Chilinen tonnikala-pastasaatti resepti

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: chilinen tonnikalapastasaattireseptitJulkaistu seuraavalla sivustolla

Ainekset
1 tlk tonnikalaa chilikastikkeessa
1 pkt ravioleja esim. juustotäytteellä
salaattia
2-3 kpl tomaatteja
1 punasipuli
tuoretta basilikaa
1 tl omenaviinietikkaa
parmesaanijuustoraastetta
halutessasi voit lisätä vielä leipägrutonkeja
Ohjeet
Viipaloi tomaatti ja punasipuli, revi salaatti. Keitä raviolit
pakkauksen…
...Julkaistu seuraavalla sivustolla Ainekset 1 tlk tonnikalaa chilikastikkeessa 1 pkt ravioleja esim. juustotäytteellä salaattia 2-3 kpl tomaatteja 1 punasipuli tuoretta basilikaa 1 tl omenaviinietikkaa parmesaanijuustoraastetta halutessasi voit lisätä vielä...

Läheiset reseptit

Chilinen tonnikala-pastasaatti resepti

...leipägrutonkeja Ohjeet Viipaloi tomaatti ja punasipuli, revi salaatti. Keitä raviolit pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita kaikki ainekset yhteen. The post Chilinen tonnikala-pastasaatti resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja...

tonnikala – tomaattikastike resepti

...tomaattipyree, lihaliemi,ananasmurska ja mausteet kattilaan.anna kiehua hiljalleen n. 15 minuuttia.lisää lopuksi joukkoon hienonnettu tilli. The post tonnikala – tomaattikastike resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja ruokaohjeet....

Broileripiirakka ja tonnikala-rieskarullat

... Tässä vielä muutama resepti tytön synttäreiden tarjottavista. Herkullisen broileripiirakan resepti on peräisin täältä. Lisäsin reseptiin vielä sinihomejuustoa. Pohjana käytin samaa pohjaa kuin aiemmin tekemässäni kylmäsavulohipiirakassa. Tonnikala-rieskarullien resepti on peräisin...

Fantasiapikkuleipä resepti

... Olen testaillut aika monia fantasiapikkuleiville soveltuvia reseptejä. Viimeisin käyttämäni resepti on ollut toimiva, mutta en ole ollut 100% tyytyväinen kokonaisuuteen. Maku on ollut ihan ok, muttei...

Tonnikala-Riisisalaatti

...Tämä on tietysti makuasiakin, mutta asiaan vaikuttavat ainakin käytetty riisilajike ja tonnikala (vedessä/öljyssä). Laita siis kastiketta ensin ohjeen mukainen määrä, mutta jos salaatti tuntuu kaipaavan lisää, tätä kastiketta on helppo...

Tonnikala-Riisisalaatti

...Tämä on tietysti makuasiakin, mutta asiaan vaikuttavat ainakin käytetty riisilajike ja tonnikala (vedessä/öljyssä). Laita siis kastiketta ensin ohjeen mukainen määrä, mutta jos salaatti tuntuu kaipaavan lisää, tätä kastiketta on helppo...

Gluteenittomat kesäkurpitsavohvelit & tonnikala-fetatahna

...rakennetta, valitse punasipuli. Muuten ruohosipulia tai ohutvartista kevätsipulia) 2 dl maustamatonta jugurttia 1 tl paprikajauhetta 1 tl sitruunamehua mustapippuria ripaus suolaa paprikaa pieneksi kuutioituna koristeeksi ——– Valuta tonnikala, sekoita keskenään...

Chilinen olutmarinadi porsaanlihalle

... Chilinen olutmarinadi porsaanlihalle antaa kivasti potkua kesäisiin grillipihveihin. Jos vain mahdollista, lihan kannattaa antaa marinoitua yön yli. Jos et ole tottunut tuliseen chiliin, kannattaa sitä käyttää...

