Goi Ga – Vietnamilainen broileri-kaalisalaatti

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: basilikabroilerichiligluteenitonHapanhunajainkiväärikaalikalakastikekanakastikkeet ja dipitkiinankaalikorianteriKurkkulimemaapähkinämarinadiminttuÖljypääruoatpaistaminenPorkkanareseptireseptitSalaatitsalaattiSalottisipulisipuliSoijasokeritulinenVähälaktoosinenValkokaalivalkosipuliVesivietnamilainenJulkaistu seuraavalla sivustolla


Ainekset: (n. 4 hlö) Marinoitu broileri: 1 kg kokonainen paistettu broileri 2 rkl kalakastiketta 1 rkl soijakastiketta 1 rkl inkivääriä 3 valkosipulinkynttä 2 rkl oliivi- tai seesamiöljyä 2 rkl sokeria tai hunajaa Salaattikastike:…
...seesamiöljyä 2 rkl sokeria tai hunajaa Salaattikastike: 0,5 dl kalakastiketta 0,5 dl vettä 1 limen mehu 2 rkl sokeria tai hunajaa 2 valkosipulinkynttä 1 tl inkivääriä 1 tl chilirouhetta tai...

Läheiset reseptit

Goi Ga – Vietnamilainen broileri-kaalisalaatti

... Ainekset: (n. 4 hlö) Marinoitu broileri: 1 kg kokonainen paistettu broileri 2 rkl kalakastiketta 1 rkl soijakastiketta 1 rkl inkivääriä 3 valkosipulinkynttä 2 rkl oliivi- tai...

Kokonainen broileri makealla yrttikastikkeella - parasta sormiruokaa ikinä!

...myöntää, että uskallus on puuttunut. Pelkään että se jää joko raa’aksi tai kuivuu eli mokaaminen pelottaa. Kokonainen broileri on edullista lihaa ja sillä ruokkii isonkin joukon. Kaltaiseni yksineläjä (jos ei...

Pho Ga (vietnamilainen kana-riisinuudelikeitto)

... Kun elämä ihan kirjaimellisesti räiskii loskavettä päin naamaa ja varpaita paleltaa non-stoppina, hetkellistä helpotusta voi koettaa hakea lämmittävistä ja mausteisista keitoista. Vietnamilainen pho-keitto on täydellinen täsmäase...

Hapanimelät broilerin siivet, hapanimeläkastike – Magushapud broileri tiivad, magushapu kaste

...tiivad ja akste samaaegselt. Magushapud broileri tiivad on oma maitselt mahedad ja sellepärast need meeldivad ka lastele.Kuna serveerisin tiibasid ja kastet köögivilja-ananassriisiga, mis on samuti on maitse poolest mahe, valmistasin...

Broileri-tattikastike

... Broileri-tattikastike on yksinkertaisen hyvää ja tuhtia juhlaruokaa, myös arkeen. Jos tattisaalis on suuri, raaskii helppotekoisesta sienikastikkeesta nauttia syksyn parhaimpiin kuuluvana arkiruokana. Ihan mielettömän hyvää! Broileri sopii...

Broileri-pekoni kastike resepti

...ja paloittele broileri reilun kokoisiksi paloiksi. Aloita kypsennys pekonista. Kun pekonista on irronnut hieman rasvaa pannulle lisää broileri ja sipuli silputtuna. Kypsennä kunnes pekoni on rapeaa ja kana kypsää. Sen...

Vietnamilainen nuudelisalaatti

...varsinaisessa thai-paikassa. Tuon käynnin jälkeen on kotikeittiöömmekin virinnyt uudestaan taas innostus thaimaalaista ja vietnamilaista ruokaa kohtaan, joka välillä jo ehti hiipua kohdallemme osuneiden raskaiden ja ylisuolaisten curryjen myötä. Tämä vietnamilainen nuudelisalaatti onkin tuon...

AVOKADOPESTO & KAALISALAATTI

...juuri tällä hetkellä se ruoka on kaalisalaatti avokadopestolla. Niin perusjuttu että hädin tuskin kehtaa postata, mutta tässä se nyt on. 🙂 Olen niitä ihmisiä jotka tykkäävät syödä kaalinsa yleensä raakana,...

