Lihapullakeitto – Hakklihapallisupp

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: Keittokodutoit ESTkotiruokanädalavahetuse toit ESTreseptitsupp ESTviikonlopunruokaJulkaistu seuraavalla sivustolla


Naudan ydinluun kanssa kunnon lihapullakeiton valmistaminen kestää. Varaa sitä varten kokonainen aamupäivä ja lounas, mutta silloin tällöin kun saa marketista ison naudan ydinluun, kannattaa ottaa se mahtava työ päivän aikatauluun, koska mielestäni sellainen lihakeitto on ikivihreä kotiruoka ja lopputulos kruunaa ison työn. Kotona valmistetusta lihaliemestä keitto on…
...kylmää vettä3 kevätsipulin vartta + valkoiset osatiso nippu persiljaa10 kokonaista mustapippuria3 laakerinlehteämerisuolaa 500 g pestyjä varhaisperunoita5 varhaisporkkanaa2 kpl / 200 g palsternakkaa2 iso kourallista sokeriherneitä / 2 dl tuoreita herneitä...

Läheiset reseptit

Lihapullakeitto – Hakklihapallisupp

Naudan ydinluun kanssa kunnon lihapullakeiton valmistaminen kestää. Varaa sitä varten kokonainen aamupäivä ja lounas, mutta silloin tällöin kun saa marketista ison naudan ydinluun, kannattaa ottaa...

Lihapullakeitto

...juusto ja mausteet.Muotoile seoksesta  pieniä lihapullia.Jos haluat saman kokoisia lihapullia, annostele pullat teelusikalla ja muotoile kostutetuilla käsillä pyöreiksi.Asettele lihapullat uunipellille leivinpaperin päälle vieri viereen.Paista lihapullia 200-asteessa noin 8 minuuttia.LIHAPULLAKEITTO: (4...

Lihapullakeitto

... Joskus voi olla hauska tarjota jauhelihakeitto vähän erilaisella tavalla, tänään tein sitten lihapullakeittoa sen tylsän ja tavallisen jauhelihakeiton sijaan. 4-5 isohkoa perunaa1 iso porkkana1 sipulipala purjoapala...

Peruna-palsternakkasosekeitto soijapyöryköillä

...uusia perunoita, niin kypsymisaikakin on siedettävä.Sosekeitoissa proteiininsaanti jää usein hieman alkaiseksi, ellei siihen ole käytetty esimerkiksi papuja tai linssejä. Tätä proteiiniongelmaa pähkäillessäni mieleeni juolahti italialaistyyppinen lihapullakeitto, jossa jonkinlaiseen keittoon laitetaan...