Kesäisen makea nektariinismoothie

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: Juomatnektariininektariinismoothieparempaa kuin ihan huonooreseptitsmoothieJulkaistu seuraavalla sivustolla

Kesä tulee varmasti mutta hitaasti… mutta yksi kesän merkki on nektariinien saapuminen kauppaan. Jee, nektariini on ehdottomasti kesän lempihedelmäni ja siihen liittyy jopa lämpimiä, aurinkoisia lapsuusmuistoja kun kotipihalla syötiin mehukkaita nektariineja koko porukka. Nektariinista syntyykin maukas kesäisen raikas nektariinismoothie!

Nektariinismoothie yhdelle

1 nektariini
1 banaani
n. 1…
...tai pelkkää vadelmaan, eri variaatiot sopivat hyvin 1rkl vehnälesettä 1 tl kuivattua minttua n. 1 dl marjamehua kuten God Morgon Berry Ginger tai Marlin Mustikka-Aronia mehua Pilko nektariini blenderin kulhoon...

Läheiset reseptit

Kesäisen makea nektariinismoothie

...kun kotipihalla syötiin mehukkaita nektariineja koko porukka. Nektariinista syntyykin maukas kesäisen raikas nektariinismoothie! Nektariinismoothie yhdelle 1 nektariini 1 banaani n. 1 dl pakastemarjoja kuten Rainbow kuningatarhedelmiä tai mustikkaa ja vadelmaa...

Kesäisen makea nektariinismoothie

...kun kotipihalla syötiin mehukkaita nektariineja koko porukka. Nektariinista syntyykin maukas kesäisen raikas nektariinismoothie! Nektariinismoothie yhdelle 1 nektariini 1 banaani n. 1 dl pakastemarjoja kuten Rainbow kuningatarhedelmiä tai mustikkaa ja vadelmaa...

Makea kurpitsapasta

...aika makea, mutta sipuli ja mausteet tasapainottavat sopivasti kurpitsan makua. Jotkut voisivat varmaan haluta lisätä tähän jotain suolaista juustoa päälle, mutta mielestäni tämä toimi oikein hyvin näin. Ehkä paahdetut pähkinät...

Maisemakahvilan makea piirakka ja vaniljakastike

...makea piirakkamuruseos:8 dl (täysjyvä)vehnäjauhoja tai 4 dl vehnäjauhoja + 4 dl grahamjauhoja3 dl sokeria (korvasin itse puolet intiaanisokerilla)2 tl leivinjauhetta2 tl soodaa2 tl vaniljasokeria125 g voisulaa1 1/4 dl rypsiöljyä pohjataikina:n....

Makea mansikka brita

... Juhannusherkkuna meillä oli:Makea mansikka brita125 g voita tai margariinia1 dl sokeria2 keltuaista1½ dl vehnäjauhoja2 tl leivinjauhetta1 dl maitoa Marenki2 valkuaista1½ dl sokeria1tl vaniliasokeria1dl mantelilastujaLisäksi 2 dl...

♥ Grillattu kana-halloumisalaatti

...kana ja tofu tai  maukkaat juustot ja kasvikset. Erilaisilla marinadeilla saa kivaa vaihtelua grilliruokiin ja nyt kun pääsin mukaan Blogiringin kampanjaan, testasin kanan marinointiin Kikkomanin makeaa soijakastiketta. Makea soijakastike tuo...

Makea Sinappi Uunissa (itse tehty, helppo, nopee, tee jouluks ja jussiks!)

...Tällee mää tein ton mun kännykällä kuvatun (sorry) sinapin: Makea Sinappi Safkablogin TapaanMittaa kulhoon kaikki ainekset tässä järjestyksessä ja sekoita sileäksi, niin ettei jää kökköjä:– 8 rkl sinappijauhetta– 10 rkl...

Makea Pääsiäis-empanada

... n. 20 kplPikkaisen Espanjan vivahteita Pääsiäispöytään. Tämä makea versio pitää sisällään hedelmäisen yllätyksen. Jos teet suolaisen version, niin jätä taikinasta sokeri pois. Pääsiäisen makuja saat esim....