Katoavan kesän kaalisalaatti

... Tämän kesäisen kaalisalaatin on jo aika tulla kaapista ennen kuin kesä on kaukainen, haikea muisto vain. Saanko esitellä: tässä menneen kesän kaalisalaatti-ihastukseni, jossa rapeaa kaalia raikastaa...

Kaalisalaatti jogurttikastikkeella

...maistuu myös hampurilaisten, hot dogien tai grilliruuan ohessa.Kaalisalaatti jogurttikastikkeella 4 dl varhaiskaalia ohuina suikaleina1 kesäsipuli varsineen suikaloitunahieman valkosipuliapuolikas porkkanaa raastettuna 1/2 dl turkkijogurttialoraus oliiviöljyäloraus valkoviinietikkaa tai kunnon puristukset sitruunasta1 tl...

Hyvän mielen viikonloppu & marinoitu kaalisalaatti

...perunoita, paistettuja muikkuja, remoulade-kastiketta, vihreää salaattia sekä marinoitua kaalisalaattia. Tuo kaalisalaatti vei kyllä kielen mennessään. Paljon parempaa kuin tavallinen coleslaw. Tätä on pakko tehdä uudestaankin ja jonkun oikein suolaisen ja...

Salvia-sitruunavoilla maustettu broileri

...sitruuna½ nippua salviaa2 valkosipulinkynttämustapippuria myllystä1rkl suolahiutaleitan. 50g voita Pintaan: suolaamustapippuria Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Huuhtele ja kuivaa broileri ja irroittele sitten nahkaa lihoista varovasti, nahka ei saa mennä rikki. Irroittelin...

Oliverin broileri-maissikeitto

...Lisää persilja. Keitä kunnes kasvikset ovat pehmeitä. Lisää maissi ja kiehauta. Surruuta sauvasekoittajalla osa keitosta sileäksi. Jätä keittoon kuitenkin sattumia. Lisää broileri, kerma ja mausteet ja kiehauta. Tarjoa pekonin kera....

Ananas-broileri vartaat❤️

... Moikkamoi! Tänään tein pitkästä aikaa vartaita, mutta ihan uudella ohjeella. Nimittäin ananas-broileri vartaita. Näissä vartaissa tehdään ensin marinadi broilerille ja vielä lisäksi grillauskastike, mutta marinadi ja...

Arjen helppo broileri-perunavuoka

...sipuli ja valkosipuli.Paista kattilassa öljyssä sipuli läpikuultavaksi ja lisää valkosipuli. Paistele pari minuuttia.Lisää pannulle vesi, kerma ja tuorejuusto. Sekoita tasaiseksi.Lisää mausteet ja paloileltu broileri. Sekoita nopeasti. Älä kypsennä broileria.Lisää perunakuutiot...

Broileri-parsakaaliwokki - helppo ja nopea arkiruoka

...suurus sakenee ja broileri on kypsää. Viimeistele pähkinöillä. Maatiaiskissamme Lyyti 3vee innostui tässä yksi aamu oikein poseeraamaan kameralle.On hän kyllä niin kaunis kissa! ♥ Nuo kilpparinväriset on muutenkin lähellä sydäntä....

Broileri-raparperimuhennos

...kannella tai foliolla.Valmistus:Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen. Sillä välin kun uuni kuumenee, kuutioi sipuli ja kuullota sitä hetki voi-oliiviöljyseoksessa ja lisää broileri. Kuutioi bataatti 1,5 cm paloiksi. Anna värin tarttua...

Broileri-pastasalaatti

... Eilen kisaeväinä oli kasvispiirakkaa ja tätä ehkä parhainta broileri-pastasalaattia mitä tiedän. Nyt jaankin tämän herkullisen ohjeeni teille 🙂 Broileri-pastasalaatti n. 4dl makaronia (vaaleaa tai tummaa, kummasta tykkää...

Broileri pekonirullat ja välimeren yrttiperunat

... Broileri pekonirullat ja välimeren yrttiperunatHerkullista valkosipulikanaa käärittynä ihanaan pekoniin. Minä rakastan pekonia ja kanaa yhdessä ne ovat täydellisiä. Vielä lisäksi valkosipuli nam, ei paremmaksi enää mene....

Juustoinen kaalisalaatti

...Ohje on Yhteishyvän. Juustoinen kaalisalaatti 400 g varhaiskaalia2 porkkanaa1 (pieni) purkki ananasta1 dl majoneesia1 dl kermaviiliä50-100 g Aurajuustoa½ tl suolaamustapippuriapersiljaaRaasta kaali ja porkkanat. Paloittele valutettu ananas. Murenna Aurajuusto. Sekoita juusto, mausteet,...

