Valkosuklaa-nutella

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: kotitekoinen nutellaLisukkeetmakeisetreseptitvalkosuklaa-hasselpähkinälevitevalkosuklaa-nutellaJulkaistu seuraavalla sivustolla

Makuuhuoneen ikkunani alla on iso rykelmä syreenipensaita, jotka levittävät kesäsateen jälkeen ilmaan huumaavan voimakasta ja hurmaavaa tuoksua. Syreenit ovat aina olleet suosikkejani. Pari päivää sitten nappasin pari oksaa sisäänkin, keittiöön kukkaisaa tuoksua tuomaan.

Nyt keittiössäni on kuitenkin jotain paljon parempaa kuin syreenit. Tämä valkosuklainen versio nutellasta tuoksuu ja…
...hasselpähkinävoita) 200g valkosuklaata (1-2tl kookosöljyä) (hyppysellinen vaniljaa) Ohjeet: Paahda hasselpähkinöitä 180-asteisessa uunissa kymmenisen minuuttia. Tiedät, että pähkinät ovat valmiita kun ne täyttävät koko talon mahtavalla tuoksullaan. Käsittele tehosekoittimessa ensin rouheeksi,...

Läheiset reseptit

Nutella-valkosuklaa juustokakku/Nutella and White Chocolate Cheesecake

...g Nutellaa 100g valkoista leivontasuklaata2,5 dl kuohukermaa (Flora kuohu)8 liivatelehteä Laita liivatelehdet kylmään veteen likoamaan. Vatkaa munankeltuaiset, sokeri ja vaniljasokeri vaahdoksi. Lisää tuorejuusto, Nutella ja sulatettu valkosuklaa ja sekoita tasaiseksi massaksi. Vaahdota...

Banaani-Nutella-kuppikakut / Banana cupcakes with Nutella frosting

... I bet I’ll never get tired of cupcakes. Nor bananas. Nor Nutella. And combining them all into one delicious cupcake, wasn’t a bad idea. Stuffing your...

Valkosuklaa-nutella

...Kermaisat hasselpähkinät ja miedon makea valkosuklaa ovat täydellinen pari. Valkosuklaa-nutellaan tarvitaankin periaatteessa vain kahta raaka-ainetta, hasselpähkinöitä ja valkosuklaata. Halutessaan joukkoon voi kuitenkin lisätä myös esimerkiksi hitusen vaniljaa ja kookosöljyä aromia...

Nutella-juustokakku

... Nutella ja juustokakku, eiköhän tuo otsikko sano taas kaiken tarvittavan. Näin ystävänpäivän lähestyessä ajattelin, että tämä olisi kivan yksinkertainen mutta silti tyylikäs jälkiruoka joko isommalle porukalle...

Nutella brownies ja itsetehty vaniljajäätelö

...leipominen jäi minun osaltani viikonloppuun.Minun teki mieli jotain erittäin suklaista ja makeaa ja Markus lisäsi vaatimuslistaan Nutellan, joten soppa oli valmis sekoitettavaksi: Nutella brownieita! Browniet eivät tietenkään ole yhtään mitää...

Nutella-vadelmaleivokset - pikainen paluu äitienpäivän herkkuihin

...Kauli sulanut taikina ohuemmaksi levyksi. Painele muotilla, esimerkiksi juomalasilla, 12 ympyrää taikinasta. Nosta taikinaympyrät voidellun muffinipeltien koloihin. Sekoita jäljellejääneeseen taikinaan käsin vanilijasokeri ja vehnäjauhot. Taikinasta tulee murumaista.Sekoita nutella ja tuorejuusto....

Naked nutella strawberry cake - alaston nutella-mansikkakakku

...hei, tässä kakussa on täytteenä nutellaa, mascarponea ja mansikoita, ei voi mennä pieleen näillä.Alastoman kakun mahdolliset kauneusvirheet saa peittoon näppärästi tomusokerilla tai sitten voi antaa vaan olla. Tai laittaa strösseliä....

Nutella-kerrosjälkkäri

...henkilölle)Pohja300 g digestive-keksejä50 g voitaTäyte 1350 g Nutella suklaa-hasselpähkinälevitettä400 g maustamatonta tuorejuustoa1 dl hasselpähkinöitäTäyte 23 dl vispikermaa1 dl hasselpähkinöitä50 g maitosuklaataMurskaa keksit ja sekoita joukkoon sulatettu voi. Painele keksimuruseos tarjoilukulhon...

