Kesäinen Mansikkapirtelö resepti

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: kesäinenmansikkapirtelöreseptitJulkaistu seuraavalla sivustolla

Ainekset
1/2 l maitoa
mansikat oman maun mukaan
1/2 dl sokeria
jäätelöä oman maun mukaan
Ohjeet
Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen. Sekoita jonkun aikaa. Kaada
pirtelö tarjoilulaseihin, ja nauti! Nautitaan pillillä

The post Kesäinen Mansikkapirtelö resepti appeared first on


Läheiset reseptit

Kesäinen Mansikkapirtelö resepti

...Ohjeet Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen. Sekoita jonkun aikaa. Kaada pirtelö tarjoilulaseihin, ja nauti! Nautitaan pillillä The post Kesäinen Mansikkapirtelö resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja ruokaohjeet....

Kesäinen broilerisalaatti resepti

...Leikkaa broileri viipeleiksi ja asettele salaatin päälle. Voit myös paloitella broilerin pienemmiksi paloiksi ja sekoittaa joukkoon. The post Kesäinen broilerisalaatti resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja ruokaohjeet....

Fantasiapikkuleipä resepti

... Olen testaillut aika monia fantasiapikkuleiville soveltuvia reseptejä. Viimeisin käyttämäni resepti on ollut toimiva, mutta en ole ollut 100% tyytyväinen kokonaisuuteen. Maku on ollut ihan ok, muttei...

KESÄINEN RAPARPERIMEHU

... Löysin raparperimehun reseptin Marimekon esitteestä, ja innostuin siitä heti. Tai jos ihan tarkkoja ollaan, niin ensimmäistä kertaa reseptiä lukiessa olin lähinnä häkeltynyt: raparperia ja mustapippuria yhdessä....

Resepti hukassa

... Leivoin viime viikolla persimmon kuppikakkuja. Alkuperäinen resepti jota lähdin muokkailemaan löytyy täältä. Se kuinka itse kuppikakut leivoin on nyt vähän hukassa. Koko työhuone on muutenkin ihan...

Punainen kanapestopasta | resepti

...herkullinen arkiruoka, josta voi myös tuunata omanlaisen. Käytin tähän valmista pestoa, mutta jos aikaa on, tietenkin senkin voi tehdä itse. Punainen kanapestopasta resepti Punainen kanapestopasta resepti Ainekset:Vihreää tagliatellepastaa (tai muukin pasta...

Kesäinen pitsikakku – The Summerly Lace Cake

...ja kaunis kokonaisuus on sillä siisti. Itse innostuin kokeilemaan koristeena myös syreeninkukkia, jolloin kakkuun riitti vähäisempi määrä kermavaahtoa. Herkät mutta napakat kukat sopivat vaaleaan kakkuun hienosti. Tämä resepti on kaiken...

Kesäinen mökkilounas: grillattua porsaan sisäfilettä

...joka oli lasten riemuksi koristeltu ruohosipulin kukilla. Pöytään päätyi myös äitini marinoimaa ja isäni grillaamaa porsaan sisäfilettä. Marinadi oli piristävän erilainen, joten pyysin sen ohjeen äidiltäni blogiin julkaistavaksi. Resepti oli...

Kesäinen kääretorttu

...eteläpohjalaisia blogeja. Nimi tulee sanoista South Ostrobothnia eli Etelä-Pohjanmaa. SOblogien postauksia pääsee helpoiten lukemaan Facebookin kautta tykkäämällä SOblogeista. Tässä resepti tähän herkulliseen kääretorttuun. Kääretorttupohja: 4 munaa1 1/2 dl sokeria1/2 dl perunajauhoja3/4...

Kesäinen viili

...nauttia kokonaisuus marjojen kanssa. Tai talkkunajauhojen. Hyvää ja helppoa.Resepti: 1 prk viiliä1 prk maitoaSekoita maito ja viili. Annostele kulhoihin ja anna olla yön yli. Viilennä jääkaapissa ja viili on valmista...

Kesäinen klassikkosalaatti salade nicoise

...useimmiten lehtisalaattipedille, vaikkei se olekaan alkuperäinen tapa. Oheinen resepti on siis yksi sadoista versioista. Lähinnä lähtökohtana olise, mitä kaapista sattui löytymään. Tässä versiossa tonnikalapihvit voi marinoida kastikkeella etukäteen jos haluaa....

♥ Kesäinen raparperi-juustokakku

...tätini ja mummoni syntymäpäiviä. Kakun lisäksi tein tarjolle myös feta-pinaatti-tomaattipiirakkaa. Muokkasin alkuperäistä reseptiä hieman omaan makuun sopivammaksi lisäämällä sekä pohjaan että raparperitäytteeseen kanelia ja fariinisokeria. Lisäsin myös tuorejuuston määrää täytteeseen....

Kesäinen tilli-kasvisperunasalaatti

...jostain lehdestä leikattu resepti. Ahh, tästä tuli ehkä lemppari perunasalaattini. Kuinkahan superhyvää tämä sit on, kun suurimman osan aineksista saa noukkia omasta maasta…?!?Tilli-kasvisperunasalaatti noin 1 l (700 g) uusia perunoita2...

Smooth operator - kesäinen hevismoothie!

