Raparperi-appelsiinihillo ja mantelipannari

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: HillomaidotonPannariRaparperireseptitJulkaistu seuraavalla sivustolla

Raparperitosca-piirakasta yli jääneet raparperit ja ruokakassin mukana tullut mantelimaito jalostuivat hilloksi ja pannariksi. Piirakka oli blogista Viljattoman Vallaton. Tein sen vehnäjauhoilla ja se oli niin hyvää ettei siitä ehditty ottaa kuvaakaan, kun se jo oli kadonnut tuulensuojaan.

Raparperin ja appelsiinin yhdistäminenkin tapahtui jääkaapin…
...hillo desinfiotuihin lasipurkkeihin, sulje kannet ja anna jäähtyä huoneenlämpöisiksi.Mantelipannari1 L mantelimaitoa6 munaa2 dl sokeria2 tl vaniljasokeria75 g voisulaa6-7 dl vehnäjauhoja2 tl leivinjauhettaVatkaa munien rakenne rikki. Lisää sokerit, voisula, mantelimaito ja...

Läheiset reseptit

Raparperi-appelsiinihillo ja mantelipannari

...mutta kehuja sai sekin. Raparperi-appelsiinihillo1,5 L raparperia1 iso appelsiini2,5 dl sokeriavettäHuuhtele ja paloittele raparperi. Pese appelsiini huolellisesti haalealla vedellä, raasta kuori ja purista mehuksi. Nestettä tarvitaan 1,5 dl, joten lisää...

Raikas ja maukas raparperi-mansikkakiisseli – Värske ja maitsev rabarberi-maasikakissell

... Valmistin ensimmäisistä kevään raparpereista raparperi-mansikkakiisseliä ja se tuli ihanan raikas ja maukas. Laiton kiisseliin suhteessa 1:1 raparpereita ja mansikoita. Näin tuli kiisselille raparperin maun lisäksi vielä...

Kreikkalais-roomalainen kukkakaalikorvake eli uunissa paahdettua kukkakaalia ja porkkanaa fetalla ja pestolla ja muilla roippeilla

...tuollaisia olisi). En sanoisi tätä kasviruoaksi, pelkästään pirun hyväksi ruoaksi. Noin kilon kukkakaali4 porkkanaaoliiviöljyä, suolaa ja pippuria 2 punasipulia renkaiksi leikattuina2 rkl oliiviöljyäjeeraa, garam masalaa ja chiliäloraus viinietikkaa 1/2 granaattiomenan...

Gluteeniton raparperi-vanilja juustokakku, pala raparperitaivasta?

...makea, ei yhtään liian ällö. Koostumus on pehmeä ja päällisen ansiosta ja rapareprin rouheaakin rakennetta näkyvissä. Pidän myös siitä että vanilja ja raparperi näkyy ja maistuu myös juustomassasta. Lisäksi tuli...

Sekaisin sokerista hilloja & Pikkelöityjä kasviksia ja vähän muutakin..

... Voisi luulla, että hillojen ja pikkelöityjen kasvisten valmistus on täysin turhaa touhua – mutta maistettuaan itse tehtyä raparperihilloa, tiedää ettei paluuta entiseen enään ole ja on...

Raparperi-mansikkajäätelöä ja pastakoneen voittaja!

...apu keittiössä! Kiitos kaikille osallistuneille & upeaa kesää! Kesäkuussa tuli tehtyä oman pihan raparpereista raparperi-mansikkahilloketta, jolla maustoin tavallisen vaniljaisen jäätelön. Jäätelö unohtui kuitenkin pakastimeen muutamaksi viikoksi ja kylläpä se maistui hyvältä...

Maailman överein ja paras gluteeniton raparperi-kinuskipiirakka

...knows, mystiset ovat gluteenittomien jauhojen tiet… Pohjan resepti on glu.fi-sivustosta, jota pitää ilmeisesti alkaa selaamaan enemmänkin. Pakko vielä hehkuttaa tätä. Oikeasti, menkää ja tehkää! Gluteeniton raparperi-kinuskipiirakkaTee ensin kinuski, sitten pilko raparperi. Sitten...

