♥ Hyvän mielen raparperipiirakka

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: Makeat herkutpiirakatreseptitJulkaistu seuraavalla sivustolla

Poljin eilen hymyssä suin kotiin leipomaan, vain huomatakseni että sokeripurnukka oli saanut ilmeisesti kosteutta ja sokeri oli jumahtanut yhdeksi isoksi köntiksi. Hetken aikaa raastoin sokeria haarukalla, kunnes muistin että olin saanut Urtekramilta juuri sopivasti pienen paketin. Uusi kookosokeripussi pääsi heti käyttöön, sillä mun teki hirveästi mieli leipoa raparperipiirakkaa….
...70g voita 1dl maitoa 3dl vehnäjauhoja 2dl kaurahiutaleita 1,5tl leivinjauhetta 1tl vaniljasokeria 2tl kanelia ripaus kardemummaa Päälle: 4dl raparperia 1,5rkl kookossokeria ripaus kaurahiutaleita 1. Sekoita kananmunien rakenne rikki ja vispaa...

Läheiset reseptit

♥ Hyvän mielen raparperipiirakka

...ja kardemummaripauksen ansiosta. Piirakka maistuu hyvin ihan sellaisenaan, mutta mikäpä kruunaisi uunituoreen leivonnaisen paremmin kuin kylmä vaniljakastike tai pallo vaniljajäätelöä? Hyvän mielen raparperipiirakka  vuoka ⌀ 24cmTaikina: 3 munaa 1dl kookossokeria...

♥ Ihana raparperipiirakka kanelimurupäällisellä

... Kesän tullen on tullut leivottua niin raparperimuffineja, raparperipiirakkaa kuin raparperi-toffeekakkuakin.  Eilisestä asti mielessä oli kuitenkin pyörinyt suosittu Kotilieden julkaisema Maisemakahvilan raparperipiirakka, josta päätin muokata hieman erilaisen...

Muhkea vadelma-raparperipiirakka

...ja juhlaan. Juhannukseksi leivoin Annen blogin ohjeella ihanan mehevää ja kirpeänmakeaa raparperipiirakkaa, ohje Liian hyvää blogissa täällä, en tullut kuitenkaan kuvanneeksi piirakkaa. Melkein jäi tämäkin piirakka kuvaamatta, mutta sitten sain...

Hyvän tekemistä ja hyvän vapun toivottelua!

Minähän olen töissä sellaisessa kotimaisessa kaasualan yrityksessä kuin Woikoski.Meillä oli tällä viikolla hauskat hulinat,normi työviikkoon tuli vaihtelua vappupallojen myynnillä ja kampanjapäivillä jolloin asiakkaille mm. tarjottiin munkkikahvit.Kaikki...

Hyvän mielen viikonloppu & marinoitu kaalisalaatti

Olipas ihan huippukiva viikonloppu, taas jälleen! ♥ Perjantaina oli vähän sateinen päivä, mutta eipä se haitannut, kun tiesi, että on kiva viikonloppu tulossa. Töistä tultua...

♥ Mantsikkakaakku ♥

Mansikkatäytekakku kotimaisista tuoreista mollukoista kuuluu kesän tähtihetkiin. Melko hassua, että jonkinasteisesta leipomisvimmastani huolimatta tein sellaisen tänä kesänä ensimmäistä kertaa itse. Vasta nyt! Ilmeisesti olen aiemmin...

♥ Granny chic, shappy chic, rustic, french country etc. via Pinterest ♥

Erehdyin eräänä iltana etsimään Pinterestistä vinkkejä mökin sisustukseen. Virhe! Löysin niin paljon kauniita kuvia, että en enää tiedä mistä aloittaisi. Täytynee ainakin suunnitella aika kattavaa...

Maisemakahvilan raparperipiirakka

... Niinhän se on, että raparperipiirakan ohjeita ei koskaan ole liian monta. Maisemakahvilan raparperipiirakka on yksi luotto-ohjeistani. Resepti on monikäyttöinen jo siksikin, että kerralla tulee iso määrä...

Raparperipiirakka | Rhubarb pie

... Tänään oli hetki (harvinainen sellainen) aikaa leipoa aamupäivällä raparperipiirakka, koska mummi oli kylässä ja leikki sillä aikaa neidin kanssa. Sain kaverilta pussillisen raparperia, joten piirakkahan siitä...

