Tällä terveyspommilla on hyvä aloittaa päivä!

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: reseptireseptitTerveysJulkaistu seuraavalla sivustolla

OHJE
1 dl India Yoga chai Vihreä lehtitee½ Avokado½ Banaani1/3 Kurkku3 Pinaattinappia (pakaste)½ Limen mehu1 tl Hunajaa1tl Spirulina- jauhetta2tl Maca- jauhetta2rkl Chia- siemeniä
1. Keitä tee, Lisää haudutettuun teehen chian siemenet.2. Lisää joukkoon 5min chia- siementen lisäämisten jälkeen muut ainekset ja tee sauvasekottimella smoothie. India Yoga chai…
...Julkaistu seuraavalla sivustolla OHJE1 dl India Yoga chai Vihreä lehtitee½ Avokado½ Banaani1/3 Kurkku3 Pinaattinappia (pakaste)½ Limen mehu1 tl Hunajaa1tl Spirulina- jauhetta2tl Maca- jauhetta2rkl Chia- siemeniä1. Keitä tee, Lisää haudutettuun...

Läheiset reseptit

Tällä terveyspommilla on hyvä aloittaa päivä!

OHJE1 dl India Yoga chai Vihreä lehtitee½ Avokado½ Banaani1/3 Kurkku3 Pinaattinappia (pakaste)½ Limen mehu1 tl Hunajaa1tl Spirulina- jauhetta2tl Maca- jauhetta2rkl Chia- siemeniä1. Keitä tee, Lisää...

Mistä on hyvä päivä tehty?

Taidan olla ihan hyvä äiti – sen verran on hemmottelua ja suukkoja tänään sadellut. Poikkeuksellisesti esittelen aihetta tänään runsain kuvin. Vietimme aikaa pihalla ja kulhossa...

Kahdeskymmenesyhdeksäs päivä. Kasvispihviä ja kotiranskalaisia tomaattikastikkeella.

...muodostuneen kaaostihentymän entrooppista kuritusta.           En ollut aiemmin tehnyt gluteenittomia juurespihvejä, joten homman kelailu piti aloittaa loikasta tuntemattomaan. Vehnäjauhoja kuitenkin käytetään kasvispihveissä juuri sen takia että gluteenin...

Jälleen puutarhamessuilemassa, tällä kertaa Tampereella

Japaninkirsikka.Tulipa piipahdettua ihan vahingossa Tampereen puutarhamessuilla. Sarin puutarhat -blogissa ollut juttu sai minut innostumaan paikalle, kun messut sattuivat sopivasti matkan varrelle. Ihastuttava ruusumanteli.Ja hyvä, että...

Focaccia - tällä reseptillä onnistut

Kuka on käynyt joskus Italiassa on väistämättä törmännyt ihanaan leipään, nimeltä Focaccia. Se on periaatteessa vaikean kuuloista valmistaa mutta kun seuraat focacciareseptiä niin kuitenkin todella...

TOISTAN ITSEÄNI - HELPPOA JA NOPEAA. TÄLLÄ KERTAA IHANAA BROILERI-MOZZARELLA PASTAA.

  Nykyisin melkein jokaisen postauksen aihe tuntuu olevan ”helppoakin helpompaa”. No, niin se menee. Kiirettä töissä, kiirettä kotona, kiirettä vapaa-ajalla, kiire ruoanlaitossa. Ruoan pitää olla hyvää,...

Kahdeskymmenesseitsemäs päivä. Kalakeittoa Äidin reseptillä.

27. päivä. Bouillabaissea äidin keittiöstä.           Tällä viikolla on syöty keittoja oikein urakalla. Tälläkertaa kalakeittoa. Tämä soppa on äitini resepti jota...

14. päivä pistaasi-hunaja toffeet

Näistä hunajan ja pistaasin makuisista toffeista voi tehdä myös myös myös nekkuja. Itse en jaksanut alkaa räpeltämään nekkuihin paperimuotteja, joten päädyin laittamaan toffeet silikonivuokiin. Vuuat...

Uusien perunoiden uusi päivä

Eräänä kauniina kesäpäivänä eteemme avautui tilaisuus päästä grillin ääreen. Sellaista ei tietenkään voi jättää käyttämättä, ja piti harkita hartaasti millaisten grilliherkkujen valmistamiseen tämän tilaisuuden hyödyntäisi....

Kahdeskymmeneskuudes päivä. Kylmiä herkkuja Espanjasta.

Päivä 26. Espanjalainen Tapas-ilta kaikilla klassikoilla. Tortilla Españole silloin kun se syödään fiinisti.            Kun on reilusti aikaa käytettävissä ruuanlaittoon ja...

13.päivä poro-kattarelli piirakka

Tämä piirakka on helppo ja melko nopeakin tehdä. Eniten aikaa vie paisto. Piirakan kermaisessa täytteessä maistuu kanttarelli ja poro. Tämän herkun luulisi kelpaavan nirsomalle. Pohja...

Kahdeskymmeneskahdeksas päivä. Kiusatun miehen kilohaili.

Päivä 28. Tuntemattoman Herra J:n maustekalalaatikko.Kiusaannuttavan hyvää, vaikka tilli jäikin kauppaan.             Sen verran pitkään kierreltiin vieraita maita, että kuun lähestyessä...