Entremet- ja peilikiillekokeilu

...siitä ihan nähnytkään.   Raparperi-mansikka-entremet (24 cm:n vuokaan) Raparperi-mansikkasose 350 g raparperinpaloja 300 g mansikkaa 1/2 dl vettä Mittaa ainekset kattilaan ja keitä, kunnes raparperit pehmenevät. Soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi. Anna...

Raparperi-toscapiirakka ja uuden keittiön metsästys

...paistaa mössöksi, vaan nopeasti karamellisoida. Karamellisointi on erityisen tärkeää, jos raparperi ei enää ole ihan nuorta.Sekoita kuivat aineet keskenään (ja siiviliöi ne, jos olet reipas). Vaahdota munat ja sokeri vaahdoksi....

Raparperi crumble ja tuorejuustovaahto

...aika selvää että tuo keittokirja päätyy meidän hyllyyn. Ja hyvä niin, sillä kaikki tähän mennessä testatut reseptit ovat olleet erittäin mieluisia. Kirjassa oleva raparperi crumble ja tuorejuustovaahto päätyi Juhannuksena mökillä...

MAUKKAAT JA PEHMEÄT RAPARPERI-VALKOSUKLAA-KAURACOOKIET

...ja sokerit kulhossa sileäksi. Sekoita toisessa kulhossa jauhot, leivinjauhe, kaneli, muskottipähkinä ja suola keskenään. Vatkaa ne sen jälkeen voi-sokeri seokseen. Sekoita joukkoon (isolla lusikalla käännellen) raparperi sekä kaurahiutaleet. Lisää lopuksi...

Raparperi aika! Raparperi -kookos muffinit

...dl raparperipaloja-Vaahdota voi ja sokeri lisää munat yksitellen vatkaten. Sekoita jauhot, kookoshiutaleet, leivinjauhe ja kardemumma sekaisin. Lisää jauhoseos taikinaan. Sekoita viimeisenä jogurtti taikina joukkoon kevyesti sekoittaen. Jaa puolet taikinasta muffini...

Sokeriton ja viljaton raparperi-valkosuklaa toskapiirakka

...yhdistää siihen vielä raparperia. Makuyhdistelmä todella toimi. Piirakka oli kyllä makea, mutta raparperi taittoi kivasti makeutta ja toi kaivattua happoa. Piirakasta tuli melko ohut ja kuorrutettakin oli hieman hintsunlaisesti, joten...

Mansikka-Raparperi Kevytsima ja Hauskaa Vappua!

... Perinteinen sima tuli tehtyä jo aiemmin (resepti löytyy täältä). Tuolloin perinteistä simaa tehdessä heräsi idea kokeilla hieman kevyempää simaa ja ehkä vielä vähän erimakuistakin. Sain kummitädiltäni viime...

Kookos-raparperi -kerrosmättö sokeritta ja gluteenitta

...ja tasaa reunat, etteivät pala. Ripottele pinnalle kookoshiutaleet ja inkivääri.Paista 200 asteisessa uunissa 6-8 minuuttia, kunnes hieman ruskistuu. Anna jäähtyä kunnolla.Valmista raparperisose. Kuori raparperi ja pilko paloiksi kasariin. Lisää sekaan...

Mansikka ja raparperi ne yhteen soppii!!

... Mansikka-raparperi ruukut(12 kpl )150 g margariinia1 dl sokeria1 kanamuna3 dl vehnäjauhoja1 dl ruisjauhoja1 tl leivinjauhettaTäyte300g raparperia (noin 2-3 vartta)200g pakaste mansikoita1 /2 dl vettä2 dl fariinisokeria3/4...

Raparperi-crumble ja vaniljakastike

... Kesä lähestyy! Ja ennen kun huomaatkaan, on uuden raparperisadon aika.Nyt siis äkkiä viimevuotiset pakastimista pois. 🙂 Eikä parempaa olekaan, kuin raikkaan makea raparperi-crumble. Pehmeä, täyteläinen sisus,...

Raparperista hilloa, mehua ja briosseja

...  Raparperi-kausi on alkanut!  Raparperia on alkujaan käytetty lääkekasvina, Kiinassa jo 5000 vuotta sitten. Suomeen raparperi tuli herrasväen puutarhoihin 1700-luvulla ja yleistyi tavallisen kansan tietoisuuteen 1800-luvulla. Raparperi...