Valkosuklaa-lakritsikakku

...kylmään veteen. Sulata valkosuklaa vesihauteessa. Vatkaa kananmunan valkuainen vaahdoksi. Vatkaa myös kaikki kakkuun tuleva kuohukermamäärä (4 dl) vaahdoksi omassa kulhossaan. Sekoita kulhossa tuorejuusto, sitruunamehu, sokerit ja valkosuklaa. Kuumenna tilkka vettä...

Lime-valkosuklaa pannacotta, mansikoilla

... Valkosuklaa, kerma ja lime. Kun annos viimeistellään kotimaisilla mansikoilla. Hei! Se on jälkiruoka.Näitä pannacottareseptejä on aivan niin paljon kuin on tekijöitä. Keitettyä kermaa ja se maustetaan...

Aivan ihana valkosuklaa-marjajuustokakku

...keksipohjan päälle pienemmän irtopohjavuoan reunojen avulla ja kun se oli hyytynyt useamman tunnin ajan, tein isomman vuoan avulla valkosuklaa täytteen. Halutessasi voit tietenkin tehdä nuo kerrokset myös päällekkäisinä kerroksina, suoraa...

Nutella-tryffelit

...g tummaa suklaata hasselpähkinärouhetta Hienonna Dominot täytteineen päivineen tehosekoittimessa. Lisää keksimurskan joukkoon Nutella ja tuorejuusto. Sekoita massa tasaiseksi ja pyörittele siitä pienehköjä palleroita, ruokalautasen päälle vaikkapa. Peitä kelmulla tai kuvulla...

Aah, niin herkullinen Nutella-kahvitiikeri!

... Nutella, Nutella, Nutella. Olen hehkuttanut sitä miljoonaan otteeseen ja jälleen on hehkutuksen aika. Nyt Nutella on löytänyt tiensä perinteiseen tiikerikakkuun. Kovin perinteinen tämä tiikeri ei tosin...

Nutella-muffinit

...175-asteisen uunin keskitasolla, noin 20 minuuttia. Nutella-kuorrute 100 g maustamatonta tuorejuustoa 175 g Nutellaa Notkista huoneenlämpöinen tuorejuusto kulhossa esim. sähkövatkaimen avulla. Lisää joukkoon Nutella ja sekoita, kunnes kuorrute on pehmeää...

Nutella-suklaajuustokakku (ø24cm)

...löydät täältä.Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Sulata suklaat miedolla lämmöllä mikrossa lautasella ja sekoita lopuksi joukkoon Nutella. Nutellaa ei tarvitse laittaa mikroon vaan se sulaa lämpimän suklaan sekaan nopeasi. Vatkaa kerma...

Pekaanipähkinämuffinssit Nutella-kuorrutteella

...anna jäähtyä ritilän päällä. Nutella-kuorrute:Vatkaa voita pari minuuttia, kunnes se on kuohkeaa. Lisää Nutella ja vatkaa tasaiseksi. Lisää loput aineet ja vatkaa alhaisella teholla kunnes kuorrute on tasaista. Kuorruttaminen:Laita pursotuspussiin tähtitylla...

Nutella Cheesecake

...hitti kaikkien mielestä!  Nutella CheesecakePohja175 g Dominokeksejä ( itse käytin puolet ja puolet Digestive keksejä sekä puolet Pirkan Kandisokerikeksejä)80 g voitaTäyte130 g valkosuklaata400 maustamatonta tuorejuustoa2 munaa150 g ranskankermaa ( itse...

Valkosuklaa-rahkakakku

...kulhossa 10 minuuttia. Siivilöi jauhot ja hämmennä varovasti munavaahtoon. Lisää sulatettu valkosuklaa.3. Siirrä taikina vuokaan ja paista 180 asteessa 25 minuuttia. Jäähdytä ja siirrä sen jälkeen takaisin vuokaan. 4. Täytettä...

Valkosuklaa mansikkakakku

...Kaada mansikkatäyte ensimmäiseen väliin ja valkosuklaa toiseen väliin. Laita lopuksi kelmu kakkuvuoan ympäri tiukasti sekä pieni paino kakun päälle. Anna jähmettyä jääkaapissa noin vuorokausi. Kumoa kakku varovasti sopivalle alustalle ja...

Valkosuklaa-sitruunamuffinit pääsiäiseksi

...lopuksi valkosuklaa.7. Jaa taikina 12 muffinivuokaan ja paista uunissa noin 25 minuuttia.8. Sillä välin kun muffinit jäähtyy, valmista kuorrute.9.  Sulata valkosuklaa.10.Vatkaa huoneenlämpöinen voi ja tomusokeri keskenään murumaiseksi seokseksi.11. Lisää joukkoon...

