Helppo kermainen avokadodippi

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: avokadoavokadoöljydippifenkolitillikastikekorianterimaissinachonachoPikkusuolaisetranskankermareseptitruisnachoruisnappisiideriviinietikkaTurkkilainen jogurttiuuniperunaviinietikkaJulkaistu seuraavalla sivustolla


Toisinaan törmää niin yksinkertaisesti hyviin resepteihin, että niistä tulee välittömästi kestohittejä. Löysin tämän herkullisen raikkaan avokadodipin ohjeen amerikkalaisen ruokalehden sivuilta ja ihastuin ikihyviksi.


Reseptiä voi mielestäni myös mainiosti keventää vaihtamalla ranskankerma esimerkiksi turkkilaiseen jogurttiin. Tämä on jotain ihan muuta kuin se…
...myös mainiosti keventää vaihtamalla ranskankerma esimerkiksi turkkilaiseen jogurttiin. Tämä on jotain ihan muuta kuin se iänikuinen guacamole. KERMAINEN AVOKADODIPPI2 kypsää avokadoa1,25 dl ranskankermaa tai turkkilaista jogurttia2 rkl (siideri)viinietikkaa2 rkl oliivi-...

Läheiset reseptit

Helppo kermainen avokadodippi

...myös mainiosti keventää vaihtamalla ranskankerma esimerkiksi turkkilaiseen jogurttiin. Tämä on jotain ihan muuta kuin se iänikuinen guacamole. KERMAINEN AVOKADODIPPI2 kypsää avokadoa1,25 dl ranskankermaa tai turkkilaista jogurttia2 rkl (siideri)viinietikkaa2 rkl oliivi-...

Helppo raparperipiirakka kauramurupäällisellä (maidoton)

...vielä tarhassa yhdessä useamman muun kesällä syntyneen kanssa. Tarhan juhliin tyttö leipoi raparperipiirakan, johon saatiin samalla hukattua osa isäni tuomista raparpereista. Tämä on sama ja helppo ohje, joka löytyykin jo...

Projekti – vesiviljely nro3

...juttu, koska leikattavat pinnat olivat kaarevia ja vielä suippenevia. Putken keskilinja haettiin silmämääräisesti teippiä apuna käyttäen Reikä, ämpäri. Putken sahaus tehtiin pistosahalla. Kaikki kolme reikää oli lopulta helppo tehdä kun...

Helppo pinaattilasagne

...Helppo pinaattilasagnenoin 4 annosta / alkuperäinen ohje Valio 2 sipulia1-2 valkosipulin kynttä 2 pussia pakastepinaattiaöljyä paistamiseen1 tlk yrttimaustettua tomaattimurskaa (esim. basilikalla maustettua Muttia)1 prk maustettua ruokakermaa oman maun mukaan (esim....

Helppo, herkullinen ja helposti muunneltava jäätelö ilman jäätelökonetta

...että olen hurahtanut täysin näihin kotitekoisiin jäätelöihin 😛 Ensinnäkin resepti on tosi helppo, minkä lisäksi siitä saa varioitua täysin oman makunsa mukaisen jäätelön, tai vaikka kerralla jokaiselle oman maun. Itse...

Tulisen kermainen pastavuoka

...ja salaattijuustoa syntyy todella täyttävä ja monipuolinen ruoka. Kerrankin en jäänyt kaipaamaan mitään, joten yhdistelmä taisi olla nappiosuma ja makumaailma sopivasti kermainen mutta tulinen. Tomaattimurskalla on niin voimakas maku, että...

Kermainen Punajuuri-kukkakaalikeitto | Creamy cauliflower-beetroot soup

...kyseleen ja ehkä opin tunnistamaan uusia sieniäkin. Nyt kaikille oikein mukavaa viikonloppua, palataan! Kermainen kukkakaali-punajuurikeitto 1 kukkakaali 2 punajuurta vettä n. 2,5 dl kermaa (tai kaurakermaa) 2 rkl voita (tai...