Raparperi-juustokakku tartaletit

...hiukan levymäiseksi ja laita taikinat omissa pakastepusseissaan jääkaappiin n. 30 minuutiksi.Valmistele sillä välin täytteen päälle tuleva raparperi. Huuhdo ja kuivaa raparperi. Keväällä raparperissa on niin ohut kuori, etä raparperin voi...

Kermainen raparperi-pitsikakku

... Olen jo viime kesästä saakka haikaillut Annen raparperikakun perään  ja nyt päätin sen toteuttaa, kun omalla pihalla kasvaa todella paljon raparperia. Tuo Annen kakku näyttää niin...

Kaalipaistos ja lihapullat - Raparperi-jogurttitrifle

...  Kaalipaistos Pieni varhaiskaali pilkottuna 2 porkkanaa renkainasuolaa, mustapippuria, rypsiöljyä ja nokare voita2 kesäsipulia pilkottunajuustoraastetta ja mozzarellaa paloinatilkka kermaaKuullota kaali ja porkkanat. Lisää mausteet, sipulisilppu.Nosta voideltuun uunivuokaan. Ripottele päälle...

Nopea raparperipuuro ja kootut raparperireseptit

...chiansiemeniä Kanelia Steviatippoja tai muuta makeutusta maun mukaan (Ripaus suolaa) Pilko raparperi ohuiksi siivuiksi ja pistä palat mikron kestävään (keraamiseen) kulhoon. Mikrota paloja noin kaksi minuuttia, kunnes ne ovat pehmenneet....

NIERIÄ & POLENTA | RAPARPERI & RAPARPERI

...maun mukaan ja noin kourallinen parmesanjuusto raastetta.   RAPARPERIPIIRAKKAPohja: 150g voita 1 dl sokeria vaahdotetaan, lisätään joukkoon 1 kananmuna, 3 dl vehnätäysjyväjauhoa ja 1tl leivinjauhetta. Taikina levitetään vuoan pohjalle. Pohjan päälle levitetään...

Suven suloisin raparperi-inkivääribritakakku

...raparperin ja inkiväärin kanssa. Keittele seosta miedolla lämmöllä noin 45-60 minuuttia, kunnes raparperi on hajonnut. Poista kattila liedeltä ja anna jäähtyä. Kun hillo on jäähtynyt, lisää makeutusta suuhusi sopiva määrä....

Raparperijäätelö ilman jäätelökonetta ja muut raparperiherkut

... Kesän ylivoimaisesti paras herkku on jäätelö! Pakkohan sitä on siis tehdä itse alusta alkaen. :DJa mikä olisi ihanampi makuyhdistelmä kuin raparperi ja vanilja… Hieman kardemummalla täydennettynä....

Pellillinen raparperi- ja punaherukkapiirakkaa

Julkaistu seuraavalla...

2 x avokadosalaattia ja kevyempi elämä – 2 x avokaadosalatit ja kergem elu

... Hyvää Palmusunnuntaita! Pääsiäinen lähestyy ja pitäisi innostua pashasta, lampaasta ja suklaasta, mutta minä söisin Pääsiäiseksi mielluummin sushia ja jonkunlaista kevyttä rahkajälkiruokaa. Punaviinistä en ole nyt kiinnostunut...

Fariini-cookiesit, uskomattoman hyvät ja helpot, rapeat ja pehmeät

... Rakastan fariinisokeria. Se on niin hyvää, että voisin syödä sitä suoraan pussista 🙂 Sama tumman siirapin kanssa. Fariinisokeri on mielestäni todella maukasta ja sitä pitäisi käyttää...

Whey jäätelö ja proteiinipudding.. ja miksei yksi sorbeekin kesää silmällä pitäen.

... Juu kyllä. Nyt mennään ihan eri sfääreihin, mutta kun kiinnostusta aiheesta on nyt ollut, niin poustaan kehittämäni reseptit. Nykyään kaikilla on kaapit täynnä jauheita ja sydeemejä ja...

Helppo ja maukas arkiateria: kaprislohi, grillimaustetut uunilohkot ja kermaviili-avokadokastike

... Näillä ohjeilla valmistuu nopeasti helppo ja todella maukas arkiruoka neljälle hengelle. Aloita laittamalla uuni lämpenemään 225 asteeseen. Grillimaustetut lohkoperunat8 kpl perunoita1 rkl öljyä2 tl suolaa1 tl...