Marokkolainen ilta - pannuleipä Matlouh, makea couscous ja keftapannu

...cm paksuiseksi leiväksi.Kaada pannulle loraus öljyä ja paista leipää yhdeltä puolelta n. 1-2 min ja käännä ympäri. Peitä valmiit leivät leivinliinalla.  Makea coucous3 dl couscousia3 dl appelsiiniporkkanamehua (itse käytin appelsiiniporkkanainkiväärimehua)1 tl...

Reseptit: Paras makea gluteeniton piirakkapohja kookosjauhoista (ilman lisättyä sokeria)

...parempi 🙂 Jos siis kaipaat vielä juhannukseksi hyvää ja helppoa makeaa piirakkareseptiä, joka sopii myös vaativille vieraille (gluteenittomat, maidottomat yms), niin tässä tulee! Mä tein piirakkapohjan kookosjauhoista, mitkä muuten sopii...

Älyttömän makea kinderpiirakka!

...isoja, koska makea nälkä tulee varmasti tyydytettyä vähän pienemmälläkin palalla. Meillä on kesällä tulossa kymppi synttärit, ja tämä saattaa olla yksi tarjottavista herkuista. Ohjeista on muutamaa erilaista versiota, mutta itse...

Makea amerikkalainen mustikkapiirakka

...kautta jo sormet syyhyten! 😀 Tämä piirakka oli tosi mehevää. Ja makeaa. Olen muokannut reseptin jenkkireseptistä (ja luonnollisesti jo pienentänyt reilusti sokerin määrää), joten makeusaste ei sinänsä yllätä. Hyvää oli. Teen...

Jouluinen makea vuokaleipä

... Tämä joululeipä on helppo valmistaa! Kohottamiseen ei kulu aikaa, sillä hiivan sijaan tässä leivässä kohotusaineena toimivat leivinjauhe ja sooda. Jouluinen makea vuokaleipä, resepti5 dl piimää2 dl...

Kesäisen raikas sitruunainen kesäkurpitsanuudeli

Tämän raikkaan kesäisen reseptin juju on hauska kesäkurpitsasta valmistettu nuudeli, joka on hyvä pohja valmistaa lukuisia erilaisia annoksia vaihdellen raaka-aineita. Nuudelia voi valmistaa pastan tapaan...

Miniburgerit & Makea BBQ-kastike

...puutu. Lisäksi porisutin makean BBQ-kastikkeen näiden väliin. Pienet pihvit valmistuvat myös kätevästi grillissä. Miniburgerit:(noin 12 kappaletta) Sämpylät:– ½ annos sämpylätaikinaa täältä Pihvit:– 600g jauhelihaa- suolaa & pippuria- ½ tl savupaprikajauhetta- 1 tl...

Makea vuohenjuusto-omenapiirakka

Vuohenjuusto-omenapiirakka matkalla uuniinJokavuotinen omenasavotta oli tänä vuonna odotettua pienempi, joten aivan valtavasti päänvaivaa omenoiden käyttö ei aiheuttanut. Vähän vajaa 40 kg vietiin tuoremehuasemalle ja loppuja...

Vappuherkkuja ja makea arvonta!

... Keskelle viikkoa osuvan vapaapäivän kunniaksi hemmottelin itseäni pienimuotoisella brunssilla. Suolaiseksi palaksi päällystin ruissipsejä sweet chili –tuorejuustolla ja avokadolla. Makeaksi herkuksi leivoin lakritsimutakakun, jota olin himoinnut siitä...

Makea juhannuspossu mallaspossusta

Kolme kiloa mallaspossua karkkikastikkeessaVuosi vuodelta aika menee nopeammin ja nopeammin. Tuntuu että hetki sitten oli viime juhannus tai sitä edellinen, ja nyt taas on juhannus. Meitä oli juhannuspäivän...

Makea mandariini-vadelmapiiras

...on täynnä persoonallisia sisustusjuttuja ja herkullisia leivonnaisia. Minka kuvailee blogissaan tätä piirasta näin: ”Tässä piiraassa yhdistyy uunissa paistettava pohja, kirpeä lemon curd, herkulliset vadelmat, fariinisokerin makeuttama kerros täyteläistä ranskankermaa, makeat...

