Helpot kesäurpitsat kanalla, mozzarellalla ja kasviksilla

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: Helpot opiskelijaruuatlow carb: Kanalow carb: Kasvislisukkeetlow carb: Lounaatlow carb: Yrtitpaikka: UlkosaaressareseptitVuodenaika: KesäJulkaistu seuraavalla sivustolla

KESÄKURPITSOJA täyttelin tällä kertaa broilerin jauhelihalla ja kasviksilla. Sanotaan, että nälkä on paras kokki ja ulkoilmassahan kaikki maistuu hyvältä. Mutta on tietysti kiva valmistaa näitä helppojakin mökkiruokia, kun tästäkin tuli ylistävät palautteet ; )Kaivelin lusikalla kesäkurpitsojen sisuksia saadakseni niistä venemäiset. Lurauttelin ja levittelin niille reilusti oliiviöljyä, hieman suolaa…
...kesäkurpitsat kolmelle:Oliiviöljyäsuolaa ja pippuria (myllyt) sekä muita mausteita maun mukaan3 pienehköä kesäkurpitsaa3 sipulia1 pkt broilerin jauhelihaa5 tomaattia1 mozzarellan. 150 g juustoraastetta2 kevätsipuliayrttejä, kuten timjamia ja rosmamriiniaOhjeet ylhäällä kuvien yhteydessä...

Läheiset reseptit

Helpot kesäurpitsat kanalla, mozzarellalla ja kasviksilla

... KESÄKURPITSOJA täyttelin tällä kertaa broilerin jauhelihalla ja kasviksilla. Sanotaan, että nälkä on paras kokki ja ulkoilmassahan kaikki maistuu hyvältä. Mutta on tietysti kiva valmistaa näitä helppojakin...

PANANG CURRY KANALLA JA KASVIKSILLA

... Santa Marian ruokakassin sisältö alkaa hupenemaan, ja kohta täytyy ruveta miettimään jo pientä varastontäydennystä. Tällä viikolla kokeilin ihanaa kanacurrya, jota tulikin sitten syötyä pitkin päivää iso...

Fariini-cookiesit, uskomattoman hyvät ja helpot, rapeat ja pehmeät

... Rakastan fariinisokeria. Se on niin hyvää, että voisin syödä sitä suoraan pussista 🙂 Sama tumman siirapin kanssa. Fariinisokeri on mielestäni todella maukasta ja sitä pitäisi käyttää...

Kreikkalais-roomalainen kukkakaalikorvake eli uunissa paahdettua kukkakaalia ja porkkanaa fetalla ja pestolla ja muilla roippeilla

...tuollaisia olisi). En sanoisi tätä kasviruoaksi, pelkästään pirun hyväksi ruoaksi. Noin kilon kukkakaali4 porkkanaaoliiviöljyä, suolaa ja pippuria 2 punasipulia renkaiksi leikattuina2 rkl oliiviöljyäjeeraa, garam masalaa ja chiliäloraus viinietikkaa 1/2 granaattiomenan...

Helpot ja herkulliset kasvispihvit

... Erittäin helpot ja herkulliset kasvispihvit saavat jopa lihansyöjän suun kääntymään hymyyn. Kaiken lisäksi pihvit ovat gluteenittomia ja maidottomia. 5 porkkanaa raastettunaperunaa raastettunakaalia raastettuna1 iso sipuli silputtuna2...

Helpot kinuskitäytteiset keksit ja tuotearvonta! (gluteeniton, maidoton, munaton, vegaaninen)

...voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti! Ja ei kun osallistumaan, onnea kaikille arvontaan! Halusin arvonnan kunniaksi valmistaa tähän postaukseen myös jotain hyvää käyttäen tuotekorin aineksia ja valmistin nämä helpot, herkulliset ja rapeat kinuskikeksit....

Haukiburger ja helpot ruissämpylät

...vähän suuremmille. Haukipihvit reseptin löydät täältä! Helpot ruissämpylät Taikina (10 kpl) 5 dl vettä2 tl suolaa2 rkl sokeria1/2 dl öljyä11 g kuivahiivaa5 dl ruisjauhoja5 dl vehnäjauhoja (koristeeksi siemeniä) Sekoita jauhot sekä...

