Makkara-kasvispannu resepti

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: kasvispannuMakkarareseptitJulkaistu seuraavalla sivustolla

Ainekset
½ Keltainen kesäkurpitsa
½ Vihreä kesäkurpitsa
1 avomaankurkku
1 punainen paprika
1 Sipuli
3 Uudensadon porkkanaa
1 prk kokonaisia herkkusieniä
½ pss herne-maissi-paprikaa
1 pieni kukkakaali
2 kpl Jalopeno-tomaatti makkaraa
Ohjeet
Pieni kukkakaalin kukinnot.
Kuori…
...Julkaistu seuraavalla sivustolla Ainekset ½ Keltainen kesäkurpitsa ½ Vihreä kesäkurpitsa 1 avomaankurkku 1 punainen paprika 1 Sipuli 3 Uudensadon porkkanaa 1 prk kokonaisia herkkusieniä ½ pss herne-maissi-paprikaa 1 pieni...

Läheiset reseptit

Makkara-kasvispannu resepti

...paprika ja sipuli. Viipaloi makkara. Kypsennä kukkakaali hetki itsekseen ja lisää loput ainekset ja kypsennä, kunnes kasvikset ovat pehmentyneet. Mausta grillausmausteella tai yrttiaromisuolalla. The post Makkara-kasvispannu resepti appeared first on...

Tulinen palsternakka-makkara-tomaattikeitto

...se varmasti maistuukin parhaimmalta kirpakassa tai kolealla kelillä tehdyn ulkoilun jälkeen. Keitosta tekee maukkaan palsternakka, selleri ja mausteinen makkara. Vähän olemme muuttaneet reseptiä. Alkuperäisessä reseptissä on käytetty italialaistyylistä tuoremakkaraa (Montorsi...

Fantasiapikkuleipä resepti

... Olen testaillut aika monia fantasiapikkuleiville soveltuvia reseptejä. Viimeisin käyttämäni resepti on ollut toimiva, mutta en ole ollut 100% tyytyväinen kokonaisuuteen. Maku on ollut ihan ok, muttei...

Makkarakuskus resepti

...padan kanssa.Vinkki:Voit myös jos tahdot tarjoilla valmiin kastikeen kanssa (esim.kylmä sweet chili )kera.Ja sit eikun syömään. The post Makkarakuskus resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja ruokaohjeet....

Makkara-lehtikaalikeitto

...tahansa raakamakkaraa, meillä taisi olla tällä kertaa jokin italialaistyyppinen, kevyen mausteinen ja yrttinen makkara. Tästä tuli kertaheitolla yksi suosikkikeittojamme, koko satsi upposi viimeistä lusikallista myöden kertaistumalta. Makkara-lehtikaalikeitto300 g raakamakkaroita1 rkl...

Punainen kanapestopasta | resepti

...herkullinen arkiruoka, josta voi myös tuunata omanlaisen. Käytin tähän valmista pestoa, mutta jos aikaa on, tietenkin senkin voi tehdä itse. Punainen kanapestopasta resepti Punainen kanapestopasta resepti Ainekset:Vihreää tagliatellepastaa (tai muukin pasta...

Resepti hukassa

... Leivoin viime viikolla persimmon kuppikakkuja. Alkuperäinen resepti jota lähdin muokkailemaan löytyy täältä. Se kuinka itse kuppikakut leivoin on nyt vähän hukassa. Koko työhuone on muutenkin ihan...

Kirjava makkara

...20 min. Kaverina perunaa ja kastiketta. Alkuperäinen ohje Yhteishyvä. Erikoista, mutta hyvää. Nuo tomaatti ja kurpitsa viipaleet saa olla aika ohuita, sillä makkara menee aika pahasti mutkulalle, eivätkä ne meinaa...

Maistuva makkarakeitto resepti

...1 kpl laakerinlehti 2 rkl tomaattisosetta 1 tl basilikaa 3 rkl hienonnettua persiljaa Ohjeet Kuori ja kuutioi makkara. Ruskista makkarat kevyesti ja nosta syrjään odottamaan. Kuori ja kuutioi juutekset ja...

pitsa-sämpylät resepti

...ripottele seesamin siemeniä päälle. anna kohota vielä uunin lämpenemisen ajan n. 25 min. paista uunin keskitasolla n. 15 min. The post pitsa-sämpylät resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit...

Rapeaksi paistettua kieltä resepti

...vehnäjauhoihin, sitten munaan ja lopuksi korppujauhoihin. Paista rapeiksi runsaassa voissa. Ohje:Tiina Miettinen, Turun linna. The post Rapeaksi paistettua kieltä resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja ruokaohjeet....

Suklainen PäärynäKakku resepti

...hedelmäsokeria alenna uuninlämpöä noin 160-170:een, koska kakku tummuu herkemmin. Sirottele valmiin jäähtyneen kakun päälle tomusokeria. The post Suklainen PäärynäKakku resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja ruokaohjeet....

Nopea broileripata resepti

...curry. Sekoita ja anna hautua hiljalleen 10 – 15 minuuttia. Suurusta sopivan paksuiseksi vaalealla Maizenalla. The post Nopea broileripata resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja ruokaohjeet....

”Focaccia” resepti

...n. 15 min. huom. focacciassa tulisi käyttää mozarellaa, mutta sitä ei kaapista löytynyt joten käytin sinihomejuustoa kun meillä sitä himoitaan. Mutta kokeile ihmeessä vaikka molemmin! The post ”Focaccia” resepti appeared...

