Mansikkainen vanilja-mascarponekakku

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: Hyydytetyt kakutreseptitJulkaistu seuraavalla sivustolla

Heippa! Vieraille on kiva tarjota jotain raikasta ja kesäistä. Mansikat ovat nyt parhaimmillaan, joten niitä on kokeiltava leivoksessa kuin leivoksessa. Tässä kakussa yhdistyvät makeat mansikat, täyteläinen vanilja-mascarponevaahto ja rapea kaurakeksipohja. Kakku valmistuu suhteellisen nopeasti ja vaivatta, mutta maussa tai ulkonäössä sitä ei huomaa! 🙂
 Mansikkainen vanilja-mascarponekakku(noin 10 palaa)
Pohja170…
...1 prk (250 g) mascarponejuustoa 1 prk (200 g) maustettua rahkaa, vanilja (Valio)½ dl sokeria2 tl vaniljasokeria2 rkl vettä tai mansikkamehuaKiille250-300 g kotimaisia mansikoita1 dl hyytelösokeri Multia1 dl mansikkamehutiivistettä½ dl vettäMurustele...

Läheiset reseptit

Mansikkainen vanilja-mascarponekakku

...vanilja-mascarponevaahto ja rapea kaurakeksipohja. Kakku valmistuu suhteellisen nopeasti ja vaivatta, mutta maussa tai ulkonäössä sitä ei huomaa! 🙂 Mansikkainen vanilja-mascarponekakku(noin 10 palaa)Pohja170 g kaura- tai murokeksejä75 g margariiniaTäyte5 liivatelehteä2 dl vispikermaa...

Vanilja minikuppikset vanilja-vadelmakuorrutteella (Mini Vanilla cupcakes with vanilla-rasberry frosting), vegaani/gluteeniton/maidoton/munaton

...🙂 Kokeilin tällä kertaa kuorrutteeseen makuyhdistelmää vanilja-vadelma, näytti maistuvan oikein hyvin. Vanilja minikuppikakut (24kpl)2,35dl soijamaitoa1 tl omenaviinietikkaa2,4dl Sunnuntai gluteeniton jauhoseos (vaalea)n. 0,5dl Provena kaurajauhoa2 rkl maizenaa (laitoin No-Egg jauhoseosta)3/4 tl...

VANILJA-RUUSUKUPPIKAKUT

... KUPPIKAKUT12 kpl 2 dl Vehnäjauhoja1 tl Leivinjauhetta½ tl Suolaa90 g Voita huoneenlämpöisenä2 Kananmunaa150 g Hienoa sokeria1 rkl Vanilja-aromia1 dl Maitoa1-2 rkl Ruusuvettä1. Yhdistä vehnäjauhot, leivinjauhe ja...

Vanilja-kuppikakut (vegaani/munaton, maidoton)

...omenaviinietikka kupissa ja anna seistä pari minuuttia. Vatkaa soijamaito-seos, öljy, sokeri ja vanilja (ja muut mahd maku-uutteet) isossa kulhossa. Sihtaa joukkoon kuivat aineet ja sekoita kunnes taikina on tasaista. Annostele...

Kanelilla maustettu omena-vanilja ProteinSmoothie-kakku

...pystyy puhdasta kauraa nauttimaan. Hiilihydraattejakin Proegg Smoothiessa on suhteellisen vähän + – 7. Smoothie makuja on 2. Omena-vanilja, sekä mustikka-mustaherukka. Smoothieissa on käytetty aitoa marjaa ja hedelmää. Proegg Smoothiet löytyvät kaupan...

Suklaa-vadelma- ja Vanilja-mansikka tartaletit

...työtä ja hommia. Onneksi nyt on jälleen  aikaa kirjoitella! 🙂  Tässä olisi nyt kaksi ihanaa täytettä tartaletteihin; Ensimmäisenä täytteenä on ihana vanilja-mansikkatäyte. Vanilja-mansikka tartaletit ovat ihanan raikkaita ja sopivat kaikkiin...

Mansikkainen kuorrutus (paleo, maidoton, munaton)!

...Mansikkainen kuorrute 2,4 dl kookosöljyä1,6 dl hunajaa2 tl vanilja-aromia4 rkl kookosjauhoja2 rkl jäähdytettyä kookosmaitoa (vain sitä ”kermaa” mitä yleensä on päällimäisenä, kun avaa kookosmaitotölkin)2,4 dl pakastekuivattua mansikkaa (onnistuu muillakin marjoilla)...

