Inkiväärimuikut ja maustekastike resepti

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: inkiväärimuikutmaustekastikereseptitJulkaistu seuraavalla sivustolla

Ainekset
2-6 muikkua henkeä kohti
vehnäjauhoja
öljyä friteraamiseen
marinadi:
2-4 rkl soijakastiketta
runsaasti tuoretta tai kuivattua inkivääriä
maustekastike:
4-5 rkl soijakastiketta
0,5 dl omenaviinietikkaa
4 rkl sokeria
2-3 rkl rypsiöljyä
paprika silputtuna ( chiliä )
Ohjeet


...Julkaistu seuraavalla sivustolla Ainekset 2-6 muikkua henkeä kohti vehnäjauhoja öljyä friteraamiseen marinadi: 2-4 rkl soijakastiketta runsaasti tuoretta tai kuivattua inkivääriä maustekastike: 4-5 rkl soijakastiketta 0,5 dl omenaviinietikkaa 4 rkl...

Läheiset reseptit

Inkiväärimuikut ja maustekastike resepti

...ja tarjoa kylmänä. Koristele ohuiksi leikatuilla paprikasiivuilla. Syö kalat kokonaisina, friteraus pehmentää kyllä ruodot. The post Inkiväärimuikut ja maustekastike resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja ruokaohjeet....

Kreikkalais-roomalainen kukkakaalikorvake eli uunissa paahdettua kukkakaalia ja porkkanaa fetalla ja pestolla ja muilla roippeilla

...ettenkö söisi lihaa, vaan minua kiinnostaa kaikki se, mitä erilaisista kasviksista voi tehdä.Niin kuin tämä resepti, jossa olen säveltänyt Bill Grangerin Independentissä esittelemän ohjeen pohjalta (kaikkia raaka-aineita ei ollut, mutta...

Taivaallista (ja terveellistä) appelsiini- ja lakritsinjuuriraakasuklaata

...stressiä, antaa energiaa, lisää seksuaalista elinvoimaa sekä tasapainottaa hormoneja. Macan maku on melko voimakas, joten sitä kannattaa lisätä raakasuklaan joukkoon hillitysti.  Resepti: 1 muotillinen appelsiini ja/tai lakritsinjuuriraakasuklaata (n. 15 palaa)80...

Murea ja mehukas karitsan entrecôte - Mure ja mahlane talle entrecôte

... Minulla on jäänyt kirjoituspöydälleni Pääsiäisen karitsan entrecôten resepti pyörimään. Teen siitä nyt postauksen, että voisin täysillä keskittyä kevään keveyteen. Ennen Pääsiäistä etsin netistä hyvää karitsan entrecôten...

Juhannuskakku ja juhannusristeily 2016 – Jaanipäevatort ja jaanipäevakruiis 2016

... FIN Me leivoimme mansikka-kermavaahtokakun Juhannuksen kunniaksi. En laita kakun reseptiä blogiin, koska mansikka-kermavaahtokakkuja löytyy jokaiselta palstalta. Laitan juhannuskakun kuvan siksi blogiin, koska me leivoimme tyttäreni ehdoilla...

Kananpojan grillivarras ja helppo marinadi ja glaseerauskastike

...possulle ja  kastikkeella on mukava sivellä vaikka kaikki grillissä kypsyvät kasvikset.  Resepti on kehitetty Radio Aallon ja Kikkomanin kampanjaan. Tuotteekseni sain Kikkomanin makean soijakastikkeen, joka sopii omaan makuuni. Perinteistä soijakastiketta aavistuksen makeampi,...

Hellepäivän ruokaa - broilerivartaita ja salaattia vesimelonista ja varhaiskaalista

...pyrittiinkin viettämään ulkona. Vihdoinkin myös ulkona syöminen onnistui. Suikaloin marinoimattoman broilerin rintaleikkeet ja valmistin niille marinadin heti aamusta.  Suikaloitu liha ehti olla marinadissa ainakin kuutisen tuntia. Tarkkaa reseptiä marinadille, en...

Kesä ja kasvikset (orientaalitwistaavat kasvikset ja parmesaanilla gratinoidut kesäkurpitsat)

...eettisistä syistä. Kasvisruoan vieroksuminen johtuu monella siitä, että reseptissä on yritetty korvata eläinproteiini jollain kasvikuntaan kuuluvalla (soija on yleensä tämä äpärä). Ei toimi kuin poikkeustapauksissa.Jos sen sijaan ajatellaan kasvikset raaka-aineena,...

