Suklainen kakku resepti

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: KakkureseptitSuklainenJulkaistu seuraavalla sivustolla

Ainekset
Munaton sokerikakkupohja
4½ dl vehnäjauhoja
3 dl sokeria
1 rkl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
½ dl juoksevaa margariinia
2½ dl maitoa
Lisäksi:
Tummaa-ja valkosuklaata
Ohjeet
Lämmitä maito n.kädenlämpöiseksi.
Sekoita siihen sokeri ja vaniljasokeri.
Sekoita seuraavaksi…
...Julkaistu seuraavalla sivustolla Ainekset Munaton sokerikakkupohja 4½ dl vehnäjauhoja 3 dl sokeria 1 rkl leivinjauhetta 2 tl vaniljasokeria ½ dl juoksevaa margariinia 2½ dl maitoa Lisäksi: Tummaa-ja valkosuklaata Ohjeet...

Läheiset reseptit

Entremet-kakku ja erilaisia peilikiilteitä

...entremet-kakku. Eli entremet-kakuissa on yleensä useita eri kerroksia ja erilaisia tekstuureja. Päällä on monesti joko glaze tai sitten kakku on suklaamaalattu. Tein tälläisen mallikakun, mutta täytekerroksethan voivat olla mitä halutaan....

Ellen Svinhufvud kakku

...itseoikeutetun juhlaleivonnaisen takaisin suomalaisiin kahvipöytiin. Kakku on leivottu alkuperäisen reseptin mukaan sitä aiemmin valmistaneiden kondiittorimestarien tarkkoja ohjeita noudattaen. ———————————————–Wikipedia:Ellen Svinhufvudin kakku oli Ellen Svinhufvudin (1869–1953), Suomen kolmannen presidentin Pehr Evind Svinhufvudin...

Suklainen kakku resepti

...uunissa 200asteessa n.45minuuttia, tai kunnes taikina ei tartu enään tikkuun. Anna kakun jäähtyä. Sulata valkoista ja tummaasuklaata ja levittele sitä kakun päälle. The post Suklainen kakku resepti appeared first on...

Tonnikalavoileipäkakku

...täytteestä 3 dl erilleen ja levitä loput leipien päälle tasaisesti. Laita erilleen otettu täyte jääkaappiin kuorrutusta varten. Rullaa kakku kuten kääretorttu. Puristele samalla varovasti. Kiedo tuorekelmut rullan ympäri. Paketoi vielä...

Kummitytön 2 vuotis kakku vadelmasuklaalla ja marjamoussella

...mehevä ja tosissaan kakun makuvivahteet pääsivät oikeuksiinsa maistellessa. Makeuden sijaan kakku olikin raikas, marjaisia ja suklainen. Kerma oli hyvä koristelutekniikka, koska se ei lisännyt kakkuun liikaa makeutta. Namskis!  ...

Appelsiini-Tahini-Pistaasi -kakku

... Tämä Tahini -kakku on aivan ihana uusi tuttavuus. Paahdetut pistaasit ja sesaminsiemenet sekä hunaja-appelsiininkukkasiirappi kruunaavaat makuelämyksen aivan ihastuttavaksi. Ilman niitä kakku on hyvin tavanomaisen oloinen, joten...

Suklainen mansikka-kakku

...jäähtynyt kakku ja anna jäähtyä rauhassa.    Soseuta hieman kohmeat mansikat. Jätä joukkoon sulamisesta kertynyt ”liemi”. Koska mansikkasoseesta tulee näin aika löysää, ei kakkua tarvitse erikseen kostuttaa.   Vaahdota kerma vaniljasokerin...

Suklainen PäärynäKakku resepti

...hedelmäsokeria alenna uuninlämpöä noin 160-170:een, koska kakku tummuu herkemmin. Sirottele valmiin jäähtyneen kakun päälle tomusokeria. The post Suklainen PäärynäKakku resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja ruokaohjeet....

