Kesäinen kaalisalaatti grilliruokien kaveriksi

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: gluteenitongrillausKasvisruokareseptitruokablogitSalaatitvhhviljatonJulkaistu seuraavalla sivustolla

Kesällä meillä vietetään aikaa saaressa niin paljon kuin mahdollista ja saaressa tietenkin myös grillataan usein.
Grilliruuille salaateiksi sopivat erinomaisesti ihanan rouskuvat uuden sadon kaalisalaatit.


Salaattiin:

pieni uuden sadon keräkaali3 uuden sadon porkkanaa1 punainen paprika(punainen chili)4 kevätsipulia varsineen

Kastikkeeseen:

noin 1dl…
...sadon keräkaali3 uuden sadon porkkanaa1 punainen paprika(punainen chili)4 kevätsipulia varsineen Kastikkeeseen: noin 1dl majoneesianoin 1dl turkkilaista jogurttia3 valkosipulin kynttä murskattuna2 rkl valkoviini etikkaa1 rkl sinappia1 rkl acave siirappia tai juoksevaa...

Läheiset reseptit

Kesäinen kaalisalaatti grilliruokien kaveriksi

Kesällä meillä vietetään aikaa saaressa niin paljon kuin mahdollista ja saaressa tietenkin myös grillataan usein.Grilliruuille salaateiksi sopivat erinomaisesti ihanan rouskuvat uuden sadon kaalisalaatit. Salaattiin: pieni...

Hyvän mielen viikonloppu & marinoitu kaalisalaatti

...mausteisen kaveriksi.Marinoitu kaalisalaatti n. 500 g valkokaalia3 porkkanaa Liemi:2 dl vettä3/4 dl valkoviinietikkaa2 rkl sokeria Lisäksi:2 dl majoneesia½ tl rouhittua mustapippuria Leikkaa kaali ja porkkanat pieniksi. Sekoita ainekset isossa kulhossa.Sekoita...

Kaalisalaatti jogurttikastikkeella

...maistuu myös hampurilaisten, hot dogien tai grilliruuan ohessa.Kaalisalaatti jogurttikastikkeella 4 dl varhaiskaalia ohuina suikaleina1 kesäsipuli varsineen suikaloitunahieman valkosipuliapuolikas porkkanaa raastettuna 1/2 dl turkkijogurttialoraus oliiviöljyäloraus valkoviinietikkaa tai kunnon puristukset sitruunasta1 tl...

Katoavan kesän kaalisalaatti

... Tämän kesäisen kaalisalaatin on jo aika tulla kaapista ennen kuin kesä on kaukainen, haikea muisto vain. Saanko esitellä: tässä menneen kesän kaalisalaatti-ihastukseni, jossa rapeaa kaalia raikastaa...

AVOKADOPESTO & KAALISALAATTI

...juuri tällä hetkellä se ruoka on kaalisalaatti avokadopestolla. Niin perusjuttu että hädin tuskin kehtaa postata, mutta tässä se nyt on. 🙂 Olen niitä ihmisiä jotka tykkäävät syödä kaalinsa yleensä raakana,...

Juustoinen kaalisalaatti

...Ja salaatistakin tuli paaaaljon herkullisempaa. Tähän salaattiin toi oman mausteensa Aurajuusto ja ananas. Mukavan kesäinen salaatti ja myös mukavan raikas grilliruuan kaveriksi. Nautittiin tätä kasslerpihvien kanssa. Ne kaipasivatkin jotain raikkautta ympärilleen....

Kiinalainen kaalisalaatti

... Taas on viikko vilahtanut sellaisella vauhdilla, ettei millään voisi uskoa nyt olevan jo perjantai.Tänään meillä herkutellaan lasten kanssa ranskalaisilla ja sen kaveriksi tein tälläisen hieman pitzasalaattia...

