Munaton Bostonpulla

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: pullareseptitJulkaistu seuraavalla sivustolla


AINEKSET:
3 dl maitoa1 pss kuivahiivaa1 tl suolaa1 dl sokeria2 tl hienonnettua kardemummaa7-8 dl vehnäjauhoja100 g pehmeää voita
Täyte:n. 50g pehmeää voita1 rkl sokeria2 tl vaniljasokeria2 tl kanelia
1. Lämmitä maito hieman kädenlämpöä kuumemmaksi, lisää joukkoon keskenään sekoitetut suola, sokeri, kardemumma, vehnäjauhot ja kuivahiiva. Lisää lopuksi huoneenlämpöinen…
...Julkaistu seuraavalla sivustolla AINEKSET:3 dl maitoa1 pss kuivahiivaa1 tl suolaa1 dl sokeria2 tl hienonnettua kardemummaa7-8 dl vehnäjauhoja100 g pehmeää voitaTäyte:n. 50g pehmeää voita1 rkl sokeria2 tl vaniljasokeria2 tl kanelia1....

Läheiset reseptit

Munaton Bostonpulla

...senttimetrin mittaisia paloja. Aseta palat pystyyn voideltuun irtopohjavuokaan ja anna kakun kohota vielä 20 minuuttia. Voitele kakku sokeri-vesiseoksella ja ripottele päälle halutessasi raesokeria. 3. Paista bostonpullaa 175-asteisessa uunissa n.30 minuuttia....

Vapun viettoon maukkaat munkit bataateista! Maidoton, munaton, gluteeniton, pähkinätön, soijaton ja vegan!

...ja maukkaat bataattimunkit! Sitäpaitsi tämä on kevyempi munkkiversio, koska taikinaan itseensä ei lisätä ollenkaan rasvaa! Vappumunkit (maidoton, munaton, gluteeniton, pähkinätön, soijaton, vegan) Ainekset: 125 gr keitettyjä bataatteja 250 gr gluteenitonta...

Suklaakakkupohja (munaton)

... Lukijoiden pyynnöstä laitan teille nyt takuuvarman suklaakakkupohja-ohjeen, joka on munaton ja pienellä muutoksella myös maidoton! Itse olen kokenut, ettei tätä kakkupohjaa tarvitse erityisen paljon kostuttaa, ja...

Mukaeltu Alsacen omenapiirakka....maidoton, munaton, gluteeniton, pähkinätön, vegan & halutessasi soijaton

...sen jättämistä ”lepäämään” yhdeksi yöksi, ennen syöntiä…voi olla vaikeaa, mutta se kannattaa! Mukaeltu Alsacen omenapiirakka (maidoton, munaton, gluteeniton, pähkinätön, vegan, halutessasi soijaton) Ainekset – pohja: 180 gr gluteenitonta jauhoseosta (jauhoseos koostui:...

Kääretörttu (munaton)

...on aina kanamunaa!Viikko keskustelun jälkeen päätin ottaa haasteen vastaan ja kokeilla, kuinka hankalaa munaton kääretorttu on saada pidettyä kasassa. Tässä ohje:Mansikkakääretorttu (munaton)3dl vehnäjauhoja2tl leivinjauhetta2tl vaniliinisokeria2dl sokeria2dl maitoa/mehua2rkl voisulaaTäyte:2dl kermaa1 1/2...

Suussasulavat vaniljaiset pikkuleivät....tietysti maidoton, munaton, gluteeniton, pähkinätön ja myös vegan

...maistuvat ihan sellaisenaan tai hillolla täytettynä tai vaikka suklaattomalla kuorrutuksella koristeltuina (olisin halunnut kokeilla myös tätä vaihtoehtoa, mutta valmiit leivonnaiset hupesivat hetkessä).Suussasulavat vaniljaiset pikkuleivät  (maidoton, munaton, gluteeniton, pähkinätön, vegan) mukaeltu ”...

Sydämelliset kuppikakut.....tosimakea leivonnainen ystävänpäiväksi! Tietysti maidoton, munaton, gluteeniton, pähkinätön, suklaaton, soijaton ja vegan!

...ilman ongelmia!Muuten, lisäsin ylijäämävaahtoon muutaman lusikallisen kylmää espressoa, sekoitin ja laitoin kahvin päälle ja kyllä oli hyvää!!! ”Sydämelliset Kuppikakut”  (maidoton, munaton, gluteeniton, pähkinätön, suklaaton, soijaton, vegan) – 12 kplAinekset: 1 tl...

Siirappinen bostonpulla

... Vaikka ehkä tämä leipomus ei ihan bostonpullan vaatimuksia täytä kaikilla tavoin, niin en nyt parempaakaan nimeä keksinyt. Pulla on joka tapauksessa herkullista oli sen nimi mikä...