Kermainen siika-fenkolikeitto – Koorene siia-apteegitillisupp

...tehdä erittäin hyvin. Hänkin halusi nuoruudessa oppia taidehistoriaa niin kuten minä. Nyt hän näyttelee ja minä katson hänen elokuvia. Hienoa. Keitosta. Kermainen siika-fenkolikeitto syntyi vahingossa. Suunnitelmana oli valmistaa siiasta ihan...

Helppo Raakasuklaa-Mansikkatorttu (Gf, V)

...minkälaiseen vuokaan sen teet. Leipävuokaan syntyy korkeampi ja paksumpi kakku, kun taas minun valitsemaani matalaan piirakkavuokaan saa tehtyä ohuemman. Jos käytät leipävuokaa, laita pohjalle leivinpaperia jolla kakku on helppo nostaa...

Helppo jogurttijäätelö

... Blogistani löytyy aiempiakin helppoja jäätelöohjeita, joissa ei tarvitse jäätelökonetta. Tässä yksi superhelppo jäätelöohje lisää samaan kategoriaan. Jogurtti tasaa jäätelön makeutta sopivasti, antaen siihen hyvällä tavalla hapahkon...

Älyttömän helppo marjapiirakka

... Koska piirakkani ohjettani kysellään jatkuvasti, päätin laittaa sen tänne yleiseen jakoon, jolloin halukkaat saavat sen myös näppärästi kotoaan. Kyseessä on aivan mielettömän helppo ohje, joka vaatii...

Kananpojan grillivarras ja helppo marinadi ja glaseerauskastike

... Kananpoikaa tai broileria, omatekoinen marinadi sekä kastike, glaseerauskastike. Helppo ja taatusti maistuva grilliruoka on broilerivarras! Mehukas, juuri sopivan kypsä grillattu broileri vie kielen mennessään! Marinadi sopii hyvin myös...

Helppo kesäinen mansikkakakku

...halunnut tehdä siitä kovin isoa, ettei sitä syötäisi päivätolkulla. Aika oli myös kortilla, joten kakun piti olla helppo ja nopea. Niinpä tein vaalean kääretorttupohjan, se kun onnistuu helposti gluteenittomana perunajauhoista...

ERILAISET MASSAT LEIVONNASSA

...eri väreissä. Helppo värjätä itse haluttuun sävyyn.-Kovettuu marsipaania paremmin. Saatavilla ruokakaupoista.KUKKAMASSA-Ihanteellinen koristeiden tekemiseen.-Kuivahtaa nopeasti, koristeista tulee kestäviä.-Helppo työstää.-Saatavilla useissa eri väreissä. Helppo värjätä itse haluttuun sävyyn.-Vaikea saatavuus, nettikaupoista ja erikoisliikkeistä...

Helppo Raparperipiirakka

... Tämän helpommaksi ei leipominen oikein voi mennä tai ehkä voi, mutta ei ainakaan kovinkaan paljon :). Tämä resepti on jokatapauksessa aivan ihanan helppo: kaikki ainekset vain...

Helppo Raparperipaistos

... Tämä helppo raparperipaistos syntyy nopeasti mikrossa. Ulkomuoto ei ole ehkä kaikkein kaunein, mutta maku on mahtava! Helppo Raparperipaistos:Raparperia (n. 5 vartta)2dl fariinisokeria3dl kaurahiutaleita75g voitaKuori raparperit ja...

Helppo ja herkullinen tomaattikeitto

...nenä päähän. Tomaattikeitto oli todella helppo ja nopea tehdä enkä olisi uskonut, että niin vähällä vaivalla saisi aikaiseksi jotain niin taivaallisen hyvää! Kaveriksi tomaattikeitto kaipaa ehdottomasti tuoretta leipää, jolla viimeisetkin...

Helppo tonnikalakastike

... Nopea, helppo ja maistuva tonnikalakastike pastan kanssa. Tämä kastike syntyi idealla ”Mitä kaapista löytyy?”. Tämä kastike syntyy nopeasti ja vaivattomasti ja sitä on helppo muokkailla oman...

Helppo maapähkinävoijuustokakku ilman uunia

... Tämä maapähkinävoijuustokakku on sukua Helpolle vegaaniselle juustokakulle. Kuten serkkunsa, se on helppo ja nopea tehdä, mutta syntisen hyvää. Voit käyttää sileää tai sattumaista maapähkinävoita makusi mukaan...