1v. blogia takana ja kilpailu kaikille seuraajille, sekä ihanat kerroskeksit resepti!

...ja seuraa blogia lähipäivinä jotta näet oletko voittanut! Tämän kertainen resepti on ei ole kakku, vaikka synttärit, vaan ihana kerroskeksi jolla voi vaikka ilahduttaa omia ystäviä heidän syntymäpäivänään tai muuten...

Kirjava koira resepti

...samalta hylyltä, missä kookosmaitokin. Olen käytänyt koiraan Kalevin keksejä http://www.kalev.eu/public/vormikypsised_koos_s.jpg Löytyy isommista k-kaupoista. Tai Eestiläisistä kaupoista http://www.herkuttele.com/sivu/eestin-herkut The post Kirjava koira resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja...

parsa-pekonitangot resepti

...pekonin sisälle juustopala ja parsakaalitangot,tee tiukka käärö..voit edesauttaa käärön kiinnipitämistä esim.hammastikulla 3.Paista uunissa 225 asteessa rapsakaksi The post parsa-pekonitangot resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja ruokaohjeet....

kirjolohi-riisipaistos resepti

...kastikkeesta päälle.ripota päälle maustevihannessilput.laita päälle kalaviipaleet,loput riisit ja kastike.kypsennä paistosta 200 asteessa uunissa n. 45 minuuttia. The post kirjolohi-riisipaistos resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja ruokaohjeet....

tonnikala – tomaattikastike resepti

...tomaattipyree, lihaliemi,ananasmurska ja mausteet kattilaan.anna kiehua hiljalleen n. 15 minuuttia.lisää lopuksi joukkoon hienonnettu tilli. The post tonnikala – tomaattikastike resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja ruokaohjeet....

MandariiniPastaa Jälkiruuaksi resepti

...hasselpähkinärouhetta päälle. Kivan kirpeä ja raikas, maistuu juhlavasti alkoholille, vaikkei sitä sisälläkkään! (isäntä meni halpaan!!) The post MandariiniPastaa Jälkiruuaksi resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja ruokaohjeet....

Kiwanopirtelö resepti

...kuorittu kiivi tehosekottimeen, lisää maito ja jäätelö ja sekoita kuohkeaksi. Nautiskele vitamiinit näin ohje: Kotimaiset kasvikset The post Kiwanopirtelö resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja ruokaohjeet....

Resepti: Purjosipulitarteletit

...Carole Clements ja Elizabeth Wolf-Cohen ja sen on suomentanut Jaana Iso-Markku. “Painettu Kiinassa vuonna 2010”…. Alkuperäisteos on French Food and Cooking vuodelta 1995. Kirjasta silmääni osui resepti Alsacelaiset purjo-sipulitarteletit. Alla...

Hanoilaista grillattua possua resepti

...pihvi,revittyjä salatinlehtiä,pavunituja ja yrttejä.Lusikoi lopuksi pinnalle dippikastiketta.Sain tätä herkkua käydessäni Vietnamissa ystävänie kanssa ja voin taata makuelämyksen se kuulkaa oli mahtava. The post Hanoilaista grillattua possua resepti appeared first on...

Valkoapilasämpylät resepti

...valkoapilankukkajauhe sekä hiutaleet. Vaivaa jauhot taikinaan. Kohota. Leivo sämpylöiksi. Kohota uudelleen. Paista 225 asteessa 10 min. The post Valkoapilasämpylät resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja ruokaohjeet....

Resepti: Tattirisotto (3 hlö)

...  Kaikki näyttää löytävän sangoittain herkkutatteja metsistä joten tämä resepti lienee hyvin ajankohtainen. Me tosin poimimme sienet Hietalahden hallista, joten säästimme aikaa ja vaivaa. Tietysti lopputulos olisi...

Resepti: Kaaliperunacharlotta

... Kaaliperunacharlotta on näyttävä lisuke ruokapöytään.  Kun puhutaan charlotasta, puhutaan yleensä charlottakakusta – kakusta, joka kootaan “ylösalaisin” ja kaadetaan tarjoiluastiaan keikauttaen. Tämä resepti ei kuitenkaan ole makea...

Raparperihalva resepti

...ja sekoita siihen halva. Jaa annosmaljoihin raparperin päälle. Valuta siirappia päälle. Koristele mansikoilla tai muilla marjoilla. The post Raparperihalva resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja ruokaohjeet....

Mummon marjapiirakka resepti

...kermaviiliseos.paista 225 astessa noin puoli tuntia,kunnes pinta hyytyy.Tarjoa vanilijajäätelön sekä makean jälkiruokaviinin kera.Oi mikä herkku. The post Mummon marjapiirakka resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja ruokaohjeet....

Appelsiini-lotta resepti

...astiaan johon olet asetellut appelsiini viipaleet ja anna hyytyä jääkaapissa muutama tunti. Kumoa sen jälkeen lautaselle. The post Appelsiini-lotta resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja ruokaohjeet....

Juhlasahti resepti

...min. jääkaapissa. Lisää 4 pulloa viileätä olutta. Tarjoa heti. Sahti vaahtoaa kauniisti laseissa ja antaa juhlavuutta. The post Juhlasahti resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja ruokaohjeet....