♥ Grillattu kana-halloumisalaatti

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: juustotreseptitruokaSalaatityhteistyöJulkaistu seuraavalla sivustolla

Sateisesta alkukesästä huolimatta grillikausi on avattu jo aikoja sitten ja täällä on grillailtu vartaita, kasviksia ja erilaisia lisukkeita salaatin kanssa. Kesän salaatteihin sopii hyvin esimerkiksi grillattu kana ja tofu tai  maukkaat juustot ja kasvikset. Erilaisilla marinadeilla saa kivaa vaihtelua grilliruokiin ja nyt kun pääsin mukaan Blogiringin kampanjaan, testasin…
...sekoita joukkoon makea soijakastike ja pieneksi silputtu minttu.2. Anna kurkkujen maustua jääkaapissa sillä aikaa kun valmistat salaatin. Marinoidut kirsikkatomaatit: 1 kevätsipulin varsi 2rkl oliiviöljyä 1rkl valkoviinietikkaa mustapippuria & suolaa pieni...

Läheiset reseptit

♥ Grillattu kana-halloumisalaatti

...kivasti makua ja makea soijakastike tasapainottaa sopivasti suolaisempia raaka-aineita kuten halloumia. Tässä salaatissa riittää makua ja väriä! Grillattu kana-halloumisalaatti neljälle 4 kanan rintafilettä 1 ruukku salaattia 1 ruukku rucolaa marinoituja...

Kokonainen kana à la Kiev

...sopimattoman. Nimittäin käsin syöminen. Joillekin se voi olla ahdistava kokemus, joka on kaikkia käytös- ja hygieniatapoja vastaan. Näitä ihmisiä neuvon pysymän tiukasti valmiiksi marinoiduissa rintaleikeissä. Kiovan kana on klassinen annos,...

Juhannusherkkuja - grillattu jerk-kana bataatti-mangosalaatin kera

...rkl oliiviöljyä1½ tl suolaa  Sekoita mausteet, sokeri, inkivääri, viinietikka, öljy ja suola. Kuivaa kana ja leikkaa auki selkärankaa pitkin niin, että siitä tulee litteä kuin perhonen. Vaihtoehtoisesti voit leikata broilerin...

Huikea uunissa paistettu kokonainen kana timjamilla, sitruunalla ja valkosipulilla maustettuna

...kokonainen kana. Meillekin kyseinen kerta oli ensimmäinen, ja vaikka epäiletkin ehkä omaa osaamistasi, niin huolet pois ja kanaa ostamaan! Kokonaisena paistettu kana à Anna&Ekku: 3-4:lle 1 pakastettu kokonainen kana1 sitruunakourallinen timjaminoksia1...

KESÄKANA ABC

...elinkeinovirastosta. Lain mukaan sinun tulee rekisteröityä, vaikka sinulla olisi vain yksi kana.2. Mikäli asut kaava-alueella, ota yhteyttä terveysviranomaiseen ja rakennusvalvontaan. Näin tein minäkin, mutta omalla paikkakunnilla vastaavat viranomaiset olivat hiukan...

Jamaikalainen jerk-kana kukkakaali-kidneypapujen kera

...kuitenkin purutuntuma. Lisää kukkakaalin joukkoon loput ainekset. Tarkista maku. Laita kukkakaalipavut kannen alle odottamaan kanan kypsentymistä. Kun kana on kypsää, kuumenna kukkakaali-kidneypavut kuumaksi. Tarjoa jerk-kanan kera. ***** Yhteistyössä Jyväbroiler...

Kana-halloumisalaatti.

...kanasuikaleet ja mausta kevyesti currylla, mustapippurilla ja suolalla. Paahda mantelit ja halloumi-juuston palat kuivalla pannulla, voit ripotella manteleiden päälle suolaa. Halloumi rikkoontuu helposti kuumana, mutta jämähtää jäähtyessään takaisin kiinteäksi. Huuhtele...

♥ Mantsikkakaakku ♥

...on se huikean hieno taito, kun sen osaa. MANSIKKAKERMATÄYTEKAKKUPohja:4 kananmunaasokeriavehnäjauhojaperunajauhojavajaa 2 tl leivinjauhettaKostutus:noin 2 dl maitoaTäyte:5 dl kermaa2 prk vaniljarahkaasokeria + vaniljasokeria maun mukaan1 iso kypsä banaanituoreita mansikoita (ainakin parin...

