Mustikka-vanilja-kerroskakku

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: JälkiruoatkakutMakeat leivonnaisetreseptitruokaJulkaistu seuraavalla sivustolla

OH MY, mikä kakku. En voi muuta kuin ihailla. Ja nuolla lautaselta viimeisetkin murut…
Kun törmäsin Belle Baie -blogin käsittämättömän upeaan mustikka-valkosuklaakakkuun, tiesin heti, että minun pitäisi itsekin kokeilla kerroskakun tekemistä ja ainakin matkia tuo mielettömän hieno koristeluidea. En kuitenkaan pidä valkosuklaasta oikein missään muodossa, joten päätin…
...toisenkin palan… 🙂Mustikka-vanilja-hyydykekakkupohja:200 g domino-keksejä50 g voita mustikkatäyte:5 liivatelehtä200 g mustikoita1 dl sokeria2 dl kuohukermaa1 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta200 g maustamatonta tuorejuustoatilkka vettä vanilja-panna cotta -täyte:4 liivatelehteä2 dl kuohukermaa3 dl kevytmaitoa2...

Läheiset reseptit

Mustikka-vanilja-kerroskakku

...toisenkin palan… 🙂Mustikka-vanilja-hyydykekakkupohja:200 g domino-keksejä50 g voita mustikkatäyte:5 liivatelehtä200 g mustikoita1 dl sokeria2 dl kuohukermaa1 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta200 g maustamatonta tuorejuustoatilkka vettä vanilja-panna cotta -täyte:4 liivatelehteä2 dl kuohukermaa3 dl kevytmaitoa2...

Vanilja minikuppikset vanilja-vadelmakuorrutteella (Mini Vanilla cupcakes with vanilla-rasberry frosting), vegaani/gluteeniton/maidoton/munaton

...🙂 Kokeilin tällä kertaa kuorrutteeseen makuyhdistelmää vanilja-vadelma, näytti maistuvan oikein hyvin. Vanilja minikuppikakut (24kpl)2,35dl soijamaitoa1 tl omenaviinietikkaa2,4dl Sunnuntai gluteeniton jauhoseos (vaalea)n. 0,5dl Provena kaurajauhoa2 rkl maizenaa (laitoin No-Egg jauhoseosta)3/4 tl...

Kanelilla maustettu omena-vanilja ProteinSmoothie-kakku

...pystyy puhdasta kauraa nauttimaan. Hiilihydraattejakin Proegg Smoothiessa on suhteellisen vähän + – 7. Smoothie makuja on 2. Omena-vanilja, sekä mustikka-mustaherukka. Smoothieissa on käytetty aitoa marjaa ja hedelmää. Proegg Smoothiet löytyvät kaupan...

Mustikka-mansikkakakku

...milk Freedom Soygurt mustikka2 dl maustamatonta soijajogurttia2 tl vaniljasokeria2 tl hunajaa4 rkl ruokosokeria tai ”tavallista” sokeria2 dl mustikoita2 dl mansikoita4 rkl vettä8 liivatelehteä1. Laita 22-24 cm:n irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi ja...

Kun mustikka, banaani ja kardemumma kohtasivat smoothiessa

... Mustikka, banaani ja kardemumma tapasivat toisensa ensimmäistä kertaa. Suomalainen mustikka oli onnellinen, kun pääsi kovasta pakkasesta sisätiloihin. Se oli värjötellyt kesän jälkeen kuukausikaupalla pimeässä ja kylmässä...

Mustikka-sitruunajuustokakku

...Tuo ricotta-juuston koostumus on ihanan pehmeä ja mustikka + sitruuna on erinomainen makupari ! Tämänkertaisen kakun tein Suomen löytöeläinten kummit ry:n vuosikokoukseen. Tein 26 cm kokoiseen vuokaan tämän ja meitä oli...

Sarjassa yksinkertaista: Parsa & Muna - Ossobuco & Polenta - Mustikka & Lime

...sitruunan kuorta, sitruunanmehua, 2 dl  kuohukermaa, 50 g voita, suolaa maun mukaan ja  kourallinen parmesanjuusto raastetta.  Mustikka-uunijäätelö Italialainen marenki0,75 dl vettä 60 g1,5 dl sokeria 185 g100 g valkuaista (3 kpl) 100...

Savuporomousseleipäset, flank steak bataattipyreellä ja mustikka-kookosjäätelöä

...ja jälkkärinä mustikka-kookosjäätelöä manteli-crumblella.   Savuporomousse: 100g kylmäsavuporoa 1 pieni punasipuli 1 prk ranskankermaa 1 1/2 tl sinappia persiljaa  suolaa ja pippuria   Hienonna poro, sipuli ja persilja. Sekoita ne...