Helpot ja mehevät suklaarouhemuffinit (gluteeniton)

...suklaata marjojen sijaan. Toimi. Ihanan helppo ohje 8-vuotiaan tytön melkein kokonaan itse tehdä, ja tuli oikein meheviä. Tässä alkuperäinen ohje. Vehnäjauhot vaihdoimme myös gluteenittomiin jauhoihin. Helpot ja mehevät suklaarouhemuffinit (gluteeniton) (n....

Sitä parempi soppa II -kirja: helpot ja nopeat ideat vappuun!

...äitienpäivän paljon iloa tuovaksi lahjaksi!  With ♥ from beach house kitchen The post Sitä parempi soppa II -kirja: helpot ja nopeat ideat vappuun! appeared first on beach house kitchen....

Helpot ja nopeat munkkirinkelit

... Helpot munkkirinkelit valmistuvat alle puolessa tunnissa ja ilman kuumaa paistorasvaa. Eihän nämä aivan perinteisten uppopaistettujen munkkirinkeleiden tasolle yllä, mutta kiireiselle tai esim. lasten kanssa leipoville nämä...

Tooooodella herkulliset ja helpot raakabrowniet

...sitä pikkiriikkisen. Herkulliset ja helpot raakabrowniet:3 dl pähkinöitä4 dl taateleita1dl rusinoita3/4 dl raakakaakaojauhettaJauha monitoimikoneessa hienorakeiseksi.0,5 dl kaakaovoisulaa (myös kookosöljy käy)0,5 dl päärynämehua juisserista (voi käyttää myös esim. appelsiinimehua, jota on...

Vaarallisen helpot ja herkulliset korvapuustit

...heh. Muokkasin vähän Kenwoodin ohjekirjassa ollutta reseptiä. Tällä ohjeella pullia tulee noin pellillinen ja korvapuustit syntyvät nopeasti, koska leivonnaisia ei tarvitse kohottaa kuin kerran. Ohje on erityisen näppärä niille leipojille,...

Pizzaa chorizolla ja mozzarellalla

... Olen jo pidemmän aikaa haikaillut chorizopizzan perään, ja päätimmekin jo pari viikkoa sitten, että seuraavan kerran, kun pizzaa tehdään niin täyteeksi laitetaan ehdottomasti chorizoa. Ja niin...

Nektariinisalaatti rapealla kinkulla ja mozzarellalla

...täältä. Nektariinisalaatti rapealla kinkulla ja mozzarellalla4 nektariinia 8 ohutta siivua ilmakuivattua kinkkua 1 kourallinen rucolan lehtiä 1 kourallinen basilikan lehtiä 2 rkl pinjansiemeniä paahdettuina 125 g mozzarellaa 0,4 dl oliiviöljyä...

Valkoinen pizza cheddarilla ja kanalla

...siitä varsinaisen kastikkeen. Valkoinen pizzakastikkeeni sisältää tuorejuustoja, yrttejä ja reilusti valkosipulia. Siitä on tullut jo suosikki läheisten keskuudessa. Valkoinen pizzakastike 100 g maustamatonta tuorejuustoa75 g creme fraichea1-2 valkosipulin kynsi hienonnettuna1...

Helpot ja nopeat sämpylät

...ja vaivaa taikinasta ylimääräinen ilma pois. Kaiken öljyn voi sekoittaa taikinaan jo ennen kohoamista, mutta öljyn lisääminen tässä vaiheessa helpottaa leipomista, sillä taikina tarttuu tukevasti käsiin. – Muovaa taikinasta n...

Helpot ja maistuvat kaura-porkkanasämpylät

...ja niiden paistoajan puitteissa jo leivotut sämpylät nousivat vielä uunista huokuvassa lämmössä. Kuppikakut löydät tästä. Resepti on Kinuskikissan sivuilta. Kaura-porkkanasämpylät á la Kinuskikissa2 pellillistä taikina:3 dl porkkanaraastetta (noin 2 isoa...

Nopeat ja helpot kanaenchiladat

... Tein tuossa aiemmin kana enchiladoja yhdellä jenkkiläisellä reseptillä. Joo oli ihan hyvää… ja tulista. Kastikkeesta lähtien ite keitin ja purkillisen säilöttyjä pepperoneja pilkoin kanan joukkoon. Ja...

