juustopohjainen kinkkupiirakka

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: reseptitsuolaisetpiirakatJulkaistu seuraavalla sivustolla

125g voita
2,5dl jauhoja
1tl suolaa
2dl emmentaljuustoraastetta
1½ rkl kylmää vettä
Nypi pehmeään voihin jauhot ja suola. Lisää juusto, vesi ja laita jääkaappiin täytteen teon ajaksi.

täyte:
200g palvikinkkua pilkottuna
vajaa 100g aurajuustoa muruna
vajaa 100g emmentaljuustoraastetta
3 vartta kevätsipulinvartta pilkottuna
puolikas suippopaprika

päälle:
2,5dl…
...Julkaistu seuraavalla sivustolla 125g voita2,5dl jauhoja1tl suolaa2dl emmentaljuustoraastetta1½ rkl kylmää vettäNypi pehmeään voihin jauhot ja suola. Lisää juusto, vesi ja laita jääkaappiin täytteen teon ajaksi. täyte:200g palvikinkkua pilkottunavajaa 100g...

Läheiset reseptit

juustopohjainen kinkkupiirakka

125g voita2,5dl jauhoja1tl suolaa2dl emmentaljuustoraastetta1½ rkl kylmää vettäNypi pehmeään voihin jauhot ja suola. Lisää juusto, vesi ja laita jääkaappiin täytteen teon ajaksi. täyte:200g palvikinkkua pilkottunavajaa...

Kinkkupiirakka

... Kinkkupiirakka sopii sekä arkeen että juhlaan. Tässä reseptissä ei erikseen paisteta pohjaa, joten piirakka valmistuu kerralla. Voit vapaasti vaihdella täytteitä makusi mukaan. Alkuperäinen resepti täältä: Kinkkupiirakka Kinkkupiirakka...

Gluteeniton tomaatti-kinkkupiirakka

... Valmis Tomaatti-kinkkupiirakka. Leivoin kaksi Tomaatti-kinkkupiirakka yhdestä annoksesta hiukan pienempiin piirakkavuokiin.Piirakkavuokieni halkaisijat ovat yllä olevassa kuvassa 24 cm ja alla olevassa kukkavuuassa 20 cm. Jos teette yhteen piirakkavuokaan sen...

Kinkkupiirakka

...ne vikise edes paprikasta, kun se on piirakassa! 🙂 Tää kinkkupiirakka on mun lempparia, täyttävää, maistuvaa ja helppo tehdä. Ja sitä tulee kerralla paljon! Se on se paras juttu, kahdelle...

Texmex-jauhelihapiirakka ja perinteinen kinkkupiirakka

...jauhelihasta ja juustoraasteesta.* Sekoita munat ja ruokakerma tasaiseksi seokseksi. Kaada vuokaan.* Paista uunin keskitasolla 175 asteessa n. 40 min tai kunnes piirakka on kypsä. Perinteinen kinkkupiirakka (Ohje Valion sivuilta)Pohja1pkt. valmista piirakkapohjaa tai...

Kinkkupiirakka

... KinkkupiirakkaLeivoin tänään kinkkupiirakkaa suolastukseksi synttäreille. Kuinka ollekaan voi loppui kesken leipomusten, joten piti improvisoida. Jääkaapista löytyi eilistä perunamuusia, joten siitäpä sitten taikinan tekoon: 2 dl kylmää...

Juustoinen kinkkupiirakka

...ruohosipulia. Hitsin hyvää tuli ja hyvin kelpasi vieraillekin 🙂 Juustoinen kinkkupiirakka  n. 38 x 25 cm uunipellille, koosta riippuen n. 24-30 palaa Pohja:n. 1/2 annosta rahka-voitaikinaa (osa vehnäjauhoista korvasin graham- ja...

