Ananas pannacotta !

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: jälkiruokareseptitJulkaistu seuraavalla sivustolla

Kesäisen grilliruoan päätteeksi sopii jälkiruoka joka on makea ja raikas ananas pannacotta. Ananas on nyt ”se” juttu ruoanlaitossa,vaate printeissä ja sisustus tekstiileissä ym. Meillä ei tuoretta ananasta osteta muulloin kun kesällä. Siitä saa helposti lisukkeen grilliruoalle, salaatin joukkoon, leivotaan tai jälkiruokaan ja ihan vaan tuoreena syötynä maistuu kesäisenä päivänä…
...tunniksi. Ananas hilloke 1/2 tuore ananas3 rkl ruokosokeria1 tl vaniljasokerianokare voita paistamiseen  Kuori ja leikkaa ananas pieniksi kuutioiksi ja paista pannulla voissa ja sokerissa niin että ananas hieman pehmenee. Anna...

Läheiset reseptit

Ananas pannacotta !

... Kesäisen grilliruoan päätteeksi sopii jälkiruoka joka on makea ja raikas ananas pannacotta. Ananas on nyt ”se” juttu ruoanlaitossa,vaate printeissä ja sisustus tekstiileissä ym. Meillä ei tuoretta...

Pehmeä pannacotta ja mansikkavaahto – Pehme pannacotta ja maasikavaht

...vähintään 4 tuntia. Nosta maljat huoneenlämpöön, silloin kun aloitetaan ruokailu, koska pannacotta on silloin jälkiruoan syömisen aikana sopivasti lusikoitava ja pehmeä sekä suussa sulava. *** Sôime pehmet pannacotat ja maasikavahtu...

Vadelmainen Pannacotta

...lisää liivatelehdet. Sekoita huolellisesti.4. Ota kattila hellalta ja anna jäähtyä ihan hetken. (n. 1 min)5. Kaada pannacotta vadelmakerroksen päälle kuppeihin. 6. Anna jähmettyä mielellään seuraavaan päivään.7. Kumoa pannacotta lautaselle kun...

Raparperi-pannacotta kakku

...jäähtynyt pannacotta, jäähtyneen pohjan päälle ja aseta kakku hetkeksi pakastimeen. Kiille/Päällinen: Raparperimehua 2dl Pilkottuja raparperejä 2dl (mielellään niitä aivan pieniä ja maukkaita) Liivate 4 kpl Sokeria (tarvittaessa) Laita liivatteet likoamaan....

Ananas-broileri vartaat❤️

...    Ananas-broileri vartaatTarvikkeet:500g broileria1 punainen paprika1 keltainen paprika2-3 punasipuliaTuoretta ananastaMarinadi:0,75dl ananas mehua2rkl soya kastiketta3rkl hunajaa2rkl viinietikkaa1rkl seesami öljyä tai rypsiöljyä2rkl oliiviöljyän.20g pala tuoretta inkivääriä2 valkosipulin kynttäGrillaus kastike:1,25dl ananas mehua2rkl hunajaa1rkl...

Mango-pannacotta

...oli yhtä hyvä kuin liivatteellakin. Pääsiäisen jälkkäriksi mangoinen pannacotta sopi hyvin, kokonaisuuden viimeistelin lisäksi ananaskirsikalla. Pannacotan ainekset:5 dl kuohukermaa1 dl Dansukkerin Hyytelösokeri Multia1 dl mangososetta 1 tl vaniljasokeriayhden limetin raastettu...

Kermainen ananas-vadelmasorbetti

...pakastettu (puolikas ananas)1 limen mehu1 dl kermaa90g kondensoitua maitoa (1 pieni prk)1 dl vadelmiaPilko ananas pieniksi paloiksi, pakasta. Ananas jäätyy parissa tunnissa.Laita tehosekoittimeen jäiset ananaspalat, limen mehu, kerma ja kondensoitu...

Mango-ananas-Fataliikastike / Mango Pineapple Fatalii Hot Sauce

...ananas1,5 dl hunaja-omenaviinietikkaa1 rkl hunajaaripaus sormisuolaa7 Fatalii-chiliä1 sitruunan mehuSoseuta tehosekoittimella kaikki muut ainekset paitsi sitruunanmehu ja kaada kattilaan.Keittele hiljalleen 10 minuuttia ja lisää loppuvaiheessa sitruuna.Purkita puhtaisiin lasiastioihin ja siirrä jäähtyneenä...

