Banaani mokkaunelma!

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: kesäleivontareseptitJulkaistu seuraavalla sivustolla

Kesällä on mukavaa leipoa helppoa ja nopeaa tarjottavaa kahvipöytään. Tämä banaani mokkaunelma kääretorttu on super helppo ja nopea tarjottava vaikka yllätys vieraille. Oikein maukas kahvipöydän makea tarjottava vaikka juhannus vieraille. Kääretorttu on myös gluteeniton ja laktoositon.

Banaani mokkaunelma kääretorttu
( gluteeniton ja laktoositon)

Pohja


...leivinpaperi. Kuorrutus3 rkl kuumaa vahvaa kahvia25 g sulat. margariinia (laktoositon)2 rkl kaakaojauhetta2,5 dl tomusokeria2 tl vaniljasokeria…………………………………………………………………………Täyte1 dl kuorrutusta2 banaania ohuina siivuina(sitruuunamehua )200g maust.tuorejuustoa (laktoositon) Sekoita kahvista, magariinista, kaakaojauheesta sekä tomu-ja...

Läheiset reseptit

Banaani mokkaunelma!

... Kesällä on mukavaa leipoa helppoa ja nopeaa tarjottavaa kahvipöytään. Tämä banaani mokkaunelma kääretorttu on super helppo ja nopea tarjottava vaikka yllätys vieraille. Oikein maukas kahvipöydän makea...

Banaani-maapähkinävoi-suklaahippukeksit

... Banaani ja maapähkinävoi <3 Voiko olla mitään ihanampaa?KYLLÄ voi!Banaani + maapähkinävoi + suklaa = täydellinen kombinaatio On viikonlopun alku ja tein päivälliseksi tomaattisia kevätsipuli-herkkusienilihapullia uunissa, enkä...

Kun mustikka, banaani ja kardemumma kohtasivat smoothiessa

... Mustikka, banaani ja kardemumma tapasivat toisensa ensimmäistä kertaa. Suomalainen mustikka oli onnellinen, kun pääsi kovasta pakkasesta sisätiloihin. Se oli värjötellyt kesän jälkeen kuukausikaupalla pimeässä ja kylmässä...

Banaani-suklaa-aamupalacookiet

...ja maussa yhdistyvät tumma suklaa ja bansku. Banaani-suklaacookiet (n. 10 kpl): – 1 1/2 rkl pellavansiemeniä – 1/2 dl vettä  – 1 banaani – 1/2 dl kylmäpuristettua kookosöljyä – 1/2...

♥ Banaani-maapähkinäletut

...mielettömän herkullisia pikkulettuja, joita söimme mansikoiden ja maapähkinävoin kera. Lettujen valmistaminen on todella helppoa ja nopeaa. Oikea herkkuaamiaista kaipaavan pelastus!  Banaani-maapähkinäletut 12 kpl 1 kypsä banaani 3 rkl maapähkinävoita 3...

Saisiko olla omena-banaani kaurapaistosta?

...isoa omenaa1 banaani50-100g voita 3 dl kaurahiutaleita2 rkl ruokosokeria2 rkl kaneliaLaita uuni kuumenemaan 200 C`. Pilko omenat ja banaani paistovuokaan. Sulata voi kattilassa/pannulla, lisää joukkoon sokeri ja kaurahiutaleet. Lisää ”muruseos”...

Banaani-kinuskijuustokakku ♥

... Nyt löytyi uus juustokakkusuosikki: banaani-kinuskijuustokakku ♥ Ihan huikeen ihana kakku!  Banaani ja kinuskihan on ihan lyömätön yhdistelmä jo sellaisenaan, ja kun ne yhdistää juustokakkuun niin lopputulos...

Banaani-toffeemuffinit

...käy niin kuin minulle alkuviikosta. Selasin keittiön pöydälle jäänyttä keittokirjaa ja se aukesi kuin itsestään banaani-toffeemuffinien kohdalta. Hedelmäkorissa nökötti kuin sattuman oikusta muutama ylikypsä banaani. Kaapissa oli vielä lisäksi TÄSMÄLLEEN...

Banaani-suklaamuffinssit

...munat ja maito hyvin yhteen sähkövatkaimella.Sekoita toisessa astiassa kuivat aineet ja lisää taikinaan. Sekoita. Lisää muusattu banaani (tai kaksi, jos haluat enemmän makua) ja sekoita taikina vielä hyvin.Täytä muffini-vuoat 2/3...