Blogisynttäreiden 3-kerroskakku - CT4U 2 vuotta

...levitettäväksi sokerikreemi, kakkujen pinnan tasoitukseen ja kosteuseristeeksi kaulittavan massan alle. Vatkaa huoneenlämpöinen voi, tomusokeri ja vanilja vaahdoksi. Lisää maito ja vatka vielä hetki. Lisää tarvittaessa hiukan maitoa, jos kreemi on...

Mustikka-valkosuklaa juustokakku vol. 2

... Tätä herkullista mustikka-valkosuklaa juustokakkua tarjosin valmistujaisjuhlissani. Ainakin omaan makuuni mustikka ja valkosuklaa ovat aivan lyömätön pari! Pohja:200 g digestive-keksejä75 g voita tai margariiniaLaita liivatteet kylmään veteen...

Mustikka-vaniljapullat

...Suurin osa mustikoista on mennyt pakkaseen, mutta osan olen käyttänyt leivontaan heti. Löysimme uuden mustikkaisen suosikkireseptin talouteemme, mustikka-vaniljapullat! Voi nam mitä ihanaa herkkua! Tässäpä ohje: Mustikka-vaniljapullat  5dl maitoa50g hiivaa1-2tl suolaa2dl...

Mustikka-kookosmurupiiras

... Meillä kaivellaan pakastimen kätköistä viimeisiä mustikkapussukoita, kohta nekin on loppu ja hyvä niin sillä mustikka-aika lähestyy kovaa vauhtia. Mustikka on heti vadelman jälkeen oma suosikkimarjani. Se...

Mustikka-vaniljakakku

... Isänpäiväkakkuna tällä kertaa hyydytetty mustikka-vaniljakakku. Pohja: 150 g kaurakeksejä50 g voita Täyte:2 dl kuohukermaa200 g vaniljatuorejuustoa½ dl tomusokeria3 liivatelehteä2 rkl kiehuvaa vettä½ tl vanilja-aromia Kiille:2 dl mustikkasosetta1/4...

Mustikka-banaani smoothie

... 2 banaania jotka on pakastettu siivuina 1,5 dl jäisiä mustikoita 2 dl valion Ihana vanilja jogurttia 0,5 dl appelsiinimehua 4 dl gogreen soijajuoma vanilja + kalsium...

Sekaisin sokerista hilloja & Pikkelöityjä kasviksia ja vähän muutakin..

...saa apteekista)Minttu-raparpeprihillo ja perus-raparperihillo KirsikkahilloHilloihin sopivia makuja….Herbes de Provence salvia, rosmariini ja laakerinlehti,sekä basilika, timjami, minttu…  Mausteista kaneli, neilikka, tähtianis, inkivääri, vanilja, lakritsinjuuri sekä mauste-, musta- ja rosépippuri,  chili tai cayennepippuri… Lisäksi sitrushedelmät, viinietikka,...

Vanilja-kuppikakut (vegaani/munaton, maidoton)

...omenaviinietikka kupissa ja anna seistä pari minuuttia. Vatkaa soijamaito-seos, öljy, sokeri ja vanilja (ja muut mahd maku-uutteet) isossa kulhossa. Sihtaa joukkoon kuivat aineet ja sekoita kunnes taikina on tasaista. Annostele...

Suklaa-vadelma- ja Vanilja-mansikka tartaletit

...työtä ja hommia. Onneksi nyt on jälleen  aikaa kirjoitella! 🙂  Tässä olisi nyt kaksi ihanaa täytettä tartaletteihin; Ensimmäisenä täytteenä on ihana vanilja-mansikkatäyte. Vanilja-mansikka tartaletit ovat ihanan raikkaita ja sopivat kaikkiin...

VANILJA-RUUSUKUPPIKAKUT

... KUPPIKAKUT12 kpl 2 dl Vehnäjauhoja1 tl Leivinjauhetta½ tl Suolaa90 g Voita huoneenlämpöisenä2 Kananmunaa150 g Hienoa sokeria1 rkl Vanilja-aromia1 dl Maitoa1-2 rkl Ruusuvettä1. Yhdistä vehnäjauhot, leivinjauhe ja...

Mansikkainen vanilja-mascarponekakku

...1 prk (250 g) mascarponejuustoa 1 prk (200 g) maustettua rahkaa, vanilja (Valio)½ dl sokeria2 tl vaniljasokeria2 rkl vettä tai mansikkamehuaKiille250-300 g kotimaisia mansikoita1 dl hyytelösokeri Multia1 dl mansikkamehutiivistettä½ dl vettäMurustele...

