Pulleat suklaamuffinssit resepti

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: pulleatreseptitsuklaamuffinssitJulkaistu seuraavalla sivustolla

Ainekset
3/4 dl vehnäjauhoja
3/4 dl perunajauhoja
kaakaojauhetta
1 tl leivinjauhetta
100 g margariinia
1 dl sokeria
1 kananmuna
Ohjeet
– Laita uuni kuumenemaan 200’C
– Sekoita kaikki kuivat aineet.
– Vatkaa sokeri ja margariini vaaleaksi vaahdoksi.
...Julkaistu seuraavalla sivustolla Ainekset 3/4 dl vehnäjauhoja 3/4 dl perunajauhoja kaakaojauhetta 1 tl leivinjauhetta 100 g margariinia 1 dl sokeria 1 kananmuna Ohjeet – Laita uuni kuumenemaan 200’C –...

Läheiset reseptit

Pulleat suklaamuffinssit resepti

...taikina tasaiseksi pienellä teholla – Laita uuniin keskitasoon noin 10-15 minuuttia. – Tarkista valmius hammastikulla. The post Pulleat suklaamuffinssit resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja ruokaohjeet....

Fantasiapikkuleipä resepti

... Olen testaillut aika monia fantasiapikkuleiville soveltuvia reseptejä. Viimeisin käyttämäni resepti on ollut toimiva, mutta en ole ollut 100% tyytyväinen kokonaisuuteen. Maku on ollut ihan ok, muttei...

Suklaamuffinssit

... Suklaamuffinssit. Niin NAM!Ja sitten heti toinen resepti samalle päivää, eli tämän viikon muffinssit tuli leivottua tänään. Reseptin löysin vaihteeksi netistä, eli tästä linkistä: suklaamuffinssit. Ja tällä...

Suklaamuffinssit pienellä lisämausteella

...toteuttamaan. Reseptin pohjana on perus muffinssitaikina mitä on maustettu oman maun mukaan.Uunituoreat suklaamuffinssitClassic Festivita valmistuu mutteripannullaSuklaamuffinssi ja Classic FestivitaResepti:2 kananmunaa2 dl sokeria50 g voita2 dl maitoa3 dl jauhoja2 tl leivinjauhetta3...

Japp-suklaamuffinssit

...  Vuoden alusta vietettiin tyttären synttäreitä, milläpäs muullakaan kuin Frozen teemalla. Yhtenä tarjottavana oli suklaamuffinssit, joihin käytin Maraboun Japp suklaata (levysuklaa). Muffinssit oli rapeita päältä ja pehmeitä sisältä, ihania. Japp-suklaa...

Superhyvät suklaamuffinssit

...olivat oikein suklaisia. Suklaamuffinssit 1 dl sokeria2 munaa100 g sulatettua voita1 dl kermaa1 3/4 dl vehnäjauhoja1 1/4 dl kaakaojauhetta1,5 tl leivinjauhettatummaa suklaatavalkosuklaata 1. Sekoita keskenään sokeri, munat, sulatettu voi ja...

Maltaiset suklaamuffinssit

...hyvää vai pahaa… Reseptin näin Valion Kotiruokaa -lehtisen 5/2014 takakannessa.  Näistä tuli oikeasti TODELLA hyviä! Meidän perheen yksi uusi suosikki makeiden (ja samalla helppojen ja nopeiden) reseptien joukkoon. Makeat suklaamuffinssit...

Mämmi-suklaamuffinssit

...alkuperäiseen nähden, ja kenties nuo rouhelisäni kasvattivat taikinaa niin että piti paistaa 15 muffinssia, eli kolme enemmän kuin resepti lupasi. Jos haluat mahduttaa taikinan 12-koloiselle muffinssipellille kertapaistolla, voit kenties vähentää...

Resepti hukassa

... Leivoin viime viikolla persimmon kuppikakkuja. Alkuperäinen resepti jota lähdin muokkailemaan löytyy täältä. Se kuinka itse kuppikakut leivoin on nyt vähän hukassa. Koko työhuone on muutenkin ihan...

Punainen kanapestopasta | resepti

...herkullinen arkiruoka, josta voi myös tuunata omanlaisen. Käytin tähän valmista pestoa, mutta jos aikaa on, tietenkin senkin voi tehdä itse. Punainen kanapestopasta resepti Punainen kanapestopasta resepti Ainekset:Vihreää tagliatellepastaa (tai muukin pasta...

Herkulliset suklaamuffinssit

...olisi sisällä ihan kunnon suklaisia kohtia. Suklaamuffinssit (24 kpl pieniä muffinssipellillä tehtyjä) 200 g voita (tai margariinia) 2½ dl sokeria 3 isoa kananmunaa 4½ dl vehnäjauhoja ½ dl tummaa kaakaojauhetta...

Kirsikka -suklaamuffinssit:

... Kirsikat ovat nyt parhaimillaan ja niitä on tullut ostettua useasti,ihan vaan syötäväksi ja nyt leivoin myös muffinsseja,joihin laitoin kirsikkaa ja tummaa suklaata…nami 😛 KIRSIKKA-SUKLAAMUFFINSSIT: 2  dl...

Suklaamuffinssit

...tänään kokeilin suklaamuffinsseja. Suklaamuffinssit 100 g sulatettua voita2,5 dl sokeria1 dl kermaa2 kananmunaa–> sekoita keskenään 4,5 dl vehnäjauhoja2 tl leivinjauhetta1 dl kaakaojauhetta–> sekoita keskenään ja lisää voi-sokeri-kerma-munamassaan. 120 g tummaa...