Kesäinen nakukakku kruunaa juhannuspöydän

...maistuu pehmeä vanilja ja mascarponejuusto sekä kesän marjat. Vinkki juhannuksen juhlapöytään.  Kakun kaveriksi juhlapöytään nostetaan vesien shampanja – superkauniit Spring Aqua Premium designvesipullot kuplilla sekä ilman. Kotimaisen perheyrityksen Finn Spring...

Kesäinen tomaattikeitto

... Kah, sehän on kesä! Tein siis tomaattikeittoa tuoreista tomaateista. Tehkää tekin, kun tomaattien hinta ei enää itketä ja värikin on punainen. Suosittelen keiton kaveriksi maanmainioita juustoleipäsiä,...

Entrecote & chimichurri punaviinin kaveriksi

...kaveriksi. Grillissä tirisevien lihojen kanssa nautittavaksi kun on huomattavasti helpompi saada suosituksia punaviinihyllyn puolelta.Vuodessa on kaksi punaviinisesonkia ylitse muiden: pääsiäinen ja joulu. Kesällä tulee usein nautittua juuri valkkaria ja siidereitä,...

Feta kaalisalaatti ja täytetyt kananmunat

Tarvitset:Salaatti:KiinankaaliaTomaattiaKurkkuaSipuliaFetaaTummaa BalsamikastikettaKananmunien täyte:2 KananmunaaValion Viola ruohosipuli tuorejuustoa1. Keitä kananmunat2. Valmista salaatti valmiiksi lautaselle3. Halkaise kananmunat ja lusikoi kananmunan keltuaiset eri kulhoon4.  Lisää keltuaisten joukkoon noin...

Tabbouleh & aasialainen kaalisalaatti

...tai perunamuussaajalla sen verran, että osa niistä hajoaa. Pilko loput ainekset pieneksi ja sekoita kaikki keskenään. Voila!  Tähän kaalisalaattiin mulla ei ole oikeastaan mitään ohjetta, muuta kuin aineet mitä käytin....

Se kaalisalaatti.

Tämän kesän hittisalaatti tehdään kaalista. No, joka vuosi se tehdään kaalista, mutta nyt olikin vähän erilainen resepti. Raaka-aineet ovat varsin tavallisia, mutta juju onkin niiden...

Goi Ga – Vietnamilainen broileri-kaalisalaatti

Ainekset: (n. 4 hlö) Marinoitu broileri: 1 kg kokonainen paistettu broileri 2 rkl kalakastiketta 1 rkl soijakastiketta 1 rkl inkivääriä 3 valkosipulinkynttä 2 rkl oliivi-...

Coleslaw – Herkullinen kaalisalaatti

... Reseptistä Coleslaw kaalisalaattia neljään annokseen. Coleslaw: 150g valkokaalia 100g porkkanaa 1-1½ dl majoneesia 2 tl dijon sinappia 2 tl vaaleaa siirappia ½tl valkopippuria ½tl suolaa 1...

Kesäinen Mansikkapirtelö resepti

Ainekset 1/2 l maitoa mansikat oman maun mukaan 1/2 dl sokeria jäätelöä oman maun mukaan Ohjeet Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen. Sekoita jonkun aikaa. Kaada pirtelö...

Oh that strawberry cake! - kesäinen britakakku

Mulla on muutama sellainen leivonnainen ja ruoka, jonka ajatteleminenkin tuottaa ylimääräisiä sydämentykytyksiä, saa kädet hikoamaan ja nopeasti suuntaamaan ajatukset johonkin muualle. Tämä lähinnä siksi, että...

Smooth operator - kesäinen hevismoothie!

Tytöllä oli jokin aika sitten melkoinen smoothie-innostus päällänsä ja silloin loihtikin mitä erikoisempia sekoituksia. Liekö sitten tuo nuoruuden mukanaan tuoma ennakkoluulottomuus tai muuten vain hyvä...