Terveelliset kookospallot (helpot ja sikahyvät!)

... Mulla olis kertynyt paljon hyviä ja helppoja reseptejä/ruokavinkkejä, joita tänne jakaa, mutta jostain syystä en saa niitä tänne rustattua ylös. Johtuu osittain siitäkin, että en ole...

Helpot ja mehevät appelsiinimuffinssit

... Uusivuosi on vaihtunut ja minulla se on alkanut hyvin pientä flunssaa lukuunottamatta. Keittiössä on valmistunut jo vaikka kuinka monta eri ruokaa, joten reseptiikkaa on luvassa kunhan...

Helpot ja nopeat mustikkamuffinit

... Nämä ihanaiset mustikkamuffinit on niin helppo ja nopea valmistaa, että kannattaa laittaa heti uuni kuumaksi ja pian huomaat pöydässä koreilevan kasan kauniita mustikkamuffineita. Tietty valmistukseen menee...

Tytön huone ja helpot herkut

... Heissan pitkästä aikaa!Talvi on mennyt hujauksessa mutta täällä vielä ollaan! 🙂Miehen kanssa on oltu välillä melkeinpä vuoron perään työmatkoilla,ja vapaa-aikana on lasten harrastusmenojen ohella nautittu talvilajeista.Rinteet...

Helpot ja nopeat herkkusämpylät

...dl jauhoja (Vaaleilla jauhoilla sämpylät kohoavat parhaiten. Näissä sämpylöissä oli n. 2 dl hiivaleipäjauhoja)1 rkl leivinjauhetta1/2 tl suolaa3 rkl siirappia2-2,5 dl maitoa Sekoita kuivat aineet. Lisää siirappi ja kylmä maito,...

Helpot ja herkulliset kinkku-juustoneliöt

... Meillä on täällä hiihtoloma parhaillaan käynnissä ja vanhin poikani viettänyt siitä lähes puolet sängyn pohjalla. 🙁 Minua on harmittanut, kun pojan hiihtoloma menee ihan ”hukkaan” ja...

Nopeat ja helpot Sitruunaiset neliöt

... Hej på dig vaan kaikille taasen. Ja niin kuin lupasin, tulen nyt päivittämään tätä blogia useammin. Tällä kertaa vuorossa on sitruunan nälkään leivonnainen, jonka kuka tahansa...

Helpot ja nopeat maapähkinävoi-suklaakeksit

...nopeista ja yksinkertaisista aineista tehdyt maapähkinäkeksit. Erytritoli tuo makeutta ja auttaa kananmunan ohella sitomaan taikinaa ja suklaan palat tuo oman kivan lisänsä kekseihin. Eihän suklaan kanssa voi koskaan mennä vikaan?...

Helpot ja nopeat lihaisat enchilladat - meksikolaista katuruokaa + ARVONTA

... Tex mex ruoka on todella suosittua ympäri maailman. 90-luvulla se rantautui myös Suomeen ja muistan kuinka kavereiden kanssa ensi kertaa tehtiin tortilloja. Voi luoja kuinka hyvältä...

Helpot ja marjaisat ruisherkut

... Pidän helposta ja simppelistä leivonnasta. Kakuissa ja leivonnaisissa en puolestani erityisesti välitä sokerikakkupohjista. Murutaikinapohjiinkin käytän mielelläni spelttiä tai ruista, hieman täytteestä riippuen. Aina ei kuitenkaan ole...

Hellepäivän ruokaa - broilerivartaita ja salaattia vesimelonista ja varhaiskaalista

... Hellepäivänä ruuanlaitosta haluaa päästä mahdollisimman helpolla. Pilkkominen ja paistaminen sisällä kuuman uunin ääressä ei paljoa kiinnosta. Viikonlopulla sai vihdoin nauttia helteisistä säistä ja suurin osa ajasta...

Pehmeä pannacotta ja mansikkavaahto – Pehme pannacotta ja maasikavaht

... Söimme pehmeää pannacottaa ja mansikkavaahtoa joulukuun alussa. Syömisen aikana tajusin, että se on mainio jälkiruoka joulun aikana. Mansikkavaahdon sijaan voi pannacottaa tarjota karpalo-, vadelma- tai puolukkavaahdon...