kuorrutteineen yksien kansien välissä, jes jes jes!) Muffinit olivat hyviä samoin oli kuorrutuskin. Esikoisenikin näytti peukkua ja sanoi näiden olleen parhaita ikinä. 🙂  Helpot suklaakakut(14...

Helpot ja nopeat munkkirinkelit

... Helpot munkkirinkelit valmistuvat alle puolessa tunnissa ja ilman kuumaa paistorasvaa. Eihän nämä aivan perinteisten uppopaistettujen munkkirinkeleiden tasolle yllä, mutta kiireiselle tai esim. lasten kanssa leipoville nämä...

Helpot suklaaviipaleleivät (45-50 kpl)

...Hyvin onnistui! (jos käytät leivinjauhetta ota tupla määrä) Joten jos teillä on reseptitoiveita, ottakaa yhteyttä! Tässä sinulle, Ann-Marie (tai itse asiassa Ann-Marien miehelle ) :  Helpot suklaaviipaleleivät (45-50 kpl) 200 g...

Helpot mustikkamuffinssit!

...n. 10 min. Ohjeet ovat hyvin helpot ja yksinkertaiset, minkä vuoksi halusin ylipäätään muffinsseja tehdä. Halusin suun makeaksi mahdollisimman nopealla tavalla. Muffinsseja tuli 20 kpl, mutta vuoat olivat aika pieniä....

Vaarallisen helpot ja herkulliset korvapuustit

...joiden keittiöstä löytyy jonkinlainen monitoimikone, jolla voi vaivata pientä taikinaa. Kun tekee nelihenkiselle perheelle vain pellillesen pullia ei pakastamisesta ole lainkaan vaivaa 😉Vaarallisen helpot korvapuustit monitoimikoneella 100 g voita6,5 dl...

Sitä parempi soppa II -kirja: helpot ja nopeat ideat vappuun!

...äitienpäivän paljon iloa tuovaksi lahjaksi!  With ♥ from beach house kitchen The post Sitä parempi soppa II -kirja: helpot ja nopeat ideat vappuun! appeared first on beach house kitchen....

Helpot juustosarvet

...kermaviiliohjeella, vaan tämä ohje on kyllä ihan hyvä haastaja. Kokeilkaas… Helpot juustosarvet (24 kpl) 8 dl vehnäjauhoja 6 dl juustoraastetta (mulla oli ihan vaan pitsajuustoseosta) 4 tl leivinjauhetta 1 tl suolaa (tällä suolamäärällä...

Helpot sämpylät

...tein tänä aamuna ja olivatpas hyviä! Helpot sämpylät 7 dl vettä25 g hiivaa1 rkl hunajaa2 tl suolaa1 ½ dl täysjyvävehnäjauhoja 1 dl siemeniä, hiutaleita tai leseitänoin 11 dl vehnäjauhoja Pinnalle...

Helpot leipärullat

...käyttää niin maustamatonta tai valmiiksi maustettua versiota. Perusidea on sama kuin voileipäkäärössä. HELPOT LEIPÄRULLATPoro-puolukkarullat:1 siivu vaakaleikattua tummaa vuokaleipääkasvislientä tai vettämaustamatonta tuorejuutoapuolukkasurvosta tai -hilloa (tuorejuustoon sekoitettuna)kylmäsavupororouhettaruohosipuliamustapippuria myllystävaaleita seesaminsiemeniä Wasabi-yrttirullat:1 siivu vaakaleikattua...

Helpot suklaapikkuleivät

...vielä lahjan antajalle! Minkä kauneudessa menettää sen maussa voittaa! Helpot suklaapikkuleivät2 3/4dl vehnäjauhoja 1 rkl kaakaojauhetta 1,5 tl leivinjauhetta ½ tl suolaa 3/4 dl sokeria 3/4 dl fariinisokeria 1 tl...

Helpot suklaapikkuleivät

...vielä lahjan antajalle! Minkä kauneudessa menettää sen maussa voittaa! Helpot suklaapikkuleivät2 3/4dl vehnäjauhoja 1 rkl kaakaojauhetta 1,5 tl leivinjauhetta ½ tl suolaa 3/4 dl sokeria 3/4 dl fariinisokeria 1 tl...

Helpot ja herkulliset kasvispihvit

... Erittäin helpot ja herkulliset kasvispihvit saavat jopa lihansyöjän suun kääntymään hymyyn. Kaiken lisäksi pihvit ovat gluteenittomia ja maidottomia. 5 porkkanaa raastettunaperunaa raastettunakaalia raastettuna1 iso sipuli silputtuna2...

Helpot ja mehevät suklaarouhemuffinit (gluteeniton)

...suklaata marjojen sijaan. Toimi. Ihanan helppo ohje 8-vuotiaan tytön melkein kokonaan itse tehdä, ja tuli oikein meheviä. Tässä alkuperäinen ohje. Vehnäjauhot vaihdoimme myös gluteenittomiin jauhoihin. Helpot ja mehevät suklaarouhemuffinit (gluteeniton) (n....