...niitä aineksia, mitä kotoa sattuu löytymään. Samoin syntyi resepti nu3:n järjestämään smoothie-kilpailuun. Tämä hedelmiä, vihanneksia ja tilkan jäätelöä sisältävä juoma on niin tuhtia tavaraa, että annoksesta riittää helposti kahdelle.  Kesän...

Kesäinen ja helppo raparperipaistos

...gluteenittoman, käytä puhdaskauraa tai voit myös kokeilla tattarihiutaleita kaurahiutaleiden sijasta. Helppo ja maukas raparperipaistos -resepti löytyy viikonlopun Taste of Helsinki -herkkujen jälkeen.   Hoshiton lohisashimi ja Ume-kurkku Aemono. Brödin ”poltettua” lohta, perunaa,...

resepti:Kevyet uuniperunat by:Chef Curtis Stone

... Kokkailuja Katselin tuossa Suurinta Pudottajaa ja siellä Curtis Stone kokkasi tällä reseptillä. Etsin reseptin netistä ja suomensin sen. Tuli tuossa kokattua perheelle ruuaksi ja hyvää oli....

Soijaporkkanakastike resepti

...n. puoli tuntia tai kauemminkin. – Juuston tietenkin voit korvata milla haluat, jos haluat, vaikka kermalla. The post Soijaporkkanakastike resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja ruokaohjeet....

Banaani-rusinamuffinssit resepti

...jottei muffinsseista tule sitkeitä. Jäätelökauhalla on helppo annostella muffinssitaikinaa vuokiin. Paista 180 C n. 25 minuuttia. The post Banaani-rusinamuffinssit resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja ruokaohjeet....

kirjolohi-riisipaistos resepti

...kastikkeesta päälle.ripota päälle maustevihannessilput.laita päälle kalaviipaleet,loput riisit ja kastike.kypsennä paistosta 200 asteessa uunissa n. 45 minuuttia. The post kirjolohi-riisipaistos resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja ruokaohjeet....

Suklainen PäärynäKakku resepti

...hedelmäsokeria alenna uuninlämpöä noin 160-170:een, koska kakku tummuu herkemmin. Sirottele valmiin jäähtyneen kakun päälle tomusokeria. The post Suklainen PäärynäKakku resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja ruokaohjeet....

pitsa-sämpylät resepti

...ripottele seesamin siemeniä päälle. anna kohota vielä uunin lämpenemisen ajan n. 25 min. paista uunin keskitasolla n. 15 min. The post pitsa-sämpylät resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit...

Nopea broileripata resepti

...curry. Sekoita ja anna hautua hiljalleen 10 – 15 minuuttia. Suurusta sopivan paksuiseksi vaalealla Maizenalla. The post Nopea broileripata resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja ruokaohjeet....

parsa-pekonitangot resepti

...pekonin sisälle juustopala ja parsakaalitangot,tee tiukka käärö..voit edesauttaa käärön kiinnipitämistä esim.hammastikulla 3.Paista uunissa 225 asteessa rapsakaksi The post parsa-pekonitangot resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja ruokaohjeet....

Nopea rahkajälkiruoka resepti

...niin että vadelmien rakenne rikkoutuu. Koristele annos esimerkiksi kekseillä, marjoilla, kuivatuilla mansikoilla tai pursotetulla kermalla The post Nopea rahkajälkiruoka resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja ruokaohjeet....

suklaa-rahkakakku resepti

...sulatetun rasvan kanssa.lisää lopuksi pähkinä-ja suklaarouhe.paista kakku voidellussa,jauhotetussa kakkuvuoassa 175 asteessa uunissa alimmalla ritilätasolla 50-60 minuuttia. The post suklaa-rahkakakku resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja ruokaohjeet....

Uusi resepti: Viljaton vuokaleipä ilman maitoa, kookosta ja vuokaa :D

...reseptin vaningossa ja vedin sen saman tien takaisin. En saa kuitenkaan enää muutettua julkaisupäivää, joten päätin tässä ilmoittaa, että huhtikuulle on lisätty uusi resepti. Löydät sen helposti klikkaamalla tästä....

Porkkana – juustopiirakka resepti

...voi. Lisää seokseen tomusokeri ja vaniljasokeri. Levitä seos jäähtyneen piirakkapohjan päälle. Anna päällisen kovettua. The post Porkkana – juustopiirakka resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja ruokaohjeet....

Juustokakku resepti

...kymmenen minuuttia. 4. Anna kakun jäähtyä muutama tunti jääkaapissa, mitä pitempään jäähtyy, sitä paremmalta maistuu. Nauti! The post Juustokakku resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja ruokaohjeet....

1v. blogia takana ja kilpailu kaikille seuraajille, sekä ihanat kerroskeksit resepti!

...ja seuraa blogia lähipäivinä jotta näet oletko voittanut! Tämän kertainen resepti on ei ole kakku, vaikka synttärit, vaan ihana kerroskeksi jolla voi vaikka ilahduttaa omia ystäviä heidän syntymäpäivänään tai muuten...

Rapeaksi paistettua kieltä resepti

...vehnäjauhoihin, sitten munaan ja lopuksi korppujauhoihin. Paista rapeiksi runsaassa voissa. Ohje:Tiina Miettinen, Turun linna. The post Rapeaksi paistettua kieltä resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja ruokaohjeet....