Herkullinen kinkkupiirakka

...ihanan maukas, suussa sulava kinkkupiirakka, joka varmasti kelpaa nostaa pöytään missä tilanteessa tahansa 🙂 Pohja: 2dl mummon muusi-jauhetta4dl vehnäjauhoja2tl valkosipulisuolaa2tl leivinjauhetta2dl vettä2dl voisulaa Päälle:1ps kinkkukuutioita1/2 pun. paprika1/2 purjo1ps juustoraastetta200 g ranskankermaa1dl...

Rukiinen kinkkupiirakka 2

...olen tehnyt. Myös täytteen ainesuhteet ovat pikkasen erilaiset, vaan kummallakin tulee hyvää piirakkaa. Rukiinen kinkkupiirakka 2 (HUOM! ohjeella tulee 2 pellillistä piirakkaa.  Pellin koko n. 32×33 cm) Rukiinen rahkavoitaikina 500 g...

Kinkkupiirakka

... Perinteinen kinkkupiirakka on kyllä hyvää! Tein sellaisen Valion reseptin mukaan ja kyllä vaan maistui! Varsinkin uunituoreana erityisen hyvää. KinkkupiirakkaKinkkupiirakka Pohja:100  g voita2 dl vehnäjauhoja2 rkl vettä1/4 tl suolaa Täyte:150 g...

Kinkkupiirakka aurajuustolla

...liikaa ollut. Alkuperäinen ohje löytyy tuolta linkin takaa, alla oma, hitusen muokattu versioni. Tätä ohjetta tulen aivan varmasti käyttämään toistekin! Kinkkupiirakka (pellillinen)  Rukiinen rahkavoitaikina:250 g voita3 dl vehnäjauhoja1 ½ dl...

Juhlattaren kinkkupiirakka

annoksesta tulee uunipellillinen.Pohja:6dl vehnäjauhoja1 tl leivinjauhetta150g pehmeää voita1.5dl vettäTäyte:5 kananmunaa4.5dl kermamaitoa (1+2)n.300g kinkkua150g metwurstian.300g juustoraastettaSipulia, paprikaa, ananasta, pizzamaustetta, pippuria sekäöljyä paprikan ja sipulin kuullotukseen.(Näissä piirakoissa...

Gluteeniton kinkkupiirakka

Muistan, kun ensimmäisen kerran kokeilin valmistaa gluteenitonta piirakkaa hieman pettynein fiiliksin. En varmaan ole ainut, kenelle pohjan rakenne on ollut pettymys sen ”murevuuden” ja kasassa...

Kinkkupiirakka - editoitu 'Quiche Lorraine'

Alkuperäinen resepti on minun mittapuullani vanhasta Valion ’Lämpimäisiä’ -keittokirjastaja piiras nimellä Quiche Lorraine – kuulostaa niin hienolta, että suomensin sen yksinkertaisesti kinkkupiirakaksi.  Noh, käytettävissä ei...

Kinkkupiirakka

Piirakkapohja:100g huoneenlämpöistä voita1 kananmuna220g vehnäjauhoja1dl juustoraastettaripaus suolaaMittaa kaikki ainekset samaan kulhoon.Nypi sormilla tasaiseksi taikinaksi. Älä vaivaa, tee vain taikinasta kiinteä pallo. Laita jääkaappiin kovettumaan täytteen...

Kinkkupiirakka

Tästä on tullut nyt hitti meidän taloudessa! On niin helppo tehdä, liian koukuttava iltapala!Myllyn parhaat piirakkataikinat, on meillä pop! Ne sopii n. 25-30cm pyöreeseen piirakkavuokaan....

Kinkkupiirakka

Vielä oli pieni palanen kinkkua jäljellä, josta kinkkupiirakan leivoin. Ostin kaupasta valmista ruis-peruna piirakkataikinan kaksi pakettia, laiskuus kun iski. Oli kyllä vaihtelua jouluruokien jälkeen. Täyte:n....