Broileri-riisikeitto

... Kaikenlaiset broilerikeitot ovat omia lempparikeittojani ja onneksi kanssasyöjäkin suostuu niitä syömään. Viime viikolla tein tällaista todella nopeasti valmistuvaa riisistä versiota. Ruokakermoja oli tuhottavana, joten aika kermaiseksi tämän laitoin,...

Broileri-voileipäkakku juhliin

...BROILERI-VOILEIPÄKAKKU (12 annosta) 8 viipaletta ruisvuokaleipää8 viipaletta paahtoleipää2 dl kuumaa vettä½ kasvisliemikuutio TÄYTE:200g kalkkunaleikettä150g maustamatonta tuorejuustoa50g maitorahkaa3 tl sinappia1 tl hienonnettua persiljaa PÄÄLLE:40g maustamatonta tuorejuustoa50g maitorahkaa1 rkl sinappia KORISTEEKSI:50g kalkkunaleikettä rullinalehtisalaattiakirsikkatomaattejakurkkua...

Paneroitu broileri ja couscoussalaatti

...tulee noin kahdeksan annosta, sillä tein tätä parin päivän varalle.Paneroitu broileri800g broilerin fileepihvejän. 2 dl vehnäjauhojasuolaamustapippuria2 kananmunaan. 3 dl korppujauhojaöljyäSekoita mausteet vehnäjauhojen sekaan ja kaada jauhoseos lautaselle. Riko toiselle lautaselle...

Grillattu broileri ananas salaatti

...1/2 tuore ananas rapeaa frisee- tai jääsalaattia rucolaa tummaa balsamiviinietikkaa muutama ruokalusikka oliiviöljyä 1rkl sokeria 2rkl voita mustapippuria myllystä curria paprikajauhoa suolaa … Jatka lukemista Grillattu broileri ananas salaatti →...

Broileri-kasviskiusaus.

... Yksi tosi yksinkertainen, nopeavalmisteinen ja ennen kaikkea helposti muunneltavissa oleva ruokalaji on kiusaus. Erilaisista tyypeistä oma suosikkini on broilerikiusaus, johon olen yleensä käyttänyt pohjana pakastealtaan peruna-sipulisekoitusta...

Broileri-kasvisohratto

... Broileri-kurpitsa-kyssäkaaliohratto 17 annosta  15,66€  0,92€/annos (3dl /annos) Ainekset:1,5kg kokonaisia ohrasuurimoita2kg broilerin koipireisiä1kg kurpitsaa1kg kyssäkaalia600g sipuliakokonainen valkosipuli3l kanalientävoitaoliiviöljy     Mausteet: 3 rkl suolaa1 rkl valkopippuria ½ dl...

Sunday roast!

... Viime sunnuntaina oli ensimmäistä kertaa kokattavana kokonainen broileri. Ja kas kas, siitähän syntyi oiva sunday roast vähällä vaivalla. Tätä tehdään toistekin, siksipä ohje talteen! Kokonainen broileri...

Broileri-chili-curry-kiusaus

...Kiusaus täyttää kaikki kriteerit ja lisäksi sen voi valmistaa kalasta, kanasta, kinkusta, kalkkunasta tai vaikkapa jauhelihasta, joten versioita löytyy joka makuun. Broileri-chili-curry-kiusaus Tarvitset:350g hunajamarinoituja tai maustamatonta broilerin suikaleita500 g perunasuikaleita1-2...

Broileri-nuudelikeitto kookosmaidolla

... Meidän lapset ei ole tottuneet kovin eksoottiseen ruokaan, mutta välillä kokeillaan esimerkiksi kookosmaitoa tai intialaisia mausteita. Tämä melko yksinkertainen keitto on ihana lämmittäjä talvipäivinä. Broileri-nuudelikeitto (4:lle)...

Broileri chorizo kastike

...ja pippuria myllystä 1. Paista huoneenlämpöiset fileet kuumassa pannussa tilkassa oliiviöljyä. Älä kuitenkaan paista kuivaksi ja läpikypsäksi, koska broileri kypsyy hiukan vielä kastikkeeseen lisäämisen jälkeen. Ota ruskistetut fileet pois pannulta....