Suolaisen makea salaatti

Vielä on kesää jäljellä- salaatti Jäävuorisalaattia2 pkt halloumijuustoapuolikas vesimeloni2 avokadoa2 avomaakurkkua(suola)pähkinöitä (öljyä, balsamicoa) Ruskista juustoa grillissä tai pannulla. Suikaloi kaikki ja heitä sekaisin. Oli oikein...

Piknikin makea päätös | Suklaiset tuulihatut

...pientä spesiaalia kannattaa arkeen ja kesän ensimmäisiin viikonloppuihin loihtia!Makeat tuulihatut on kätevä valmistaa ennen piknikiä ja ne pysyvät hyvin ojennuksessa, kun ne pakkaa tiiviisti kannelliseen rasiaan. Suklaatäytteiset tuulihattuset saavat pienen...

Makea kalakakku

Tästä tuli niin suloinen pikkupojan synttärikakku että! Värikäs ja herkullinen, juuri meidän näköinen.Livenä vielä suloisempi kuin kuvassa. Lapsetkin rakastivat tätä ja kaikki meni.Muotoilin tämän kahdesta 4...

RAIKAS JA MAKEA KESÄSALAATTI

Aika ihania nämä lämpimät kelit! Ja taitavatkin loppua ihan just. Toivottavasti tämä kesä ei nyt ollut sitten siinä. 😉 Tänä väliin on pakko todeta miten...

Makea piirakka - kananmunaton, tarvittaessa gluteeniton ja tarvittaessa laktoositon.

Tänään hain metsästä kesän ensimmäiset mustikat. Ei ihan koko piirakkaa saanut mustikoilla tehtyä, mutta täytettä jatkettiin sitten omenoilla. Tässä on helppoakin helpompi piirakkaohje, joka on...

Pizzaillan makea päätös: pizza con nutella - nutellapizza

...ole omani, vaan tällaisen makean päätöksen aterialleen saa kyllä Italiassa melkein mistä tahansa pizzeriasta  – siispä ennakkoluulot nurkkaan ja kokeilemaan vaikka viikonlopun kokkailujen loppuhuipentumana. Vinkkinä mainittakoon, että tämä on todella...

Makea maidoton super-suklaasmothie

... MAANANTAI-ILLAN LOHDUKKEEKSI. Suklaisen hyvää, mutta terveellistä – eipä hassumpi yhtälö. GoGreeniltä blogiin kokeiltavaksi saamani cashew-juoma on sellaisenaankin tosi namia, pehmeää ja makuuni juuri ropivan makeaa, vaikka...

Liisan tumma leipä (aika makea)

Vietimme viikko sitten perheeni kanssa ennakkoon joulua eli pikkujoulua, koska matkustan jouluksi etelän lämpöön. Paistoin juhlia varten kinkkua, leivoin tummaa vuokaleipää ja tein ruohosipulituorejuustolohitahnaa. Sen...

Makea pinaatti-fetapasta

Oli muuten aivan taivaallisen hyvää! 3 hengelle 300 g pastaa 3 rkl oliiviöljyä2 sipulia3 valkosipulinkynttä1 rasia tuoreita herkkusieniä1 pussi pakastepinaattia0,5 l tomaattimurskaa3 rkl hunajaa1 purkki...

Kinuski-mangokakku kostealla kakkupohjalla

...todella helposti! Pohjan maku on miedon vaniljainen, eikä se ole lainkaan liian makea. Täytteeseen sopiikin siis hyvin makea kinuski ja hieman vähemmän makea mangon makuinen tuorejuustoinen kermavaahto, nam! Päällisen lisäksi,...

7 Paholaisenhilloa

...hilloa ei vieläkään tuntunut löytyvän, joka hieman hämmensi. Ehkäpä sellaisen tunnistaa kun se tulee vastaan.Tässä muutama parhaimmaksi koettu resepti. Tulinen, makea, juokseva ja jälkipoltteellinen – 1kg tomaattia– 35g väkeviä chilejä...