Gluteeniton raparperi-vanilja juustokakku, pala raparperitaivasta?

...makea, ei yhtään liian ällö. Koostumus on pehmeä ja päällisen ansiosta ja rapareprin rouheaakin rakennetta näkyvissä. Pidän myös siitä että vanilja ja raparperi näkyy ja maistuu myös juustomassasta. Lisäksi tuli...

Mustikka-vanilja-kerroskakku

...syövereissä etsimässä ratkaisua. Päädyin lopulta tekemään Kinuskikissan reseptillä vaniljaisen panna cotta -kerroksen, joka osoittautui mustikalle loistavaksi pariksi. Tästä kakusta tuli lempeän marjainen ihanuus, jota kyllä kelpaa katsella. Taidan mennä ottamaan...

Vanilja-suklaamoussekakku

...”pakko kokeilla” -reseptiä. Joten menin kauppaan ja ostin tunteen mukaan jotain.Täytteestä tuli positiviista palautetta, kehuttiin täyteläiseksi ja parhaaksi moussetäytteeksi ikinä. 200g philadelphia tuorejuustoapurkki Violan Vanilja tuorejuustoa2,5dl kermaa200g maitosuklaata2 liivatelehteä Vatkaa kerma vaahdoksi.Vatkaa...

Vanilja-mansikkasmoothie

... Tehän tiiätte että meikkis tykkää smoothie-juomista, varsinkin aamupala. No tääkin sopii aamupalaksi, tosin on hieman makeampi kuin edelliset smoothiet mitä oon tehnyt. Toi vaniljajogurtti on älyttömän...

Liivatteeton hunaja-jogurtti-mascarponekakku

Pehmeää mascarponea, valuvaa hunajaa, kirpeää sitruunaa. Näitä kaikkia pitää sisällään liivatteeton juustokakku, jonka tein ronskisti uunivuokaan, aivan niin kuin Helsingin Sanomissa kehotettiin. Ulkonäöllisesti kakku ei...

Liivatteeton hunaja-jogurtti-mascarponekakku

Pehmeää mascarponea, valuvaa hunajaa, kirpeää sitruunaa. Näitä kaikkia pitää sisällään liivatteeton juustokakku, jonka tein ronskisti uunivuokaan, aivan niin kuin Helsingin Sanomissa kehotettiin. Ulkonäöllisesti kakku ei...

Mango-mascarponekakku

...vaniljaa jauhettuna 2 rkl Karppisokeria 1. Laita liivatteet kylmään veteen likoamaan. 2. Vaahdota kerma ja lisää siihen Mascarpone ja vanilja ja sokeri. 3. Purista lionneista liivatteista vesi pois ja sulata...

Mansikkainen britakakku

...kaapit täynnä muutakin syötävää. (Aargh, miten ”rentouttavaa” olikaan käydä torstaina ruokaostoksilla ja yrittää selvitä kaupan läpi autokärryn kanssa…) Mansikkainen britakakku125 g voita/margariinia1 dl sokeria2 keltuaista1 ½ dl vehnäjauhoja2 tl leivinjauhetta1...

Kermaisen mansikkainen raakakakku

...välipalaksi kakkua..? Aikaisemmin olen kokeillut mustikkaista ja suklaista raakakakkua. Tästä ”raakailusta” on ihan huomaamatta tainnut tulla enemmänkin sääntö kuin poikkeus. Kermaisen mansikkainen raakakakku pohjan. 1 dl taateleitan. 1 dl manteleita kuorineen täyte3 dl...

Mansikkainen FrozenJugurttiSorbetti

... 4 aineosaa ja superhyvää herkkua! Mansikkainen Frozen Jugurtti 1 ps mansikoita (pakaste) 2 dl maustamatonta laktoositonta luonnonjugurttia 1/2 sitruunan mehu 2 rkl hunajaa Sekoita kaikki aineet...

Minun päiväni & mansikkainen valkosuklaa-mustikkakakku

...lailla noin mittoja, sillä ihan maistellen tein ja mitään en tietenkään teko hetkellä kirjoitellut ylös.Kakkuna oli tällä kertaa mansikkainen valkosuklaa-mustikkakakku!Tein pohjaksi 6 munan kakkupohjan. (tästä söi 12 henkeä ja hieman jäi...