Grillatut härän grilliluut ja chilinen perunasalaatti

...maku, laita vähemmän halutessasi)0,25-0,5 dl valkosipulijauhetta0,5 dl sipulijauhetta0,5 dl sinappijauhetta *Omassa seoksessani käytin chiliä Aribibi Gusano. Chilinen perunasalaatti Kuten grilliluutkin, tämä salaattikin sai vaikutteita Teksasista. 2 dl majoneesia (tein itse,...

Helposti hyvää - tonnikala-paprikapyörykät

...öljytilkassa kunnes pehmeää. Muussaa peruna haarukalla, sekoita joukkoon paprika-sipulisilppu, valkosipuli, persilja, sitruunankuoriraaste sekä korppujauhot. Sekoita sitten hyvin joukkoon kananmuna ja lopuksi tonnikala (se saa jäädä vähän rouheammiksi paloiksi).Tarkista maku, suolaa ja...

Mehukas tonnikala-tomaattirullapizzasystem

...pellin kokoinen pohja. Levitä pohjalle paseerattu tomaatti siten, että taikina yläosaan jää noin seitsemän sentin pituinen kohta pelkkää taikinaa (kts. kuva). Lado 12 tomaatinviipaletta kolmeen riviin. Lusikoi tonnikala tomaattien päälle...

Eettisempää eväkästä lautaselle

...Otetaan esimerkiksi tonnikala, onhan se heti lohen jälkeen suomalaisten suosikki. Tonnikalan nimellä myydään useita eri lajeja, joista osa on uhanalaisia. Lajeista tavallisin on boniitti (Katsuwonus pelamis), jota joskus nimitetään purkinkyljessä...

Salatti a`la Nizza resepti

...pois varovasti että et riko kuorta. Valuuta tonnikaloista vesi pois huolella ja hienonna haarukalla jos ovat isoja paljoja. Pistä kulhoon kermaviili, majojeesi, sipulisilppu, tonnikala. Pienennä anjovikset ja kanamua ja lisää...

Resepti hukassa

... Leivoin viime viikolla persimmon kuppikakkuja. Alkuperäinen resepti jota lähdin muokkailemaan löytyy täältä. Se kuinka itse kuppikakut leivoin on nyt vähän hukassa. Koko työhuone on muutenkin ihan...

Punainen kanapestopasta | resepti

...herkullinen arkiruoka, josta voi myös tuunata omanlaisen. Käytin tähän valmista pestoa, mutta jos aikaa on, tietenkin senkin voi tehdä itse. Punainen kanapestopasta resepti Punainen kanapestopasta resepti Ainekset:Vihreää tagliatellepastaa (tai muukin pasta...

Sano hyvästit kaupan kastikkeille - Chilinen raparperihilloke

...itselle juuri sopivan tymäkkää hilloketta. Vielä ehdit hyvin keitellä omat purkit juhannukseksi. Sopii lihan glaseeraukseen, grilliruokien kylkeen, jogurtin tai vaikka jäätelön kanssa. Chilinen raparperihilloke 1/2 l raparperipaloja1 pieni punasipuli1/2 –...

Lempeän chilinen tomaattikastike

...sopii hyvin kaveriksi esim. kanalle tai lihapullille tai sitten papupihveille jos haluat kasvisruokaa. Pelkkä lautasellinen höyryävän kuumaa pastaa ja tätä kastiketta käy mainiosti lounaasta. Herkkua! Lempeän chilinen tomaattikastike 2 tölkkiä...

Chilinen soijapiirakka

...tulisuutta, muuten melko pehmeille ja miedoille mauille. Pohjan ohje on Ulla Svenskin Lempileivonnaiset-kirjasta.  Chilinen soijapiirakka(n. 10 annosta)Pohja100 g margariinia50 g juustoraastetta (esim. Polar)1/3 tl suolaa½ dl kermaa2 dl jauhojaTäyte1 pieni...

Chilinen pinaatti-fetapiirakka & maitorahkapohja

... Uus viikonloppu, uus resepti, on tahti, jota vois koittaa pitää yllä täs jonkun aikaa. On hiukan ehtiny kertymään noita kokeiltavia juttuja täs viime aikoina.. Mut toisaalta...