Dr Oetker - Aina on aihetta leipoa kakku (Vintage- kakku)

...äänestämässä kakkuani? Kakku löytyy nimellä Vintage.Tarvikkeet2x Kakkupohjaa4 munan:4 munaa1½ dl sokeria1½dl vehnäjauhoja½dl kaakaojauhetta1tl leivinjauhetta3 munan:3 munaa1dl sokeria1dl vehnäjauhoja½dl kaakaojauhettaTäytteetSuklaatäyte:200g suklaata100g tuorejuustoa3dl kuohukermaaMangotäyte200g mangotuorejuustoa3dl kuohukermaaLisäksi:2 banaania1prk persikoita sokeriliemessäsokerimassaaTee taikinat erikseen, ohje...

Suklainen Ninjago -kakku

...aiemmin hyväksi kokemaani pehmeää suklaamousseohjetta hieman muokattuna. Maistelin täytettä yhdessä kakun päältä tasoittamani siivun kanssa ja mielestäni se oli oikein hyvää, ja reippaasti suklaista. Toivottavasti kakku maistui myös pojalle ja...

Kolmen suklaan kakku

... Tämä kakku on taas sarjassamme, kokeilujen kokeilu, yhdistettynä kolme lempi kakkuani, mutakakku, juustokakku ja moussekakku. Kakusta tulee kyllä mitä herkullisinta, mutta suklaa kiintiö tulee itselläni ainakin...

Sitruuna-Lakritsikakku

...kun Janne sai tätä kakkua kerran niin nykyään ei mikään muu kelpaa! 😀 Jannen mielestä aina kun leivotaan, voitaisiin leipoa sitruuna-lakritsikakkua. Ihan halpahan tämä kakku ei ole, joten ei sitä...

Brita Kakku

... Tässä täydellinen kesäkakku, marjoja ja kesäistä makua löytyy. Vaikka voisi kuvitella, että kakku on makea, niin ei ole kuitenkaan yhtään liian makea. Pariviikkoa sitten juhlittiin mökillä...

Death by Chocolate eli syntisen suklainen kakku

...on tarkoitettu esimerkiksi suklaakakkua, jossa on ganache välissä ja päällä tai suklaatriflea, sulaa suklaata sisältävää kakkua tai sitten jauhotonta suklaakakkua. Käyttämäni resepti on lähes jauhoton kakku, olen löytänyt sen Hembakat...

Death by Chocolate eli syntisen suklainen kakku

...on tarkoitettu esimerkiksi suklaakakkua, jossa on ganache välissä ja päällä tai suklaatriflea, sulaa suklaata sisältävää kakkua tai sitten jauhotonta suklaakakkua. Käyttämäni resepti on lähes jauhoton kakku, olen löytänyt sen Hembakat...

Ravintolapäivä: Rocky Road-kakku

... Kuva: Markus LumipuuBebé & Paakkelssin yksi ehdoton menestyjä oli tämä rocky road-kakku. Tahmean suklainen pohja, välissä minivaahtokarkkeja ja suolapähkinöitä, päällä suklaaata.. Kuulostaa hyvältä, ja se myös...

Schwarzwaldin kakku, eli kirsikkainen suklaatäytekakku

...Aivan samaan herkullisuuden tasoon en omalla leipomuksellani yltänyt, mutta maukas kakusta kuitenkin tuli.Kakun salaisuus on todella suklainen ja mehevä kakkupohja sekä hyvä kirsikkahillo (St. Dalfour:in kirsikkahillo toimii kakussa erittäin hyvin)....

Kakku ilman paistamista (No-bake cake)

... Kuopus sai ensimmaisen kaden sormien verran vuosia tayteen. Sita juhlistamaan taytyi tottakai askarrella kakku. Tai oikeastaan kaksi, mutta tama sai kunniakseen olla kynttilakakku 🙂 | Tunisiassa...

Anteeksipyyntökakku eli kolmen suklaan kakku

...masunympäryksessä ei liika hyvittely vielä näy. 🙂 Tämä kakku on kuitenkin leivottu puhtaasti sen vuoksi, että olin käyttäytynyt rasittavasti. Ja niin oli miehenikin. Emme oikeastaan riidelleet mistään tärkeästä. Sitä suuremmalla...

