Banaani-rusinamuffinssit resepti

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: banaanireseptitrusinamuffinssitJulkaistu seuraavalla sivustolla

Ainekset
3 banaania
1,2 dl (vaahtera)siirappia
0,6 dl (riisi)siirappia
ripaus vaniljasokeria
1,2 dl ohrajauhoja
1 tl soodaa
2 tl suolaa
6 rkl öljyä
2,4 dl täysjyväspelttijauhoja
1.2 dl ydinspelttijauhoja/vaaleita vehnäjauhoja
Ohjeet
Soseuta banaanit.
Sekoita kuiva ja…
...Julkaistu seuraavalla sivustolla Ainekset 3 banaania 1,2 dl (vaahtera)siirappia 0,6 dl (riisi)siirappia ripaus vaniljasokeria 1,2 dl ohrajauhoja 1 tl soodaa 2 tl suolaa 6 rkl öljyä 2,4 dl täysjyväspelttijauhoja...

Läheiset reseptit

Banaani-rusinamuffinssit resepti

...jottei muffinsseista tule sitkeitä. Jäätelökauhalla on helppo annostella muffinssitaikinaa vuokiin. Paista 180 C n. 25 minuuttia. The post Banaani-rusinamuffinssit resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja ruokaohjeet....

Banaani-maapähkinävoi-suklaahippukeksit

...joten korvasin ne vehnäjauhoilla ja kauraleseillä sekä lisäsin 50 g tummaa suklaata taikinaan. Muuten tein suoraan Chocochilin ohjeella, enkä lähtisi sitä edes muuttamaan. Todella hyvä resepti. Suosittelen! Banaani-maapähkinävoi-suklaahippukeksit15 kpl2,5 dl...

Banaani-kolmioleivät resepti

...voi pannussa, ja paista leipiä muutaman minuutin ajan molemmilta puolilta, kunnes ne ovat saaneet kauniin värin. The post Banaani-kolmioleivät resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja ruokaohjeet....

Banaani-kinuskijuustokakku ♥

... Nyt löytyi uus juustokakkusuosikki: banaani-kinuskijuustokakku ♥ Ihan huikeen ihana kakku!  Banaani ja kinuskihan on ihan lyömätön yhdistelmä jo sellaisenaan, ja kun ne yhdistää juustokakkuun niin lopputulos...

Fantasiapikkuleipä resepti

... Olen testaillut aika monia fantasiapikkuleiville soveltuvia reseptejä. Viimeisin käyttämäni resepti on ollut toimiva, mutta en ole ollut 100% tyytyväinen kokonaisuuteen. Maku on ollut ihan ok, muttei...

Kun mustikka, banaani ja kardemumma kohtasivat smoothiessa

... Mustikka, banaani ja kardemumma tapasivat toisensa ensimmäistä kertaa. Suomalainen mustikka oli onnellinen, kun pääsi kovasta pakkasesta sisätiloihin. Se oli värjötellyt kesän jälkeen kuukausikaupalla pimeässä ja kylmässä...

Banaani-suklaa-aamupalacookiet

...ja maussa yhdistyvät tumma suklaa ja bansku. Banaani-suklaacookiet (n. 10 kpl): – 1 1/2 rkl pellavansiemeniä – 1/2 dl vettä  – 1 banaani – 1/2 dl kylmäpuristettua kookosöljyä – 1/2...

♥ Banaani-maapähkinäletut

...mielettömän herkullisia pikkulettuja, joita söimme mansikoiden ja maapähkinävoin kera. Lettujen valmistaminen on todella helppoa ja nopeaa. Oikea herkkuaamiaista kaipaavan pelastus!  Banaani-maapähkinäletut 12 kpl 1 kypsä banaani 3 rkl maapähkinävoita 3...

Vaahtoinen punaherukka-banaanijuoma – Vahune punaste sôstarde ja banaani jook

...oli yksi banaani hedelmäkorissa ja laitoin sen juomaan, koska se tasoittaa punaherukan hapanta makua. Kuvassa oleva kookossokeri Urtekramilta – Pildil olev kookossuhkur Urtekramilt Sain taas kerran viestintätoimisto Deskin kautta uusia...