Kana-kermakastiketta ja riisiä, mozarella-persikkasalaatin kera ja mustikkapiirakka vaniljakastikkeen kera :)

...tulla avopuolisoni kirjoittamina. Mutta niin viime viikonloppuna meillä kävi vieraana hyvä/paras ystäväni ja ensimmäisenä päivänä teimme tortilloja, joiden ns. ohje täältä blogista jo löytyykin. Leivoin myös samana päivänä eli lauantaina...

Whey jäätelö ja proteiinipudding.. ja miksei yksi sorbeekin kesää silmällä pitäen.

... Juu kyllä. Nyt mennään ihan eri sfääreihin, mutta kun kiinnostusta aiheesta on nyt ollut, niin poustaan kehittämäni reseptit. Nykyään kaikilla on kaapit täynnä jauheita ja sydeemejä ja...

Fariini-cookiesit, uskomattoman hyvät ja helpot, rapeat ja pehmeät

... Rakastan fariinisokeria. Se on niin hyvää, että voisin syödä sitä suoraan pussista 🙂 Sama tumman siirapin kanssa. Fariinisokeri on mielestäni todella maukasta ja sitä pitäisi käyttää...

Työ ja perhe ja kaikki - ruuhkavuodet?

...täytyy lähteä viemään isompaa jumppaan. Onneksi mies ehti ajoissa kotiin. Pitkän päivän päätteeksi kävin kaupassa ja raahasin niitä puoltavia kärryjä (onko mikään arkinen ärsytys niin ärsyttävää kuin puoltavat kärryt ja...

Sandran ja Sailan syksyinen juureslounas ja salaatti

... Olin muutama viikko sitten kaverillani ja hänen kämppiksellään kylässä. Teimme makuhermoja hivelevää kasvisruokaa, jossa pääosassa olivat kotimaiset juurekset ja salaatti. Melkein kuin suoraan mainekkaasta, helsinkiläisestä Silvoplee-kasvisravintolasta....

Testissä KahviKaverin kahvit ja karviais-mustaherukkapiiras – Testimisel KohviSemu kohvid ja tikri-mustsôstrakook

... FIN Mainospostaus. Yhteistyössä KahviKaverit. Sain kevään alussa hyvän mahdollisuuden testata KahviKaverin kahvipapujen sekoituksia. Paketit tulivat perille hienosti ennen Vappua ja Vapusta alkaen olen nautiskellut KahviKaverin kahveja....

Freesi avokado-päärynäsalaatti ja Eestin ”Mandariinit” 2015 Oscar-ehdokkaana – Värske avokaado-pirnisalat ja Eesti ”Mandariinid” 2015 Oscar-nominendina

... Silloin kun rakastat sydäntäsi, valmista freesia avokado-päärynäsalaattia. Rehellisyyden nimissä, huomasin sen avokado-päärynämakuyhdistelmän K-marketin vihannesosastolla ja sen jälkeen olen urahtanut avokatoon. Salaatin reseptin keksin itse. Silloin kun...

Kevätkääryle taikina ja täyte ja kastike

... Kevätkääryle taikina, täyte ja sitten vielä kastike, johon kevätkääryleitä voi dipata. Kastike on varsin hapokas ja sitä kannattaa dippailla vain pikkusen. Saa niitä kääryleitä syödä ihan...

Valkoinen juoma ja terveellistä napostelua askartelun aikana - Valge jook ja tervislikku näksimist meisterdamise ajal

... FIN Hyvää Uutta Vuotta2015! Blogini uutta vuotta on sopiva avata terveellisesti valkoisella juomalla ja naposteluvinkillä sekä ne eivät ole mitään uuden vuoden lupauksia vaan pitkän linjan...

Kohti pääsiäistä ja kevättä askarrelleen ja tuunaten

... Pääsiäinen on jo ihan oven takana ja viimeiset askartelut ja kukkahankinnat olen tehnyt. Valkoiset munat olen maalannut öljyväreillä töpöttelemällä, jotta sain rosoisen pinnan. Mutta voi hyvänen...

Hyydytetty mandariinikakku ja Oscar-valvojaiset 2015 – Tarretatud mandariinitort ja Oscar-tulemuste 2015 ootamine

... Minä olen valmis Oscar-valvojaisiin. Maanantaiaamun varhaisilla tunneilla jaetaan vuoden 2015 Oscar-palkinnot sekä Eestin ja Georgian elokuva ”Mandariinit” on yksi Oscar-ehdokas ”Paras vieraskielinen elokuva”-kategoriassa tänä vuonna. Olen...