Banaani-suklaamuffinssit

...ja sokeria ei tarvitse erikseen vatkata kuohkeaksi, vaan kaikki vain sekoitetaan yhteen. Parasta on taikinakulhon nuoleminen tyhjäksi!Valmiita kuppikakkuja kelpaa ihastella!Banaani-suklaamuffinssit 2½ dl sokeria50 g pehmeää voita2 kananmunaa2 dl maitoa6 dl...

Muumipeikon suklaamuffinssit

...suklaamuffinssit (n. 12-18 kpl) 3 kananmunaa 2,5 dl sokeria 1 tl vaniljasokeria 50 g voita 100 g tummaa suklaata (70 % kakao) 1 dl kermaviiliä 2 rkl kylmää kahvia 3,5...

Gluteenittomat vadelma-suklaamuffinssit

... Pakastimessa marjoja, reseptikansio pöydällä… Tekisi mieli jotain muuta kuin marjamuffinsseja. Ja kansiosta tuli vastaan pitkään unohduksissa ollut Pirkka-resepti, josta oli helppo muokata gluteeniton versio. *Laita uuni...

Isänpäivän luksus suklaamuffinssit

...niin helppo ja nopea valmistaa. Todellakin kokeilemisen arvoinen resepti 🙂 Luksus muffinssit  n.18 kplTarvitset:2 munaa3 dl sokeria 1½ tl vaniljasokeriahyppysellinen suolaa4 rkl kaakaota1½ dl gluteenittomia jauhoja (voit vaihtaa glut. jauhot samaan...

Gluteenittomat / munattomat suklaamuffinssit, sekä piuha-tyypit

...kovin tukevia johto-telineitä ole,mutta ihan hauskoja joka tapausessa!  Meidän nuorin on melkoinen herkkusuuja sitä myöten myös innokas leipuri.Tänään kehiteltiin välipalalle uusi suklaamuffinssi resepti kotoa löytyvistä aineista.Gluteenitonta ja kananmunatonta tietenkin,kuten meillä...

suklaa-rahkakakku resepti

...sulatetun rasvan kanssa.lisää lopuksi pähkinä-ja suklaarouhe.paista kakku voidellussa,jauhotetussa kakkuvuoassa 175 asteessa uunissa alimmalla ritilätasolla 50-60 minuuttia. The post suklaa-rahkakakku resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja ruokaohjeet....

Inkiväärimuikut ja maustekastike resepti

...ja tarjoa kylmänä. Koristele ohuiksi leikatuilla paprikasiivuilla. Syö kalat kokonaisina, friteraus pehmentää kyllä ruodot. The post Inkiväärimuikut ja maustekastike resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja ruokaohjeet....

Nopea rahkajälkiruoka resepti

...niin että vadelmien rakenne rikkoutuu. Koristele annos esimerkiksi kekseillä, marjoilla, kuivatuilla mansikoilla tai pursotetulla kermalla The post Nopea rahkajälkiruoka resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja ruokaohjeet....

Uusi resepti: Viljaton vuokaleipä ilman maitoa, kookosta ja vuokaa :D

...reseptin vaningossa ja vedin sen saman tien takaisin. En saa kuitenkaan enää muutettua julkaisupäivää, joten päätin tässä ilmoittaa, että huhtikuulle on lisätty uusi resepti. Löydät sen helposti klikkaamalla tästä....

Kesäinen broilerisalaatti resepti

...Leikkaa broileri viipeleiksi ja asettele salaatin päälle. Voit myös paloitella broilerin pienemmiksi paloiksi ja sekoittaa joukkoon. The post Kesäinen broilerisalaatti resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja ruokaohjeet....

Raikas hedelmäsalaatti resepti

...lisätä myös viimeiseksi). Kuori omenat ja paloittele. Puolita sitruuna ja purista mehu hedelmien päälle. Sekoita. The post Raikas hedelmäsalaatti resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja ruokaohjeet....

Chilinen tonnikala-pastasaatti resepti

...leipägrutonkeja Ohjeet Viipaloi tomaatti ja punasipuli, revi salaatti. Keitä raviolit pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita kaikki ainekset yhteen. The post Chilinen tonnikala-pastasaatti resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja...

Mansikkatorttu 2 resepti

...Levitä jäähtyneen pohjan päälle tuorejuusto, ja levitä loput mansikat viipaleiksi päälle. Kaada mansikoiden päälle jäähtynyt kiisseli. The post Mansikkatorttu 2 resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja ruokaohjeet....

Mahtava pizza resepti!

... Mahtava pizza resepti löytyi Syksyllä ilmestyneestä Fiilisruokaa lehdestä, lehdessä on muuten paljon hyviä ohjeita. Ohje on melkein alkuperäinen, lisäsin vielä ripauksen ketsuppia pohjaan.Kahden juuston pizzapohja:2 dl...

Juustokakku resepti

...kymmenen minuuttia. 4. Anna kakun jäähtyä muutama tunti jääkaapissa, mitä pitempään jäähtyy, sitä paremmalta maistuu. Nauti! The post Juustokakku resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja ruokaohjeet....

Liptai-juusto (Saksa,Itävalta, peräisin Unkarista) resepti

...ruukkuun ja ripottele ruohosipulisilppu pinnalle. Pidä kylmässä tarjoamishetkeen asti. Säilyvyys: 2-3 vrk jääkaapissa. The post Liptai-juusto (Saksa,Itävalta, peräisin Unkarista) resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja ruokaohjeet....

Pesto resepti

...ja oliiviöljyä ovat aineet joita tarvitaan. pirskuttele oliiviöljyä tasaisesti patongin viipaleiden päälle. paahda pinta rapeaksi. Levitä pestoa leipien päälle ja tarjoile! The post Pesto resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella...