Snickerspiirakka

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: reseptitRuoka ja leivontaJulkaistu seuraavalla sivustolla

Sain ystävältä keväällä ohjeen snickerspiirakkaan, mikä osoittautui aivan mainioksi! 
Snickerspiirakka
Pohja:
150 g voita sulatettuna2 kananmunaa3 dl sokeria4,5 dl vehnäjauhoja2 tl leivinjauhetta2 tl vaniljasokeria1 ½ dl maitoa
Vaahdota kananmunat ja sokeria. Lisää keskenään sekoitetut muut kuivat aineet ja lisää varovaisesti vaahtoon. Lopuksi kääntele joukkoon vielä maito ja sulatettu voi.Paista…
...Julkaistu seuraavalla sivustolla Sain ystävältä keväällä ohjeen snickerspiirakkaan, mikä osoittautui aivan mainioksi! SnickerspiirakkaPohja:150 g voita sulatettuna2 kananmunaa3 dl sokeria4,5 dl vehnäjauhoja2 tl leivinjauhetta2 tl vaniljasokeria1 ½ dl maitoaVaahdota kananmunat ja...

Läheiset reseptit

Snickerspiirakka

...Ainakaan, jos sattuu pitämään Snickers-suklaapatukasta, jolta piirakka on saanut innoituksensa! Tässä on siis minun näkemykseni siitä, millainen olisi Snickers leivoksena: tahmea, täyteläinen, aavistuksen suolainen ja makea!  Snickerspiirakka(pellillinen)Pohja3 munaa (vapaan kanan...

Snickerspiirakka

... Sain ystävältä keväällä ohjeen snickerspiirakkaan, mikä osoittautui aivan mainioksi! SnickerspiirakkaPohja:150 g voita sulatettuna2 kananmunaa3 dl sokeria4,5 dl vehnäjauhoja2 tl leivinjauhetta2 tl vaniljasokeria1 ½ dl maitoaVaahdota kananmunat ja...

Snickerspiirakka

 Eilen bongasin Täyttä elämää-blogin Hannelelta herkullisen kuuloisen snickers-piirakan ohjeen ja samantien testasin sen. Herkullista kyllä oli. Helmin kans pienet palat maistettiin ja loput piilotin pakkaseen vierasvaraksi...

Synttärit: sitruunalimonadia, pala puunrunkoa ja alumiinivuokia!

...ja raikasta! Ei säily kovin montaa päivää hyvänä. Tulostin tuo etiketit täältä (klik). Samalta sivulta löytyy muutakin aiheeseen sopivaa tulostettavaa. Snickerspiirakka on myös niin hyvää, tätä tehtiin pojan pyynnöstä tarjolle....