Banaani-daimjuustokakku

...daimin ja banaanin makujen ohessa.  Banaani-daimjuustokakkuPohja:175 g Domino- keksejä35 g voita tai margariinia sulatettunaTäyte:2 dl kuohukermaa200 g  maustamatonta tuorejuustoa1,5 dl tomusokeria2 tl vaniljasokeria1 banaani soseutettuna1 iso Daim- patukka rouhittuna2-3 rkl...

Vaahtoinen punaherukka-banaanijuoma – Vahune punaste sôstarde ja banaani jook

...oli yksi banaani hedelmäkorissa ja laitoin sen juomaan, koska se tasoittaa punaherukan hapanta makua. Kuvassa oleva kookossokeri Urtekramilta – Pildil olev kookossuhkur Urtekramilt Sain taas kerran viestintätoimisto Deskin kautta uusia...

Kiva lahja ja banaani proteiinipirtelö

...kaloreita.Nyt vielä iltapalaksi herkuttelen banaani proteiinipirtelön. Banaani proteiinipirtelö (1 annos)1 luomu banaani1 dl rasvatonta maitorahkaa1 dl rasvatonta maitoa 1 tl 100% kaakaojauhettaTee näin: Kuori ja viipaloi banaani. Laita viipaleet pakkaseen 3-4...

Banaani-maapähkinäleipä

... Sain tätä herkkua alunperin Päivättären luona. Pakko oli tehdä itsekin. Alkuperäinen ohje on Donna Haylta. Loistava tapa käyttää yli-ikäiset banaanit! Muistatteko kun ihmettelin miten banaani pakastetaan?...

Banaani-kinuski cupcake kookosvoikreemillä kuorrutettuna

...dl kinuskikastikettaLaita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Muussaa banaani kulhossa. Lisää banaanin joukkoon vehnäjauhot, leivinjauhe ja ruokasooda, sekoita. Lisää vielä fariinisokeri, öljy ja kinuskikastike. Sekoita tasaiseksi sähkövatkaimella. Jaa taikina muffinivuokiin (täytä...

Manteli banaani smoothie

... 670 g kuorittuja manteleita 1 viipaleina pakastettu banaani 3 dl vanilja jogurttia 3 dl soijamaitoa 1 tl vaniljasokeria 1 rkl hunajaa Laita mantelit tehosekoittimeen ja jauha mahdollisimman pieneksi jauhoksi....

Banaani-maapähkinävoi-muromysli

...ja uudelleen. Olen siis koukussa. Viime aikoina olen tehtaillut tällaista maapähkinävoin täyteläistämää mysliä, jonka banaani liimaa pikku kokkareiksi eli muromysliksi. Nyt täytyy heti alkuun varoittaa kaikkia maapähkinävoin ystäviä, ettei tämä...

Terveelliset banaani-maapähkinävoipalat

... Aina välillä minuun iskee terveysvimma ja yritän korvata viikonlopun sokerihoukutukset terveellisimmillä vaihtoehdoilla. Kodin Kuvalehdessä 3/16 oli monta ohjetta sokerista irti yrittäville. Päätin kokeilla banaani-maapähkinävoipaloja niiden houkuttelevan...

Banaani-broilerikastike

...ja suolapähkinöitä)1 dl persiljaa hienonnettuna2 rkl hienonnettua ruohosipulia1 banaani pilkottuna 1. Kuumenna öljyä pannulla ja ruskista broilerinfileitä, kunnes ne ovat juuri ja juuri kypsiä. Siirrä sivuun ja paloittele reiluiksi paloiksi,...

Banaani-suklaakakku

...voi ja sokerit. Lisää munat yksitellen välillä vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään erillisessä astiassa. Lisää jauhoseos muna-sokerivaahtoon. Sekoita tasaiseksi. Leikkaa banaani pieniksi paloiksi ja rouhi suklaa karkeaksi. Sekoita varovasti banaani...

Kookoksinen banaani-raparperipaistos

...cm irtopohjavuokaan)500 g raparperia (viipaleita pakastimesta)1 dl ruskeaa täysruokosokeria1 banaani taikina:100 g voita1 vaniljatanko2 dl isoja täysjyväkaurahiutaleita0,5 dl valkoista sokeria1 dl erikoisvehnäjauhoja0,5 dl kookoshiutaleita2 tl jauhettua ceyloninkanelia Laita uuni kuumenemaan...

