Britakakku

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: Makeat leivonnaisetreseptitJulkaistu seuraavalla sivustolla


Kokeilin britakakun leipomista ensimmäisen kerran tänä kesänä ja voiko kesäisempää kakkua olla! Nyt olen leiponut kakkua tällä ohjeella onnistuneesti jo pariin otteeseen. Kakku on ollut niin hyvää, että melkein harmittaa, kun en ole kokeillut aiemmin. 😀 Ensimmäisellä kerralla laitoin väliin vatkattua kermaa, jossa joukossa oli maustamatonta rahkaa, raparperihilloa ja…
...dl maitoa Marenki:5 kpl valkuaista2 dl erikoishienoa sokeria1 tl vaniljasokeria2 rkl mantelilastuja Täyte:3 dl kuohukermaa1 prk sitruunarahkaa2 rkl sokeria1 tl vaniljasokeria1 litra mansikoita Lisäksi:Rypsiöljyä Erottele keltuaiset ja valkuaiset eri kulhoihin. Vatkaa pehmeä voi ja...

Läheiset reseptit

Britakakku tuoreilla marjoilla

... Tässä se on, kesän ensimmäinen Britakakku!Britakakku tuoreilla mansikoilla on suurta herkkuani, mutta tunnustanpa nyt samalla senkin, että perheemme britakakkujen leipomisen on yleensä hoitanut siskoni… Tällä kertaa...

Kesäinen britakakku, suussa sulavaa!

... Britakakku meni viimeistä muruista myöden, kyllä se vaan on aina niin hitsin hyvää. Britakakku oli meidän tän vuoden juhannusherkku. Kesällä täyttää marjoilla ja talvella hedelmillä. Meijän...

Britakakku raparperista ja mansikoista

... Uuh, miten ihana Britakakku raparperista ja mansikoista ! Minulta on pyydetty lisää raparperireseptejä. Niitä nyt siis on tulossa koska sesonki on parhaimmillaan. Täytin Birtan raparperivaahdolla jonka...

Oh that strawberry cake! - kesäinen britakakku

...niiden valmistamisen ylivoimaiseksi tehtäväksi. Yksi niistä on britakakku, tuo ihana marenkinen herkku. Ensimmäisen kerran kyseinen kakku päihitti mut 6-0 muutama vuosi sitten epäonnistuttuaan katastrofaalisesti. Kauniin kakkulevyn sijaan sain uunista epämääräisen...

Britakakku

...: http://www.maku.fi/reseptit/britakakku BRITAKAKKU Pohja 125  g margariinia 1 dl sokeria 3 kpl keltuaisia 1 1/2 dlvehnäjauhoja 2 tlleivinjauhetta 1 dlkevytmaitoa Pinnalle 3 kpl valkuaisia 1 1/2  dl sokeria Täyte 3 dl...

Mansikka-kiivi-britakakku

... Marenki maistuu minulle kaikissa muodoissaan, joten vanha kunnon britakakku toimii. Marenki puolittain sekoittuu kivasti taikinaan tässä helpossa klassikossa. Taas tuli kiire ottaa kuva, kun pikkuväki hakkasi...

Sitruksinen vadelma-mustikka-britakakku

...satsit. Siis todella, todella reilut. Kakusta tulikin ihan valtava – ja onneksi ihan valtavan herkullinen! Viime kesänä pyöräyttämääni raikasta mansikka-raparperi-britaa voi puolestaan käydä tutkailemassa täältä. Britakakku (uunipellillinen)marenkipäällinen:7 kananmunan valkuaista3,5 dl valkoista...

Britakakku

...raparperihilloa. BritakakkuIhanan kesäisiä makuja ! Raparperi-mansikkamarenkitorttu Pohja 150g voita120g sokeria80g keltuaisia (4kpl)85g vehnäjauhoja45g mantelijauhetta20g maissitärkkelystä tai perunajauhoja100ml piimää Marenkitäyte: 160g valkuaisia (4kpl)250g sokeria80g mantelilastuja Raparperihilloke: 5 dl tuoretta raparperia pilkottuna120g...

Mansikkainen britakakku

... Ajatuksissa oli tehdä juhannukseksi britakakkua ja mansikoilla tietenkin. Niinpä sen sitten juhannukseksi tein. Paljoa ei muita herkkuja tarvinutkaan leipoa, kun jääkaappi oli täynnä grillattavaa ja ja...

Vadelmainen valkosuklaa-lime Britakakku

...jälleen kunnian tehdä kakun – toiveeksi annettiin britakakku, mutta koska en itse välitä hilloista kakuissa niin päätin jälleen hieman tuunailla sitä perinteistä britakakkua. Tällä kertaa gluteenittomien marenkisten kakkupohjien väliin sujahti...

Paras Britakakku

... Tänä kesänä ei oikein ollut muuta vaihtoehtoa juhannuskakuksi kuin britakakku. Tässä herkussa vaan tulee parhaiten mielestäni esiin kotimaiset marjat ja kesä. Tämän maistuvan reseptin löysin Jenni...

Kesäinen Britakakku

... Kyllä kerran kesässä tarvii marenkinen Britakakku tehdä. On se vaan niin hyvää. Tällä kertaa haastetta oli, kun osui kunnon hellejakso tätä tehdessä, joten marenki hieman kärsi...

Superhelppo Britakakku!