Saisiko olla omena-banaani kaurapaistosta?

...isoa omenaa1 banaani50-100g voita 3 dl kaurahiutaleita2 rkl ruokosokeria2 rkl kaneliaLaita uuni kuumenemaan 200 C`. Pilko omenat ja banaani paistovuokaan. Sulata voi kattilassa/pannulla, lisää joukkoon sokeri ja kaurahiutaleet. Lisää ”muruseos”...

Banaani-suklaamuffinssit

...munat ja maito hyvin yhteen sähkövatkaimella.Sekoita toisessa astiassa kuivat aineet ja lisää taikinaan. Sekoita. Lisää muusattu banaani (tai kaksi, jos haluat enemmän makua) ja sekoita taikina vielä hyvin.Täytä muffini-vuoat 2/3...

Kiva lahja ja banaani proteiinipirtelö

...kaloreita.Nyt vielä iltapalaksi herkuttelen banaani proteiinipirtelön. Banaani proteiinipirtelö (1 annos)1 luomu banaani1 dl rasvatonta maitorahkaa1 dl rasvatonta maitoa 1 tl 100% kaakaojauhettaTee näin: Kuori ja viipaloi banaani. Laita viipaleet pakkaseen 3-4...

Banaani-daimjuustokakku

...daimin ja banaanin makujen ohessa.  Banaani-daimjuustokakkuPohja:175 g Domino- keksejä35 g voita tai margariinia sulatettunaTäyte:2 dl kuohukermaa200 g  maustamatonta tuorejuustoa1,5 dl tomusokeria2 tl vaniljasokeria1 banaani soseutettuna1 iso Daim- patukka rouhittuna2-3 rkl...

Banaani-toffeemuffinit

...käy niin kuin minulle alkuviikosta. Selasin keittiön pöydälle jäänyttä keittokirjaa ja se aukesi kuin itsestään banaani-toffeemuffinien kohdalta. Hedelmäkorissa nökötti kuin sattuman oikusta muutama ylikypsä banaani. Kaapissa oli vielä lisäksi TÄSMÄLLEEN...

Banaani-suklaamuffinit

...hyvää. Mutta sitten itse asiaan. Tämän kertainen resepti löytyi yhteishyvän sivuilta; klik. Tietenkin sitä piti mennä itse soveltamaan, eli seuraavaksi oma versioni. Banaani-suklaamuffinit2 kananmunaa, 1½ dl ruokokidesokeria, 1 dl kaakaojauhetta,...

Tosi Mehevät Banaani- Suklaa muffinssit

...Tämä on ollut perheen poikien ihan ykkösuosikki resepti ja sitä onkin tullut tehtyä todella useita kertoja. Eikä se tuottanut pettymystä nytkään. Löysi tiensä myös ystävieni sydämmeen, kun poikkesivat iltalenkillään kahvilla....

Banaani-broilerikastike

...ja suolapähkinöitä)1 dl persiljaa hienonnettuna2 rkl hienonnettua ruohosipulia1 banaani pilkottuna 1. Kuumenna öljyä pannulla ja ruskista broilerinfileitä, kunnes ne ovat juuri ja juuri kypsiä. Siirrä sivuun ja paloittele reiluiksi paloiksi,...

Banaani-kinuski cupcake kookosvoikreemillä kuorrutettuna

...dl kinuskikastikettaLaita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Muussaa banaani kulhossa. Lisää banaanin joukkoon vehnäjauhot, leivinjauhe ja ruokasooda, sekoita. Lisää vielä fariinisokeri, öljy ja kinuskikastike. Sekoita tasaiseksi sähkövatkaimella. Jaa taikina muffinivuokiin (täytä...

Manteli banaani smoothie

... 670 g kuorittuja manteleita 1 viipaleina pakastettu banaani 3 dl vanilja jogurttia 3 dl soijamaitoa 1 tl vaniljasokeria 1 rkl hunajaa Laita mantelit tehosekoittimeen ja jauha mahdollisimman pieneksi jauhoksi....

Banaani mokkaunelma!