Kesän ensimmäinen raparperipiirakka, se kovasti kehuttu

... Kesän ensimmäinen raparperipiirakka maistuu aina erityisen herkulliselta. Pihamme raparperi oli kasvanut siihen mittaan, että saimme tämän vuoden ensimmäisen piirakan tehtyä viikonloppuna. Testissä oli monen kehuma maisemakahvilan...

Äidin vaniljainen raparperipiirakka

...oranssi aurinko värjää vielä puiden latvoja. Kyllä kesä on kiva! Samassa hämäränhyssyssä on myös kuvattu tämä samettisen vaniljainen raparperipiirakka. Josta luonnollisesti on kuvaushetkellä otettu jo pieni maisteluannos. 😀 Tämä raparperipiirakka...

Helppo raparperipiirakka kauramurupäällisellä (maidoton)

...blogistani nimellä Helppo ja mehevä raparperipiirakka murupäällisellä/maidoton. Tällainen pehmoisen + mehevän pohjan sekä rapean kauramurun yhdistelmä vain on niiiiin hyvää, että huh! Piirakka kuulemma maistui tarhassa yhtä hyvälle, mitä se...

Maisemakahvilan raparperipiirakka

...saaneet sen Hämeenkyrön maisekahvilan omistajalta , Katariina Pylsyltä.Linkki reseptiin tässä Maisemakahvilan raparperipiirakka Piirakasta tuli ihanan mehevää. Ja siitä pitivät lapsetkin! Maisemakahvilan raparperipiirakka  Muruseos:8 dl vehnäjauhoja 3 dl sokeria 2 tl...

Kaikkien kesäjuhlien The Raparperipiirakka

...kanelia. Piirakan voimin on juhlittu nyt sulkisseuran kauden päättäjäiset ja appiukon 83-vuotissynttärit, joita ei saa nimittää syntymäpäiviksi, vaan aina kesäkuun seitsemäs vietetään kesäjuhlia 🙂 THE RAPARPERIPIIRAKKA iso uunipellillinen Pohja: 200...

Ihana mansikka-raparperipiirakka

...on juuri hyytynyt keskeltäkin. Anna piirakan jäähtyä ennen tarjoamista. Lisää raparperireseptejä: Raparperia ja leipäjuustoa Raparperichutney Raparperikaritsanpotkat Raparperipiirakka 1 (LCHF) Makeita piirakoita ja muita herkkuja löytyy Leivät ja leivonnaiset-reseptihakemistosta. 😉...

Raparperipiirakka – uunipellillinen alkukesän herkkua

...niin kuoret lähtevät tosi helposti. Varret ovat jo tarpeeksi paksuja, joten on aika tehdä kesän ensimmäinen raparperipiirakka. Olen hukannut vanhan reseptini jonnekin, mutta löysin maku-fi:stä reseptin, joka melkein muistutti kadonnutta...

Mehevä Raparperipiirakka

... Tämä mehevä raparperipiirakka on tehty maku.fi ohjeella, joka löytyy täältä. Koostumus on täydellisen mehevä verrattuna tähän toiseen blogissani olevaan reseptiin. Mehevä Raparperipiirakka: Muruseos:250 g voita8 dl...

Vanilja-raparperipiirakka

...yksinkertaista ja niin uskomattoman hyvää! 🙂 Tämä on ehdottomasti yksi raparperipiirakka-suosikeistani ja pääsi mansikoilla höystettynä meidän juhannuskakuksi tänä vuonna Resepti on Kinuskikissalta. Alkuperäiseen reseptiin tulee vaniljakastike, johon tulee 2 pss Blå...

Raparperipiirakka

...tietysti kruunaa vaniljakastike tai vaniljajäätelö, mutta tämä menee kyllä ilmankin!(tulostusversioon TÄSTÄ) RAPARPERIPIIRAKKA Reseptikoko;1 annos = 20x20cm kanttinen vuoka TAI noin 22cm halkaisijaltaan oleva pyöreä kakkuvuokakaksinkertainen annos = noin uunipellillinen Taikina;75g...

