Nopea rahkajälkiruoka resepti

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: NopearahkajälkiruokareseptitJulkaistu seuraavalla sivustolla

Ainekset
1,5 dl vispikermaa tai kuohukermaa
1 prk maustamatonta rahkaa
0,5 tl tomusokeria
0,5 dl mansikan makuista tomusokeria
4 rkl haluamaasi marjahilloa : esim. kuningatar
100 g pakastevadelmia sulatettuna
marjoja, kuivattuja mansikoita, keksejä, kermaa koristeluun
Ohjeet
Vatkaa kerma kovaksi vaahdoksi.


...Julkaistu seuraavalla sivustolla Ainekset 1,5 dl vispikermaa tai kuohukermaa 1 prk maustamatonta rahkaa 0,5 tl tomusokeria 0,5 dl mansikan makuista tomusokeria 4 rkl haluamaasi marjahilloa : esim. kuningatar 100...

Läheiset reseptit

Nopea rahkajälkiruoka resepti

...niin että vadelmien rakenne rikkoutuu. Koristele annos esimerkiksi kekseillä, marjoilla, kuivatuilla mansikoilla tai pursotetulla kermalla The post Nopea rahkajälkiruoka resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja ruokaohjeet....

Nopea broileripata resepti

...curry. Sekoita ja anna hautua hiljalleen 10 – 15 minuuttia. Suurusta sopivan paksuiseksi vaalealla Maizenalla. The post Nopea broileripata resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja ruokaohjeet....

Helppo ja nopea porkkanasosekeitto resepti

...Laita porkkanasose, vesi ja ruokakerma kattilaan. Keitä kiehuvaksi. Lisää mausteita oman maun mukaan The post Helppo ja nopea porkkanasosekeitto resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja ruokaohjeet....

Fantasiapikkuleipä resepti

... Olen testaillut aika monia fantasiapikkuleiville soveltuvia reseptejä. Viimeisin käyttämäni resepti on ollut toimiva, mutta en ole ollut 100% tyytyväinen kokonaisuuteen. Maku on ollut ihan ok, muttei...

Helppo ja nopea uuden sadon kaali- jauhelihapata sekä arkiruokahaaste

...sadon kaalia ja suurena kaalinystävänä päivän ruoka olikin sitä myöten selvä J  Tämä kaalipata syntyi nopeasti isossa kasarissa hellalla kypsentäen ilman uunia. (pääkuva heti ekana tuolla ylhäällä ja resepti alempana...

Nopea, ihana ja melkein raaka

...huomattavan nopea suklaa. Nopea suklaa. Kummallinen sanapari. Eihän suklaa voi olla nopeaa. Jdhjfejwbjewfjhehbf. Kuittaan asian lisähepulilla. Nopeaan hepulisuklaaseen tarvitaan yksinkertaisimmillaan kookosöljyä, kaakaojauhetta, seesaminsiemeniä ja hunajaa. Seesaminsiemenetkin voi periaatteessa jättää pois,...

Maanantain nopea proteiinipitoinen kasvispasta

...siitä saa niin helposti ‘lihoitettua’ kasvisruoan ja nälkä pysyy helpommin poissa! NOPEA ARKI-ILLAN PASTA kahdelle 1 iso sipuli rasia kirsikkatomaatteja 1 valkosipulinkynsi 2-3 dl pinaattia chiliä oman maun mukaan öljyä paistamiseen...

Nopea mansikkapiiras

... Mahtavaa, että tänä kesänä mansikka-aika kestää kuulemma elo-syyskuun vaihteeseen, sillä nyt voi leipoa tuoreista mansikoista vaikka mitä ihanuuksia pitkän aikaa! Tämän mansikkapiiraan etuina ovat nopea valmistus...

Nopea suklaavaahto (vain yksi raaka-aine, periaatteessa) (suklaasta riippuen, viljaton, sokeriton, gluteeniton, maidoton, vegaaninen, vhh, munaton)

...resepti -kilpailuun ja pyydänkin nyt ystävällisesti, että kävisitte äänestämässä annostani, mikäli piditte siitä. Näette annokseni ja pääsette äänestämään sitä klikkaamalla tästä tai alla olevasta kuvasta. Kiitos!  NOPEA SUKLAAVAAHTO80g tummaa suklaata...