Mustikka-kardemummajuustokakku

... Tämä kakku yhdistää kardemummalla ja fariinisokerilla maustetun juustokakun, mustikat ja kaura-kardemummacrumblen ♥ Ihan huikean ihana kakku, kaikki maut sopii täydellisesti yhteen! Mustikka & kardemumma on lähes...

Mustikka- valkosuklaajuustokakku

... Löytyykö pakkasesta vielä pari pussillista viime kesäisiä mustikoita? Kekkerit tulossa? Leivo herkullinen mustikka- valkosuklaajuustokakku!Mustikkaa käytetään minusta aika harvoin kakuissa, mutta erityisesti valkosuklaan kanssa mustikka toimii todella...

Mustikka-vaniljajogurttijäätelöt

...kulhossa. Soseuta mustikka toisessa. Lisää mustikkasosetta 1 rkl jogurttiin ja sekoita. Laita sitten kahdeksaan pieneen snapsilasiin vuorotellen jogurttia ja mustikkasosetta kunnes molemmat ovat loppuneet. Kun painat snapsilasiin tikut pyöräytä samalla...

Kevyt mansikka-mustikka-juustokakku

...kakkua jäisi yli turhaksi houkutukseksi. Kevyt mansikka-mustikka-juustokakkuPohja: 150 g täysjyvä Digestive-keksejä50 g kevytmargariinia TAI 1 prk hedelmäpilttiä Täyte:  125 g mansikoita125 g mustikoita500 g rasvatonta mustikkarahkaa200g kevyt tuorejuustoa200g rasvatonta mansikka-mustikka-vadelma...

Mustikka-vaniljapiiras

...kesän mustikoita! Blogin marjakausi alkaa siis tänä vuonna pakastemustikoista tehdyllä mustikka-vaniljapiirakalla. Piirakassa on paksun vaniljakerroksen alla paksu mustikkakerros, nam! Itse tykkään, että kardemumma sopii hyvin mustikan ja vaniljan kaveriksi, joten lisäsin pohjataikinaan...

♥ Mustikka-mascarponepiirakka

...ylös ja pitää pieniä taukoja, mutta sain kuin sainkin piirakan aikaiseksi. Ja vielä erityisen herkullisen sellaisen. Oon kuolannut blogeissa erilaisia mustikka-mascarponepiirakoita ja päätin kokeilla tehdä vähän erilaisen version. Tässä piirakassa...

Maailman paras mustikka-kermaviilipiirakka!

... Maailman parhaan mustikka-kermaviilipiirakan ohje tulee tässä…Olen jostan netin syövereistä tämän kaivanut, ei muistikuvaa mistä…Mutta joka kerta onnistuu, näitä on jo neljä tullut leivottua tälle kesälle kuukauden...

Mustikka-Aamupalamuffinssit (gf, v)

...Periaate.Kotona tallotut banaanit olivat vielä enemmän tallottuja kassin pohjalla. Osan pelastin jääkaappiin, loput piti pelastaa näihin muffinsseihin. Muffinsseista tuli mukavan meheviä ja pehmeitä. Mustikka kosteuttaa kivasti ja banaani antaa makeutta juuri...

Mustikka-marenkipiirakka

...hyvää ja kaunista! Mustikka-marenkipiirakka( 1 piirasvuoka, pellille tehtäessä tuplaa ohje )Murotaikina100g voita1 dl sokeria1 kananmuna2,5 dl vehnäjauhoja1 tl leivinjauhetta1 tl vaniljasokeriaTäyte5 dl mustikoita1-2 rkl perunajauhoja1 tl vaniljasokeria½ dl sokeria (...

5:2- dieetti ja mustikka-valkosuklaamuffinit

...ja mustikka-valkosuklaamuffineja. Valitettavasti en ehtinyt ottaaa muffineista valokuvaa, koska ne katosivat parempiin suihin. Tässä kuitenkin resepti: Mustikka-valkosuklaamuffinit (12-16 kpl) Vajaa 4 dl mustikoita3,5 dl vehnäjauhoja2,5 tl leivinjauhetta1 munavajaa 1,5 dl...

vegaanin mustikka-mutakakku

... Nyt sitten viime postauksessani jo hölöttäni mustikkamutakakku! Eipä tämä tuon ihmeellinen ole, mutta hyvää senkin edestä. Tässä minä käytin osittain spelttijauhoja ja osin vehnäjauhoo, sitten sekaisin...