...viipaleiksi siivutettuna. Halkaise kakku joko kahteen tai neljään osaan (perinteisesti Britakakku on kaksikerroksinen, mutta jaoin pohjan neljään osaan, jolloin lopputulos oli huikean korkea cake). Vaahdota kerma ja makeuta sokerilla ja...

Britakakku

...se raikastaa kakkua ihanasti. Tämä oli muuten ensimmäinen britakakkuni! Jos jotain sanottavaa on keksittävä niin pohja olisi saanut olla uunissa muutaman minuutin kauemmin, mutta se ei haitannut. Tämä oli todella maukas...

Mutsi leipoo: Suussa sulava Britakakku

Meidän perheessä on nyt riittänyt juhlallisuuksia joka viikolle. Viime viikolla Jouni täytti vuosia ja eilen oli sitten minun vuoroni vanhentua. Vuosi tuli taas lisää mittariin...

Maukas raparperinen Britakakku

Plantaasikausi alkaa tietenkin raparperin harventamisella. Päätin kokeilla, tietyin muutoksin, maailman parhaaksi raparperipiiraaksi kehuttua reseptiä. Suht helppo tehdä ja kun yksinkertaistin marengin teon ohjeeseen, joka onnistuu...

Mango-passion Britakakku

Tätä täytyy kyllä kokeilla uudelleen. Niin monet saavat tästä kakusta upean näköisen, mutta itsellä oli enemmän pannukakkumainen… Eli pohjakerroksia tuli vaan kaksi ja muutenkin oli...

Kesäinen Britakakku

... Ensimmäistä kertaa tuli tehtyä Britakakkua, uskokaa tai älkää! Monen monta kertaa on ollut mielesä, mutta syytä en millään tiedä miksi ei sitten ole tullut tartuttua tuumasta...

Mansikka-raparperi Britakakku

    Neitikän 16-vuotisjuhliin tein toiveesta raparperi Britakakun, laitoin myös mansikoita kun niitä oli nyt saatavilla ”kohtuuhintaan”. Päälle ja väliin tein kermarahkan (2½dl FloraKuohua, 2½dl...

Britakakku

Tämä oli todellista herkkua, täytyy tehdä toistekkin. Ohje on Kinuskikissan blogista, hiukan tein muutoksia täytteeseen. Pohja 125 g voita 1 dl sokeria 1 tl vaniljasokeria...

Britakakku

... Syntymäpäiväni kunniaksi tein itselleni britakakkua jota nautein parhaassa seurassa ihanien ystävieni kanssa. Päällä ihanan tuoreita mansikoita ja pensasmustikoita, välissä banaania ja mangoa.Pohja:200g pehmeää voita2 dl sokeria1½...

Gluteeniton britakakku

... Halusin kokeilla britakakkua gluteenittomana ja onnistui loistavasti. Tuli todella hyvää, suosittelen ehdottomasti kokeilemaan ja tässä ei huomaa mausta, että onko vaiko ei gluteeniton, todella maut kohdallaan....

Mansikka-britakakku

Pohja 125 g voita1 dl sokeria2 keltuaista 1,5 dlvehnäjauhoja 2 tl leivinjauhetta 1 dl maitoaMarenki:2 valkuaista 1,5 dl sokeria Täyte:2 dl kuohukermaa 1 prk (250...

Britakakku

Kokeilin britakakun leipomista ensimmäisen kerran tänä kesänä ja voiko kesäisempää kakkua olla! Nyt olen leiponut kakkua tällä ohjeella onnistuneesti jo pariin otteeseen. Kakku on ollut niin hyvää, että...

Gluteeniton juhannuskakku

...nämä ainekset, joten ihan hyvin kakku meni alas näinkin. Britakakku on se yksi ja ainoa kesäkakku. Pavlova tulee kyllä hyvänä kakkosena, sitä taidan tehdä seuraavaksi kun on taas kakulle aihetta! ...

Kakkujen kakku

... Omiin TOP5 -kakkuihin lukeutuu ihan ehdottomasti Britakakku. Väliin kermavaahtoa ja mansikoita, päälle vähän minttua ja se on siinä. Yksinkertainen on kaunista ja ennenkaikkea parhaimman makuista. Muita...

Kesäkakku

...jäädä kotisohvalle. Se, että käveleminen on tuskaista ja vasemmalla kädellä ei pysty tekemään oikein mitään, ei toki estä meikäläistä leipomasta. 😀 Olin odottanut juhlaherkkuja, niin pitihän niitä saada.Britakakku on kesän...

Marenkikakkua & Hidasta Elämää

...se myös opettaa sietämään keskeneräisyyttä. Ompelemisen lisäksi olen leiponut marenkikakkua. Britakakku on raikasta ja yllättäen ei lainkaan niin makeaa, kuin marenkikakun olettaisi olevan. Marenkikakku Pohja: 150 g voita1,5 dl sokeria3...

Pumppernikkelit

...notkean levitettävän seoksen.Levitä kuorrute ja koristele nonparellein. Anna kovettua.Valitettavasti kuvaa ei nyt ole saamanteilla. Jaan sen facebookissa jahka sen niistä saan! 😉Myöskin mansikkainen britakakku on tänään valmistunut. Siitä onkin instassa...

Suven suloisin raparperi-inkivääribritakakku

... Juhannuksen (ja miksei koko kesän) ihanin jälkiruoka on kyllä britakakku raparperi-mascarponetäytteellä. Suussa sulava mascarpone on omiaan pehmentämään hapokkaan raparperin lempeäksi ja raikkaaksi. Mascarpone on italialainen tuorejuusto....