Munaton gluteeniton kääretorttu käärme

...on ollut meillä ennenkin mutta ovat pikkupoikien mieleen.. Muokkasin netistä löytämäni ohjeen sopivaksi ja tästä tuli hyvää. hetkittäin tilanne näytti hieman huolestuttavalta..Munaton gluteeniton kääretorttu1,5 dl sokeria1 dl juoksevaa margariinia2 dl...

Mustikkapiirakka (munaton)

Koska mustikka-aika alkaa olla kohdillaan, olen itse jo kerennyt tehdä kaksi mustikkapiirakkaa. Toisen ihan itselle (vein kyllä pari palaa naapuriin…) ja toisen isälle ja veljelle,...

Mutakakku( maidoton, gluteeniton, munaton)

... Munaton,maidoton ja gluteeniton on melkoinen haaste mutakakun kohdalla, mutta jos mieli tekee niin kyllähän siitä jonkinlaisen suklaakakun aikaiseksi saa. Olen tehnyt tätä vain sellaisena pehmeänä suklaisena...

Suklaasuukkoset (gluteeniton, maidoton, munaton, vegaaninen)

...pohjaa kaatui. Tein 18 pohjaa, mutta vain 16 selvisi täyttöön asti. Suklaasuukkoset (gluteeniton, maidoton, munaton, vegaaninen) 16 – 18 kplSuklaakupit50g maidotonta margariinia0,5 dl fariinisokeria0,5 tl vaniljasokeria1 dl semperin fin mix...

Vielä kerran perunarieskaa (munaton, voi tehdä myös maidottomana, gluteiinittomana ja vegaanisena)

...ruokavalioihin sopivaksi. Tämä ohje on munaton ja pienillä muutoksilla siitä saa maidottoman, gluteiinittoman ja/tai vegaanisen version. Helppo ja hyvä perunarieska (n. 12 kpl)n. 8 dl valmista, kylmää perunamuusia (mikäli teet...

Marjatorttu (munaton) ja vakavaa asiaa allergiasta

Vappusimaa, -munkkeja tai tippaleipiä ei tässä talossa tehty. Emmekä leikkineet ilmapalloillakaan. Sen sijaan saimme roppakaupalla sydämentykytystä, valvomista, pelkoa ja opetuksen siitä, että allergioiden kanssa pitää...

Sangriajäätelö (gluteeniton, viljaton, munaton, sokeriton, vhh vaihtoehto)

...päivässä jäätyi kivikovaksi, mutta sulaa kyllä nopeammin kuin perinteinen kotitekoinen sokeriton jäätelö. Varsinkin, kun kuvaa jäätelön 40-asteisessa ”uimahallissa”.Niin joko mainitsin, että tämä jäätelö on sokeriton, munaton ja gluteeniton? Ei varmaan...

Maidoton sangriajäätelö (maidoton, munaton, sokeriton, gluteeniton, viljaton, vegaaninen, paleo)

...myös maidottoman version. Maitotuotteet korvasin cashewpähkinöillä, jotka toivat kermaisen maun ja rakenteen. Tämä jäätelö on maidottoman lisäksi myös sokeriton ja munaton, joten se sopii myös vegaaneille. Jos et halua tehdä...

Munaton makaronilaatikko

...ei niin kovasti tavallisesta poikkeavaa, eikä jäänyt kananmunia kaipailemaan. Pikkaisen tuli muokkailtua, näin tein: Munaton makaronilaatikko (4:lle)3 dl raakaa makaronia keitettynä350g jauhelihaa1 sipuli raasteena1 valkosipulinkynsi hienonnettuna1tl suolaatuoretta persiljaa½ tl mustapippuria...

Äiti, sinä olet aurinko - aurinkoista suklaakakkua (munaton, maidoton)

...ei ole ainakaan tylsää puuhaa.Aurinkoinen kakku tuo väriä kahvipöytään. Maku on täyteläinen ja suklainen. Sitä ei arvaisi erikoisruokavalioleivonnaiseksi. Herkullista!Munaton ja maidoton suklaakakku3 dl erikoisvehnäjauhoja2,5 dl sokeria1,5 tl leivinjauhetta0,75 dl kaakaojauhettaripaus...

Mustikkakukko (viljaton, gluteeniton, maidoton, munaton, sokeriton, vegaaninen)

...ja luulisi sen olevan tavallinen mustikkakukko, jos silmät kiinni söisi. Piirakasta kun tuli hieman tavallista tummempi pellavien ansiosta. VILJATON, MUNATON JA SOKERITON MUSTIKKAKUKKO2dl tummia kokonaisia paahtamattomia pellavansiemeniä1dl kookosjauhoja1tl ksantaania2tl psylliumia½tl...