Helppo ja maukas arkiateria: kaprislohi, grillimaustetut uunilohkot ja kermaviili-avokadokastike

... Näillä ohjeilla valmistuu nopeasti helppo ja todella maukas arkiruoka neljälle hengelle. Aloita laittamalla uuni lämpenemään 225 asteeseen. Grillimaustetut lohkoperunat8 kpl perunoita1 rkl öljyä2 tl suolaa1 tl...

Helppo ja maukas satay-maapähkinäkastike ja kanavartaat

...olemassa helpompi ja nopeampi tapa valmistaa ihanaa kastiketta mausta tinkimättä. Maapähkinävoilla saa herkullisen lopputuloksen. Reseptin nappasin Nigellalta jota hieman muokkasin. Maku oli autenttinen ja niiiiin herkullinen! Hetkessä olin takaisin Balilla <3 Satay-maapäkinäkastike...

2 x avokadosalaattia ja kevyempi elämä – 2 x avokaadosalatit ja kergem elu

... Hyvää Palmusunnuntaita! Pääsiäinen lähestyy ja pitäisi innostua pashasta, lampaasta ja suklaasta, mutta minä söisin Pääsiäiseksi mielluummin sushia ja jonkunlaista kevyttä rahkajälkiruokaa. Punaviinistä en ole nyt kiinnostunut...

Raparperikiisseli ja kookosvaahto – Rabarberikissell ja kookosvaht

... FIN Hei! Mitä teille kuuluu? Minä olen saanut omat tavarat uudessa kodissa paikoilleen. Minulla on vasta alkanut seurustelu uuden keittiön ja uunin kanssa sekä siksi aloitan...

Jouluinen juustokakku ja aikuisen joulumieli – Jôulune juustukook ja täiskasvanud inimese jôulumeel

... Postauksen sponsori on Urtekram. Mistä tulee aikuisen ihmisen joulumieli kun koko marras- ja joulukuu on yhtä suurta joulurumpaa? Jingle bells alkaa soimaan jo marraskuun lopussa ja...

POHJATON PARSAPIIRAKKA JA TILAA JA NOUDA -PALVELUN TESTAUS

... Kaupallisessa yhteistyössä K-Ruoan kanssa Mietin ja mutustelin mielessäni, mitä itselleni ennen kokkaamatonta tekisin parsasta. Parsan, niin kuin monen muunkin raaka-aineen kanssa kun sitä useimmiten palaa klassikoihin....

Salaatteja ja lettuja, kesälounaaksi ja iltapalaksi

...Leikkaa parsakaali sopiviksi paloiksi, ota mukaan myös varsi (sen voi kuoria) ja keitä suolatussa vedessä muutaman minuutin. Nosta pois ja siirrä jäähtymään kylmään veteen.– Tee kastike: silppua valkosipuli ja lisää...

Gnocchi....perunoista ja riisijauhoista! Yksinkertainen ja maukas vaihtoehto pastalle

... ”Gnocchi”ovat Italiassa pastan ja risoton ohella erittäin tyypillinen ”primo piatto” , joka on paitsi hyvän makuinen, myös tosi nopea valmistaa, mikäli käytät kaupoista tai leipäliikkeistä valmiina...

Grilliherkkuina vihannesnyyttejä ja pihvejä - ja yllärinä pullopostia

...  Eilisen grillinyyteissä (6-8:lle, kaksi tosi piemtä syöjää) pestyinä ja palasteltuina: keltaisia ja punaisia paprikoita2 kesäkurpitsaa4 punasipulia4 porkkanaa kapeina siivuinakevätsipulin varsia1 valkospipuli puolikkaina kynsinä10 herkkusientäsuolaa ja pippuriaoliiviöljyä Marinadi...

Aamu joella ja kauraleipää ja maapähkinävoikokkeilua

...eikä niitten meitä. Sitten kelekanjäleltä jäälle. Sielä me kaks tuntia tarvottiin minne lie Nivankylän perukoille ja takas. Kyllä oli mahtavaa ko keli on niin hyvä. Ihan hiki tuli, eikä tuullu...

Pehmeä pannacotta ja mansikkavaahto – Pehme pannacotta ja maasikavaht

... Söimme pehmeää pannacottaa ja mansikkavaahtoa joulukuun alussa. Syömisen aikana tajusin, että se on mainio jälkiruoka joulun aikana. Mansikkavaahdon sijaan voi pannacottaa tarjota karpalo-, vadelma- tai puolukkavaahdon...