ASUNTOMESSUT 2015: KIVAT LASTENHUONEET

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: asuntomessutlapsetreseptitsisustusJulkaistu seuraavalla sivustolla

– Nyt on vuorossa toivepostaus eli tämän vuoden asuntomessujen kivat lastenhuoneideat!

Messutalojen lastenhuoneet ovat nimittäin ihailtavan värikkäitä ja muutamassa kohteessa lastenhuoneesta löytyy kiipeilyteline, köysitikkaat, renkaat tai jopa kokonainen ’puumaja’ aktiiviselle lapselle. Lisäksi on käytetty paljon pallovaloja, pehmeitä mattoja, kivoja seinätarroja ja yksilöllisiä seinämaalauksia. Läheiset reseptit

ASUNTOMESSUT 2015: KIVAT LASTENHUONEET

... – Nyt on vuorossa toivepostaus eli tämän vuoden asuntomessujen kivat lastenhuoneideat! Messutalojen lastenhuoneet ovat nimittäin ihailtavan värikkäitä ja muutamassa kohteessa lastenhuoneesta löytyy kiipeilyteline, köysitikkaat, renkaat tai...

Herkkujen kevät 2015 Yle Teemalla, 2 – Delikatesside kevad 2015 Yle Teemal, 2

... No niin, tästä teille vielä muistutus, että Yle Teemalla on menossa Herkkujen kevät 2015. Olen seurannut ohjelmia niin, miten olen pystynyt. Maaliskuu on ollut minulla aikamoinen...

Asuntomessut 2015 Vantaa Kivistö parhaat palat!

... Asuntomessut 2015 Vantaa Kivistö.Tässä todella kattava kuvakattaus ja parhaat palat messuilta. Turhaan minä alan täällä höpöttelemään niitä näitä, antaa kuvien puhua ja kertoa talojen ja asuntojen...

Vintage Wine Bar & Bistro, Athens, Greece

... From Christmas at Lefkada 2015 Vintage Wine Bar & Bistro could be seen from the balcony of our room. On Saturday, 8th of January we left...

Solstice, Sibelius & Soup

... 26 SEP 2015 18:29ENG Join me and my friends Saga and Sini for twenty-four hours in the Päijät-Häme region of Finland as I say goodbye to the summer cottage,...

Hyydytetty mandariinikakku ja Oscar-valvojaiset 2015 – Tarretatud mandariinitort ja Oscar-tulemuste 2015 ootamine

... Minä olen valmis Oscar-valvojaisiin. Maanantaiaamun varhaisilla tunneilla jaetaan vuoden 2015 Oscar-palkinnot sekä Eestin ja Georgian elokuva ”Mandariinit” on yksi Oscar-ehdokas ”Paras vieraskielinen elokuva”-kategoriassa tänä vuonna. Olen...

Freesi avokado-päärynäsalaatti ja Eestin ”Mandariinit” 2015 Oscar-ehdokkaana – Värske avokaado-pirnisalat ja Eesti ”Mandariinid” 2015 Oscar-nominendina

...on helppo aamu-unisena kuoria ja leikata. Avokadon ja banaanin yhdistelmä on myös ruokaisa. Se on totta. Eestin elokuva ”Mandariinit” (”Tangerines”) on vuoden 2015 Oscar-ehdokas kategoriassa ”Paras vieraskielinen elokuva”. Suurenmoista! Onnitteluni...

#VEGEMENU Juhannus 2015

...gluteenittomia. Nyt vuorossa uusi ja ihana #VEGEMENU Juhannus 2015. Idea menuista on syntynyt kun Kahvia & Kasvisruokaa ja Feel Good Kitchen yhdistivät voimansa. Tämä onkin menusarjan neljäs osa. Menun voit...

Rajalan Kokkaa & kuvaa -kurssi

From Rajalan kokkaa ja kuvaa kurssi 2015-12-12 Hankin jokin aika sitten uskollisesti palvelleen Nikon D90:n rinnalle uusinta uutta olevan Nikon D750:n Rajala Pro Shopista. Myöhemmin...

Ravintolapäivä 16.8.2015 | Restaurant day August 2015

...       Eiliselle ravintolapäivälle osui mitä.ihanin keli. Ihmiset istuivat piknikillä puistoissa ja hakivat lisää syötävää myyjiltä. Kiertelin Marjon kanssa Vanhan kirkkopuiston ja Kallion Karhupuiston ruokakojuja; bliniä, tapaksia,...

Vuosikatsaus menneeseen vuoteen 2015

... Mun mielestä blogeista on ollut kiva lukea muiden vuosikatsauksia, joten päätin minäkin tehdä omani.  Vuosi 2015 ei säväyttänyt mua mitenkään erityisesti. Alkukesä kidutti kylmyydellään ja koko...

#VEGEMENU: Äitienpäivän brunssi 2015

...#VEGEMENU postaussarjan toinen osa, Äitienpäivä 2015!! Kyseessä on edelleen täysin vegaaninen ja gluteeniton menukokonaisuus, jonka voi ladata itsellensä helposti ja täysin ilmaiseksi, kuten edeltäjänsäkin. Menun olemme toteuttaneet yhteistyössä Ainon kanssa,...

#VEGEMENU - Ylioppilasjuhlat 2015

...tiedossa, mitenkäs esimerkiksi rippijuhlat? Tässä siis #VEGEMENU Ylioppilasjuhlat 2015 ja samalla vegemenu-sarjan kolmas osa. Olemme toteuttaneet reseptit yhteistyössä Feel Good Kitchen blogin Ainon kanssa. Voin kertoa että erään ruoantäyteisen ja...