♥ Granny chic, shappy chic, rustic, french country etc. via Pinterest ♥

Erehdyin eräänä iltana etsimään Pinterestistä vinkkejä mökin sisustukseen. Virhe! Löysin niin paljon kauniita kuvia, että en enää tiedä mistä aloittaisi. Täytynee ainakin suunnitella aika kattavaa...

Kana-katkarapuveneet ja sweet chili kastike

...rkl tuoretta minttua hienonnettuna 2 sydänsalaattia lehdet erotettuna tai esim. pieni jäävuorensalaattiLämmitä öljy pannulla. Lisää kana pannulle ja paista noin kolme minuuttia sekoittaen. Jos käytät raakoja katkarapuja lisää ne tässä...

Kana-avokadosalaatti ja Biohof Pratsch Grüner Veltliner

...kana kannattaa pilkkoa pieniksi paloiksi), uuniperunan kanssa tai vaikka leipien täytteenä. Halutessaan tästä saa ruokaisamman ja kasvispitoisemman lisäämällä salaatin joukkoon vaikka vihreän paprikan tai muita haluamiasi kasviksia. Hodarisämpylöiden täytteenä tästä riittää...

Kana-katkarapusalaatti avokadokastikkeella

...Ehkä pikkuhiljaa valmistaudun kesään ja sen tuomiin makuihin. Sekä kana, että katkaravut rakastavat salaateissa kumppanuutta rasvaisen avokadon kanssa mutta tällä kertaa se päätyi annokseen kastikkeen muodossa. Jostain syystä avokadokastikkeita on...

kana-villiriisilaatikko

...ripottele mantelilastut päälle. Laita kansi paikoilleen ja kirjoita siihen ruoan nimi ja ”paista tunti 200 asteessa, tai kunnes riisi on pehmeää ja kana kypsää. Siis… purkkikeittoa… Voinevoine! *syvä huokaus* Miten...

Lasten mielestä paras kana

...Nokkaa eli kotimaista luomubroileria. Useimmiten tulee ostettua kokonaista kanaa, sillä siinä minusta hinta on kohdillaan, ja kaupan päälle luista saa hyvän liemen. Kettukana on leikattuna auki, Luomu Nokan saa kokonaisena.  Tein...

Grillattu paahtokylki

... Grillattu paahtokylki on todella siis todella mehukas ja lurps grilliherkku, joka maistuu taatusti kaikille lihanystäville! Grillattu paahtokylki maistuu parhaalta sormilla syöden ja kyytipojaksi vaikka perunasalaattia ja kylmää...

♥ Vuohenjuustoburgerit ja raparperisalsa

... Kaupallisessa yhteistyössä K-ruoan kanssa Tänä vuonna päästiin aloittamaan grillauskausi jo hyvissä ajoin ja tähän mennessä ollaankin keretty nauttimaan grilliruoasta jo monessa eri muodossa. On grillattu niin...

Kana-nuudeli-keitto

... Oon huomannu, että teen paljon kana-ruokia. Mutta minkäs sille mahtaa kun kana on niin helvetin hyvää, en ikinä vois elää ilman kanaa. Kalasta ja ehkä lihasta...

Taatelisiirapilla glaseerattu kana

...kanan kanssa tabboulehin vehnätöntä versiota ja tahinilla maustettua jogurttia. Hyvää oli!Taatelisiirapilla glaseerattu kana 1 kokonainen (maalais)kana1 rkl punaviinietikkaa2 rkl taatelisiirappia (jos et saa sitä, käytä hunajaa)2 tl harissatahnaa4 valkosipulinkynttä hienonnettuina2 tl...

Saltimbocca kana ja mantelipavut

...saivat makua mantelilastuista. Kokeile tätä reseptiä, ja huomaat että maukkaan ruoan valmistaminen onnistuu vaikka ajasta olisi puutetta! Saltimbocca kana (4:lle) 4 broilerin rintafileettä 4 prosciutto kinkku viipaletta n. 12 salvia...