Limoncello-pannacotta

...on ollut paljon työtä. Jos nyt kuitenkin koittaisi vähän katkaista tätä hiljaiseloa, ja laitetaan nyt ensin vaikka jakoon pääsiäisen jälkiruokaresepti. Erilaiset pannacottat ovat yksiä jälkiruokasuosikkejani. Pannacotta on helppo ja nopea...

Valkosuklaa pannacotta ja raparperia kahdella tapaa

... 4 henkilöä Valkosuklaa pannacotta1 vaniljatanko4 dl kuohukermaa1 dl maitoa4 liivatelehteä1 rkl sokeria Kiehauta kerma ja halkaistu vaniljatanko.Kaavi vaniljatangosta malto seokseen ja heitä kuoret pois.Lisää maito,suklaa ja...

Valkosuklaa pannacotta

... Pannacotta on ehkä helpoin jälkkäri mitä tiedän. Silti sitä ei ollut tullut tehtyä. Otin itseäni niskasta kiinni ja valmistin meille perhelounaalle lasilliset ihanaa valkosuklaa panncottaa. Tämä...

Pannacotta mustikkamelballa

... Pannacotta on helppoudessaan kiva jälkkäri. On vielä kaikenlisäksi nopea tehdäkin… tai siis itse tekeminen ei vie kauaa mutta pannacotan tekeytyminen ottaakin sitten monta tuntia. Pannacotta (noin...

Ananas-banaani-pekaanipähkinä cupcakes eli Kolibrin kuppikakut

...Kuumenna uuni 180 asteeseen. Siivilöi kuivat aineet yhteen. Muussaa banaani ja hienonna ananas renkaat. Lisää sitten kuiviin aineisiin munat, öljy, banaani ja hienonnettu ananas. Rouhi pähkinät ja lisää joukkoon, sekoita...

Grillattu broileri ananas salaatti

...tässä olemme hieman muokanneet. Neljälle 4kpl broilerin fileetä 1/2 tuore ananas rapeaa frisee- tai jääsalaattia rucolaa tummaa balsamiviinietikkaa muutama ruokalusikka oliiviöljyä 1rkl sokeria 2rkl voita mustapippuria myllystä curria paprikajauhoa suolaa …...

Suklaa pannacotta

...odottelemaan. Suklaapannacottani maustoin lorauksella Baileysiä. Suklaa pannacotta (4 aika isoa annosta) 3 liivatelehteä4dl kermaa100g tummaa suklaata rouhittuna1/3dl sokeria1/2dl Baileysiä Laita liivatelehdet kylmään veteen likoamaan. Kiehauta kerma ja sokeri pinnotetussa kattilassa...

Kinuski-pannacotta

...annosta. Kinuski pannacotta:1tlk kondensoitua maitoa1l kuohukermaa2dl sokeria2 vaniljatankoa4 liivatettatuoreita marjoja Lisää kattilaan reilusti vettä ja kuumenna kiehuvaksi. Nosta kondensoitu maitotölkki kattilaan ja keitä kolme tuntia. Kun kinuski on keitetty voit...

Ihana lakritsi pannacotta!

... Pannacotta on helppo ja nopea jälkiruoka, miksei myös kahvipöydän tarjottava. Perinteisen pannacottan voi maustaa eri tavoin, vaikkapa lakritsilla tai sitrushedelmillä. Rahka keventää; osan kermasta voi korvata...

Pannacotta lakkahillolla resepti

...ainakin 4-5 tuntia.lisää pinalle ennen tarjoilua lakkahilloa.Täma on herkku joka maistuu jokaiselle jolla ei suu ole tuohta. The post Pannacotta lakkahillolla resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja...

Pannacotta paahdetusta valkosuklaasta ja raparperia

...Hesarissa viikko, pari sitten julkaistuun ohjeeseen. PANNACOTTA PAAHDETUSTA VALKOSUKLAASTA JA RAPARPERIA 100 g valkosuklaata2 liivatelehteä2 dl kermaa2 rkl sokeria1 ½ dl maitoa Haudutettu raparperi: 2 raparperin vartta2 limetin raastettu kuori1 dl vettä3/4...