Häränhäntäkeittoa, Ihanaa siikaa ja helppo suklaajuustokakku

...ne siinä itsensä hoitivat) Pääruoaksi *yllätys yllätys* kalaa. Uunissa paistettua siikaa ja  perunasalaattia. Jälkiruoaksi varsinaista lohtuherkkua, helppo suklaajuustokakku, joka muuten hävisi viimeistä murua myöden noin 10 minuutissa…täytynee tehdä udelleen lähipäivinä....

Helppo makkarapasta

...ärsyttää on, että ”helppo makkarapasta” ei kuulosta erityisen houkuttelevalta, eihän? Mutta kokeilkaahan joku arki-ilta. Nopeaa ja maittavaa pastaa on luvassa, sopii varsinkin näin jäisenä kesänä sielunlämmittäjäksi. Ruoan idea on, että...

Helppo ja maukas veriappelsiinikastike kanalle

...veikeää väriä. Tämä kastikeresepti on helppo ja nopea, sopii hyvin arkeenkin. Meillä tätä tarjoiltiin kaupan valmiin grillibroilerin, riisin ja pannulla paistettujen juuresten & kaalin kanssa. Hyvää oli! 🙂 Veriappelsiinikastikeessa curryjauhe...

Lasten helppo omenapiirakka

...päivänä omenapiirakkaan. Tämän ohjeen olen aikoinaan leikannut jostakin lehdestä reseptikirjaani talteen ja toimii nimella ”Lasten helppo omenapiirakka”. Lasten helppo omenapiirakka Pohja1 kananmuna1 dl sokeri100 g voita1 dl maitoa2½ dl vehnäjauhoja1½...

Helppo ja täyteläinen sitruunajäätelö ilman jäätelökonetta

... Nyt alkoi meidän jäätelökesä. Tämän vuoden ensimmäinen versio oli tämä helppo sitruunainen jäätelö. Mulla on paha tapa ostaa sitruunoita vähän kuin varuiksi. Usein ne tuleekin käytettyä,...

Helppo ja nopea puolukkapiirakka

... Räntäsateisen päivän kunniaksi leivottiin välipalalle puolukkapiirakkaa lasten kanssa. Tavoitteena oli löytää mahdollisimman helppo ja näppärä ohje, jotta reilu 3 v tyttönen saa tehdä mahdollisimman paljon itse....

HELPPO, NOPEA JA HERKULLINEN KEITTO

... Tekeekö mieli jotain herkullistä, mutta kevyttä? Pitäisikö ruuan olla helppo ja todella todella nopea valmistaa? Et kuitenkaan välitä valmisruuista? Et ehkä halua tehdä samaa ruokaa useammaksi...

Avokadodippi

... Pehmeän mausteinen avokadodippi sopii liharuokien kylkeen, salaattiin, dipiksi tai vaikka siemennäkkärin päälle. 1 pieni punasipuli 1 iso tai 2 pientä kypsää avokadoa 1 tomaatti 1/4 tl...

Kuohkean kermainen mätihyvä

...mäti, sitruunamehu ja kierros mustapippuria. Sekoita lusikalla rauhallisesti, älä missään nimessä vatkaa! Maista ja lisää pari hyppysellistä sormisuolaa, jos tarpeen. Mädin suolaisuus vaihtelee, mutta lopputuloksen pitäisi olla pehmeän kermainen....

Kermainen kasviskeitto kaapinpohjilta resepti

...jonkun aikaa, lisää lopuksi kesäkurpitsa ja kypsät linssit ja pyöräytä sekaisin ja anna kiehahtaa. The post Kermainen kasviskeitto kaapinpohjilta resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja ruokaohjeet....

Kermainen broiler-sienikeitto

...Keitto valmistui yhdistelemällä omia lempparimakujani, joten lopputulos ei missään nimessä voinut olla huono. Tällaisella reseptillä syntyi ihana pehmeä keitto: Kermainen broiler-sienikeitto (2 hlölle) 1/2 ltr vettä3dl kermaa 2 kanaliemikuutiotapuolikas grillattu...