Kesäinen marenkikakku / Pavlova

Marenkikakku sopii täydellisesti kesänjuhliin, koska se on  suloisen makea, kepeän pumpulinen ja niin raikkaan marjaisa. Marenkikakun tekeminen on helppoa ja voit valmistaa marenkikakun marenkilevyt jo...

Kesäinen kaalilaatikko

Varhaiskaalit ovat juuri valloittaneet kauppojen vihannesosastot! Nyt siis kannattaa ostaa kaalia ja loihtia kesäpöytään herkullista kaalilaatikkoa :p Noin 6 annosta Raaka-aineet: – Noin 1,5kg kaalia–...

Kesäinen perunasalaatti salviaöljyllä

Oli mökkiviikonloppu ja kokkausvuoro. Homma tais lähteä lapasesta, sillä kauppareissun päätteeksi keittiössä kului koko päivä aina saunomiseen saakka. Alkuruuaksi nautittiin perunasalaattia varhaisperunoista. Sekä kokkaajalla että...

Kesäinen jälkiruoka purkissa

Kesäinen jälkiruoka on mansikkainen, samettisen pehmeä, mukavan rouskuva suussa ja se tarjoillaan rennosti purkista. Kesäinen jälkiruoka purkissa saa makunsa mansikoista, mascarponesta, kermasta ja pikkuleivistä. Tämä...

Kesäinen broilerisalaatti resepti

Ainekset 1 punainen paprika 1 keltainen paprika 1 vihreä paprika 2 tomaattia ½ kurkkua 1 kevätsipuli varsineen 1 jääsalaatti ruukku 1-2 pkt Mozzarella mini palloja...

Kesäinen tilli-kasvisperunasalaatti

Tässä salaatissa maistui KESÄ!! ♥ Ihan superhyvää!! Ehkä vähän jo saattoi tätä salaattia syödessä käydä juhannusfiiliskin mielessä. Kyllä taas kannatti siivota keittiön lipastoa ja löytää tälläinen...

Kesäinen risotto tuoreilla herneillä

Jotain kesäisen kivaa ruokaa teki mieli laittaa. Kun risoton perusainekset löytyivät jo kotoa, oli helppo lähteä tällaisella ohjeella liikkeelle. Katsoin apua Ruokalasta. 2 sipulia2 rkl...

Kesäinen pannukakku!

Kesältä maistuva pannukakku3 munaa8 dl maitoa4 dl vehnäjauhoja1 tl leivinjauhetta1/2 tl suolaa2 rkl sokeria2 tl vaniljasokeria2 rkl kookosöljyän.30-50 g voita Vatkaa munat rikki kulhossa ja...

Kesäinen smoothie! En somrig smoothie!

Hei tänään näyttääkin olevan ihan suht hyvä kesäpäivä, tästä siis jakoon hyvä vilvoittava kesäsmoothie! Tähän tarvitset mansikoita, vesimelonia, tuoretta pinaattia, vähän inkivääriä ja vesipohja. Hyvää...

Kesäinen paistos

Torilta ostetuista vihanneksista saa herkullista kesäruokaa, jota minun tekikin mieleni kovin. 3 hengelle 1/2 l kanttarelleja 3 maa-artisokkaa 1/5 kukkakaalia 2 varhaisporkkanaa pala kesäkurpitsaa 4...

KESÄINEN SEKTORIPIIRAS

AINESOSAT Pohja: 250 g digestivekeksejä100 g voita tai margariinia Vaniljatäyte: 3 liivatelehteä¾ dl sokeria½ dl perunajauhoja5 dl kevytmaitoa2 keltuaista1 vaniljatanko (2 tl. vaniliinisokeria)200 g maust....

Kesäinen pasta herne-minttupestolla

Monesti sanotaan, että kastike pilaa monen pastaruoan. Myös pastaruokien tuhti maine useimmiten johtuu sen kastikkeesta eikä varsinaisesta pastasta. Itse syön pastaa erittäin harvoin ja pakko...