♥ Härän ulkofilettä mansikkaisella salaattipedillä

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: ReseptikilpailureseptitruokaSalaatityhteistyöJulkaistu seuraavalla sivustolla

Herkullisen alkupalan jälkeen on vuorossa pääruoka, jonka kruunaa kotitekoinen mansikka-vinaigrette. Kastike on helppo tehdä itse ja sen voi valmistaa tarvittaessa jo hyvissä ajoin ennen tarjoilua. Etikan hapokkuus ja mansikoiden makeus ovat mieletön yhdistelmä ja lopuksi joukkoon lisätyt unikonsiemenet tuovat kastikkeeseen kivan tekstuurin. Pilkullinen kastike maistuu ja myös näyttää…
...ja suolalla. Kääri pihvit folioon vetäytymään ja pilko salaattipedin päälle.4. Viimeistele annokset tuoreilla mansikoilla ja rouhaisulla mustapippuria. Mansikka-unikonsiemen vinaegrette 4 isoa mansikkaa 0,5dl rypsiöljyä 1rkl valkoviinietikkaa hyppysellinen suolaa rouhittua mustapippuria...

Läheiset reseptit

♥ Härän ulkofilettä mansikkaisella salaattipedillä

Herkullisen alkupalan jälkeen on vuorossa pääruoka, jonka kruunaa kotitekoinen mansikka-vinaigrette. Kastike on helppo tehdä itse ja sen voi valmistaa tarvittaessa jo hyvissä ajoin ennen tarjoilua....

♥ Granny chic, shappy chic, rustic, french country etc. via Pinterest ♥

Erehdyin eräänä iltana etsimään Pinterestistä vinkkejä mökin sisustukseen. Virhe! Löysin niin paljon kauniita kuvia, että en enää tiedä mistä aloittaisi. Täytynee ainakin suunnitella aika kattavaa...

♥ Mantsikkakaakku ♥

Mansikkatäytekakku kotimaisista tuoreista mollukoista kuuluu kesän tähtihetkiin. Melko hassua, että jonkinasteisesta leipomisvimmastani huolimatta tein sellaisen tänä kesänä ensimmäistä kertaa itse. Vasta nyt! Ilmeisesti olen aiemmin...

Grillatut härän grilliluut ja chilinen perunasalaatti

Meillä on onni, kun on niin loistava lähikauppa. K-Supermarket Muuramesta löytää vaikka mitä. Erityisen onnellinen olen hyvästä lihatiskistä. Sieltä tarttui tämäkin herkku matkaan – muuramelaisia...

Porsaan ulkofilettä ja lohkoperunoita

Uuniruuat on siitä helppoja, ettei tarvitse itse olla aktiivisesti lieden ääressä. Tänään tein marinoitua porsaan ulkofilettä ja lohkoperunoita. Porsaan ulkofile uunissa Ainekset Noin 800g pala...

Porsaan ulkofilettä Aura Pasta Carbonaralla

Annoksessa elementit kohdillaan ja ihan hyvää tuli, mutta onnistuin kyllä ryssimään käytännössä kaiken valmistusteknisesti 😀 Maku onnistui, yhdistelmä onnistui, mutta ajoitus oli tällä kertaa täysin...

Grillattua naudan ulkofilettä

Tämä oli yllättävän hyvää tarjouslihaa. Cittarista löytyi ja kylläpä oli mureaa. Grillissä paisteltiin, mausteina suola ja pippuri sekä grillimaustevoi. Lisukkeina bataattiranskiksia, lankkuperunoita, oliiviöljyssä paistettua vuohenjuustoa...

Iso katkravut salaattipedillä Cajunkastikeella

Ruohosipulia 2 ps jääsalaattiaKurkkuaKirsikkatomaatteja1 Avokado, 1 KarambolaSitruunamehuaSuolaaOreganoaPaprikamastettaCayennepippuriaPippurisekoitustaKuminaaKorianteriaTimjamiaValkosipulia1 prk Kermaviili Lisää seuraavat mausteet pakastinpuussi; 1tl suolaa, 2 tl oreganoo, 2 tl paprikaa, 2 tl cayenne, 2tl...