Suklaakakku - Black Bomb ( munaton - maidoton )

... Ja taas… taas siellä leivontaryhmässä pyöri ihana ohje. Arrgghh…. Ja taas piti kokeilla. Sillä voiko näin simppeli, ”rasvaton” ja munaton suklaakakku olla hyvä? KYLLÄ!!! Se on....

Munaton kakkupohja ja Black Forest - kakku

...Munaton suklainen kakkupohja pienelle porukalle n. 400 g kondensoitua maitoa125 g voita2 dl Coca Colaa225 g vehnäjauhoja2-3 ruokalusikallista kaakaojauhoja1 tl ruokasoodaa1 tl leivinjauhettahyppysellinen ruususuolaa Sulata kattilassa voi ja anna sen...

Marjapiirakka (munaton ja maidoton)

Tässä minun itsekehittelemä resepti munattomaan marjapiirakkaan. Tämä resepti on erittäin helppo. Lisäksi piirakkapohjan päälle voi laittaa sellaisia marjoja, mistä itse tykkää. Itselläni piirakasta tulee yleensä mustikkapiirakka. Ja...

Maidoton vaniljakastike (munaton, sokeriton, gluteeniton, viljaton, vegaaninen, helppo ja nopea)

...vaniljakastikkeen valmistus, joka tapahtuu keittämällä. Tämä kastike soveltuu myös raakaruokavalioon. MAIDOTON, MUNATON JA SOKERITON VANILJAKASTIKE2dl cashewpähkinöitä1,5dl vettähyppysellinen suolaa15 tippaa vaniljasteviaa0,25tl vaniljajauhetta Laita kaikki aineet tehosekoittimeen ja hienonna seos tasaiseksi....

Munaton mikro mutakakku eli mmm.

...tulee helppo ja nopea makean nälän kukistaja munaton mikro mutakakku eli mmm. Tarvitset kahvikupin ja nämä raaka-aineet 3rkl vehnäjauhoja4rkl sokeria1.5rkl aitoja kaakaojauhoja3rkl öljyä3rkl kermaa1/2tl leivinjauhettaRipaus suolaa Suklaahippuja Sekoita kaikki ainekset...

Kylmästä lämpimään | Maidoton ja munaton kardemumma-kookospannukakku

...Kyllä hyvien asioiden johtama lämpö yltää jossain vaiheessa rintalastankin alle. Maidoton ja munaton kardemumma-kookospannukakku 2 tlk kookosmaitoa2 dl vettä1 dl hunajaa2 dl ohrajauhoja5 dl vehnäjauhoja2 tl leivinjauhetta2 tl jauhettua kardemummaa0,5...

Munaton, maidoton, vehnäjauhoton vohveli.

... Facebookissa kyseltiin vohveliohjetta, joka on gluteeniton, munaton ja maidoton. Tuntui ensin vaikealta haasteelta, mutta päätin kuitenkin kokeilla. 1 purkki kookosmaitoa  ( 400 g )4 dl riisijauhoja0,5...

Gluteeniton, maidoton,munaton luumukakku tai muffinssi

...Luumumarmelaadin voi halutessaan vaihtaa survottuihin banaaneihin, jos haluaa vaihtelua. Gluteeniton, maidoton, munaton luumukakku tai muffinssi 1. Kiehauta kattilassa: 150g maidoton margariini (Sunnuntai tai Flora) +1.5dl luumumarmelaadia (tai 2dl jos ei...

Munaton, Maidoton, Gluteeniton Kakku, eli lyhyesti TonTonTonKakku!

... Tuli pyyntö tehdä maidoton, munaton ja gluteeniton täytekakku. Löysin netistä hyvältä vaikuttavan pohjan ja testasin sitä. Hyvähän siitä tuli! Pohja oli todella mehevä ja kostea, mutta...

Pannupulla, peltipulla, helppo pulla.. (munaton)

...ohjeessa olin käyttänyt kananmunaa. Jääkaapista löytyi sopivasti hiivaa, joten aloin leipomaan testimielessä munatonta pullaa. Kun olin saanut pullataikinan pellille, aloin kuumeisesti miettiä mimtä laittaisin päälle. Sen viikkoinen kauppareissu oli vielä...

BOSTONPULLA KOOKOSKINUSKIKUORRUTTEELLA

En ole mikään maailman suurin pullan ystävä, en ole koskaan ollut. Tavallisia pikkupullia tai korvapuusteja en suostuisi syömään ollenkaan. Kai pulla vain on jotenkin tylsää....