... Kesällä on mukavaa leipoa helppoa ja nopeaa tarjottavaa kahvipöytään. Tämä banaani mokkaunelma kääretorttu on super helppo ja nopea tarjottava vaikka yllätys vieraille. Oikein maukas kahvipöydän makea...

Terveelliset banaani-maapähkinävoipalat

... Aina välillä minuun iskee terveysvimma ja yritän korvata viikonlopun sokerihoukutukset terveellisimmillä vaihtoehdoilla. Kodin Kuvalehdessä 3/16 oli monta ohjetta sokerista irti yrittäville. Päätin kokeilla banaani-maapähkinävoipaloja niiden houkuttelevan...

Banaani-rahkapannari

... Ajattelin ensin nimetä tämän kaapintyhjennyspannariksi, koska tämä todellakin syntyi siitä, että keittiöstä löytyi ylikypsä banaani, rahkapurkki josta oli mennyt päivämäärä ja niin edelleen, eli juuri sopivasti...

Ananas-banaani-pekaanipähkinä cupcakes eli Kolibrin kuppikakut

...Kuumenna uuni 180 asteeseen. Siivilöi kuivat aineet yhteen. Muussaa banaani ja hienonna ananas renkaat. Lisää sitten kuiviin aineisiin munat, öljy, banaani ja hienonnettu ananas. Rouhi pähkinät ja lisää joukkoon, sekoita...

Proteiinipitoiset Banaani-pähkinämuffinit

...kuumenemaan 175 asteeseen.2. Sekoita kuivat aineet keskenään.3. Sekoita erikseen maito, muna, öljy ja maitorahka sekaisin. Sekoita kuivat aineet varovasti sekaan. 4. Kuutioi banaani ja lisää siihen sitruunamehu. Rouhi pähkinät. Lisää taikinan...

Kookoksinen banaani-raparperipaistos

...cm irtopohjavuokaan)500 g raparperia (viipaleita pakastimesta)1 dl ruskeaa täysruokosokeria1 banaani taikina:100 g voita1 vaniljatanko2 dl isoja täysjyväkaurahiutaleita0,5 dl valkoista sokeria1 dl erikoisvehnäjauhoja0,5 dl kookoshiutaleita2 tl jauhettua ceyloninkanelia Laita uuni kuumenemaan...

Banaani-maapähkinäleipä

... Sain tätä herkkua alunperin Päivättären luona. Pakko oli tehdä itsekin. Alkuperäinen ohje on Donna Haylta. Loistava tapa käyttää yli-ikäiset banaanit! Muistatteko kun ihmettelin miten banaani pakastetaan?...

Linssisalaatti ja banaani-suklaajuoma

...viileä tuntu suussa. Tarkemmin sanottuna sillä on negatiivinen liukenemislämpö. No, se siitä. Banaani-suklaajuoma1 banaani pilkottuna ja palat pakastettunan. 2,5 dl kauramaitoa1 rkl (kukkurallinen tl) soijaproteiini-isolaattia 1 rkl kaakaojauhetta0,5 tl tai maun mukaan...

Banaani-maapähkinävoi-muromysli

...ja uudelleen. Olen siis koukussa. Viime aikoina olen tehtaillut tällaista maapähkinävoin täyteläistämää mysliä, jonka banaani liimaa pikku kokkareiksi eli muromysliksi. Nyt täytyy heti alkuun varoittaa kaikkia maapähkinävoin ystäviä, ettei tämä...

Banaani-suklaakakku

...voi ja sokerit. Lisää munat yksitellen välillä vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään erillisessä astiassa. Lisää jauhoseos muna-sokerivaahtoon. Sekoita tasaiseksi. Leikkaa banaani pieniksi paloiksi ja rouhi suklaa karkeaksi. Sekoita varovasti banaani...

Aamumuffinssit eli banaani-hasselpähkinämuffinssit

...vähän tavallista ei-makeaa leivonnaista jännittävämpi ja hauskempi ja b) kuitenkin ehdottomasti sellainen, jota ei voisi syödä jälkiruuaksi. Näiden mietteiden tuloksena syntyivät nämä kauraiset ja mehevät muffinssit. Banaani tuo näihin juuri...