Karamellisoitua possua aasialaisella salaattipedillä

Rapeaksi karamellisoitua possua aasialaisella kaalisalaattipedillä.Vaihtelua kesän kekkereihin ja juhlapöytään.   Karamellisoitua possua salaattipedillä (n. 12 hengelle)Tarvitset:2,5 kg porsaan kassleria1l omenatäysmehua3 dl soijaa0,5 dl kalakastiketta6 valkosipulinkynttä10 cm...

Täytetty kanamuna, salaattipedillä, kylmäsavulohiruusun kera

4 hlö Täyte4 kananmunan keltuaista1½ dl majoneesia2 siivua kylmäsavulohta4 kapriksenmarjaa1 tl sitruunanmehua1 tl valkopippuria Lautaselle4 kananmunan valkuaista4 siivua kylmäsavulohtapuolikas sitruunaoliiviöljyä Keitä kananmunia 8 minuuttia,huuhtele reippaalla...

Basilikamarinoituja katkarapuja, salaattipedillä ja lime-cremefraichea

4 hlö 400g pakaste katkarapuja Sulata katkaravut ja valuta ne kuivaksi lävikössä. BasilikaöljyRuukullinen basilikaa1 dl oliiviöljyä 1 tl mustapippuria1 rkl merisuolaa Nypi basilikan lehdet ja...

Pinkki synttärikakku 10-vuotiaalle tytölle ♥

Minua pyydettiin tekemään synttärikakku 10-vuotiaan tytön synttäreille. Muita toiveita ei ollut kuin että kakku pitäisi olla pinkki. Kuorrutekakku on silloin oiva valinta.  Kakussa on gluteeniton...

♥ Ideoita äitienpäivään

Huomenna vietetään äitienpäivää ja tähän postaukseen on koottu ideoita brunssipöydän ja kahvittelupöydän tarjottaviin. Aamupalaksi voit valmistaa äidille esimerkiksi munakkaan, juustosarvia tai toasteja. Juomaksi sopii iso...

♥ Mehevä ja herkullinen marjapiirakka

Viime lauantaina aurinko paistoi heti aamusta ja oli tosi hyvä fiilis. Vapaapäivinä ihan parasta on siemailla aamukahvia ja leipoa samalla. Istuin koiran kanssa takapihan terassilla...

♥ Banaani-nutellamuffinit

Vapuksi leipomani rahkamuffinit katosivat parempiin suihin sellaista tahtia, että niitä ei meinannut riittää vappupäivän brunssille ollenkaan. Halusin pöytään jotain makeaa tarjottavaa munkkien lisäksi, joten leivoin...

VuokaLeiväke ♥

4 kananmunaa3 rkl oliiviöljyä/voisulaa1 dl vettä2 dl Semperin Pofiber perunakuitua 1 tl suolaa2 tl leivinjauhetta2 tl ksantaania2 dl mantelijauhetta100 g juustoraastetta3 rkl seesaminsiemeniä2 rkl unikonsiemeniäöljyä...

♥ Nutella-toast & hunajaiset mansikat

Nyt on nautittu mansikkahaasteen alkuruoka ja pääruoka, joten seuraavaksi on jälkiruoan vuoro. Luvassa on herkullinen nutellatäytteinen toast, hunajalla, mintulla ja limellä maustettuja mansikoita sekä vaniljajäätelöä...

♥ Pekoni-vuohenjuustopiirakka

Sain yhtenä iltana vienon pyynnön mieheltä, että voisinko tehdä pitkästä aikaa iltapalaksi suolaista piirakkaa. No tottahan toki! Tämä leivontainnostus yltyy ja yltyy ja voisin vain...

♥ Ihana raparperipiirakka kanelimurupäällisellä

Kesän tullen on tullut leivottua niin raparperimuffineja, raparperipiirakkaa kuin raparperi-toffeekakkuakin.  Eilisestä asti mielessä oli kuitenkin pyörinyt suosittu Kotilieden julkaisema Maisemakahvilan raparperipiirakka, josta päätin muokata hieman...