Da-Capo-kakku

... Jos karkista tehdään kakku, siitä ei voi tulla muuta kuin hyvää. Da-Capoista tehdyn kakun on siis pakko olla superia!Jos kaapissasi lojuu ylimääräisiä Da-Capoja.. sinun on syytä...

Hämähäkki-kakku

...tulee melko matala* poista kakku vuokasta ja anna sen jäähtyä hyvin * tee täyte:* täyte rakentuu neljästä osiosta: suklaa-kermaseos kahvi-vaniljakreemiseoskermavaahtokahvi-liivateseos* laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen* paloittele suklaa kattilaan *lisää kattilaan 1,5dl kermaa *...

Miffy a cute little bunny! - mansikkainen Miffy-kakku 3-vuotiaalle

...kakusta tuli paremminkin hempeän vaaleanpunainen ja vasta kolmas kakku onnistui. Synttäripäivä oli tänään ja ajattelin valmistautua hyvin tehden pohjan jo maanantaina. Pohjaa tehdessä olin todella väsyksissä ja ajatuksissani kaadoin taikinan aivan...

Victoria sandwich eli Victoria sponge-kakku ja Afternoon Tea

... Victoria sandwich eli Victoria sponge cake on hyvin perinteinen kello viiden teen makea kakku, jota on herkuteltu jo 1800-luvulla briteissä. Victorian sandwich oli erityisesti Queen Victorian suosiossa...

Palomies Sami-kakku ja Hello Kitty-kakku

...luvattua ”kakkumaalaus”-kakut lapsille, niin ei auttanut enää perua. Tässä siis Rasmuksen Palomies Sami-kakku, jossa täytteenä kondensoidusta maidosta ja kermavaahdosta tehty toffeevaahto sekä appelsiinimarmeladia ja mango-mandariinisosetta. Tässä Minjan Hello Kitty-kakku, jossa...

Suklainen kahvikakku

... Kokeiluun päätyi Pullahiiren suuri suklainen kahvikakku, jonka reseptin olen kopioinut hänen kirjastaan ”Pullahiiren makeat kakut”. Hyvä resepti ja ihanan suklainen! Koristeluun käytin Geishasuklaata (sulatettuna) ja pilkottuja...

Suklainen ystävänpäiväkakku

...todellakin niin mehevä ja kostea, että lisäkostutusta ei tarvita. Suklaaganache on omaan makuuni juuri sopivan täyteläinen ja voimakas. Ohjeesta tulee yksi 18 cm:n ja yksi pienen jälkiruokakulhon kokoinen kakku.  Pehmeä...

Ryhmä Hau-kakku

...oli minulle aivan vieras lastensarja, joten kakun suunnittelu alkoi tietokoneen äärestä. Google sivisti minua sen verran, että itse kakku oli helppo toteuttaa. Jälleen kerran, lasten kakkuja on niin hauska leipoa...

World of Warcraft-kakku

...rauhassa yläkerrassa kirjoitella blogia. Kakku on melko tuhti, koska pohja on melko kiinteä, mutta mehevä ja välissä on vanilijatuorejuustotäytettä. Kakkupojan ja täytteen ohjeet ovat huippuleipuri Mich Turnerin kirjasta Cake Masterclass....

Amerikanlippu- kakku

...kakku piti saada aikaseksi! Tyytyväinen olin kyllä taas tulokseen! Kakun raitoja ja tähtiä piti tarkasti laskea moneen otteeseen ja yrittää saada mahollisimman symmetrinen kakku. Pohjana käytin levykakkupohjaa ja täytteiden ohjeet...

Divin-kakku - juhlapöydän ranskalainen hurmaaja

...mukaan jumalainen kakku kätkee sisäänsä mantelikakkua, tuoreita vadelmia, nougat moussea ja vadelmahyytelöä. Kakku tarjoillaan vadelma coulisin kera. Ranskalaiseen tyyliin ei ihan simppeli valmistaa, mutta vaivan arvoinen herkku. Koska asun täällä...