23. päivä pannacotta

...värimaailmakin sopii jouluun paremmin kuin hyvin. Pannacotta 6 dl kuohukermaa1 vaniljatanko1 tl vaniljauutetta3/4 dl sokeria3 liivatelehteä puolukka kiisseli pannacottan päälle 2 dl puolukoita½  mehutiivistettä1 liivatelehtivettä Laita liivatelehdet kylmään veteen likoamaan...

Pannacotta hyytelösokerilla

...kokeilla pannacotan tekemistä Multilla. Tällä kertaa koemaistajiksi joutuivat kaikki 3 siskoani sekä 2-vuotias siskonpoikani ja poikaystäväni. Tarjosin pannacottaa pakasteesta sulatetulla (itsekeräämälläni) hillalla sekä pakastevadelmilla. Pannacotta maistui kaikille erinomaisesti! 🙂 Ainoa...

Lime-valkosuklaa pannacotta, mansikoilla

...missä Pipsa Hurmerinta on tuomarina. Yritän onneani. LIME-VALKOSUKLAA PANNACOTTA Liivatetta 3 kpl (levyä)Kuohukermaa 4 dlSokeria 0.25 dlValkosuklaata 100 gLimen mehua yhdestä limestäMansikoita riittäväsi Purista yhden limen mehu ja liota 3...

Pannacotta vadelmilla ja hedelmillä

...perunajauhoja hyydyttämiseen. Pannacotta meni täydestä.Eipä sitä jäänyt lusikallistakaan, kun osa halusi santsata.   2 1/2 dl kermaa ja  8 dl rasvatonta maitoa5 tl vaniljasokeria4 rkl puristettua sitruunamehua4 rkl perunajauhoja 1 3/4...

Jogurtti-valkosuklaa-pannacotta

Tässä on erittäin simppeli jälkiruoka, joka valmistuu ihan kädenkäänteessä, nämä raakaaineet itellä yleensä löytyy kaapista, joten on helppo yllättää esim. oma mies tai ystävä herkkujälkkärillä....

Jouluinen pannacotta

... Jouluinen pannacotta Ohje:  2,5 dl maitoa110 g sokeria2,5 dl maustettu rahka piparkakku2,5 dl vaahtoutuva vaninjakastikettavaniljasokeria4 liivalehteä1. Laita liivatelehdet likoomaan kylmään veteen2.Kiehauta maito ja sokeri ja nosta...

Valkosuklainen pannacotta

...Kermaan tehtynä tästä tulee vaan niiiin… Nams. Pannacotta (4-6 annosta)5 dl kermaa1 dl hyytelösokeria (Multi)50 g valkosuklaataKoristeluunmansikoitavalkosuklaataRouhi valkosuklaa pieneksi. Mittaa kattilaan kerma ja hyytelösokeri. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä ½ minuuttia....

Vanilja-rahka-pannacotta ja vadelmakastike

... Ihanaa, yksinkertaista ja helppoa. Rahka-pannacotta vadelmakastikkeella valmistuu kuin itsestään. Valmistus (4 Annosta) Pannacotta3 dl Kuohukermaa1 dl Maitoa½ dl Sokeria2 Liivatelehteä2 dl Sitruunarahkaa1 Vaniljatanko Laita liivatelehdet likoamaan...

Ananas-jogurttipiirakka

...kertaa piirakkaa tarjoiltiin pikkuveljeni syntymäpäivillä. Ananas-jogurttipiirakka yksi pellillinenPohja6 dl vehnäjauhoja1 tl soodaa3 tl leivinjauhetta2 tl vaniljasokeria3 dl sokeria250 g sulatettua margariinia1. täyte2 dl maustamatonta soijajogurttia50 g pehmeää Tofua1 kananmuna3 prk...

Suolaiset piirakat kinkku-aura-ananas- ja tonnikalatäytteillä

...tulee 🙂 Tein ananasta ja aurajuustoa sisältävän kinkkupiirakan suorakaiteen muotoiseen vuokaan. Tonnikalaversio päätyi pyöreään vuokaan. Piirakoiden pohjataikinan käytin samaa kuin Tosi maukkaassa kasvispiirakassa. Pohja on kivasti erilainen, sillä siihen tulee...

Tulinen ananas chili (paleo)

... Tällä kyllä lähtee flunssa ja kaikki muut taudit tippurista peräpukamiin. 😉 Tulinen ananas chili(6-8 annosta) 800 g jauhelihaa140 g pekonia2 tölk tomaattimurskaa2 tölk ananaspaloja2 sipulia2 paprikaa2...