Aamumuffinssit eli banaani-hasselpähkinämuffinssit

...vähän tavallista ei-makeaa leivonnaista jännittävämpi ja hauskempi ja b) kuitenkin ehdottomasti sellainen, jota ei voisi syödä jälkiruuaksi. Näiden mietteiden tuloksena syntyivät nämä kauraiset ja mehevät muffinssit. Banaani tuo näihin juuri...

Banaani-suklaamuffinit

...keskenään. Sulata murukahvi maidon sekaan. Sekoita kuivat aineet keskenään. Sekoita muna-sokeri vaahtoon vuoron perään jauhoseosta ja nestemäisiä aineosia (kahvimaitoa ja suklaamargariini seosta). Soseuta banaani (ihan haarukalla muusasin) ja sekoita taikinaan....

Ananas-banaani-pekaanipähkinä cupcakes eli Kolibrin kuppikakut

...Kuumenna uuni 180 asteeseen. Siivilöi kuivat aineet yhteen. Muussaa banaani ja hienonna ananas renkaat. Lisää sitten kuiviin aineisiin munat, öljy, banaani ja hienonnettu ananas. Rouhi pähkinät ja lisää joukkoon, sekoita...

Proteiinipitoiset Banaani-pähkinämuffinit

...kuumenemaan 175 asteeseen.2. Sekoita kuivat aineet keskenään.3. Sekoita erikseen maito, muna, öljy ja maitorahka sekaisin. Sekoita kuivat aineet varovasti sekaan. 4. Kuutioi banaani ja lisää siihen sitruunamehu. Rouhi pähkinät. Lisää taikinan...

Linssisalaatti ja banaani-suklaajuoma

...viileä tuntu suussa. Tarkemmin sanottuna sillä on negatiivinen liukenemislämpö. No, se siitä. Banaani-suklaajuoma1 banaani pilkottuna ja palat pakastettunan. 2,5 dl kauramaitoa1 rkl (kukkurallinen tl) soijaproteiini-isolaattia 1 rkl kaakaojauhetta0,5 tl tai maun mukaan...

Banaani-rahkapannari

... Ajattelin ensin nimetä tämän kaapintyhjennyspannariksi, koska tämä todellakin syntyi siitä, että keittiöstä löytyi ylikypsä banaani, rahkapurkki josta oli mennyt päivämäärä ja niin edelleen, eli juuri sopivasti...

Tosi Mehevät Banaani- Suklaa muffinssit

...tummaa2 dl venhnäjauhoja2tl leivinjauhtetta 1/4 tl suolaa1 tl vaniljasokeria100g sulatettua voita2 dl vaniljakastiketta 1 banaani soseutettuna1 dl rouhittua tummaa suklaataOta iso kulho ja sekoita kaikki jauhot ja mausteet keskenään. Lisää kaikki muut...

Banaani-raejuustolätyt

...kirjasta ”Luomuruokaa lapselle”, jauhoja vaan hiukan vaihdoin. Banaani-raejuustolätyt (n.15kpl pikku lättyjä)2dl kookosmaitoa1 banaani paloiteltuna0,5dl raejuustoa1 muna1-2dl vehnäjauhoja (laitoin 1 dl spelttijauhoja vj tilalle)hiukan kardemummaapaistamiseen kookosöljyä tai voitatarjolle:marjoja/raejuustoa/vaahdotettua kookosmaitoaMittaa kaikki ainekset...

Mango-banaani-smoothie-jäätelö

...soseita! Ja niistä saa aivan ihania jätskejä! 🙂 Mango-banaani-smoothie-jäätelö 4 kpl1 pss Pirkan luomu mangososetta 1 banaani4 rkl turkkilaista luomu jogurttia Pyöräytä kaikki tehosekoittimessa sekaisin, kaada muotteihin ja pakasta. Terveisin Taru...

Grillattu banaani maapähkinä-jogurttikastikkeella

...leikellä valmiiksi suupaloiksiMaapähkinä-jogurttikastikkeen aineksien määrää voi muunnella oman maun mukaan. Minä en laittanut makeutusta kastikkeeseen lainkaan, koska kypsennetty banaani on jo niin makoisaa. Kastiketta voi makeuttaa esimerkiksi tomuerytritolilla tai sokerilla. Marjoja kannattaa...