Taivaallinen ja nopea kukkakaali-aurajuustokeitto

...aterioista 🙂Tämä kukkakaali-aurajuustokeitto on todella kiva, nopea ja yksinkertainen ruoka. Sellaisena reseptinä keitto osoittautui taivaalliseksi! Keitto käy esimerkiksi lounaaksi tai vaikka alkuruoaksi jos tykkää syödä pidemmän kaavan mukaan, yksin tai...

Nopea ja helppo katkarapukeitto

...(Lidliin) ja kokeilemaan reseptiä – tosin hieman tuunattuna. Tällä ohjeella syntyy supersimppeli, nopea ja taatusti herkullinen ruoka, josta riittää ainakin viisi tai kuusi isoa annosta. Kuuma katkarapukeitto sopii erinomaisesti pakkaspäivään...

Helppo ja nopea mustikkapiirakka

...voi käyttää ihan mitä vaan muita marjoja tai omenoita 😉 Nopea mustikkapiiras 3munaa1½dl sokeria5dl vehnäjauhoja2tl leivinjauhetta1dl voisulaa2dl maitoan. 300g mustikoita Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Laita uuni lämpiämään 225 asteeseen.Lisää...

Resepti: Pannupitsa

...löytyy. Tärkeimmät ainesosat lienee pitsataikinaan tarvittavat  aineet: tomaattimurska, tuoreet herkkusienet, purkitetut artisokan sydämet ja arkijuusto. Jep. Arkijuusto. RESEPTI Ota kaikki tarvittavat aineet huoneenlämpöön, ja mikäli käytät purkkituotteita kuten minä, huuhtele...

1v. blogia takana ja kilpailu kaikille seuraajille, sekä ihanat kerroskeksit resepti!

...ja voit saada pienen lahjan alla olevaan reseptiin liittyen. Kilpailu loppuu yllättäen, joten muista olla nopea! Jätä kommentti käyttämällä esim. google-tiliä tai jos jätä komenttisi kirjautumatta, kirjoita komenttisi perään nimimerkki...

Resepti hukassa

... Leivoin viime viikolla persimmon kuppikakkuja. Alkuperäinen resepti jota lähdin muokkailemaan löytyy täältä. Se kuinka itse kuppikakut leivoin on nyt vähän hukassa. Koko työhuone on muutenkin ihan...

Punainen kanapestopasta | resepti

...herkullinen arkiruoka, josta voi myös tuunata omanlaisen. Käytin tähän valmista pestoa, mutta jos aikaa on, tietenkin senkin voi tehdä itse. Punainen kanapestopasta resepti Punainen kanapestopasta resepti Ainekset:Vihreää tagliatellepastaa (tai muukin pasta...

Helppo ja nopea savulohipiirakka (gluteeniton, viljaton, maidoton)

...sen suolaisuus riittää mainiosti. Myös pohjan suolamäärää pienensin. Halutessasi voit jättää sen vaikka kokonaan pois. HELPPO JA NOPEA VILJATON, GLUTEENITON JA MAIDOTON SAVULOHIPIIRAKKAPohja: 2,5dl mantelijauhetta(ripaus suolaa)3rkl kookosjauhoja0,25tl soodaa1tl mexican mausteseosta35g...

Maukas ja nopea savukalakastike

...riisi-ohran kanssa mutta sopisi tämä varmasti hyvin myös pastalle ja perunalle – tai vaikka munakkaan täytteeksi. Tein kastikkeen ”näppituntumalta” joten reseptin ainesmäärät ovat arvioita. Maukas ja nopea savukalakastike150 g savukalaa...

Nopea eväs, kasvissosekeitto

...Eikä siihen mene kuin 15 minuuttia! Nopea kasvissosekeitto Vettä250 – 500 g peruna-sipulisekoitustaPikku pussi kukkakaaliaPikku pussi porkkanoitaLihaliemikuutioMausteita1 prk maustettua kermaa Kaada kasvikset isoon kattilaan ja lisää vettä niin, että kasvikset...