Testissä Fast Hera80 Cookies & Cream ja Mansikka-Valkosuklaa + herkullinen resepti

...useita makuvaihtoehtoja, joista jokaiselle löytyy varmasti oma suosikki. Laajasta valikoimasta löytyy perinteisiä makuja, kuten suklaata, vaniljaa ja mansikkaa, sekä hieman erikoisempia makuvaihtoehtoja, kuten Lime-Valkosuklaa ja Cookies & Cream. Jälkimmäisen protskujauheen...

Helppo ja nopea Nutella-jäätelö

...tasaiseksi. Sulata Nutella ja lisää se cashewseoksen joukkoon yhdessä suolan (ja vaniljan) kanssa. Sekoita tasaiseksi ja lisää lopuksi ksantaani hiljalleen samalla kun kone käy. Kun seos on tasaista, kaada se...

Nutella-juustokakku

...ranskankermaa100 g NutellaaOta ranskankerma, tuorejuusto ja munat ajoissa huoneenlämpöön. Sulata valkosuklaa ja anna hieman jäähtyä. Valmista pohja. Sulata voi ja murskaa keksit joko monitoimikoneessa tai pakastepussin ja kaulimen avulla. Yhdistä...

Valkosuklaa-tuorejuustokakku ilman liivatetta tai uunia

...täytteen valmistuksen ajaksi. Sulata paloiteltu valkosuklaa esim mikrossa sulatusteholla, sekoittele pari kertaa sulatuksen aikana. Jäähdytä hetki.Sekoita kuohukerma ja tuorejuustot sileäksi seokseksi, lisää suklaasula koko ajan sekoittaen. Lopuksi kaada täyte keksipohjan...

Raparperitäytekakku paahdetulla valkosuklaalla

... Heippa! Halusin leipoa synttäripäivän kahvitarjottavaksi jotain kesäistä, mutta kuitenkin perinteisestä mansikka-kermakakusta poikkeavaa. Kinuskikissan idea yhdistää paahdettu valkosuklaa kirpeään raparperiin jäi pyörimään mieleen, joten päätin kokeilla täytekakun...

Heikot sydämenlyönnit ~ & valkosuklaa mutakakut

...ja tekevät varsin kipeää. ~~~~~~~~~~~Muutama viikko sitten tein valkosuklaa mutakakkuja muffinivuoissa ja tässä niistä ohje; Valkosuklaa mutakakut muffinivuoissa 100g valkosuklaata100g voita 3/4 dl sokeria1 tl vaniljasokeria2 munaa1 ½ dl vehnäjauhoja ½ tl...

valkosuklaa-mustikkacupcaket

...kuorrutusta. Sulata valkosuklaa vesihauteessa. Sekoita pehmennyt voi, tuorejuusto, tomusokeri ja sitruunamehu valkosuklaan kanssa sekaisin. Laita pursotinpussiin ja pursota kaunnit kuorrutteet.(Mä en ite osaa pursottaa kovin kauniita, täytyy harjoitella lisää!)...

Suven päiviä ja valkosuklaa-marenkikakku

...he pitivät tauon juuri kotimme kohdalla.  Leivoin viikonlopuksi valkosuklaa-marenkikakkua.POHJA100 g kaurakeksejä50 g valkosuklaata50 g voita1/2 sitruunan raastettu kuori1 dl lemon curdia Murenna keksit esim. monitoimikoneessa. Sulata valkosuklaa mikrossa. Sekoita valkosuklaa...

Valkosuklaa-minttujuustokakku

...Valkosuklaa sulatetaan mikrossa lämmittämällä 30 sekuntia kerrallaan ja sekoitetaan tuorejuuston kanssa ja lisätään kermavaahdon joukkoon. Pehmenneet liivatelehdet puristetaan ylimääräisestä vedestä ja sulatetaan kattilassa vesilorauksen kanssa ja kaadeaan ohuena nauhana samalla...

Valkosuklaa-mansikka hyydykekakku

...veteen. Sulata valkosuklaa. Vaahdota kerma, lisää vanilijarahka ja sula valkosuklaa. Kiehauta 3 rkl mehua mikrossa ja sulata liivatelehdet siihen. Anna liivatenesteen jäähtyä kunnolla. Lisää se sitten koko ajan sekoittaen täytteen...