Se perinteinen synttärikakku ♥

Kävimme tänään äidin luona päiväkahveilla ja koska äidilläni oli perjantaina syntymäpäivät, vein ”lahjaksi” pienen kakun. Tein sen perinteistäkin perinteisemmän kermakakun, jossa vaalea kakkupohja. Välissä vadelmahilloa...

TonnikalaPaistos ♥

Niin hävettävän vähän olen köökissä puuhaillut muttatänään sentään tein jotain sellaista mistäon reseptiä julkaista 🙂Tonnikalapaistosta, nams! 5 kananmunaa2 punasipulia50 g parmesanraastetta250 g mozzarellaraastetta150 g herkkusieniä100...

♥ Paprikat linssi-kasvistäytteellä

 Kaupallisessa yhteistyössä K-ruoan kanssa Meidän kotona syödään usein kasvisruokaa, mutta jostain syystä yksi kasvisruoka-aikojeni lempiruoista oli  unohtunut jo toviksi ruokalistalta. Täytetyt paprikat ovat loistavaa tarjottavaa...

♥ Simaa ja vappumunkkeja

Heräsin tänään jo hyvissä ajoin valmistamaan munkkitaikinaa, josta leivoin meille pieniä munkkipalloja. Teen vappumunkit aina rahkataikinaan, sillä ne ovat mielestäni ihanan meheviä. Paiston jälkeen munkit...

JuustoKaakku ♥

Eilisestä lähtien oon etsinyt tätä reseptiä kätköistäni,tää on miun lemppari juustokakku minkä oon itse kehitellyt 🙂Ja nyt viimein Rakkaan Ystäväni avulla sain reseptin käsiini Onneksi...

Välimeren kasvispiirakka (gluteeniton) ♥

Treffasimme viime lauantaina blogiystävien kanssa. Meillä on aina tapana, että jokainen tuo tullessaan jotakin syötävää kahvi/teepöytään. Minä tein tällä kertaa gluteenittoman suolaisenpiirakan. Ensimmäisen kerran söin...

Rahkapullat ♥

Pääsiäinen lähestyy ja erilaiset rahkaleivonnaiset ovat osa pääsiäistä. Niinpä leivoin tänään rahkapullia ♥ Pullataikina:5 dl maitoa50 g hiivaa1½ tl suolaa1 kananmuna2 dl sokeria1 rkl kardemummaan....

♥ Karamellisoitu sipuli

Nyt on ihan pakko jakaa hyvin yksinkertainen, mutta erittäin maukas ja monipuolisesti käyttöön sopiva resepti karamellisoituihin sipulirenkaisiin. Näitä tulee tehtyä aina silloin tällöin lisukkeeksi esimerkiksi...

JuustoTomaattiSämpylät ♥

7 kpl 4 kananmunaa3 rkl öljyä/voisulaa200 g juustoraastetta100 g aurinkokuivattutomaattituorejuustoasuolaa, valkosipulijauhetta½ dl seesaminsiemeniä1 ½ dl pofiberiä eli perunakuitua2 tl ksantaania2 tl leivinjauhetta1 dl mantelijauhetta Vatkaa...

♥ Vuohenjuustoburgerit ja raparperisalsa

Kaupallisessa yhteistyössä K-ruoan kanssa Tänä vuonna päästiin aloittamaan grillauskausi jo hyvissä ajoin ja tähän mennessä ollaankin keretty nauttimaan grilliruoasta jo monessa eri muodossa. On grillattu...

Ihana suklaakakku! ♥

Täydellinen, suklaistakin suklaisempi mehevä ihana suklaakakku kultani syntymäpäiväksi! ♥  Halusin täydellisyyttä hipovan suklaakakun, joten reseptien metsästämisessä menikin taas monena päivänä tuntikausia 😀 Halusin ehdottomasti todella...