Nopea rapupasta

...niin hyvää. NOPEA RAPUPASTApastaa3 valkosipulinkynttä1-2 punaista chiliä voitaoliiviöljyäisoja jättikatkarapujakirsikkatomaattejarucolaalime Keitä pasta ohjeen mukaan. Poista chilistä siemenet, pilko se ja valkosipulinkynnet pieneksi. Kuumenna nokare voita ja loraus oliiviöljyä pannussa, paista chili-valkosipulisilppua siinä...

Nopea pesto-mozzarellapasta

... Ruokalistalle kuuluu nykyään vakiovieraana Pesto-Mozzarellapasta, joka on nopea ja herkullinen.Huippua olisi, jos kirsikkatomaatit ja basilika olisivat omaa tuotantoa. Sitä saa vielä hetkisen odotella. Peston voisi toki...

Nopea Mustikkajukurttikakku Yhdelle (eli mulle)

...jättää keksipohjan poijes. Nopea Mustikkajukurttikakku YhdelleTarvitset:– 0,5 dl pakastemustikoita (tai vadelmia, tai mansikoita, tai jotain muita marjoja)– 0,25 dl kylmää vettä– 0,5 tl liivatejauhetta (jos haluut jykevämmän rakenteen ni laita...

Nopea teeleipä

...että teeleipä valmistui melkein samassa ajassa kuin kahvi. Ja hyvä niin, sillä leivinjauheella kohotetut leipäset kannattaa syödä heti lämpiminä, kun sormia hieman polttaa ja rasva sulaa teeleivän pinnalla. Nopea teeleipä...

Nopea omenapiirakka

... Nyt on oivallista aikaa hyödyntää herkullisia kotimaisia omenoita leivonnassa, ja varsinkin jos niitä löytyy omasta pihasta. Tämä omenapiirakka on todella nopea ja helppo tehdä. Tämän herkullisen...

IHANAA KASVISRUOKAA - NOPEA LEHTIKAALIPASTA

...lounastettaisiin. Ripaus&Hyppysellinen-blogista löytyi herkullisen kuuloinen ohje ja eikun toteuttamaan. Nopea ja helppo ruoka, jota kehtaisi tarjota vieraillekin. Kertakaikkisen hyvää! Ensi kesänä meidän kasvilava taitaa olla täynnä lehtikaalia. Lehtikaalipasta 2-3 annostaspagettia150g lehtikaalia3...

Helppo ja nopea thaimaalainen panang-curry

...kertaa nopeasta ja maukkaasta Spice Up:n panang-currytahnasta joka toimi erittäin hyvin. Chili, valkosipuli ja inkivääri potkaisee aineenvaihdunnan ihanasti käyntiin! Käyhän tykkäämässä Ruokausrffauksesta myös Facebookissa saat kaikki uudet reseptit uutisvirtaasi ja...

Helppo ja nopea fenkolisosekeitto (munaton, maidoton, gluteeniton, viljaton, sokeriton, paleo, vhh, vegaaninen)

...ja helposti lähestyttävä. Jos haluaa keitosta ruokaisamman voi sekaan lisätä haluamaansa proteiinilisää. HELPPO JA NOPEA FENKOLISOSEKEITTO1 iso sipuli kuorittuna ja silputtuna2 valkosipulin kynttä kuorittuna ja silputtuna1 iso fenkoli. Leikkaa kuivat...

Nopea tomaatti-vuohenjuustokeitto

...keittiöön. Ei kai sitä Gazpachoakaan voi loputtomiin syödä 🙂 Kesällä Ruokatorstain Kesä -keittokirja on kovassa käytössä ja siitä lähtikin testiin erittäin helppo ja nopea tomaatti-vuohenjuustokeitto. Koska rakastan valkosipulia ja mielestäni...

Appelsiinileipä (helppo & nopea)

...leipää onneksi kokeilin, koska oli ihan mielettömän hyvää, pehmoista leipää ja kaiken lisäksi helppo ja nopea tehdä. Saaristolaisleipä on hyvää, eikä sitä lyö laudalta mikään, mutta niin pirun aikaa vievää...

Nopea parsa-ricottalasagne

...Idean sain kun törmäsin kaupassa tuoreisiin lasagnelevyihin, joita ei mielestäni usein näe. Annoksia voi kasata suoraan lautasille ja mitä parasta, koko valmistaminen hoituu vartissa. Nopea parsa-ricottalasagne (2:lle) 1 parsanippu kuorittuna...