Tonnikala-tomaattikastike

...helppoa, nopeaa ja kevyttä. 4 hlö400 g tomaattimurskaa1 tlk tonnikalaa70 g tomaattipyreetä2 ½ dl lihalientä2 tl sokeria2 tl basilikaa1 tl suolaa2 tl sinappia½ dl hienonnettua tilliäKaada tomaattimurska, tonnikala, tomaattipyree, lihaliemi...

Tillinen tonnikala-katkarapupiirakka

...pakastepohjaa. Mutta hyviä ovat nuo valmiitkin. Tässä siis ohje: -1pkt pakastepiirakkapohjaa täytteen perusosa:-1prk kermaviiliä-2 munaa-1 pussi pun.leima emmentalraastetta-ripaus yrttisuolaa, mustapippuria myllystä tilli-tonnikala-katkaraputäyte:-puntti tilliä hienonnettuna-1 tlk tonnikalapaloja-1 pss katkarapuja sulatettuina Painele...

Tonnikala-munakasrulla

...Anu! ♥ Tonnikala-munakasrulla 6 dl maitoa1 dl vehnäjauhoja1 tl suolaa6 kananmunaa Täyte:2tlk tonnikalapaloja öljyssä1prk(200g) Valio Crea paahdettu sipuli-ranskankermaa (korvasin Creme Bonjour Cuisine paahdettu sipulilla)1 pieni punainen paprika  1 pieni sipuli1tl...

Rapeaksi paistettua kieltä resepti

...vehnäjauhoihin, sitten munaan ja lopuksi korppujauhoihin. Paista rapeiksi runsaassa voissa. Ohje:Tiina Miettinen, Turun linna. The post Rapeaksi paistettua kieltä resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja ruokaohjeet....

Suklainen PäärynäKakku resepti

...hedelmäsokeria alenna uuninlämpöä noin 160-170:een, koska kakku tummuu herkemmin. Sirottele valmiin jäähtyneen kakun päälle tomusokeria. The post Suklainen PäärynäKakku resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja ruokaohjeet....

pitsa-sämpylät resepti

...ripottele seesamin siemeniä päälle. anna kohota vielä uunin lämpenemisen ajan n. 25 min. paista uunin keskitasolla n. 15 min. The post pitsa-sämpylät resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit...

kirjolohi-riisipaistos resepti

...kastikkeesta päälle.ripota päälle maustevihannessilput.laita päälle kalaviipaleet,loput riisit ja kastike.kypsennä paistosta 200 asteessa uunissa n. 45 minuuttia. The post kirjolohi-riisipaistos resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja ruokaohjeet....

Porkkana – juustopiirakka resepti

...voi. Lisää seokseen tomusokeri ja vaniljasokeri. Levitä seos jäähtyneen piirakkapohjan päälle. Anna päällisen kovettua. The post Porkkana – juustopiirakka resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja ruokaohjeet....

1v. blogia takana ja kilpailu kaikille seuraajille, sekä ihanat kerroskeksit resepti!

...ja seuraa blogia lähipäivinä jotta näet oletko voittanut! Tämän kertainen resepti on ei ole kakku, vaikka synttärit, vaan ihana kerroskeksi jolla voi vaikka ilahduttaa omia ystäviä heidän syntymäpäivänään tai muuten...

parsa-pekonitangot resepti

...pekonin sisälle juustopala ja parsakaalitangot,tee tiukka käärö..voit edesauttaa käärön kiinnipitämistä esim.hammastikulla 3.Paista uunissa 225 asteessa rapsakaksi The post parsa-pekonitangot resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja ruokaohjeet....

Nopea broileripata resepti

...curry. Sekoita ja anna hautua hiljalleen 10 – 15 minuuttia. Suurusta sopivan paksuiseksi vaalealla Maizenalla. The post Nopea broileripata resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja ruokaohjeet....