Tulostettava kalenteri 2015

...    Tein minimalistisen kalenterin vuodelle 2015. Ei kuvia, ei mainoksia, ei juuri mitään ylimääräistä. Ainoana koristuksena kuukauden nimi lukee koukeroisella fontilla ja pyhäpäivät nostin esiin lihavoimalla päivän numeron. Viime vuonna kalenteripostaukseeni (tänne) tultiin...

ASUNTOMESSUT 2016: SUOSIKIT + TÄRPIT

...suojaa kuumuudelta. Nyt, kun kaksi viikkoa on satanut miltei joka päivä, niin se tietty hieman hymyilyttää, mutta pitää muistaa, että asuntomessut ovat avoinna kuukauden ajan. – Juttusarja jatkuu. Lisää kuvia...

Kakkujen vuosi 2015

... Tämä vuosi 2015 alkaa olla lopuillaan ja ihmetellen ja odotellen käyn kohti vuotta 2016. Se tuo eteen varmasti uusia tuulia. Itse en vain ole kovin hyvä...

Taste of Helsinki 2015 - Suosittelen!

...haluan ehdottomasti maistaa ainakin Friteerattua katajanmarjalla maustettua kanankoipea ja kuusenkerkkää Bocuse d’Or 2015 -annosta. Annos oli hyvä, muttei kuitenkaan ihan lunastanut suuria ennakko-odotuksiani. Kuusenkerkkä olisi mielestäni saanut maistua annoksessa enemmän....

#VEGEMENU by Aino & Liisa - Vappu 2015!

...seurata myös sieltä. Toivottavasti oma intomme tarttuu myös teihin!Pidemmittä puheitta, nauttikaa herkuista, kuvista ja kokkaamisen ilosta!Lataa itsellesi #VEGEMENU: Vappu 2015 tästä klikkaamalla! Ihanaa ja aurinkoista perjantaipäivää ja vapputunnelmia kaikille....

Paahdetut kanankoivet perunoilla kreikkalaisittan

... From Christmas at Lefkada 2015 Nautimme joulupäivänä kreikkalaista uunikanaa. Teimme tätä kreikkalaista uunikanaa ensimmäisen kerran jo edellisellä kerralla vieraillessamme Sfakiotes residenssissä, Lefkadalla. From Christmas at Lefkada...

Lasten asuntomessut

... Toivosen eläinpuisto & museokylä järjestää tänä kesänä lasten asuntomessut. Kuusi talotehdasta ja eläinpuisto itse seitsemäntenä, ovat laittaneet esille oman leikkimökkinsä. Mökit on sisustettu joko eläinpuiston tai...

Raskausajan pukeutuminen, OOTD 04/07/2015

Jäätyäni pois työelämästä, on ulkonäköni jäänyt hieman taka-alalle. Yleensä minut bongaa Sobean asussa, jonka sain joskus helmikuussa blogin kautta. Siitä lähtien se on ollutkin mulla...

Korttivuosi 2015 ARVONTA

askarteluhaasteElokuun sateinen päivä. Oma päiväni ei kovin hyvin ole alkanut vointini takia, mutta tämähän olikin odotettavissa eilisen jalkeillaoloni ja tutkimuksen takia. Olinhan jopa 4 tuntia...

West - Mexican & Burger in Lefkada Town, Greece

... From Christmas at Lefkada 2015 West – Mexican & Burger We first visited the Island of Lefkada, Greece, in July of 2015. We were to spend...

Hieno 2015, kysymysmerkki 2016

... Hieno vuosi, 2015, on kohta takanapäin. Se oli oikeasti hieno, ja olen ikionnellinen, että sain kokea ne jutut, jotka koin. Alkuvuoteen kuului monia täyttyneitä unelmia blogitöiden...

Kesäkeitto ja kesän maukkain kasvis 2015!

...kesän maukkain kasvis 2015 ja mikä maistuu sinusta erityisen hyvältä!  Valitse yksi. Mielenkiinnolla odotan, mikä kasvis vie voiton ja saa eniten ääniä! Kesäkeitto 8dl vettä5 kokonaista maustepippuria1 kg uusia perunoita6 pientä porkkanaa...

Kisaraportti: Barcelonan maraton 2015

...nyt jalat tuntuvat palautuneen paremmin kuin Melbournen ja Köpiksen jälkeen. Huomenna voisi mennä jopa testaamaan pikku lenkkiä 🙂 Vuoden 2015 kisakausi startattu hymyssä suin – tästä on hyvä jatkaa!...

Avoimet puutarhat 2015

Ihanat avoimet puutarhat olivat tänään! Kuusvee oli mummolassa ja sain yllätyksekseni ukon houkuteltua mukaan. Häntä kiinnostaakin nykyään puutarhojen rakenteet ja muodot ja nappasikin päivän aikana...

Vinkit Taste of Helsinki 2015- festareille

* * * For English please see here * * * Olen odottanut Taste of Helsinkiä, kulinaristin kesän kuuminta tapahtumaa niin paljon, että syöksyin sinne heti ensimmäisen...

Maistiaisia Turun Food and Fun 2015- festareilta

Hullaannuin Turun tarjontaan jo taannoisella kulinaristiretkellämme, mutta vielä parempaa on tulossa. Viimeistään syyskuussa kannattaa ihan tosissaan harkita roadtrippiä tuohon Varsinais-Suomen helmeen: silloin vietetään nimittäin toista...

Kesän 2015 eka raparperipiirakka

Aika monissa blogeissa on tehty lähiaikoina raparperi-mansikkapiirakkaa. Namskis, semmonenhan on kertakaikkisen ihanaa, vaan kun ei vielä mansikka-aika ole, oli minun tyytyminen ihan vaan raparpereista tehtyyn....