Värikäs kinkkupiirakka

  Tämä ohje löytyi makuja.fi -sivustolta, jossa sen mainittiin olleen Arjan Leivontanurkan Isänpäivä-reseptikilpailun parhaimmistoa v. 2006. Alkuperäisessä ohjeessa oli myös purjoa, mutta jätin sen pois,...

Kinkkupiirakka

Päätinpä tehdä sitten kinkku piirakan, jota voisin tarjota meidän maalari mestarille. Pohja:Ostin kaupasta valmiin Myllynparas Iso lehtitaikinalevyn, kun olin laiska tällä kertaa. Lehtitaikina jäi toisaalta lehtitaikinamaiseen...

Gluteeniton kinkkupiirakka, helppo ja nopea

* Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Taikina: 1,5 dl gluteenittomia jauhoja0,5 tl leivinjauhettaripaus suolaa (noin 1/4 tl)1 dl juustoraastetta1 dl vettä3 rkl öljyä * Sekoita...

Kinkkupiirakka

Jääkaapissa oli avattu kinkkupaketti ja pakastimessa piirakkataikina. Nämä yhdistyivät kinkkupiirakan muodossa. Välillä on mukava vähän oikaista ja käyttää valmiita taikinoita. Minusta tuo Pirkan piirakkataikina oli...

Kinkkupiirakka

Piiitkän blogihiljaisuuden jälkeen taas olen täällä. Loppuraskaus ja kuopuksen syntymä on saanut ajatuksia ihan muualle blogimaailmasta 🙂 Mutta nyt on aika jälleen palailla, ristiäisiin on...

Kinkkupiirakka

POHJA:      2 prk kermaviiliä 2 kpl kananmunaa 5 dl vehnäjauhoja       4 tl leivinjauhetta Täyte:       2 prk kermaviiliä 4 kpl kananmunaa 600 g kinkkusuikaleita 2...

Kinkkupiirakka

 Kyllä se näin on, että jos suolaista piirakkaa tekee, ei kinkkupiirakan voittanutta. Tässä piirakassa on ainakin minun makuun juuri oikeanlainen pohja. Tätä tarjottiin tytön synttäreillä,...

Helppo kinkkupiirakka

Tämä on nopea ja helppo piirakka koska tässäkin on käytetty valmista pakasteesta löytyvää ruispiirakka pohjaa.   1 (ruis)piirakka pohja1 pss kinkkusuikaleita1 punainen paprika1 rkl vihreää...

Perinteinen kinkkupiirakka

Iltapalaksi, illanistujaisiin, kahvipöydän suolaiseksi… Uunipellillinen helposti ja nopeasti. Pohja 200  g voita 4  dl vehnäjauhoja 4  rkl vettä ½  tl suolaa  Täyte 300  g palvikinkkua...

Kinkkupiirakka

Aloitetaan tämä blogi nyt sitten jollain harvinaisemmalla herkulla, eli kinkkupiirakalla. Yleensä leivon jotain makeaa, mutta pari päivää sitten kaveri pyysi kinkkupiirakan ohjetta ja sain siitä...

Kinkkupiirakka, pellillinen

... Tässäpä helppo ohje maukkaaseen kinkkupiirakkaan, täytteeseen voi lisäillä oman maun mukaan mitä vaan tai jättää jotain pois. Ohje on kopioitu jostain, en muista mistä mutta näin...

Sinappinen KinkkuPiirakka ♥

Heipsulis Ystäväiset japieni päivitys vuorossa suolaisen herkkupiirakan voimin 🙂Ja tämähän menee taas niin ruokana salaatin kera kuineväänä töissä tai aamu/iltapalana … Pohjaan reseptin löydät*Kliks* Täältä...

Osa 18 - Synttärit

...tuota täytekakkua ja lauantaina koristelin sen sitten kaiken muun kaaoksen keskellä. Koska koin, että kakun lisäksi kinkkupiirakka ja pikkupizzat eivät ole riittäviä, aloin vääntää myös erilaisia munkkeja. Täytetyt munkit (25kpl)...