♥ Mansikkainen feta-guacamole & tortillanachot

...tahansa. Aamupalaksi, lounaaksi, välipalaksi, ilapalaksi, evääksi, illanistujaisiin tai kuten nyt, alkupalaksi. Tällä reseptillä osallistun siis mansikkahaasteen alkupalat-osioon. Mansikkainen feta-guacamole 2 kypsää avokadoa 100g fetaa 1 pieni punasipuli 5 isoa mansikkaa...

Mansikkainen hyydykekakku (gluteeniton)

...oli niin hyvää, että sitä olisi voinut olla reippaasti enemmänkin. Mansikkainen hyydykekakku (gluteeniton) Pohja200 – 225 g vilhelmiinakeksejä (ohje)40 g voita Täyte3,5 dl mansikoita soseena (käytin tuoreita – pakastetutkin käynevät)1,5...

Mansikkainen smoothie

... Nyt tuli tehtyä kyllä tosi hyvää smoothieta. Ihanan mansikkainen ja täyteläinen maku.Testaa ihmeessä.Ohjeesta tulee 6dl. Ohje:250g mansikoita (käytin jään kohmeisia)½ avokadoa1½ dl puristettua appelsiininmehua ½ banaani250g valion...

Mansikkainen grillipizza

...mielletään aivan turhaan vain makeisiin ruokiin sopivaksi raaka-aineeksi, sillä se käy erittäin hyvin myös suolaisiin ruokiin vivahdetta antamaan. Jos et usko, grilli kuumaksi ja mansikkapizzan tekoon!Mansikkainen grillipizza (2 suurehkoa pizzaa)Tarvitset:...

Ihana Mansikkainen Brita-kakku

...testata kaikilla mahdollisilla marjoilla 🙂  Mansikkainen Brita-kakku Kakkupohja: 150 g voita1.5 dl sokeria4 kpl keltuaisia2 dl vehnäjauhoja2 tl leivinjauhetta1.5 dl maitoa Marenki: 4 kpl valkuaisia2 dl sokeria Täyte: 2 dl...

Mansikkainen juustokakku

...fraice ja sekoita tasaiseksi. Lisää sokeri, jauhettu vanilja,mansikka survos, raastettu sitruunan kuori ja puolikkaan sitruunan mehu joukkoon. Sekoita nopeasti vielä ainekset joukkoon. Ota irtopohja vuoka pois jääkaapista, folioi vuoan ulkoreunat,...

Red Velvet Cheesecake

...philadelphia tuorejuustoa3,5 dl sokeria0,6 dl maissitärkkelystä (Maizena)1 rkl vanilja aromia2 munaa2 munan valkuaista1,2 dl kuohukermaa Lämmitä uuni 175 asteeseen. Ota kaksi irtopohjavuokaa ja vuoraa pohjat foliolla ja kiinnitä pohja. Voitele...

Vanilja-Mustikkapiirakka:

... Kesän ensimmäinen mustikkapiirakka 😛 minulla sattuu olemaan vaniljakreemijauhetta kaapissa,joten sitäpä sitten laitoin täytteeksi mustikoiden päälle.NAMI ….einsiinä kauaa mennyt,kun piirasvuoka oli tyhjä 😂 VANILJA-MUSTIKKAPIIRAKKA: 150 g margariinia...

Pieni vanilja-valkosuklaajuustokakku

... Päätin tehdä pienen juustokakun kauniin kesäpäivän kunniaksi. Täytteeseen käytin Valion makeutettua vaniljatuorejuustoa, joten jätin lisäsokerit suosiolla pois. Toki kakun voi tehdä myös tavallisesta tuorejuustosta sokeria ja...

Vanilja-raparperipiirakka

... Halusin viime kesänä tehdä jonkun ihan täysin erilaisen raparperipiirakan, ja tämä resepti olikin ihan huikea valinta! Täytteessä on vaniljakreemiä, valkosuklaata ja raparperiä, eikä mitään muuta. Niin...

Vanilja-marjapiirakka

... Tein vappupöytään vanilja-marjapiirakan samaan tapaan kuin aikaisemmin tekemäni marjatartaletit. Itse pidän ehkä enemmän pienistä tartaleteista, mutta yksi iso piirakka on vaivattomampi tehdä. Täytteenä on leipurinkermaa, eli...

Vanilja-mansikkatartaletit

... Sain pyynnön tehdä vaniljakreemillä täytettyjä mansikkatartaletteja eli pieniä annospiirakoita, joissa on rapea pohja. Päätin valmistaa pohjan itse tehdyistä viljattomista digestive-kekseistä perinteisen keksipohjan tapaan lisäämällä joukkoon sulaa...