Inkan raparperipiirakka

... Eräässä Etelä-Suomen Sanomat -lehdessä oli jokin aika sitten resepti nimeltään Inkan raparperipiirakka. Pakkohan se oli leikata Inkan leikevihkoon ja leipoa se 🙂 Oli tosi hyvää ja...

Raparperipiirakka - ei enempää eikä vähempää

...moskovanpata ovat takuuvarmoja menestyksiä kerta toisensa jälkeen. Jotkut niistä löytyvät Mysin keittokirjoista, mutta esimerkiksi tämä raparperipiirakka ei ainakaan tällaisena versiona ole löytynyt. Jaan sen siis tässä ja takaan että jos...

Maisemakahvilan raparperipiirakka

...Sekoita rahka, sokeri,munat ja vaniljasokeri. Kaada seos piirakan päälle. Ripottele lopuksi muruseosta pinnalle ja paista raparperipiirakkaa 175-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia. Tarjoa Maisemakahvilan raparperipiirakan kanssa vaniljakastiketta tai jäätelöä. Resepti löytyi sivulta: http://kotiliesi.fi/ruoka/reseptit/maisemakahvilan-raparperipiirakka...

Kesän 2015 eka raparperipiirakka

...ei kaikkia aineita siihen ollut, jäi sen piirakan teko tuonnemmaksi. Raparperipiirakka valmistui yhden kulhon piirakan pohjalla, mitä olen käyttänyt todella moniin piirakoihin pohjaksi esim tähän omenapiirakkaan. Sekoita ainekset ja kaada pellille….helppo...

Rakasta ruokaasi ja itseästi - ja muita hyvän olon kulmakiviä

...myös syömiseen liittyvän tärkeän taidon, syömisen lopettamisen ajoissa. Ravintola-annoksetkin ovat usein ihan liian suuria. Jos ruoan hotkaisee kiireessä, koko annos vain hulahtaa alas ennen kuin nälän tunne saavuttaa mielen. Jos...

Pellillinen makoisaa mansikka-raparperipiirakkaa ♥

Juhannuksen alla innostuin harventamaan raparperipuskaa ja hyödyntämään saaliin ihanaan mansikka-raparperipiirakkaan. Ohjeen nappasin tällä kertaa Pullahiireltä. Muuten noudatin ohjetta orjallisesti, mutta lisäsin sekä pohja- että murutaikinaan...

Kevyt Raparperipiirakka Bataattipohjalla (Gf, V)

...lusikoi päälle vaniljajäätelöä tai vatkattua ja makeaa kookoskermaa. Kyllä sujuu mökki-iltama hyvissä tunnelmissa. Eikä ole muuten epäterveellisimmästä päästä tämä leipomus. Kevyt Raparperipiirakka Bataattipohjalla Gluteeniton Bataattipohja:1 pienehkö kypsä bataatti, n. 225g3.5dl +...

Maailman paras raparperipiirakka

... Jälleen pieni sääntörikkomus, tämä ei ole ”sekoita ja paista”-ohje. Mutta tämä on paras raparperipiirakka (ja ehkä jopa paras piirakka muutenkin!), jota olen koskaan syönyt. Moni on...

Manteli-raparperipiirakka

... Helppo raparperipiirakka saa makua mantelistaMeillä on perheessä ja suvussa käytetty paljon helppoa piimäpiirakan reseptiä pohjana raparperi-, omena-  ja marjapiirakoille. Nyt päätin jalostaa tuota reseptiä vielä hieman vaihtamalla sokerin...

Raparperipiirakka

...Ohje jäätelöön löytyy täältä.Jääkaappikylmänä piirakka leikkaantui kauniisti. Kuumana täyte valui. Minusta piirakka oli parasta heti tuoreeltaan lämpimänä jäätelön kanssa 🙂 Mantelinen raparperipiirakkaPohja:150 g voita1 1/2 dl (135 g) sokeria1 kananmuna3...

Gluteeniton ja vähälaktoosinen raparperipiirakka

...oikein herkullinen.  Muuten leivoin piirakan kuten vehnäjauhoistakin tehdessäni (ohje täällä), mutta tähän raparperipiirakkaan käytin vähälaktoosisia rasvoja sekä vaaleaa Jytte-jauhoseosta. Tässäpä vielä ohje kokonaisuudessaan: Raparperipiirakka (G, VL)3-4 raparperin vartta (n. 300...