17. päivä maustekakku

Meillä maustekakku kuuluu ehdottomasti jouluun. Niinpä päätin jakaa oman maustekakku reseptini teidän kanssa. 150 g voita4½ dl vehnäjauhoja3 kananmunaa1 dl tummaa siirappia2 dl kuohukermaa 2...

12. päivä pienet mantelipiiraat

Vuorossa on mantelipiiraat joiden valmistus voi vaikuttaa vaikeammalta kuin todellisuudessa on. Taikina on ”pika” taikia joka valmistuu melkein itsestää yleiskoneella josta löytyy silppuava terä. Resepstistä...

15. päivä jouluiset browniesit

Näissä brownieseissa maistuu suklaan karpalon lisäksi kaardemumma ja pureskeltavaa tuovat pähkinät. Nämä voi hyvin myös pakastaa ja eikä maku kärsi. Kannattaa leikata browniesit pieniksi paloiksi,...

Päivä kotieläinpuistossa

Tänään lähdettiin aamusta viettämään mukavaa ja aurinkoista päivää Elonkierto nimiseen maaseutu- ja kotieläinpuistoon.Paikka oli ilmeisesti jonkin näköinen kartanopuisto ja täytyy kyllä sanoa, että vaikuttavan näköinen...

Prinsessa Päivä

Olipa kerran kaksi ystävää. Yksi asui valkoisessa talossa ja toinen asui niin vaalean harmaassa talossa, että se näytti kaukaa lähes valkoiselta. Ystävysten talojen välissä on...

Päivä meidän matkassa

Viime viikolla mietin, miltä mahtaisi näyttää pala meidän arjesta. Ensimmäisenä mieleeni tuli, että en mitenkään ehtisi kuvata niin paljoa kuin tilanteita olisi.. Kannustuksestanne ajattelin kuitenkin...

Juhannus Prahassa - ensimmäinen päivä

Tällä kertaa vietimme Juhannusta Prahassa. Lensimme sinne heti perjantaiaamusta, joten meille jäi käytännössä kolme päivää aikaa tutustua tähän historialliseen kaupunkiin. Ensimmäisenä kuitenkin majoituimme Mooo-hotelliin. Huoneistomme...

17. mai eli perustuslain päivä

Norjassa juhlitaan tänään: Norjalla on syntymäpäivä. Ihmiset pukeutuvat hienoimpiinsa (monet bunadeihin eli kansallispukuihin). Korpsit eli torvisoittokunnat kaikuvat. Norjan liput liehuvat. Lapset saavat syödä niin monta...

Päivä meidän matkassamme

Ajattelin toteuttaa pikkuisen erilaisen omasta päivästäni kertovan postauksen. Mukana vilkkuu siis myös rakas ystäväni, joka on yökyläilemässä luonani pari yötä putkirempan vuoksi. Hänellä oli eilen...

Kiva päivä

Herkkuperjantaita vietellään täällä meillä! Mun ihana sisko, lasten täti, lähetti yllätyspaketin pikkuisille ja se saapui sopivasti tänään, viikonlopuksi! Paketista paljastui Angry Birds -karkkijauheita, jotka poksuu...

Päivä kuvina - kesälomalla

Päätin tehdä taas päivä kuvina -postauksen, näin kesälomalla ollessa.Edelliset päivät löytyy alta, ne on linkkejä, joita klikkaamalla pääsee kyseiseen postaukseen:ensimmäinen. Kevin 4kk – kotiäitinä toinen,...

Kahdeskymmenesviides päivä. Punajuurivuohenjuustopasta kierteellä.

Päivä 25. Kokeellista ruokaa punajuuresta.Varsinkin pesto on syntisen hyvää. Olkaa varovaisia ettei lopu kesken.          Tässä on oma versioni blogosfäärissä kiertävästä punajuuri-vuohenjuustopastasta....

18. päivä pullapitko

Jouluun kuuluu edottomasti periteinen pullapitko. Minun pitkoistani ei tule koskaa oikein kauniita, mutta onneksi maku on pääasia. Ei muuta kuin leipomaan ! 5 dl täysmaitoa1...

Vuoden viimeinen päivä

Siinä jotain mystistä. Vuoden viimeisessä päivässä. Otetaan vastaan jotain uutta ja jätetään taakse mennyttä. Tavallaan näin teemme joka päivä. Uusi aamu on uusi alku. Mutta...

11. päivä bataatti - palsternakka laatikko

Tänään aika kului joululaatikoiden teon parissa. Ajattelin laittaa tänne blogiin tämän kyseisen laatikon ohjeen, koska meillä tämä on ollut todella tykätty, jopa lasten keskuudessa. Nyt...

22. päivä vaahtokarkit

Vuorossa vaahtokarkit joiden valmistaminen on helppoa ja hauskaa. Elintarvikeväreillä ja makuaineilla näihin namuihin saa helposti vaihtelua. Näitä herkkuja voi valmistaa lasten kanssa vaikka joulu välipäivien...

Päivä Muumimaailmassa

Eilen aamulla makoilin sängyssä ja päätin katsastaa Forecasta säätiedot, samalla kurkkasin Naantalin sään ja siitä se Muumimaailma ajatus sitten lähti! Ei muuta kuin muksut autoon...

Talven viimeinen päivä

Taas on erikoisemmanpuoleinen talvi väistymässä. Tai ainakin tuntuisi siltä. Mahdollista tietenkin on, että talvi parin viikon päästä palaa paukkupakkasilla. Mutta tässä vaiheessa toivon kyllä, että...