Kana-fenkolipata

... Lämpimät keitot ja pataruuat on nyt hip ja pop, kiitos kylmän sään, kaamoksen ja viikkoja jatkuneen flunssan. Viritin tämän kana-fenkolipadan tuttuun mitäkaapistalöytyy -tyyliin, heitin ainekset pataan...

Avokado-halloumisalaatti

...ainesosilla eli kyseessä oli aikamoinen erävoitto krapulapäiväksi. Tämä terveellinen halloumisalaatti oli täydellinen uhrilahja mun kropalle, jotta sain hyvitettyä edellisillan humputtelut. Toivottavasti se tepsi, koska ainakin salaatti oli ihan pirun hyvää...

Lämmin Halloumisalaatti

...Paista.fi verkkokaupassa. Moni pannu ei tätä lämpöä kestä. Olkaa hyvä. Halloumisalaatti lämpimänä. LÄMMIN HALLOUMISALAATTI Punasipulia 1 kplJääsalaattia nippu/kaksiLuumutomaattia rasiaKurkkua yksi pienehköKesäkurpitsaa yksi pienehköHerkkusieniä 3 isohkoaHaricot -papuja (mitä ne on?) Kidneypapuja...

Lohen savustaminen ja grillattu kurkku-halloumivarras

... Grillattu kurkku-halloumi varras sopii lämminsavulohen kanssa. Se sopii muutenkin kalan tai broilerin lisukkeeksi. Meillä juhlittiin melkein sadetonta päivää, savustettiin lohta, kerättiin ihania kesäkukkia ja herkuteltiin. Niin...

Grillattu tartarpihvi ja marinoitu munakoiso

...karkeamminkin hienottettuna. Grillattu tartarpihvi saa lisämakua marinoiduista punasipulista. Olen tehnyt aikaisemmin vähän lempeämmin marinoitua punasipulia, joka sopii lisukkeeksi moneen ruokaan. Tällä kertaa tein väkevämmän makuisen marinadin sipulille, sillä tämän sipulin tarkoituksena...

Kana-enchiladat

...tlk (400 g) tomaattimurskaa1 dl Valio Crea® ruokakermaa Grillattu paprika kourallinen tuoretta korianteria6 suurta vehnätortillaa Kuorrutus: 1 1/2 dl Valio Crea® ruokakermaa Grillattu paprika 175g mozzarella-raastetta Ohje: Ruskista suikaloidut broilerit...

kana-pastasalaatti, broileri-pastasalaatti

...maukas gruyere, vaikka pehmeämpi juusto onkin.  Kana-pastasalaatti, resepti7 dl värikästä perhospastaa1 kpl kanaliemikuutio pastan keitinveteen 1 kpl grillattu tai paistettu broilerin rintafile kuutioituna (voit laittaa enemmänkin)1 prk säilykepersikoita (pieni) kutioituna1...

Kana-kookoskeitto mangolla höystettynä

...purkin verran kookosmaitoa. Tämä on ihan hyvä arkikeitto, tosin keitto näyttää aika haalealta ja värittömältä, mutta kookos, kana ja mango sekä mausteet maistuvat ihan kivasti. Täytyy ensi kerralla keksiä jotain...

Kylmä kana-perunasalaatti

...heikosti edennyttä päivää! Tätä ihanaa kana-perunasalaattia sain maistaa ystäväni tekemänä jo alkukesästä, mutta jostain syystä sen kokeileminen kotona jäi heinäkuun viimeiselle viikolle. Toisaalta ajankohta on nyt juuri sopiva, sillä ruokaisa...

Kana-parsakaali-spagetti

...joka kerta jotain uutta reseptiä ja monesti päädytään tekemään pastaa. Samalla tavalla mentiin viime torstainakin, kun valmistettiin herkullista kana-parsakaali-pastaa rapealla pekonilla. Jos ette ole vielä kokeilleet pekonin paistamista uunissa niin...

Täytetty kana-pesto-mozzarella ciabatta

...sekä pestokastiketta. Mehevä paistetun kanan ja salamin yhdistelmä taas tuo mieleeni suosikki subini, eli kana Pizziolan, liekö sitä enää Subwayn valikoimissa? Täytä leipä valmiiksi kotona ja leikkaa sopivan kokoisiksi siivuiksi. Maistuu...